En helg hos älsklingen!!!

Då var helgen slut:`(

Jag åkte till J redan på fredag eftermiddag och när vi hade kommit hem till honom så myste vi lite och fixade iordning middagen som han hade tänkt att bjuda mig på. Jag skar iordning grönsakerna och J gjorde iordning den där specialaren med tacosbrödet och med kättfärsen. När det var färdigt så plockade vi ihop DVD som han köpte precis innan jag kom med bussen och sen satt vi där och åt samtidigt som vi tittade på det filmer som vi hyrde tidigrare samma kväll.

På lördagen så åkte vi till älsklingens morföräldrar och hjälpte till med att flytta en soffa från det släp som vi skulle låna för att få med alla möbler från IKEA. Så det var första gången som jag träffade morföräldrana:) Kul att få träffa dem:) De tyckte också att det var kul att få träffa mig:P Efter en rundtur i huset så begav jag, J och Js föräldrar oss iväg till IKEA och var där i några timmar. Efter att ha käkat där inne och hämtat allt som J skulle ha med sig hem till hans lägenhet så åkte vi hem till hans föräldrar för att lämna en ny soffa som de skulle ha. Efter det så åkte vi hem till J och bar in allt i hans lägenhet. Efter att allt var inne så pratade hans föräldrar lite med honom och sen så när de skulle gå så sa de hejdå och gav J en kram och sen gav de båda föräldrarna en kram till mig:) Blev lite rörd när de gav mig en kram:) trodde inte att de skulle göra det, men glad blev jag när de gjorde det:)
Efter att de hade gått så började vi med att klä soffan, montera ihop vardagsrumsbordet, golvlampan, köksbordet och de fyra stolarna till köksbordet. Sen så orkade vi inte med nått mer, klockan var nog mellan 22 och 23 då. Så vi gick å duschade (inte tillsammans bara så ni vet!!!) och borstade tänderna. Bytte om och lade oss för att sova tillsammans. 

På söndagen så fortsatte monteringen fast det var bara bokhyllan kvar och lamporna till taket i sovrummet, köket och vardagsrummet. Sen så drog vi in till "centrum" och hyrde ännu en film till. Tiden gick snabbt, för snabb egentligen tycker jag.
J är i alla fall JÄTTE glad över att jag var med honom och hans föräldrar in på IKEA för han skulle väl ha tuppat av eller nått där inne;) Det är ju inte en killes grej att handla direkt... Killar är ju sånna som går in i en affär, tar det som de behöver, sen ut igen medan tjejer kan riktigt såsa fram i snigelfart och tänka, "A den där kanske skulle ha varit bra att ha".
Sen är han också glad över att jag har hjälpt honom och varit hos honom under en hel helg. Å det kan jag också säga att jag också var glad över att få vara med honom den tiden som vi hade för oss själva:)

Tacka vare denna helg så känns det som att jag, eller rättare sagt att vi har kommit varandra mycket närmre. Jag litade på J innan helgen, men nu gör jag det ännu mer. Saknsr dig jätte mycket men imorgon ses vi och när och var vet du inte:D det är det som är så himla kul med morgondagen:P Har inte sagt det än till honom, det blir en överraskning:)

Glömmer aldrig denna helgen;)

Kommer att skriva om dagens händelse imorgon! Kan inte fortsätta nu tyvärr!!!

@~>~>~ Du är i mina drömmar, du är i mina tankar, du finns vart jag än är;) ~<~<~@
@~>~>~ Älskar dig ~<~<~@

Fredag!!!

Jag har inte haft så mycket tid sen i tisdags och skriva här inne på bloggen, men nu så ska jag ägna mig några minuter och uppdatera er lite:P

I onsdags så var jag ute hela dagen och gick runt till olika förskoler inne i stan. På mornarna kan jag säga att det var riktigt kallt att gå runt och lämna sitt personliga brev. Hittade inte mina vantar förän idag:( Lite surt med tanke på att man gjorde liksom samma sak på torsdagen å. Idag har jag bara varit till affärerna i närheten och lämnat in ansökningar.

I onsdags så dansade jag och mamma linedance och det gick inget vidare denna gången. 64 steg och vet inte hur många snurrar det var i den. Första "väggen" gick jätte bara, men sen när man skulle ta och börja om igen från en annan vägg, ja då gick det åt skogen:/ men men... Innan linedancen så var det tänkt att jag skulle prata med Naza men hon ringde när vi var på dansen så samtalet blev i går i stället.

Grattis ännu en gång till ditt efterlängtade körkort:D


Nu idag så har jag då varit iväg och lämnat mina personliga brev och köpt mig en halsduk innan jag drog mig hemmåt. Har även bäddat rent i min säng, så nu har jag en nybäddad och fresh säng att komma hem till sen på söndagen:P Har även packat ner för dalatrippen och städat lite. Har även letat efter mina förbaskade vantar, som ni vet är återfunna. (skrev ju det tidigare i denna blogg). Mm.. Å nu så har inget att göra förutom att dryga ut tiden med ointressanta saker. Ska till min sötis snart:P snart och snart? Ehm... Det är ju 2 och en halv timme kvar innan bussen avgår från det ställe jag ska hoppa på bussen.
Min helg kommer då att se ut så här:

Fredagkväll så kommer jag och J att äta middag tillsammans. Nå tacogrejs som J kommer att göra. Vet inte riktigt vad det är men, det är i alla fall nått som hans mamma brukar göra, så jaa, jag får se. Det lät då jätte gott! Sen så vet jag inte vad som händer på kvällen.

På lördagen så har vi inte planerat nått. Kanske kommer att få träffa hans mormor och morfar, vi får se!
Å vad vi ska käka den denna dagen... Hehe ja, det får vi också se vad det blir.

På söndagen så ska jag, J och hans föräldrar åka ner till Väla och in på IKEA och köpa möbler till Js lägenhet.
Sen så ska jag och J montera ihop möblerna och möblera när grejerna har kommit in i lägenheten:P
Det blir nog en rätt lyckad helg även om lördagen inte ser såå JÄTTE "lyckad" ut just nu, men det blir nog säkert nått av den dagen:P

Ni får nog reda på vad vi har hittat på under nästa vecka antar jag:P
Nu ska jag spela lite betapet:D Kolla in www.betapet.com

Älskar dig GÖÖ mycket det vet du;D


 


Tisdag!!!

