Är du en boknörd?


Fredagen!!

Haha jätte kul Jockepocke,det är ju sånt som du ska lägga märke till har jag ju sagt^^

Blir inget jobb idag antar jag. Ingen som har ringt än på morgonen i alla fall!
Så jag blir antagligen hemma idag, å då så ska jag väl ta och städa lite granna på mitt rum och säkert hitta på nått mer. Ska nog svänga in till mammas jobb och säga hej då med om jag inte gör det innan mamma går ill jobbet. Ska ju till J sen, så jag tar bussen till honom och på lördag så kommer vi två att åka till stugan, så han får se den. Å så kommer vi ju träffa farfar:)

Min mage mår inte bra just nu känner jag. Tror att jag petade i mig för mycke paranötter:S Det gör liksom ont i magen och det brukar det göra när jag äter nötter och morötter. Hatar att det blir så bara för att jag tycker att det är så himla gott att skala upp en morot och äta den och köpa mig en påse nötter och äta ur den, men efterföljden brukar inte bli så bra när jag äter för mycket och snabbt. Tror att det beror på att jag inte tuggar så mycket och sväljer stora bitar som inte går att "malas" ner.
Aja...

Tack mamma:D
Här är dansen som vi lärde oss:PHa en bra dag och en trevlig helg allesammans!

@~>~>~ Inte långt kvar nu tills vi ses älskling;) Älskar dig ~<~<~@

Vår städning!

Jag är ledsen men jag hittat inte på dansen på youtube. Kommer inte ihåg vad den hette, trodde att den låg på hemsidan till clubben men det gjorde den inte:(
Aja, ska försöka minnas namnet nästa onsdag när vi ska ha rep.

Hihi kul att du kikar in sara B :P Mm jag vet, men ska sikta in mig till paketskjutningen (om ni är där) eller till sommaren så vi kan träffas:)

Ja, så som rubriken nämner det så hade jag tänkt att ha en vårstädning i mitt rum. Hehe låter sååååå prydligt att säga vårstädning, men det är precis en helt vanlig städning som jag ska göra bara. Kasta papper som jag har lagt på hög i lådorna, slänga tidningar som ligger och samlar damm, undan med cd-skivor som jag har röjt fram, kanske försöka flytta om lite på mina saker, vattna träden, damma, vädra, tvätta fönstret mitt. Ska se hur lång dit det kommer att ta denna gången att bli helt färdig med sin städning! Kommer då verkligen inte att bli färdig idag. Kommer ju jobba 11.30-17.00.

Buhuuu kommer att gå 5- i timmar så det kommer att bli 79,25 tim arbete. De behöver nämligen inte mig nu på morgonen och inte i morgon heller bara för att det är så få barn. Några är sjuka, några är lediga och några barn har vattenkoppor. Men men, det är inget att göra nått åt!

Smsade Naza igår:P Fick svar efter några timmar. Så ska prata md henne nu på kvällen. Antingen ringer hon eller så får jag göra det. Vill höra hur hon har haft det! Spännande ju, men sen så kanske det har varit sorgligt för henne.

Önskade just nu att jag var själv i huset så jag kunde poppa musik och städa utan att man stör systrarna. De har ju lov nu, så det går liksom inte att göra nått åt det. Undrar hur länge de sover?!

Vet inte om jag kommer att följa med och veckohandla eftersom att jag slutar 5 idag. Får se!

Nej, nu ska jag ner och äta frukost och lite så..

@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@

Linedance

Ja, jag han ändå ta och skriva nån rad till innan denna dag är slut!
Bowlingen gick inget vidare, mamma vann över mig och So vann över Sa, men kul hade vi i alla fall och det är det som räknas:)

Linedancen gick lysande! Ska sätta in ett youtube klipp i mogon om jag hittar nått på den dans som vi lärde oss idag.
Stör mig bara på en sak eller rättare sagt två! Den ena är att när J,eller om någon annan man känner, är där och kollar på så tappar jag koncentrationen helt och lika så när man väl kan koncentrera sig så helt plötsligt tappar man fattningen helt bara för att man råkar tänka på nått.
Men nått kul hände i alla fall efter pausen:P Läraren kom fram till mig, mamma och en tjej till som vi satt och pratade med och läraren sa att vi borde testa nivå 4 istället för att fortsätta i nivå 3, som vi går i nu.:) Men jag stannar nog kvar på nivå 3 för det är bra tempo med inlärningen, i nivå 4 så går det rör fort tycker jag!
I alla fall så denna dans som vi lärde oss idag så hade jag och den där andra tjejen super kul. Haha det är ett steg i dansen som ser ut som att man är s*itnödig/ vill fisa. Så hon sa till mig att, ja tänk om man/eller någon skulle fisa nu:S HAHA å det skulle ha varit pisamt:P
Kul:P Sen så hände det en grej när vi gjorde vår första testrunda å den grejen är så invecklad att skriva här så det är ingen idé ens att ta upp, men som vi skrattade XD

Å nu så vill jag veta vem mer än mamman, Emma, Jocke, Je och Nina det är som läser denna blogg.
Så snälla skriv en kommentar vet jag. Kommer troligen fråga er flera gången om detta. För min skulle så är det kul för mig att veta vem det är som läser bloggen.

Å nu så intresseclubben anteckna detta: ska bädda av sängen, äta en banan och lägga mig och titta på LOST nu. Hinner inte skriva mer för idag!

God natt!

@~>~>~ Älskar dig gö mycket ~<~<~@

Bowling och linedance!

Igår måste Naza kommit hem från sin flygresa med sin familj till deras hemland. Se om jag hör nått från henne idag eller imon. Nyfiken på hur det har varit där och hoppas framför allt att hon kommer helskinande hem!

Ska iväg och bowla alldeles strax med mamma och systrarna i 2timmar (14-16) sen där på så ska vi käka nått lätt, kanske MAX mat och sen ska jag iväg igen med mamma och dansa linedance.
Så hinner verkligen inte skriva nått mer för idag i alla fall än så här.

@~>~>~ Älskar dig massor;) ~<~<~@


Nu jädrar!

Ja, nu ska jag vara barnslig och sätta in sommar och sol med HAJK, för jag vill så gärna att sommaren ska komma nån gång. Åtminstone en riktigt fin vår, med solen skinandes över en, vitsippor i backen och tusselago i slänten efter vägarna.Åh till sommaren då! Att få bada i sjöar, hav och ligga och lyssna på hur flugorna surrar och att få höra                
svalorna uppe i det blå. Åååh som jag längtar alltså! Att få käka en glass som sakta blir mjuk, att få ligga/sitta    på stranden och se ut över havet å titta bort mot horrisonten och känna en svag vind svepa runt en. Å ja! Att få   ta båten och åka ut och fiska, tälta och att få känna den goda doften av grannarnas grillning! Vad jag längtar!     
Dagen och helgen!:)

Japp idag så ska jag jobba, 8.30-12.30, 4 timmar kanske kan bli 4,5 timmar om de vill att jag ska avlösa dem så de kan ha sin rast för dagen.