Okej! Skriver en snabb blogg nu på morgonen.. I går kväll så han jag inte med att skriva någon fortsättning på bloggen, men det hände inte mycket på eftermiddagen mer än att jag klippte gräsmattan.
Igår kväll så låg jag också och funderade på hurjag skulle säga och presentera mig iför denna dagens "uppvisning" av mig själv vid de förskolor som jag ska till. Var inte ute och besökte någon igår, bättre att ta det idag för nu har jag ju allt färdigt, förutom om vad jag ska säga.
Ska ta och göra mig iordning snart, har inte gjort et än bara för att jag har tittat på inspelingen av prison break. Den har ju börjat igen:D
Så här kommer då dagen se ut!
Förmiddagen:
Ut till förskolorna på det näsmsta stället och edter stället bortanför.
Lunchtid:
Ska troligen till Coop och köpa en inflyttningspresent till min älskling. Ska köpa ett set med sängkläder åt honom, han hade tydligen bara ett sen tidigare. (Har bestämt mig för att sova över hos honom nu i alla fall). Så det ska han få utav mig, men jag tycker då verkligen inte att det är nått märkvärdig inflyttningspresent, men vad ska jag annars ge honom. En blomma fryser ju i 0 gradigt väder så det går inte. Det är 0 grader ute nu så ni vet! Kul? Hehe nej inte ett dugg! Sen efter att jag har köpt det så ska jag hem och lämna det jag har köpt och käka något, vad det blir får jag fundera ut när jag är påväg hem sen! Alltså från handlingen.

Ja sen på eftermiddagen så ska jag ut igen och presentera mig, fast jag vet inte vart jag ska presentera mig. Vet ju inte hur långt jag har kommit på förmiddagen så.


Okej! Då var det lunch dags då! Var inte till de närmasta förskolorna och visade upp mig utan valde de som var halvvägs in till stan. Han presentera mig på 3 förskolor, innan lunchen kom ivägen! Stannade vid Coop också, men jag köpte inga sängkläder. Jag tyckte att det inte fanns nå neutrala där, men någon av dem blir det nog ändå. Ska fråga mamma om lite smakråd sen! Annars får jag väl beslutsångest efter att ha köpt dem själv eller nått. Har rätt svårt för sånt där, att handla nått till någon, visst det är ju någor som jag kommer att köpa och ge bort till J, men ja det är ändå svårt.
Tänker på alla julklappar ockå! Herre gud! Tänk om inte folket gillar det man har gjort/köpt?
Aja, det börjar i alla fallnärma sig med en faslig fart i alla fall så man måste ta och sätta sig denna månaden och tänka ut va man ska fixa till alla i släkten. Det är då verkligen inte lätt!
Har lika svårt varje år så man har ju vant sig, men ENDÅ.... Such!!!
Mmm... Om 56 dagar så fyller man år också! Satt och räknade det precis:P Haha vad blir man då tro efter att man har fyllt 18? Hmm.. Svårt det med! Äh jag driver med er;) 19 jordsnurr blir man ju:P

Det känns som att man kommer att få sitt körkort i födelsedagspresent eller till julklapp. Å de flesta känner till det uttrycket när någon kör konsktigt! "Hon/han har nog säkert fått det i julklapp!" Kul va! Men jag kör inte så dåligt tycker jag, men nån dag så i högre ålder så kanske jag blir utmärkt som en tant som har fått krkortet i julklapp å det kanske kommer att stämma...

Blääää de där winerbröden som jag köpte på coop smakade inte gott! Fattar egentligen inte vad de tänkte när de har vitlöksbröd i samma skåp som winerbröden och det andra! Usch vad äckligt! Det blir nog inge mer winerbröd därifrån...


Måndag!!!

Nu har den förädiska måndagen börjat, finns det ingen sämre dag?
Åh!! Aja det är i alla fall en ny vecka som leder till något som jag har längtat till.
I helgen så var vi i stugan och det winerbröd (:P) som jag och syrran gjorde blev misslyckat. Det vände på sig på nått konstigt vis. Det hände inte så mycket i lördags, mer än att hon och jag fösökte oss på att baka muffins. Rätt goda, men smakade inte mycket chocklad som jag hade hoppats på, lite brända i bottnen å blev dem, men resten... Ja det var gott. Dammsög hela stugan och sög upp ett antal flugor. (Fattar inte hur de lyckas ta sig in!).

Sen igår så åkte vi hem lite tidigare rån stugan för att jag skulle hinna med den buss som gick kl 13 till Laholm, men mamma, syrran och jag övningskörde dit lite senare i stället. (Missade inte bussen, utan vi valde detta i stället). Försökte att hitta på vägarna till min älskling, men vi virrade bort oss lite. fick ringa honom och fråga vart vi var någonstans två gånger. Tillslut så lyckades vi hitta rätt!
Älsklingens lägenhet är var då fin och större än vad jag hade tänkt mig i mina tankar. Ett bra val av honom tycker jag!
J trodde att jag skulle sova över denna helgen som kommer nu efter fredagen, men jag hade inte tänkt tanken på det och trodde inte att jag skulle få det heller. När jag kom hem så pratade jag om det med föräldrarna. Låg och fuderade hur jag skulle göra igår, men jag vet inte än. Jag får se hur jag gör, men jag måste bestämma mig snart. Jag vill sova över, men föräldrarna är oroliga så jag dras åt två håll hela tiden just nu. (Inget illa menat alltså). Så på torsdag får jag nog ha bestämt mig om hur jag ska göra, om det blir någon övernattning eller inte! Sen så vet jag vad jag och J ska äta nästa helg. Mmmm vad gott med tacos:D Han ska göra nått liknande som hans mamma brukar göra, se om det är gott:)
Sen har jag en sak som jag måste berätta för min älskling. Borde ha sagt det förlänge sen mien nu är det verkligen på tiden. Det är inte många som vet vad den grejen är och alla behöver inte ha reda på det heller, men han måste få veta det. Det är alltså en grej som hände mig när jag var yngre och jag har varit rädd för att det ska hända igen. Tror då aldrig att J skulle få för sig att göra det, men den killen som gjorde det på mig då... Ja, han gjorde nått som har skrämt mig lite. Får se va J säger om det!