I torsdags så var jag på det där mötet, jobbade några timmar före det och åkte till J.
På fredagen så var vi hem till hans föräldrar, J hämtade posten, fikade, tittade på deras kabin och deras nymålae vägg.
På lördagen så åkte vi till Lund och firade Js farfar, åt smörgåstårta med tonfisk,fanns med sill och ädelost, men valde tonfisken och smakade utav J av de andra tårtorna:P Kom hem runt 7, 8 ågon gång.
Söndagen så åkte vi till Torekov och längs kusten, stannade vid ett värdshus (kommer inte ihåg vad stället hette) och gick nedanför klipporna, hittade en liten grotta som J hade sett när han och hans släkt hade varit ut med båten. Häftigt och mäcktigt var det att gå där nere bland klippväggarna. Ska troligen dit nån gång igen och ha lite picknick:P Skulle ha varit mysigt:) Åkte sedan hem till Js mormor och morfar å stannade över en fika. Sen åkte vi hem till Js föräldrar på påskmiddag och hade en filmkväll med hans syskon.
På måndagen blev det i princip en slappa dag, gjorde inget särskillt.
En toppen helg förutom att det var snöigt på lördagen, söndagkväll och måndagen.

Nej börjar om en halvtimme nu.
Måste ta och fixa mig lite! Borta håret och tänderna å bädda sängen..

Ha det göttans!

@~>~>~ Älskar dig sååååååååååååååå mycket ;) ~<~<~@

Snabbis!!

Önskade att datorn gick lite snabbare än vad en gör just nu, men å andra sidan så är den då snabbare är Sa:s dator och kanske snabbare än So:s dator med så det spelar ingen roll just nu, men ändå!
Känner att jag är lite stressad just nu bara så det är därför att jag vill att fönstrena ska komma snabbare fram:P

Var ju på introduktionsmöte för det där jobbet. Kom tydligen sent till det, de sa att jag skulle vara där 15.45 men de hade redan börjat 15.30. Pinsamt klev jag in där. Satte mig och hon fortsatte att tjöta. Pratade om en massa regler, om vad man får och inte får göra och pratade lite om hur en intervju kan vara upplagd.
Efter det så frågade jag henne de fragor som jag inte hade frågat på intervjun och fick reda på hur min lön skulle vara. 70kr/timmen. Happ!
Så jag har funderat lite hit och dit om hur jag ska göra. Om jag ska fortsätta att gå vidare efter det där intro.mötet eller om jag ska hoppa av. Kliar mig i huvudet än!

Hm.... Ska ta helgens äventyr imorgon tänkte jag!:) Måste fixa lite nu innan jag ska lägga mig så.

Men helgen har då varit toppen:P


Have to go!


@~>~>~ Älskar dig massor älskling ~<~<~@


Påskpyssel - en barnlek:)

Idag så har jag varit tillbaka till förskolan som jag har vickat på i lite mer än en vecka fast inte i sträck då!
Skulle komma så fort jag kunde, så jag stressade igenon morgonen, tog min jobbväska och begav mig till bussen.
De satt och åt fruksot när jag kom 8.30, så satt där och väntade en stund tills nått barn hade ätit färdigt så jag kunde ta och gå och tvätta deras händer, åtminstone hålla koll på dem!
Sen så lekte vi lite och därefter så var det dags att ha samling. Ropade upp namnen, pratade om vad vi skulle hitta på idag och sen så var det iprincip halva gruppen ut, och den andra halvan skulle blåsa och måla ägg.
Se jag var inne och hjälpte till nästan hela förmiddagen med att blåsa och måla ägg, även att sätta dit tråd, pärla och fjädrar.
Detta är min egna:P Var snyggare från början, i alla fall innan jag tog hem dem:/

image32

Hinner inte skriva så mycket mer just nu för ska hinna med annat innan jag ska med bussen till stan och upp till det jobb som jag eventuellt har blivit erbjuden, men vet inte riktigt om jag tar det! Är det flexibelt, då tar jag det. Får se annars vad jag gör och ber om att återkomma på tisdag nästa vecka, för kommer jag att jobba fullt ut som vikarie på dagarna så kommer jag inte att palla med att också ta och jobba på kvällarna till 9.
Får se vad de säger helt enkelt.
Sen tar jag bussen direkt efter till J;)
Ha en trevlig långhelg allesammans!

@~>~>~ Älskar dig och ses snart;D ~<~<~@


Twinrix, kalas och egen dag för mig själv!!!

Ja, det verkar som att det blir en dag för mig själv idag. Ingen som har ringt nu på morgonen!:(
Telia numret har nu flyttats över till 3 kortet så nu har jag bara en mobil att bära runt på. Något som är dåligt med 3kortet är att det inte alltid har täckning överallt, så som i stugan. I helgen så fanns det i princip ingen täckning alls där, vilket det annars brukar vara där när jag har varit där med min 3mobil.

Åh! Nu 8.11 så fick jag ett sms utav dem av att numret har flyttats. Så kortet kanske inte har funkat som det ska förän nu? Aja, vad vet jag?!

Se hur min egen dag för mig själv blir!
Ska upp till sjukhuset och ta spruta kl. 4. Twinrixsprutan, den sista:P Så får se om jag tappar min arm:S Nej då, det gör jag inte;) Eller man vet ju aldrig!

Sen så runt kl. 19 så är det ett litet kalas för farmor här hemma. Hon och farfar kommer och då så ska vi äta tårta, smarrigt:P Se vad det blir för en:)

Such! -1,4 grader är det nu:( å det har tydligen haglat i natt. Ligger runda kulor på altantaket så!
Ska se vad jag ska hitta på nu! Kan inte göra så mycket för att mamma liggar fortfarande och sover. Så kan inte stöka runt hur som helst.
Ha det bra allesammans!

@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@

Dörren och snack om pussar!!!

Dagen är då slut och skulle ha kunnat jobba ytterligare några timmar, men får nämligen inte jobba mer än 8 timmar per dag:( Men men...
Har precis kommit hem med bilen!
Usch i morse så var det inte nå kul med bilgrejen. Det snöade ju hela dagen igår och imorse så var det isigt som bara den. M eller någon hade skrapat rutorna på bilen och haft bort snön från rutorna, men jag var tvungen att skrapa ytterligare, för det hade kommit tillbaka igen:(
Ja ja, hur som helst så när jag skulle öppnar förarsätets dörr så låstes alla knappar upp, drog i handtagen, men den ville inte öppnas! Hepp låste och öppnade igen! Inte den gången heller gick det gick det att få upp dörren. Tredje gången gillt! Testade att låsa och öppna ytterligare en gång till men denna gången så såg jag vad som hände med öppningen på bilen. Knoppen innanför åkte sakte tillbaka ner igen. Så testade återigen med att låsa och låsa upp och snabba mig på att öppna med dörrenshandtag, men NEJ!
FÖRBASKADE DÖRR!
Happ! Gick runt och testade på passagerar sidan och YES det gick. Slängde in väskan, tog skrapan och började skrapa rutorna. Klev in från passagerarsidan och kröp mig över till förarsidan! Satte på bilen (skulle ha gjort det först med tanke på efterföljden:S). Satte igång värmen och tittade om jag stängde dörren ordentligt, men nej det hade jag inte gjort. Smällde igen dörren, men gängan ville inte haka fast i öglan.
ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!
I stället för att krångla med att gå ut och försöka fixa till det på nått vis så tog jag min väskas rem, knöt fast den i dörrens handtag, och tog bilbältet och satte fast den i remmen. Körde sakta iväg och tog bort den dimma som hade blivit på vindrutan. Vid varje sväng åt vänster så var jag tvungen att hålla i väskan så att dörren inte skulle åka upp. Nästan framme till förskolan så stängs äntligen dörren. TAck vare med att man hade åkt med högsta kräm på värmen så släpte tydligen det kalla från gängan på dörren.
Usch vilken morgon!
Men jag gjorde det utan att komma försent:P

Tja! Ni undrar säkert på varför jag just har skrivit snack om pussar! Jo det var så här att jag satt ensam vid ett bord i ett eget rum idag oh åt lunch med 4 killar å de började prata om att de hade pussat nån tjej på förskolan å så fast på kinden bara. Så vände de sig till mig och frågade om jag hade pussat någon.
-Ja, svarade jag och fortsatte att säga: min pojkvän.
-Va, på kinden eller på munnen? frågade de.
-På munnen.
-Åååå vad äckligt, sa killarna då.
Hehe, tokiga de är...
Sen så ville de se hur han såg ut, så efter att lunchen, frukten och påklädningen var färdig och vi var ute så tog jag fram mobilen och visade dem hur min kille såg ut.
ÅÅhh så cool han e! sa de då.
Haha med lite skägg och stubb till hår så ser du cool ut enligt barnen, älskling;D
Goa barn!
Lämnade mitt nummer på förskolan och de var så positiva att få det så, så jag tror nog att de kanske kommer att ta och ringa. Får se helt enkelt:)
Strålande sol idag, dock kallt på morgonen, men på för- och eftermiddag så var det riktigt gott att sitta i solen och titta på barnen när de lekte.

Nej ska ta och rör på mig nu och dammsuga andra halvan av huset. Tog nämligen ett uppehåll med skrivningen efter att jag hade skrivit om det som hände i morse med bilen.

@~>~>~ Älskar dig så himla mycket ;) ~<~<~@


JAG LEVER!!!!

Hoppar upp och ner, högt dessutom för nått härligare finns inte. Jag lever, jag lever, jag lever.... Tjohooooo:D
Du Jocke! Timlönen är jag så himla nöjd med:D 5kr mer än vad jag fick för vicket förra året:D
Hihi inte bara det att jag har fått högre lön (för jag har ju vetat om det sedan detta året började) utan ska jobba imorgon med på samma ställe, så det blev inte min sista dag idag:P
Fast sorgligt är det förstås att jag måste ta och ta över hennes tider för imorgon. Hon som jag ska vicka för ska nämligen på begravning:´(
Så vad blir timmarna då?
Tja! 8 timmar imorgon.
Å nått som gör att man känner att man lever ännu mer är att man börjar 6.30 och slutar 15.00. Tidig dag, men vad gör man inte:P
Hur många timmar har jag totalt räknat ut denna månaden då? Jo, 80,25:D


Så stärker du ditt imunförsvar!!!

Andra bloggen för idag då med ett visst "tema".
Ja, eftersom att man har åkt på en förkyling igen och haft två efter att detta året har börjat så ska jag själv ta och börja med något så att jag inte/evintuellt inte drabbas av det på ett bra tag framöver.
Å det här kommer väl att hålla på ett tag och sen kanske jag läggar av med det precis som en annan grej som jag försöker att bli av med...
Men struntsamma! Ska försöka hålla mig i de ramarna som boken "så stärker du ditt imunförsvar" har. Har fått låna den av föräldrarna, så ska se om jag hittar nått!

Problem 1 förkyling!

Då så, enligt boken för att bekämpa vanliga förkylingsvirus så ska man undvika mejeriprodukter och äta mängder med frukt och grönsaker som är rika på c-vitamin och zink.
Sånt som man då ska äta är:
~ Lök, som anses motverka bakterier.
~ Citron, precis som andra citrusfruker innehåller citronen mängder av antioxidanten c-vitamin, som inte bara 
   stärker imunförsvaret utan även är viktig för frisk hy och ett frisky tandkött. (det ni!).
~ Apelsin, innehåller nästan mest C-vitamin av alla frukter. Vitminet hjälper till att bekämpa virus och bakterier
   och att producera sjukdomsbekämpande celler.
~ Blåbär, en riktig hälsokur! En portion blåbär går lika mycket antioxidanter som fem portioner broccoli eller
   äpplen.
~ Hvregryn, havregrynet är rikt dels på det immunförsvaret som välgörande E-vitaminet.
~ Ingefära, är en av de bästa kryddorna mot förkyling och influensa. Rotens värmande oljor har antiseptiska 
   och slemlösande egenskaper som gör den anvädbar vid förkyling och infektioner i luftrören - häll kokande
   vatten över lite riven ingefära och drick det som te.
~ Vitlök, bekämpar bakterier, parasiter, svamp och virus. Är användbar vid svampinfektioner som
   matförgiftning och vanlig förkyling.

Problem 2 finnar/akne!

Är vanlig bland tonåringar, men kan också drabba vuxna. Sluta med socker och öka fiberintaget genom att äta färska frukter och grönsaker för att förbättra matsmältningen och få klarare hy. Zink och vitamin B,C och E är också till hjälp.
Vad man då ska äta:
~ Avokado, är rik på antioxidanten E-vitamin som neutraliserar de skadliga eftekterna av gifter i kroppen och
   stärker motståndskraften mot infektioner. B- vitaminerna i den hjälper immunförsvarets celler att förstöra 
   skadliga inkräktare och detsamma gör glutation, ett eftektivt ämne som ger kroppens naturliga mördarceller
   styrka.
~ Paranötter, är fullproppade med E- vitamin som i samarbete med selen ger immunförsvaret en rejäl skjuts. 
   Den innehåller också andra viktiga mineraler, exempelvis magnesium och järn, och är rik på omega-6-
   fettsyror som lindrar inflammationer samt är bra för en väl fungerande matsmältning och frisk hud.

Så det var alles.
Har ett problem till men finns inget som står om det i boken.


Kan ha varit kul för er att veta vad man ska och inte ska äta om man har de två ovanstånde problemen.


 

 
 


Tipp toppen!!!

Förkylingen börjar sakta men säkert ta och lugna ner sig nu. Inte tät i näsan längre men däremot rinner den! Lite sårig om näsan och hostar men det ska bli bra med alltsammans snart.
Har precis lagt till min blogg som första sida nu, så jag slipper vänta en stund innan bloggen min poppar upp i det fönster som jag öppnar. Känns lite annorlunda att se bloggen poppa upp först, men jag vänjer mig nog snart.

Melodifestivalen är slut nu och löpsedlarna skriver om Sveriges representant Chalotte Perrelli med låten Hero.
Tycker att låten är helt okej, men den är ju inte i topp på min lista, egentligen ligger ingen av de låtar som låg i finalen på min topplista. Så det är väl sak samma vem som vann för att representera Sverige. Huvudsaken är att vi klarar inkvalningen till Eurovision.

Längtar om bara den till påskhelgen! Blev tyvärr ändrade planer, trodde att det var en helg emellan nu och till den långa helgen med två röda dagar. Ska nämligen på ett kalas med J, ska fira hans farfar som fyller och hade tackat ja, men efter att jag hade sagt det till mamma vad jag skulle göra så sa hon att jag skulle ju till ett min farmor och Ms moster och ha eftermiddagsfika.
Visste inte riktigt hur jag skulle göra igår, men jag har bestämt mig. Ska följa med J på kalaset och sen om vi hinner och att det inte blir för sent så ska vi åka till min farmor och Ms moster. Får se hur påskaftonen blir helt enkelt, men jag hoppas att vi hinner med båda, men hinner vi inte så är det ju så då. Får åka till dem nästa gång som vi ska dit.
Vet inte riktigt när jag åker till J, om jag åker på torsdag kväll eller om jag åker på fredag morgon får jag se. Buss blir det nog tror jag!