Nej nu måste jag sluta! Höll på att skriva färdigt den där listan med förskolor nyss, så nu är den färdig.
Ska ut och kratta ihop löven från vårt lilla äppelträd och sen så ska jag in och skriva färdigt brevet som jag ska lämna ut, om det inte ser konstigt ut sen jag påbörjade med det i fredags.
Sen så ska jag skriva ut det när mamma kommer hem och sen så ska jag troligen ut till förskolorna redan i eftermiddag. Hinner nog med ett område idag tror jag. Borde egentligen ha tagit och skrivit ut små kartor så jag hittar lite enklare, men jag får se senare idag hur jag gör. I så fall så kanske jag hinner med ytterligare ett område till... Nej, nu måste jag ge mig!



Så då har man varit ute i trädgården och hållt på med krattningen. Det blev inte bara runt äppelträdet utan också runt jasminbusken och runt staketet. Jag var också och rotade efter löv under häcken som vi har på baksidan. Så nu är det nästan lövfritt! Trillade ner en del löv när jag höll på, men det är då betydligt mindre löv och sen så försökte jag göra det så nogrant som möjligt. Satte på musik på mitt rum och flyttade högtalarna till fönstret så jag lyssnade på musik samtidigt, men så mycket hördes det ändå inte. Men men det kändes som att jag inte var själv i alla fall. Kan ni gissa vem jag lyssnade på? Haha:P Billy Idol så klart;D

Mm har dammsugit bort allt gräs som följde med in och skurat golvet med. Blev lite lerigt! Aja, sånt kan hända. 
Nu ska jag sätta mig och justera på det personliga brevet som jag ska ge ut till de förskolor som jag ska ut och besöka. Hinner jag så ska jag kolla på AMS om det finns nått jobb som jag kan söka också! 

Åter kommer senare ikväll!!!!


@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@


Lördag!!!

Ska svara på Ninas kommentar innan jag börjar skriva på nått annat:) Jo vi kunde ha gjort det! Efter han slutade igår vid 3,4 så ringde han till mig och pratade lite sen så frågade han om jag ville komma dit och hjälpa honom. Hade han ringt tidigare så skulle jag ha åkt iväg till honom, men nu ringde han när jag och min mellersta syster skulle cykla till eurostop så jag kunde inte strunta i min syster just då.
Så kanske på söndag så ska jag dit till honom! Får se när vi kommer ifrån vår stuga.
Å tack för kommentaren:D

Ja det var gårdagen... Var ju inte bara sur på en sak utan två, så det blev kanske lite värre än menat eller vad jag ska säga. Cykelturen till biltema blev ju aldrig av så jag fick köpa mig nya däck, å då rök ju hela min dag i ett naffs. Hade rätt som det var inget att göra då:/

Such!! Snart så ska vi åka till stugan, mams ska bara vakna och någon kommer säkert att hoppa in i duschen innan vi åker. Undrar vad helgen i stugan kommer att bli. Vi har ju inget speciellt att göra där denna gången tror jag. Vi gjorde det mesta sis vi var där. Rensa ogräs kan man ju dock göra, men hur kul är det? Men men..
Jag ska säkert hitta på nått kul med systrarna, men vad det blir har jag ingen aning om. Mellersta syrran och jag ska nog göra winerbröd (stavas det så?). Egen gjorda alltså! Fast degen kanske vi köper :S Se om de blir bättre denna gången:P

Nja!! Får se! Nej nu måste jag sluta, för nu börjar det röra på sig på nedervåningen:P

Ha det en bra helg allihopa som läser bloggen!!

@~>~>~ Älskar och saknar dig ~<~<~@


Fredag!!!

Kunde inte somna igår kväll! Lade mig halv 10, men somnade inte förän 12 någon gång. Vred och vände på mig hela tiden och låg och tängte på vad jag skulle göra av denna dagen!
Kommer det att bli en ensam fredag? (Det var liksom inget tal om den igår mellan mig och min älskling).
Vad skulle jag göra för nått?
Ska jag låna mammas cykel och cykla till Biltema och köpa mig ett nytt bakdäck till min cykel, så att jag kan cykla på den utan att man ska "skakas" fram?
Vad kommer det att kosta?
Ska jag lämna in cykeln istället? (Men det kommer ju att bli dyrare, bättre att göra det själv).
Kommer jag att kunna fixa det själv då?
Behöver jag föresten byta slang också?
Ska jag skruva isär bakdelen och ta bort hjulet och ta bort slangen först och kolla om det är nått hål på den innan jag cyklar iväg?

Höll på att bli tokig igår! Det slutade med att jag lade mig på mage och hade ingen kudde under huvudet. Det var också en anledning till varför jag inte kunde sova.

Igår så flyttade min älskling in alla sina grejer till sin lägenhet och duschade å sov där för första gången.

Var lite sur eller vad man ska säga att han inte talade om att han skulle flytta in helt igår. Han sa bara till mig att han skulle hämta nyckeln till lägenheten när han hade slutat jobbaa och sen... Ja sen blev det tyst ett tag och sen dyker det upp att han håller på att flyttar grejerna, men inte att han hade tlyttat in helt och hållet förrän han hade sagt att han skulle duscha och jag hade frågat om det var gött å duscha. Då dyker det helt plötsligt upp att han inte har ett drapperi... Hmm, jaha, så du har flyttat in helt? "Ja det har jag:D".
Happ tänker jag, jag som vill veta sånt!:/
Men men han kanske var helt upptagen med sina grejer att han inte tänkte på att berätta att han hade flyttat in helt och skulle sova där.
Jag är inte jätte, jätte sur på honom, men är lite, lite sur, man vill ju veta sånt.
Jag menar han har ju flyttat hemifrån och man vill ju gratta honom. Hade han inte sagt att han inte hade något drapperi än så skulle jag ju fortfarande tro att han skulle sova hemma hos sina föräldrar!
Men jag gjorde det i alla fall nu igår, när han sa det dära, men tänk om?!
Att han var självupptagen igår är väl okej, men jag vill ju veta. (Sitter och hoppar på stolen just nu! Ni vet nog vad jag menar)!

Aja det var hans dag igår så, men idag? Jag vet inte om vi kommer att träffas idag. Det blev liksom inte tal om det igår. Tänkte fråga honom, men jag gjorde aldrig det! Han var ju redan tveksam i tisdags när vi träffades om fredagen skulle bli, så jag får väl fråga honom på hans lunchrast då, om hur det blir!