Veckan kommer att se ut så här i alla fall (vet inte om jag hinner med att skriva i veckan helt enkelt).
Måndag: Jobba 8.00-15.30
Tisdag: Får se om det blir nått jobbande, annars en dag hemma och pyssla lite för mig själv.
Onsdag: Får se om det ringer någon för ett förmiddagsjobb, för kan inte jobb en heldag, måste nämligen ta min sista Twinrix spruta. Farmor och farfar kommer och då ska vi fira farmor på födelsedagen.
Torsdag: Förmiddags jobb där med om inte man kan sluta 14.00 eller så för ska ju på introduktionsmöte 15.45. Får sen se om jag åker hemifrån till J med bussen vid 18 tiden kanske.
Fredag: J
Lördag: J. Kalas någon gång under dagen och kanske eftermiddagsfika på annan plats.
Söndag: J
Måndag: J och hem på kvällen.

Nordman - I lågornas skenSatte in denna bara för att det börjar närna sig påsk å passar in med häxor!

@~>~>~ Älskar dig going;) ~<~<~@

Billy Idol - Mony mony.... LINEDANCE!!!


Åh förresten!

Var in på mammas blogg och såg at hon hade lagt in en länk och tänkte inte på att jag själv kunde göra det. Denna har vi lärt oss i onsdags på linedancen.

Förbaskatt!!!

Åh är så himla tät i näsan just nu och en slempropp har jag i halsen. Enligt mamma så hinner jag kanske inte återhämta mig efter varje förkylning. Med tanke på att jag först jobbar, fortsätter att jobba under förkylingen och när den är över så jobbar jag med (kanske inte dagen efter beroende på om jag har haft nått jobb då förstås). Jag vill ju inte tacka nej till de jobben jag får heller! Ska köpa Kan Jang idag (vet inte ens om det hjälper mot förkyling) om vi åker till hemköp förstås. Åker vi diekt till stugan och stannar i en lilla ica butiken så är jag rätt säker på att de inte har nått sånt där!

Ska försöka hosta upp det där sen när mamma har vaknat (hon sover än), men snyta mig nu.
Ha en trevlig helg allesammans....

@~>~>~ Älskar dig gössa mycket;) ~<~<~@

Igår och idag!!!

Igår var det med en lång dag för mig! En hel efter middag med Naza på stan efter jobbet! Det var jätte länge sedan som vi var tillsammans nu, drygt 5 eller 6 veckor. Så vi träffades inne i stan kl. 4, gick i stan en stund, var upp på åhléns och kollade lite på olika saker, letade efter nått matställe, men det blev mc mat ändå! Satt där inne och pratade om allt möljigt i nästan 2 timmar. Kändes gött och få prata av sig:) Och höra hur det går för henne med det som hon har för sig m.m. Åkte med bussen från stan vid halv 7 någon gång och var inte hemma förän 8, men jag är glad att få träffa henne:) Man kan prata så mycket mer helt ostört då ju:D

Idag har jag jobbat i 6,5 timmar och kommer säkert att sakna stället, bortsett från det jag berättade för Naza igår. Åh, jag höll nästan på att bryta ihop och ville bara försvinna...
Vi satt och åt lunch igår, jag, barnen och personalen. Jag satt vid ett eget bord med 5 barn och vid det andra bordet i samma rum så satt det säkert 6 eller 7 barn + 2 ordinariepersonal.
Jag satt där och fixade med maten till alla barnen, åt själv mat och efter som så blev barnen färdiga med sin portion. Så barnen började prata med varandra å enligt mig själv så tyckte jag inte att de pratade högt, men efter ett tag så började det blir väldigt pratigt så jag sa att de skulle var inte mer tysta och prata en och en. Det funkade en stund, men sen så säger en av personalen vid det andra bordet att det skulle skruva ner volymen (deras röster). Å min tanke var: men herre gud låt de prata, det var ju inte alls högljutt så det störde,
inte mig i alla fall. Barnen blev knäpptysta, men började prata igen. Å så börjar hon igen att säga att de sak var tystare alldeles precis efter en pytte stund att jag hade sagt åt dem. (för att anpassa mig för henne).
Tredje gången kom och jag höll på att få nippran på henne. Låt oss va! Tyckte att hon skulle sköta sitt bord. DE om någon SNACKADE.
Hon påminner mig om någon annan som jag "känner" genom en annan person.
Aja, oavsett att jag höll på att bryta ihop så hoppas jag att jag ändå får komma tillbaka. Helt underbara barn (bortsett när de blir bråkiga och börjar skrika) och en del var super trevliga ur den personal som fanns där!
Har måndagen kvar där!

Jag kommer inte ihåg om jag skrev om antalet timmar (ni vet när jag skrev den där bloggen om bästa månaden!) 72,25 timmar:D hoppas på 80 timmar. Se om det är någon som ringer på tisdag nästa vecka när jag är helt "ledig", eller på torsdag och fredag på eftermiddagen. Sen har jag den sista dagen på denna månaden som är en måndag som jag kanske får in nått från. Så får se:)

Måste tyvärr avsluta skrivande nu!
Ska göra lite annat nu...

@~>~>~ Älskar dig jätte mycket, å saknar dig:`( ~<~<~@

Jobb och linedance!

Jobbat 8 timmar idag, 8,5 om man räknar med de timmar som man har ägnat sig tid åt på jobbet. Men 8 arbetstimmar alltså!
Min bästa arbetsmånad ever, känns gött som bara den:P
Det jobb som jag var på intervju ringde iger så ska dit igen den 20 på ett introduktionsmöte. Så jag har tydligen fått det jobbet, med tanke på att de sa så. Känner mig lycklig nu, men igår när jag tänkte på hur det kommer att bli i fortsättningen med allt, ja det vet jag inte. Vet ännu inte hur lönen är, vågade nämligen inte att fråga om det på intervjun och glömde helt bort det när hon ringde. Blev chockad!
Om vickjobbet som jag har ger mer i lön eller inte, men å andra sidan så kanske man kan jobba som vikarie till 4 om dagarna och kanske jobba på kvällarna från 5-9, beroende på vad folket tycker om timantalet då! Man får ju tydligen inte jobba mer än ett visst antal timmar om dagen eller hur det nu är.
Aja, får kanske veta mer om hur det kommer att bli och se ut framöver den 20 mars.

Slutade som sagt 18 idag, lite tidigare! Åkte med mamma till linedancen direkt efter och sen satte man igång kroppen igen! Kände mig trött redan jag började men lyckades dansa igenom 1,5h.
Så nu är jag helt slut i kroppen, ska duscha och krypa ner till sängs och GLO, (ner då titta) på tv tills jag lägger mig. Orkar inte något mer, gör jag något mer så orkar jag säkert inte upp i morgon!

Have to go now!

@~>~>~ Älskar dig, pälsklingen min;) ~<~<~@

New day here I come!

Ja ni! Idag är det en ny dag igen. Har hostat en del igår kväll:( Vet inte vad det är som är på G. Nån förkylning igen, å det hoppas jag inte på att det är. Har redan varit förkyld tillräckligt många gånger i början av detta året, så snälla inte nässpray och näsdukar igen orkar inte med det sölet igen.
Hatar hatar hatar underjordiska finnar! Man kan ju liksom inte göra något åt dem och sen så är man där och pillar hela tiden även om man vet att man helst av allt inte ska ta och röra den. Den kom på söndagen:( På hakan som vanligt:`(
När man äntligen har lyckats bli rellativt finnfri så kommer de åter igen och denna gången en irriterande underjording. Hatar där de små poppar upp i ansiktet. Visserligen så har jag inte lika stort problem som jag hade under högstadiet och in på gymnasiet, så det är rätt gott att de är förre.
Aa nej, ska sluta prata om finnar (kanske poppar upp flera nu bara för det:P hehe nej då det tror jag inte).

Ska ner och äta frukost, bädda och dammsuga sen drar tåget till stan och ska handla det jag ska, sen åter hem igen och sen så blir det en pysselstund.
Satt och kollade deras katalog, men lä undan den igen. Man blir bara så besviken när butiken inte har de grejer som man vill ha så får kolla vad de har där i stället.
Åh ska mata birdisarna också:) får jag inte glömma!

Nej på med lite musik och göra det jag ska Lisa!


Mission completed!!!

Har varit nere på stan och flyttat mitt gamla nummer till mitt 3 kort, så det kommer att ta 5-10 dagar innan det är överfört. Den 19 så ska det ha varit överfört i alla fall, med tanke på vad det stod i smsen jag fick från dem!
Har även varit och köpt lite pyssel som jag har setat och hållt på med en stund nu på eftermiddagen. Har tagit en paus från det en stund. Fick ont i nacken av att sitta och luta mig över grejerna på golvet. (Har nämligen sett och gjort det på golvet, om ni nu inte förstod det!). Inte så smart att sitta och skriva på datorn heller, får ont ibland av det också. Men jag ska ändå ta och ge mig snart.
Köpte en rolig grej till pojkvännen min;) Hihi tyvärr så får du inte reda på det genom bloggen:P
Det får du reda på nästa helg:)

Måste ta och kila nu!

@~>~>~ Älskar dig massor;) ~<~<~@

Äntligen!!!

Äntligen var den långa dagen slut! Tycker att det är skönt att få jobba, men idag, den första längsta dagen på ett helt nytt ställe... Det var tuft. 14 namn att försöka lära sig, å inte nog med det så bestod mer än hälften av icke svenska namn. Så det var svårt att få in dem, har inte fått in alla i huvudet heller så, men det kommer nog:) Har inget emot utländska barn alls, men det var tuft. Man kunde ju inte direkt säga deras namn bara för att man inte kom ihåg dem när något hände, så som små tetningar, städa upp efter sig och vad var och en ville ha till sin mat. Men som sagt det kommer nog!
Kändes som ett fritids på det stället. Helt okej, rätt anorlunda jämfört med med andra ställen som man har varit på. Trevlig personal!

Slutade 6 idag, eller ja lite före då! Men anledningen tänker jag inte publicera.

Kändes gott att få gå till busshållsplatsen som låg 800m från förskolan och den buss som jag skulle åka med efter att ha slutat:) Rensa huvudet lite:)

I morgon (om inget jobb) så ska jag dammsuga hela huset, ner på stan och gå till panduro och till 3 butiken. Så eftermiddagen kommer troligen bli en "göra vad jag vill stund". Rännandet hemma och nere på stan ska jag ta och göra på förmiddagen så jag har det gjort! Så jag kan ta det lugnt och pyssla lite:)

Det var så länge sedan som jag gjorde nått pyssel. Länge sedan som jag ritade hemma och en massa annat. När jag väl har tänkt att börja på något så har det antingen inte funkat som jag hade velat eller också att jag tappade lusten när jag hade tagit fram allt. Ibland känner jag det där suget efter att göra något och sen så när jag har tagit fram det så bara släpper det. Hatar det! Det är inte kul när det blir så.

Ska bädda av min säng nu, ställa väckar klockan på 7, titta om jag har fått nått mail, lägga mig och titta på tv, slapna av och ta det lugn. Hinner kanske läsa några sidor av den bok som jag köpte på bokrean tillsammans med Damdassboken.
Den avklädda bruden heter den å från början var det en anonym författare till den, men nu är det avslöjat och står på baksidan.
Boken handlar om kärlek och sånt och även om det någonsin är möjligt att lära känna en människa på djupet. En udda bok måste jag säga och kan vara för mycket i detalj vid vissa gånger:S men helt okej bok som man kan lägga undan en stud utan att behöva läsa i sträck för att inte glömma bort vad som har hänt i andra fall.

Nej, ska ta och göra det andra som jag skulle göra nu!

@~>~>~ Åh som jag saknar dig:`( ~<~<~@

Ny vecka!

Nu är det måndag och man är en aning trött fortfarande, men dagen ska väl bli bra ändå hoppas jag!
Sk jobba idag från 9.30-18.00 kanske kommer att sluta tidigare beroende på när barnen blir upphämtade av sina föräldrar.
Ingen täckning på 3 mobilen:/Får väl se när den fångar upp nån signal!

Efter att ha slutat så ska jag planera upp min dag imorgon, om det blir någon ledig dag vill säga imon. Får se där med!
Ska in på 3 och flytta över mitt telia nummer till 3 kortet så jag slipper ha två mobiler.

Hinner inte skriva mycket mer nu, ska iväg snart!

@~>~>~ Älskar dig jätte jätte mycket;) ~<~<~@

Slutet på en toppen helg och början på en ny vecka!

Ja, då var denna helgen slut:( Det är så tråkigt att det går så snabb bara.
På lördag förmiddag så kom J till Halmstad och kom upp till mig på mitt rum. Hade precis blivit färdig när han kom upp efter allt flaxande och farande nere på undervången och på övervången. Vi två gick till minsta systerns skola där hon och min övriga familj fanns. Satte oss i klassrummet och lyssnade på läraren och på min systers "redovisning" om inrikes-, utrikes- och lokalanyheter. Jätte modigt gjort av henne, skulle aldrig ta och klara av att läsa upp sånt inför andra föräldrar. Det räckte (när jag gick i skolan) att redovisa inför lärare och klasskamrater.
Efter det så gick man till NO salen och tittade på en film om anabola steroider och fick se hur äckligt ett filter blir efter att man har rökt.
Efter det så gick J och jag runt på skolan en stund och sen var det återsamling och skulle lyssna på klassföreståndaren.
Meningsfullt tal!
Efter det så åkte flamiljen till Väla och jag och J tog hans bil och åkte till Ekohallen för att köpa en soda streamer. Lönar sig ju inte att köpa kola på willys eller vanlig coka cola. Lönar sig mer att köpa en sån! Efter det så hade vi fullt sjå att hitta cola smak. Åkte till eurostop tittade rut där, men inget fanns. Åkte till flygstaden, inget där på nån av de butiker som säljer sånt. Åkte till ICA MAXI vid högskolan, inget där heller och där stod det att det var slut hos leverantören eller nått. Sista försöket på den tänkbara butiken Siba. Vi gick raka vägen dit och YES där fanns det:P
Åt Js speciall tacos till kvällen:) Gott var det, men starkt:S Och god egen gjord sås J;)
Skulle ha tittat på en film och ätit marängswish (vet inte hur det stavas) senare, men då ringde Js mobil. Två av hans polare kunde inte ta sig hem efter en fest som tydligen var tråkig. Så vi åkte och hämtade dem!
Första gången som man har fått träffat nån av Js polare. Äntligen! Han har talat om hur de ser ut och vad de sysslar med och en massa mer, men träffat dem har man inte gjort. Så nu har man äntligen fått två ansikten på hur hans polare ser ut. Trevligt att få träffa dem:)

Halv 3 på natten började Js granne (ovanför) spela musik. Å det var inte lite heller:S Hörde ju tydligt vad de sjöng om och inte nog med det så börjar hela gänget där upp sjunga med. Så man somnade säkert en timme senare. Respektlöst alltså :@

På söndagen vaknade man efter 8 någon gång, kunde inte somna om igen. Fattade inte varför jag inte kunde göra det:( Vred och vände på mig, så att J vaknade av det.
Åkte och kollade vårt lördags godis och kollade om vi hade vunnit nått, men det var inte färdigt än. Så J ska kolla det i morgon. Åkte sen till Js föräldrar, men när vi kom in i huset så sa mamman att de skulle till IKEA:/ så det blev inte så mycket pratande. Mer pratande med Js syster.
Åkte hem igen, åt marängswish, tittade på en av mina filmer och spelade lite krigsspel innan det var dags att åka till busstationen.