Sitter just nu och tittar på olika däck som de har på biltema. HJÄLP! Vad ska man köpa för nått? 50kr för ett däck är ju ett bra pris i alla fall, men det som jag funderar på är vilket däck man ska köpa. Det finns ju många att välja mellan! Får ta och gå ner å äta frulle och sen fixa iordning sig och ge sig ut och kolla dimontionen (eller vad det nu heter) på däcket så att man kan kolla om måtten finns. Å cykelslangen kostar bara 30kr om det skulle behövas! Super! Då tar jag och fixar min cykel själv! Då har jag nått kul att ägna mig åt för mig själv idag i alla fall. Wohooo:D
Nej för fasen nu måster jag ta och ge mig. Vill inte tjöta om däck och slangar längre och inte heller om igårdagens händelse. Vill inte vara sur på honom, inte ens lite heller. Å det är egentligen inget att vara sur över, men ändå.. Han kanske skulle ha varit det om jag inte hade sag att jag hade flyttat in helt och hållet. Förrän han får reda på att jag inte har ett drapperi än när jag ska duscha! Fattar inte att pengen trillade ner innan det, men hur fasen ska jag kunna veta det att han duscahde där och sov där?
_________________________________________________________________________________________

Asså detta lär mog vara rent ut sagt, min s*it dag idag. Hittade ingenstans på min cykel om vad måttet är! Så den idèn att åka iväg och köpa däck försvann. Hopplöst alltså!:( Såg att jag måste ta oc byta däck på däcket frampå också. Trådarna i däcket har liksom gnagt sig ut på nått vänstervis på både bak och framdäcket.

Ååh jag vet inte hur denna dag kommer att bli! Har inte ens en enda aning. Ett halvt svar fick jag i tisdags, men jag vet ju inte om han ska göra nått annat. Typ som att hålla på med han lägenhet eller nått, jag vet inte hur han har tänkt sig:/
Nu är jag där igen!!! Neee... Om en timme så ska jag fråga!

Ska dammsuga så att fågelfröna är borta från golvet i vardagsrummet. De stökar ner rätt mycket måste jag säga! Så nu har jag gjort det! Även tagit och duschat dem! Ska ge dem en liten hirskolv också!

Mm.. Hmm... Jaa... Nej... Vad ska jag göra? Such!!!!
_________________________________________________________________________________________

Happ då har man skrivit och frågat godingen om vi kommer att träffas idag, men det kommer vi inte att göra. Han kan inte för att han ska handla och packa upp allt!
Han tycker tydligen att det är tråkigt eller synd att han inte kan idag, men ändå! :`(
Ååh, man ska tydligen inte säga "kanske på fredag", är nere, men vad ska jag göra? Visst jag har sag en del gånger till honom att vi kanske kan ses då och då, så han kanske har varit besviken att jag inte har kunnat, men nu... Det passar inte, inte nu i alla fall. Vi har varit ifrån varandra så länge innan och nu... Nu vet jag inte när jag kommer att träffa honom igen. I alla fall så har jag ingen aning om när nästa vecka på vardagen, men på helgen så ska jag dit, men ändå!!! Jag vet ju inte:`(

Ååh jag fattar inte varför jag sitter här och skriver i min blogg och skriver om det här?! Ingen kanske har med det här att göra, men detta verkar vara den enda trösten just nu eller nått. Nått måste det ju vara!
Det kan vara att jag har saknat dig mer än jätte mycket och att du är upptagen med något annat just nu, men men...

Får se vart denna dagen slutar....

@~>~>~ Älskar dig ändå, fast jag är som jag är just nu ~<~<~@


Torsdag!!!

Hahaha jätte kul Jocke!:P Idag är det då fint väder ute, jämnför med vad det var igår morse! Inga moln på himlen nu i alla fall.

Tror att älsklingen var helt upptagen igår. När man kom hem från linedancen så var det inget sms där, viket jag trodde att det skulle vara och en frågon om jag inte ville tjöta med honom, men så var det inte. Sen när jag frågade vad han gjorde så tog det en stund efter att han hade svarat på det första smset. Aja, jag stör mig inte på det, inget att störa sig på heller för den delen. Jag menar han har fullt upp med att packa sina prylar och igår så hämtade han inte nyckeln till lägenheten, utan han ska hämta den idag.
Han gör som han vill med den saken!

Usch!!! Jag drömde en riktig obehaglig döm inatt. Har drömt den förut, men denna gången var det då mycket värre än alla andra.
Det handlar då super konstigt om mina tänder! Och mina framtänder är stora i verkligheten, inte jätte överdivet då, men i drömmen så växer en sig större än den anda och sidotanden till ena framtanden växer liksom med och de båda växer bakom den andra framtanden. Precis som att tänderna inte fick plats! Men detta kan jag säga är att det är inte nå obehagligt utan det är detta som gör det obehagliga:
jag kunde trycka ut tänderna som hade växt innåt och man kände hur rötterna också flyttade sig. Flyttade tillbaka tänderna bakom den där mindre framtanden igen för att ha de andra tänderna framför var en riktig plåga. Gjorde jätte ont, kände till och med den smärtan som jag hade i drömmen!
I alla fall efter att ha gjort så några gånger av misstag (varför skulle man sjuta fram tänderna och sen tillbaka med flit när det är en plåga för en?) så känner jag hur blodet rinner från de två konstiga tänderna och känner hur lös den stora konstiga tanden är. Sjukt nog så dörjar jag dra i den försiktigt och hela roten hänger med. Å bara för att jag drog ut den så känner jag hur den andra stora tanden halkar ner ur sitt grepp. Sen helt flötsligt så känner jag hur alla tänder i munnen lossnar en efter en. Dö äckligt! Ja och sen vaknar jag!
Vaknade med smärtan i mina tänder i morse, var tvungen att gå till toaletten och kolla mig i spegeln om jag hade konstiga tänder, men nej tack och lov så hade jag inga konstiga tänder och alla tänderna att på sin plats.
Förstår ni hur obehaglig en sån dröm kan vara?
Hoppas verkligaen att jag inte kommer att drömma om det flera gånger.

Byter ämne, för det blev så äckligt och jobbigt och skriva om det.
Idag så ska jag sitta och leta på förskolor som jag kan åka ut till och precentera mig för om nästa vecka tror jag att det blir. Ska sitta och skriva ihop några personliga brev också. Några olika som mamma och pappa får välja ut den bästa ifrån! Är svårt att skriva sånna för man kan ju inte skriva vilket blay som helst heller ju.
Så det ska jag ägna mig till i dag och i morgon.
Sen de butiker som jag ska skriva personligt brev till kommer jag att ta rätt snart de också, jag vill ju göra nått, tjäna pengar!

Jag har ju en hel de´l att göra hemma, så som julklappar, rita på mina perspektivahus och pyssla med det ena och det andra som jag har i mina så kallade hobby-/intresselådor, men jag tjänar ju inga pengar på det precis.

Nej nu ska jag ner och fixa till Adams och Grys mat och vatten. Tror att ingen har bytt det. Sen ska jag sitta där och knapra på någon grönsak så de blir lite mer intresserade av dem, tänkte ta och göra det igår, men jag orkade inte vara nyttig:S aja... Skriver troligen någon rad till här sen!

Ju det! Rusta jobbet! Har fått svara från dem att de har läst den sen får jag se hur det blir senare om de hör av sig eller ej.

Som sagt, skriver nog någon rad till senare idag.

@~>~>~ Älskar dig ~<~<~@

Onsdag!!!

MSNade med Jocke i morse! Satt och pratade med varandra med mikrofon, kul hade vi. Sen så fick jag se ett väldigt fint väder utanför deras fönster med CAMen. Sååå fuskigt alltså!!! Men men det är väl så det ska vara. Halmstad påstås ju vara en regnig stad och det kan jag hålla med om förra månaden. Men denna månaden? Hm har inte varit så vaken på det tror jag, för jag minns den inte så väl. I alla fall när det handlar om vädret, inte om annat som man har gjort!

Sitter just nu och dricker en cola och skriver blogg!
Var nyss inne i stan för att köra lite med körläraren, vi startade lite tidigare än vi skulle.
Efter att ha kört en så kallad "minneskörning" (innebär då att läraren skulle se vad jag kom ihåg för drygt en månad sedan sist jag körde) och dte gick tydligen bra, men kunde ha gått bättre tycker jag. Hatar högerregeln, känner mig osäker ner det gäller den! Får tänka mer på den nästa gång jag kör. I alla fall så kom det en glad nyhet för mig att jag fick godkännelse från körläraren för att boka en uppkörning. Gissa när?!
Jo den 3 december... Suck! Så nu har jag inget annat att göra förutom att söka jobb:`(

Å ni vet dået hära med goda nyheter!
Måndagen och tisdagen + onsdagen har varit positiva dagar, både för mig och min älskling. Våran så kallad goda vecka:D Kan räkna upp vad som har hänt:


Måndagen

Jag klarade teoirn! Js mopedlagning blev ändå inte så dyr än vad den skulle gå på.

Tisdagen

Träffade älsklingen för första gången på en vecka och 4 dagar (heldag tillsammans), han fick en ny tid för sitt ärende. Jag får reda på att vi ska vara hemma den helg som är V.43 och då kan jag hjälpa älsklingen med att möblera och montera ihop hans möbler under helgen. Nästan en hel helg tillsammans:D (ingen övernattning).

Onsdagen

Jag fick godkännelse ifrån körläraren om att boka en uppkörningstid å den är bokad fast dock den 3 december:/ (bättre än ingenting).
Älsklingen ska hämta sina nycklar till sin lägenhet idag och packa ner hans prylar.

Åh gu så gött:D
Jag menar! Förra veckan var ju vår otursvecka med tanke på att vi inte kunde träffas, men troligen världens bästa vecka för älsklingen me tanke på att han fick sig en egen lägenhet så snabb. Fast han saknade mig GÖÖÖ mycket!

Ååå vad mysigt jag och älsklingen hade det igår, märktes att det hade gått lång tid sen sist vi sågs. Tänker inte säga vad vi gjorde och vad vi pratade om för det behåller jag för mig själv:)
Det finns ingen finare kille som honom i mina ögon, älskar honom mer än någon annan (förutom släkt, familj och vänner) urgullig är du och du gör så att man verkligen smälter:) Du är verkligen solen! Du lyser upp allt, du smälter smöret (mig) och du är den som får mig att se allt mycket ljusare när det är grått och trist och regnigt.
Jag älskar honom jätte mycket, till och mer än så, han betydet jätte mycket för mig och jag är jätte glad över att jag har just honom. Utan honom så vet jag inte vad jag skulle ha gjort här och nu!
Är GÖÖ lycklig över att han är en del av mitt liv;D


@~>~>~ Älskar dig mer än jätte mycket;D ~<~<~@


Tackar :D

Tack Emma och Jocke för era kommentarer :D

Ja nu är man verkligen ett steg närmre till sitt körkort, men än så måste jag nog göra 3 körlektioner till och troligen mörkerkörning. Ska prata med min körlärare på onsdag när jag ska dit för att köra en dubbellektion.

Så jag får se när jag kan boka mig en uppkörningstid. Hoppas att den blir snart i alla fall :D
Ärligt talat så har jag ännu inte insett att jag har klarat teorin. Vaknade i morse och funderade på vad jag gjorde igår. Herre gud!!! (är inte religös!) Jag gjorde ju provet igår!! Tänkte tillbaka och, waw, jag klarade det:D
Kändes som att jag inte hade lika höga krav som förra gången. Denna gången var inställingen typ så här:"Klarar jag det så klarar jag det, gör jag inte det, ja då har jag inte gjort det". Sen så ska man heller inte glömma bort sin plånbok! Vem är det som har lust att kosta på sig ytterligare ett prov? Hehe, inte jag i alla fall!!!
Aja nu är det i alla fall gjort:D

Idag så ska jag träffa min älskling;D Han kommer på sin moppe som tydligen funkar bättre än sist :P Går tydligen mycket finare:)

Jag kommer att häga med honom på hans egna uppdrag, frågade honom igår om jag kunde hänga med och han tyckte att det fick jag gärna göra om jag ville. Hallå!! Varför skulle jag inte vilja det? och dessutom så skulle jag nog inte ha frågat det om jag nu inte ville följa med när jag vet vad det är för nått som han ska göra.