Så nu är det drygt två timmar sedan som jag kom hem. Saknar honom redan:`(

Gick ner till vardagsrummet och pratade lite med föräldrarna och skulle kolla Gry (en av fåglarna) hon sitter och kvittrar hela tiden där nere. Å helt plötsligt så märker jag att det satt en liten främling i buren. En till dunis!
Mamma sa att Gry kanske behövde en partner, med tanke på att de andra fåglarna har parat ihop sig och sitter likadant fördelat i buren när man kommer och kollar till dem. Så får se nu då om Gry kan coola ner sig lite nu när hon har en egen partner.

Måste avsluta nu!

Kan tala om att jag tänker lägga mig lite tidigare idag. Med tanke på det som lät mitt i natten!

God natt!

@~>~>~ Älskar dig massor;D ~<~<~@

Jehooo!!!

Viktig Petter!!! Haha hade bara lust att skriva det. Har några anledningar, men jag nämner inte något av dem:P
Tycker inte att det är drygt i alla fall:) Hihi gu vad hemlighets full jag är som tetas med er läsare:P Jag som inte talar om allt;)
Ahhh vad gött det är med helg alltså:D Känns befriande på nått knepigt sett. Att få ägna sig till det som man vill allra helst ta och göra får man ju äntligen ta och göra på sin lediga stund nu när det är helg:P
Wehej:D
Skar upp min färska annanas igår och åt lite på den, var så god. Så idag så ska jag ladda upp med annans och lite mindre nyttigt och käka till nån film eller så som går på tv nu på kvällningen.
Känner mig så ofantligt trött och egentligen har jag ingen vidare bra anledning till varför jag är det! Har inte varit nå tuft alls på dagen, särskilt inte nu på eftermiddagen. Jag och de andra i personalen på samma avdelning satt antingen tysta eller snackade, tittade på barnen som dansade runt till den musik som jag hade satt på så, det var inte mycket att hitta på när de dansade inne i ett annat rum.
Ska väl lägga mig som jag brukar ikväll, ska upp tidigt i morgon (Tidigt för att vara helg). Ska på öppethus på minsta syrrans skola. Å så kommer jag nog att få vänta in J en stund beroende på när han kommer. "Kalaset" där borta på skolan börjar 9 på morgonen och har talat om att han kan komma till 9, så familjen smiter nog före bort till skolan med syrran.

Hm, vet jag vad?! Ska ta och hoppa in i duschen. Skulle kännas gott att bli av med jobbarkläderna. Har helt glömt bort att byta om efter att jag kom hem och åkt iväg igen för att vara med mamma och handla lite för tacosen som vi åt. Så jag ska slänga jobbkläderna i tvätten och plocka fram nya och rena kläder:P
Se om jag blir piggare på kuppen också:D
Det blir jag nog säkert, å så blir det en skål med annanas som väntar på mig:P
Gott gott:P

Ses i morgon älskling;)

@~>~>~ Älskar dig väldigt mycket;) ~<~<~@ 


??

Vad är det för dag idag? Jo fredag trallala väckarklockan ringde 7.15 men gick inte upp förän klockan slog halv.
Ska ringa vid 8 och ändra tid för spruta, sen så ska jag bara ta och äta frukost, göra mig i ordning och sen dra till arbetsstället!
Ja just det ja! Varför skrev jag och frågade om vilken dag det var allra längst upp?
Jo, jag har blivit rätt dagvild på sista tiden. (Känns det som i alla fall). Igår hade jag tittat på fel dag och hade skrivit in fel tider för att få sin lön, men ska ändra det idag så det blir rätt. Hade nämligen kollat på fredagens tider, men kommit i rätt tid på morgonen, men skrivit fel sluttid. Knäpp och knasig jag är.
Idag blir det flingor, skivad bananer och mjölk till fruksot för mig:) Det är nått som jag gillar. Låter kanske äckligt med att ha bananer till mjölk och flingor, men jag tycker att det är smaskens:P
Måste börja att ta och göra mig i ordning!

Åå J är inne i stan och jobbar idag:P Ska fixa nått på en skola som de har varit på tidigare:)

Blir nog en utedag både nu på förmiddagen och på eftermiddagen på jobbet idag:) Så gött så så länge det inte blåser förstås!

Måste kila nu!

@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@

Jobbat!!!

Okej idag så har jag med jobbat från 7.30-15.30 7,5 timmar med rasten redan borttagen från tiden.
Som det är bestämt just nu så kommer jag att jobba 12 arbetsdagar denna månaden med varierande arbetstider. Ett ställe som jag ska vara på nästa vecka ringde och frågade om jag också kunde jobba på måndagen. Ja visst, sa jag. Ska ha tagit Twinrixsprutan då men jag skuter upp tiden lite till. Ska ringa i morgon och boka om min tid. Jobbet går ju före och dessutom så tänkte jag inte på att jag skulle ta spruta den dagen. Skulle jag inte ha jobbat till 6 den dagen så hade jag kanske hunnit ta den jag med! Men ska man vara med och stänga på den förskola som jag ska vara då så hinner jag inte!
Men fixar det i morgon!

Fattar mig inte på vad jag har gjort med min nacke:/ Har ont i den och det börjar göra ont imellan mina skulderblad med. Det blir nog inte mycket lyftande resta av veckan för mig känner jag.
Ska ta och planera in att åka till badhuset någon gång! Med tanke på att en gång när jag hade ont i ryggen så åkte jag med Naza och badade, efter det så kändes det knappt nått alls, blev mycket bättre. Det sägs ju också att simning är bra för rygg och andra leder. Inte lika tungt som att gå på gym!
Så antingen att börja simma eller gå på gym och ha en personlig tränare, får se vad jag väljer.
Har faktiskt nyss börjat tänkt på nått av dessa så får se om jag tar och gör nått åt situationen:P

Har varit och veckohandlat idag! Köpte både nyttiga saker och onyttiga:S
Banan, kiwi och annanas, som nyttigt då:P Och som onytigt, godis för 30 spänn tror jag att det blev och en Magnum med mörk choklad:P Min favorit glass;)

Tömde diskamaskinen nyss och tänkte på varför inte skolan lärde oss barnskötare att lyfta på ett visst sett och massa annat sånt som tär på kroppen. Fattar det bara inte! Jag menar, det borde ju vara nått som ingick i den utbildning som man har gått. De kanske räknar med att förskolor som man blir fast anställda ska fixa en utbildning för det eller nått, men hallå! Vi barskötare som inte fick nån fast tjänst efter sommarlovet, vi står egentligen helt handfallna och kan inte få sån utbildning (om nu en sån "lyft"utbildning  nu fanns). Vi har inte den möjligheten, vi väntar på att få ett samtal varje dag om ett vick för att få ihop en pengar varje månad och söker jobb. Å de pengar som vi tjänar in, ja de går till nått annat. Jag har inte haft sån tur än att kunna tjäna en hel månadslön än. Så många timmar som en fast anställd 100% tjänar, det tjänar inte jag, inte än i alla fall.
Aja strunt samma!
En sak till som jag tänkte på var att skriva CV och personligtbrev. Det fick vi heller inte göra på gymnasiet. Oftast är det väl gymnasiet som är den sista fasen innan man ska in i arbetslivet. Inte fick vi några idéer om hur det ska gå till och hur det ska se ut, men till arbetsförmedlingen måste man vända sig till för att få reda på sånt ifrån. Å eventuellt gå en 6 veckor "kurs", med annat som är inblandat. Sånt som gymnasiet borde ha haft på shemat. Sånt som att veta vart man ska ringa om man blev sjuk, hur man söker lägenheter, försäkringar, vart man kan söka jobb och annat smått och gott. Tyckte den "kursen" var bra gjord utav AMS! Visserligen hade man inte så mycket att göra vissa dagar när man var där, men man hade nått att ägna tid åt om de "lediga" dagarna från jobbet (när ingen ringde alltså!). Att åka till en plats för att kanske göra nått bra för sig!
Mm...