Nej nu måste jag ta och kila, datorns batteri är snart på 0% om en stund och jag vill inte väcka mamma med att hålla på och stöka runt allt för mycket uppe på mitt rum, för varje gång som man sätter in kontakten i eluttaget så låter. Så nej.... nu lär jag ge mig! Ha det bra gott folk:D

För det ska jag ha idag;D

@~>~>~ Älskar dig;D ~<~<~@


Dagen;P

Ja då var man hemma igen! Har varit med mellersta syrran och med mamma för att vinka av mormor och moster som skulle ta tåget idag. Tråkigt att de åkte, men så är det:(

Sen så släppte mamma och jag av syrran vid gymnasiet och fortsatte hem med bil.
Efter att kommit hem så fixar jag till fågelburen och mamma går till sitt jobb.
Drygt en timme kvar!!!
Till vad då?
Jo till teorin för körkortet, hallå!!!:)
Åker in till stan igen med bussen och hoppar inte av där jag egentligen borde ha hoppat av, men jag hoppar av inne i stan för det är ju trots allt en halvtimme kvar innan jag ska in och skriva prov ytterligare en gång till.
Går från stan och till Vägverket och går upp för den där trappen igen. Sätter mig på en ledig stol utanför den sal som vi ska gå in och skriva i.
Kl 11 så fick vi gå in och där satt man i 46 minuter och kryssade.

Sen så var alla frågor besvarade! Klickade nervöst på den röda knappen och efter några sekunder så poppar provresultatet upp på rutan.

YAHOOO!!!! 57rätt av 65:P Det ni..... Fy skjutton vad glad jag är nu när jag har klarat det, nu kan jag äntligen sluta läsa ur den plågande boken:) Jag gjorde det, hörde ni? Jag gjorde det!!!!:D


För att göra denna dagen ännu bättre så kommer jag att äntligen få träffa min underbara igen;D

Hans moped är förmodligen klar idag, men om den inte är det så kommer jag ändå att få träffa honom. Hans mormor kör honom till Halmstad iså fall, men det är egentligen får ett annat ärende som han ska till Halmstad för. Men det säger jag inte, för det har inte alla nått med att göra!
Men i alla fall så kommer vi att träffas i morgon:D
Nu har det gått en hel vecka och 3 dagar sen sist vi sågs och nuuu, äntligen får jag träffa honom igen:D

@~>~>~ Älskar dig jätte mycket ;D ~<~<~@


Helgan!!!

I helgen har mormor och moster här! De kommer att stanna till måndag morgon och de åker sorgligt nog vid 9 tiden, två timmar innan jag ska ha teoriprov:(
I går så var vi ute på stan och rände, det mesta handlade mest om att jag skulle hitta mig en mittemellan jacka. Kollade runt i minst 7 butiker eller något och sen så hittade mormor en kavaj liknanade jacka, inte något sportigt som jag annars brukar ha på mig. Vill vara "fin" också någon gång! 
Ska jag bli ännu "finare" så lär jag hitta ett par snygga skor och skippa de där gympaskorna som jag har.
Ska försöka hitta en halsduk och ett par vantar till jackan:)
Är nöjd i alla fall med jackan!
Har grillat idag, eller rättare sagt grillmästaren moster har gjort det. Jätte gott till mormors potatissallad!:D
Sen så har man spelat kort med moster och sara nu på kvällen, men jag ska snart ner och fortsätta med det. Blev inte färdiga för att vi skulle hoppa in i duschen.

I alla fall så har det gått en hel vecka och två dagar sen man träffade sin älskling och han har inte fått nått besked om mopeden om när den är färdig. Sen så blir det tydligare en dyrare kostnad för honom:( 2tusen lappar mer än vad det först skulle gå på:/

Men älsklingen ska in till Halmstad på tisdag så jag får se om jag kan träffa honom. Han ska få åka med sin mormor in så han kanske åker med henne tillbaka precis efter. Har i alla fall frågat honom om vi skulle kunna träffas då, men som sagt så vet jag ju inte svaret än om det blir någon träff den dagen.

Saknar honom sååå himla mycket! Han är den som saknas i min vadag! Visst vi träffas inte varje dag utan två, tre gånger i veckan och det är det som saknas. Tänk er!!! Jag har inte träffat honom sen förra fredagen:´(
Ja ja, men nu så har jag fått ett svar i alla fall om vi kommer att träffas eller ej på tisdag när han är inne i stan. Å ja:) Om jag ville! Varför skulle jag inte vilja det? Har ju saknat honom såååå mycket så varför inte nu när vi har chansen?

Jag kom på andra plats på bizmark (eller vad kortspelet nu heter och hur det nu stavas). Moster vann, med lite mer poäng och stackars minsta syrran som kom på sista plats med rätt mycket minus poäng.

Nej nu kan jag inte sitta här och skriva längre! Ska ta och läsa på teorin. Det som ännu inte riktigt har fastnat i huvudet. Such! Hoppas att detta är sista dagen som jag behöver ta och läsa teori för annars vette skjutton vad jag kommer att ta och göra...

Är den någon som säger lycka till så kommer jag bara att säga mm, varför jag kommer att säga det får ni veta i morgon för att jaga får inte säga eller skriva just det ordet. Det vetyder tydligen otur!!!

Älskar dig sötnos;)



Segt!!!

Det har varit en sån seg dag, i alla fall på förmeddagen! Teori på datorerna på trafikskolan enda till 12 sen pallade jag inte med det mer och kände verkligen hur magen kurrade av hunger. Näst intill illvrål:P

Måste erkänna att det blir nog vinterjacka rätt snart! Känner hur snoret rinner i näsan så fort man kommer innanför dörren. Och man känner verkligen hur det drar kalluft genom tröjarmarna. Sen så drar man upp västens dragkedja enda upp till halsen för att inte det ska bli så kallt åt halsen. Vill inte bli sjuk, inte förkyld i alla fall. Orkar inte med att gå runt och dra in snoret hela tiden och snyta sig så att man blir alldeles fnöskig om näsan. (Stackars näsa egentligen som får stå ut med alla smällar).