Undrar vad jag ska hitta på imorgon efter att ha slutat jobbet vid 4? Hm? Har inte en blekaste aning just nu. Antingen slappa eller så drar jag till Eurostop, får se vad jag gör.
Har i alla fall en sak som jag måste ta och göra innan två veckor. Ska göra en present till farmor, vad det är vet jag inte. Hade en sak som jag hade tänkt att ta och göra idag, men den idèen blev inte av:/ Hon kan ju inte frakta med den på tåget hem för det blir väldigt svårt:( Så nu måste jag hitta på något annat. Kanske drar till Panduro nån gång nästa vecka eller så kanske jag har nått pyssel som jag inte vet att det finns i mina låder och fixar nått fint av det:)

Jag har några saker som jag ska göra i morgon bitti innan jag drar till jobbet och det är att ringa om att ändra tiden för sprutan, hänga i bjälken i trappan (ska sträcka ut ryggen,inget annat om ni trodde det!) och mata fåglarna!

Å nu så ska jag lägga mig och titta på LOST wooohooohoohoo;P Läskigt va! Äh läg av vad jag är dryg:P
Om drygt två dagar så ses vi snart igen älskling;) om jag inte ändrar mig och tar bussen i morgon!

Här kommer det en sak till familjen:)
Är så fruktansvärt glad att jag flyttade ner hit! Utan mammas stöd till det som jag inte hade av min riktiga pappa så skulle jag vara så långt efter i massa saker. Så som saker i skolan och lärdomar runt allt annat.
Om jag inte hade min låtsas pappa så skulle jag säkert inte ha vågat göra de saker som jag hade velat att göra. Att någon pushar en framåt och ger en omtanke och framför allt kärlek på ett faderskapligt sätt, det skulle jag nog inte, säkert aldrig få utav min riktiga pappa.
Å mina systar ni betyder så mycket, enormt mycket. Vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade er!
All den stöttning, hjälp och kärlek som jag har fått från er är säkert inte många som får.
Älskar er och ni betyder lika mycket som J betyder för mig<3

@~>~>~ Älskar dig sötis;P ~<~<~@

Jobbat!!!

Har jobbat på mammas ställe från 8.45-13.00 trivs riktigt bra där:) Har trivits bra på andra ställen med förstås, men jag har ju inte kommit tillbaka till några av dem. Ska jobba där imorgon och på fredag med för en av de i den ordinarie personalen är sjuk, så jag hoppar in och tar mamms tider och hon hennes tider (hon som är sjuk).

Det blir ingen linedance för mig idag. Kan ta bussen om jag hade velat, men jag vet inte hur ofta bussarna går från busshållsplatsen igen senare på kvällen. Sen så känns det lite läskigt att stå där på tomma och ödsliga gator och vänta in bussen. Skulle ha kunnat ta mopeden, men får jag igång den hemma så kanske jag inte får igång den där borta. (Stått rätt länge utan att ha blivit använd. Förutom för någon vecka sen då men, då så körde vi inte mycket med den!). Hoppar det helt enkelt och tar hit J i stället:)
Lite konstigt är det nuförtiden. Innan när J hade moppen och när det var rätt nytt mellan oss så åkte J till mig flera gånger i veckan och träffade mig. Men nu när han har bil och jag har tillgång till bil (inte alltid då) så träffas vi bara på helgerna. Jag vet inte om han får ihop ekonomin om han tar och åker in lika många gånger som innan när han åkte moppe. Bil är verkligen inte gratis, defenitivt inte när man måste köpa dricka till den. Den slurpar ju i sig mer än vad en moppe gör, så jag förstår om det är det som hindrar!
Om du läser detta J så är det inte ditt fel att det har blivit så här! Jag kan med åka in till din "stad"(:P) för att träffa dig på vardagarna;)
Klockan är nu 4 och han har slutat, om det är som vanligt! Så nu sitter jag och väntar uppe på mitt rum och skriver här innen.
Har städat undan lite:P
Åh ihelgen när vi var in till stan och han köpte det han skulle ha och begav oss hem och när vi kom upp på mitt rum.... Åååå jag höll på att dö! (Hade inte städat så noga som jag hade velat innan jag åkte till honom) Å när jag kom på hur risigt, i mina ögon, att det var så ville jag bara ta de där filmerna och lämna rummet.
Men du han se det:S För du var ju enda in till bokhyllan i gluggen!
Aja, gjort är gjort, tänkte ju inte alls på det innan!
Tänker åka hem till dig någon gång utan förvarning:P Snäll som jag är så har jag förvarnat honom varenda gång innan. Men nån gång så ska jag vara lite smått elak och komma oväntat;) Men när vet du inte:-*
Hehe vill se hur stökigt han kan ha det innan jag kommer någon gång:P

Nej Jisses vad elak jag är^^,

Åh jag har en grej som jag vill ändra på när det gäller bloggen!
Skulle vilja ha en annan "skrivstil", nå häftiga bokstäver än de här bokstäverna som jag har skrivit med hela tiden, men det går inte att ändra på:( Men men!!

Ååååå vad tokig jag blir, känner att en huvudvärk är på G, eller rättare sagt den jar redan börjat. På vänster sidhalva:( Ska väl ta en tablett innan det blir värre.
Nej, måste vidare!:P

@~>~>~ Ses snart älskling;) ~<~<~@

Intervjun

Tyckte att det gick mycket bättre än den förra (första intervjun på ett annat ställe). Tror att jag har börjat bli mer självsäker och sen finns det ju dem i min omgivning som pushar en framåt, vilket jag är tacksam att få utav er:) Var ingan knasiga frågor denna gången i alla fall! Efter att ha svarat så fick jag skriva i mina person uppgifter (Herregud som jag skrev fult:S Mina fula kråkor, ville egentligen fråga henne om ett nytt papper, men det kan man ju inte göra:S önskade att min högerhand skakade istället!)... Aja, efter det så fick jag läsa upp det som stod längst ner på pappret i en ruta. Typ som det telefonförsäljare säger i början av ett telefonsamtal.
Aja, det gick bra och var inte ett dugg nervös förutom att mina händer sakade lite och att jag svettades som en gnu:S (pinsamt nog, men det syntes inte som tur var:P).

Denna gången höll jag ögonkontakt hela tiden:D vilket jag är rent sagt s*it glad att jag gjorde:) Gjorde ju inte det sist och tyckte själv att det var jobbigt att inte kunna hålla ögonkontakt. Var så himla nervös den gången för att jag inte viste hur en intervju skulle gå till när det gällde att eventuellt anställa någon!

Men jag ÖVERLEVDE:D

Så hemskt är det inte!


@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@

Solen skiner!!