Idag så fick jag ett sms ifrån älsklingen om när han senast ska kunna flytta in i sin nya lägenheter:) Ännu en dröm som är uppfylld för min älskling;)
Han frågade mig sen om jag vill hjälpa honom med möblerna. Var tvungen att ta och fråga honom vad han menade med det. Jag menar det kunde ju betyda vad som helst! I alla fall så skrev han att jag fick hjälpa honom med att möblera och fixa ihop prylarna. Hehe blev riktigt glad när han skrev det!:D Vill så gärna hjälpa honom:)
Fast jag var orolig innan om jag skulle hjälpa honom att välja möbler, men så var det inte. Pjuh!! Det är inget illa menat alls med det att få hjälpa honom att välja möbler, men det är hans lägenhet och jag vill liksom inte lägga mig i. En första lägenhet är något personligt och det är där man ska spendera väldigt mycket tid i och lika så är det ju med möblerna, de är ju dem som man ska leva med länge tills de slits ut eller helt enkelt vill byta stil. Möbler, lägenhet, växter, bilar, ja det mesta är personligt! Så det var bra att jag inte behöver vara med och hjälpa honom med vilka möbler han ska köpa och inte köpa. Det är hans grej! Fast jag vill ju gärna vara med i ett litet hörn och hjälpa honom att sätta ihop möblerna;)
Min älskling skulle bara veta hur glad jag blev när jag fick den frågan?:D Visst inför hans eller andras ögon så kanske det inte är någon stor grej av att bli glad över, men jag är ändå glad:P

Sen så har jag och minsta + pappa varit iväg och handlat mat för veckan. Väldigt lite mat, men men...
Mormor, mamma och moster är på G-kås och är ute och ränner bland alla kläder och billiga godsaker som delvis är rätt onördiga. Jag vet inte hur många gånger som jag har kommit hem med saker som jag inte ens har använt en enda gång. Helt onödigt! Så sist när jag var där så lyckades jag i alla fall hålla fingrarna i styr:P Inte en enda onödig pryl:D en klapp på axeln! Tackar och bockar;)
Så nästa gång som man är dit så ska man också försöka hålla fingrarna i styr!:)

Sitter just nu och MSNar till Jocke samtidigt som jag skriver här:P
Ska läsa kommentarerna som jag har fått och sen så vet jag inte vad jag ska hitta på förän dalafolket kommer hem;)

@~>~>~ Älskar dig GÖÖÖ mycket;D ~<~<~@

Ååå:(

Jag kan säga att jag är rätt less på att traggla teori städigt om dagarna. Vill göra något annat med min tid om dagarna.

Har varit till Inger nu på eftermiddagen vid 5 tiden och fikat och pratat lite. Innan det så har jag varit på trafikskolan och tragglat teori som jag så gärna vill bli av med på måndag!
På måndag så ska det f*ne mig gå, för jag orkar inte mer med teorin. Innan var det kul att få läsa teori och få ta och göra någon (precis de första veckorna som man började med det), men nu så vill jag helst slippa det! Pallar inte längre med det, vill göra nått annat!

Så fort jag blir färdig med teorin så ska jag ut i arbetslivet och söka jobb. Sökt ett i morse! Det kom ut för ett par dagar sedan, men när jag väl har tänkt ta och skriva det som behövs skrivas så har jag glömt bort det. Men nu är det färdigt! Får ta och skriva kom ihåg lappar sen nästa gång som man ska ta och söka till något.

Rusta jobb var det i alla fall, så får se om de ringer in någon gång. De sökte ju någon som var kassa/butiksvan, men det är jag inte så jag skrev till att jag har praoat en gång i 9an på Coop som varuupplockare. Det tyckte jag var kul, i alla fall då!

Pippina mår ypperligt bra:) Adam är fortfarande rädd, men det börjar ta sig lite tycker jag. Igår så hade jag handen på pinnen där han brukar sitta så han var tvungen att ha ena benet på min han när han skulle kliva ner från gallret. Fast han förstod nog inte att han hade ena benet på min hand förän jag börade rörar på några fingrar. De vikade han på huvudet och tittade ner och började klättrar på gallret igen, men kom tillbaka. Får se hur det blir om ett par dagar.
Gry är då lite ättrig av sig. Han/Hon naffsar lite när man kommer emot h*n, men h*n sätta sig i alla fall på handen och sträcker ut vingarna. Verkar i alla fall vara mer hand van än vad den andra är.

Snart så ska jag ta och städa färdigt mitt rum! Har hållt på och röjt lite för att jag vill göra nått med mina plakat från studenten. Har även tagit upp keyboarden som har stått mot byrån ett bra tag och samlat damm, tagit bort en av mina blommor från golvet (hade liksom blivit jätte konstig, ingen fason på den), ska flytta om mina blommor också så en av mina Orkidéer får lite mer ljus (börjar bli bruna om bladen så jag ska ge den lite mer ljus än vad den får vid sängen), sen så ska jag se om jag kan rensa bort ännu mer s*it från bokhyllan så att saker och ting slipper sicka ut som det går just nu.

Okej! Kan säga er som inte vet hur mitt rum ser ut att det ser inte ut som ett bombnedslag och heller inte ut som en svinstia, men jag vill ha lite mer stilrenare än vad jag har just nu. Jag har liksom blommor lite här och var och småpryttel och även massor med saker som jag inte ens använder som liksom är helt onödiga.

I alla fall så hinner jag nog inte med bokhyllan idag, för jag hinner nog inte tills i morgon för då så kommer mormor och moster ner med tåg och då vill jag liksom inte ha påbörjat något nytt. Jag kanske hinner med något som ändå inte kommer att synas under tiden som de och mamma är iväg till G-kås och handlar för det kommer nog att ta lite tid för dem. Ni vet, tjej!!! Oj jösses;) Nej ska inte säga så mycket om tjejer, med tanke på att jag också är det, men jag går liksom inte runt och kollar utan är nästan mer åt pappas håll. Det ska jag ha sen får det va! Dessutom så är jag inte så jätte tjejig av mig heller. Hatar att gå runt med handväska! "Skolväskae aktigt" får det vara i så fall, pallar inte med något mindre. Sen så går jag liksom runt med gympaskor, fast lite "finare" och inte i fina stövlar eller nått med klack på. Sminkar mig inte heller! Färgar bara ögonfransarna så att det ser ut som mascara! Sen har man inte vera moda, gina eller only stuk heller. Är jag normal? Börjar fundera om jag verkligen är det!