Äntligen skiner solen upp upp över Halmstad med en klarblå himmel!
Det kanske har varit soligt här innan förra veckan men då har jag nog säkert inte lagt märkte till det!
En toppen dag i alla fall, med en bra start!
De ringde nyss om vikarie och trodde det först gällde idag, men inte. Det gällde den 12,13 och den 17. Ringde stället jag skulle vara på nästa vecka men de visste inte tiderna än så de ska ringa upp mig igen senare.
Hoppas att det blir några timmar i alla fall:)
Happ vad ska man göra med denna toppen dag?
Äta god frukost kanske:)

Hm märkte nyss att det är -0.5 grader ute, burrrr:S, men håller sig vädret lika fint genom hela dagen så kommer det nog att bli varmare:P
Åå just det:( Ska ta och städa! Han inte göra det igår nå! Så jag lär nog ta och städa först innan jag tar och gör nått annat.
Tänkte ta och gå ut och ta ien promenad sen, får se om jag hinner med det!

Trodde i söndags att familjen skulle till stugan denna helgen, men det skulle vi inte. Ska på öppethus och titta lite på vad minsta syrran har gjort (om de har ställt ut nått vill säga!). J hänger också med till öppethus:P Hehe gulligt när han frågade om han med fick följa med på det:) Ska till honom sen efter det!
Men nästa helg därpå blir en stughelg för nu har jag inte varit där på 5 veckor om man räknar med denna helgen som kommer.
Drygt 5 timmar kvar innan jag ska var på intervjun! Åker og ner lite tidigare på stan. Dels för att kolla vart jag ska gå in och gå lite för mig själv inne i stan!

Nej, nu ska jag sätta igång med det jag skulle göra!
Haudi!!!

@~>~>~ Är så lycklig att jag har dig;) ~<~<~@

ANSTÄLLNINGSINTERVJU

Wihoooo Concilia ringde idag:D Trodde det var ett vick! Sa mitt namn och hon sa sitt å sen sa jag hej. Tanken som jag fick var då:"hm vad segdragen hon var att säga nått om vicket". (De brukar säga sitt namn, vilket skolområde och sen snabbt in på var de behöver vick annars så det var lite underligt).
Sen fortsatte hon och sa att de hade fått min ansökan för ett tag sedan, men att de undrade om jag fortfarande var intresserad av tjänsten. "Va? Är det någon som vill att jag kommer på intervju?" tänker jag och svara henne att jag är intresserad.
Åh så nervös jag blev när jag la på sen:S
Ska på intervju imorgon kl 15:15 så får se vad som händer efter det!

JAG SKA PÅ ANSTÄLLNINGSINTERVJU!!!!!

!!!

Vet inte riktigt vad jag var på för humör igår och skrev så där, men det är lite sanning i det! Kan liksom inte tala om allt vad som händer och sker.
Idag så har jag ringt och bokat en sak av tre. Måste vänta till 11 med en och den sista så måste jag vänta till kl 3 för att boka. Ett nöje så som att bowla ska jag boka kl 3, den andra kl 11 är något som få vet om och twinrix sprutan har jag bokat.
Ska dammsuga nu och sen så ska jag ner på stan, gå till Åhléns och leta efter bestik. Konstigt nog så har väldigt många av våra gafflar försvunnit. Så ska leta efter den "serien".
Ska kanske in på blomsterlandet när jag är påväg hem också, får se.
Ska äta lax och ris till lunch!

Sen när det är gjort så ska jag städa, städa och städa mitt rum!
Ska även ringa Naza ikväll å:)

Ska kanske spela lite spel sen å om jag hinner:P


Ett telefonsamtal till är avklarat, ätit lunch, dammsugit färdigt, diskat kastrullerna och matat dunisarna.

Har tagit en tablett för det onda som jag har i magen! Känns värre än förut, mensvärk alltså! Intressant va? så ni förstår vad jag menar om vaför jag har ont i magen min. Började igår kväll, tog en tablett och duschade (i varmare vatten än vad jag annars brukar duscha i) å efter det så var allt bra igen, men nu så tog jag en tablett vid 10 eller 11 och det känns lite bättre men jag känner att det gör ont ändå. Typ som att det är något som gnager inifrån en.
Har egentligen ingen större lust att dra mig in till centrum och kolla efter bestiken och köpa dem och även kolla efter nån bra bok på bokrean, men jag gör det ändå, för att ha nått att göra!
Stannar nog även vid eurostop och köper mig en blomma eller två. Älskar att pyssla om nått! Är det inte djur som jag gillar att pyssla om så är det blommor:)

För att vara tillbaka till det jag skrev igår så ska jag ta och skriva nått som är helt ointressant egentligen!
Ni vet ju att blommande blommor slutar att blomma rätt som det är och får de inte tillräckligt med ljus och näring så är det svårt för dem att komma tillbaka till den blommande banan så man slänger den och köper en ny likadan.
Jag har 4 blommande blommor i mitt rum, men ingen av de har blommor just nu. En är det väldigt sällan som man får se den blomma (har aldrig sett min blomma), sen har jag svärmorstungan och den har blommat en gång, men när jag får se den blomma igen vet jag inte. Å sen så har jag en till (vet inte namnet på den) men den blir jätte fin när den "blommar" (inga riktiga blommor, är nå färgade blad som kommer fram!). Å sen har jag min vita ........................ som blommade så fint men som nu bara har de gröna bladen kvar.
Undrar när de börjar blomma igen?!
Nu ska jag bara kolla igenom reklamen som kom nyss, sen ska jag iväg med bussen ner till stan!

@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@


Kortfattat om de 4 dagarna!

Har alldeles precis raderat allt det som jag har skrivit för dagen! Allt det som skulle sammanfatta alla de fyra dagar som jag inte har skrivit. Funderar på om varför jag skriver om mitt privatliv! Å varför skriver jag det så detaljerat och delar med mig det till alla som har hittat den här sidan? Visst jag skriver ju inte allt som handlar om det jag gör, tänkar eller på det som jag funderar på att göra, men allt kan jag heller inte skriva, saker och ting är mer personliga. Å ja, jag skulle vilja skriva om allt det som händer och vad jag tänker på, men fingrarna vill inte skriva ner det! Där tar det liksom stopp! Adrenalinet eller vad man nu ska säga att man får när man är helt inne på att skriva måste liksom saktas ner... 
Så som för nån dag sedan, jag babblade på om sånt som andra egentligen inte bryr sig om! Den dag som jag skrev om mina svärmorstungor, om hur stora och hur många de har blivit. Vem är det som vill ha reda på det?
Skulle kunna skriva ner varenda helg i detalj men jag kan bara inte! Det är liksom inte viktigt för vem som helst att vet vad jag och J har hittat på helgerna eller vad jag och familjen har hittat på under de helger som jag är med dem eller på vardagen. Huvudsaken är att jag vet vad som har hänt! Frågar någon så talar jag om då!

Alla mina bloggar har mesta dels handlat om vad jag gör om dagarna och det kommer jag att fortsätta med, men inte i detalj. Kortfattat! Å det här 4 dagarna som jag inte har skrivit om, ja de får vara!
Kan säga att jag jobbade i torsdags, åkte hem till J på kvällen (och var hos honom till söndag eftermiddag) och väntade på jobb på morgonen i fredagen men det blev inget!

Det som är för personligt är och kan också vara en hemlighet!

Nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig och titta på nån film eller se som det finns nått kul på tvn.
Ha det gött så skrivs jag säkert mer imon!

@~>~>~ Älskar dig snygging;) ~<~<~@


RSS 2.0