Skulle min älskling se mig i svarta höga tunklackade stövlar, smink och Veratoppar skulle han tycka att jag var normal då? Tror inte det! Han har bara sett mig så här, så som jag är nu!
Hehe nu när jag leker med tanken så skulle jag faktiskt ha velat sett hans min om jag hade kommit till honom i en sån makeover:D Haha jätte skoj ju;D
Har testat mammas  fina stövlar (som hon har gett bort till mig) några gånger, men ajg vågar inte använda dem. De är snygga med jeansen innanför och över, men jag vågar bara inte använda dem. Dessutom så är det en riktigt smalklack på dem också å nu var det jätte länge sedan jag gick med högklackade skor bara för att jag inte tycker att jag passar i att ha dem för att jag har så långa ben. (Tycker jag i alla fall). I så fall om det ska se bra ut i propotion så måste jag ha någon längre tröja på mig eller ett långre linne så det ser bättre ut. Jag lovar det funkar att ha något som sträcker sig lite längre över höfterna/rumpan. Benen ser liksom genast mycket kortare ut. Naza tycker till och med det:) Tack för att du sa det;)

Åh imorgon så har det gått en hel vecka sen jag och älsklingen träffades.:`( Such!!! saknar som honom jätte mycket! Vi kanske kommer att träffas på tisdag, men det är liksom bara kanske!:(
Längar som bara den efter dig!
Igår kväll sa jag till mamma: "Fårstår du hur glad jag är att jag har Jens?". Mamma tycker att det är kul att jag har hittat någon och även de andra som jag har talat om för. Moster, mormor och låtsas morfar frågar hur det är och går med honom. Om min riktiga pappa och min gammel mormor bara visste just nu! Pappa skulle väl förstås inte tro mig om jag sa det för han tror ju bara på att jag ljuger hela tiden bara för att jag ska ha nått att prata om när han väl ringer. (Ljuger aldrig om nått sånt)! Sen så bryr jag  fullständigt mig inte om vad pappa vet och inte vet. Han har ju inte ägnat sig mycket tid till mig och för alldel heller inte om mina systrar. Struntar han i oss så kan jag strunta i honom. Alla förstår mig inte när jag pratar om just pappa, vad jag vill med det jag skrivet och det som har hänt. Så det är svårt varje gång för mig att skriva att jag inte bryr mig längre om pappa för en del av er som läster har inte förstår innebörden av det hela, eller vad man nu ska kalla och säga det.

Aja! Å gammel mormor, önskade verkligen att du fortfarande levde! Får nästan gråten i halsen när jag skriver detta!:`( Saknar dig sååååå mycket! Jag vet inte om du ens ser det som jag upplever varje dag, jag vet inte ens om du finns bakom elelr framför mig, jag vet inte ens om du vet nått om det som händer i dina nära och käras liv. Men önskar att du i alla fall visste nått om min goding:) Och först av allt, så som jag skrev innan, så önskar jag att du levde! Så jag fick äta just din jätte goda kolsallad till jul;)
Att få spela kort med dig även om man visste att du fuskade;)
Å att få grädde på maten:) det glömmer jag aldrig:) Du gav mig alltid en skvätt grädde bara för att alla runt om kring mig ville att jag skulle gå upp lite mer i vikt och inte se så trådsmal ut. Gräddiga såser, grädde till pankakorna, grädde till glassen (som frös), lite mer grädde i mjölkglaset, hehe ja till det mest var det grädde till:P Gott men det var mäktigt! Saknar dig!
Åker nog säkert till hennes grav när vi ska upp till dalarna och hälsa på mormor och moster på höstlovet!



@~>~>~ Saknar och älskar dig min goding ~<~<~@


Uppskrivning!!!

Var så fruktansvärt nervös imorse för hur det skulle gå idag på uppskrivningen.
Det kändes sååå bra när jag hade svarat på frågorna och gått igenom de som jag hade markerat, tryckte på avsluta teoriprov och läste längst ner på skärmen.
F*N det sket sig! Var så besviken, men efter att ha gått en stund för mig själv så blev jag lite lugnare, men förjävligt känns det. 
Har i alla fall bokat ett nytt prov till på måndag nästa vecka. Är s*it glad över att jag har fått en så tidig tid:)
Kunde havalt en tid som var i morgon, men när jag ringde upp igen så fanns den inte kvar. Ska testa och ringa i morgon och de som de har några andra tider i denna vecka omdet känns bra efter att ha läst det som jag kuggade på. 


Måndag!!!

Måste svara på jockes kommentar först:P haha nej tror inte att det kan vara just det. Det smakar nått helt annat när man doppar pommes i glass!:D

Igår kom mamma hem från Stockholm. Kul att hon kom hem igen!
Den hemliga grejen avslöjades igår kväll, när mamma gick in i vardagsrummet och skulle gå in i data/gäst rummet för att hämta något. Det såg ut som att hon tittade några gånger åt det hållet där akvariet annars brukar stå i vardagsrummet. Hon blev nog till chockad av synen av en betydligt större bur än det lilla akvariet som annars hade stått där.

Kan säga till er som har varit nyfikna att vihar skaffat oss två nymfparakiter:) En är vitgrå än så länge och den andra är gul och har en röd plutt på huvudet (vanligast).
Båda är ca 6 veckor gamla och en vitgråa är mer tamare än den andra just nu, så man får väl kämpa på lite med den gula.

                             ADAM                                                                                                       GRY


image6         image7

  Än så länge lite feg av sig,men det börjar ta sig;)                   Ser lite sur ut, men han/hon blundar lite!

Har varit till stan idag (som vanligt) och har varit till trafikskolan en sväng före. Fick 57 rätt på det första låtsasprovet och 64 på det andra:) Känns rätt bra nu ,men jag vet ju ännu inte vad som kommer att hända på det riktiga provet. Hoppas att det verkligen går bra, annars vet jag inte vad jag ska ta med till. Det kommer att bli så mycket enklare när jag har mitt körkort sen för just nu så siktar jag efter det bara för att jag kan ta mig till älsklingen så mycket lättare än vad jag gör nu.

På eftermiddagen så kom Fare (en gammal vän från Krylbo) och började prata på om det ena och det andra. Satt och pratade i 3 timmar:) Bytte nummer och nu har jag lovat att skicka henne ett sms och tala om hur det går på uppskrivningen i morgon:D

Se hur uppskirvningen går i morgon! Måste ta och snygga till mig också så man ser bra ut på körkortsbilden å:P Inget märkvärdig tillfixning dock,men till håret lite och ha nått vanligt plagg på mig så jag ser ut som jag! Tänker inte sminka mig!


Söndag!!!

Söndag som följden blir sedan en måndag som ni alla säkert vet! (För ni är inte alls så korkade;P).

Söndagen har flytit på, har varit med Naza på förmiddagen och under hela eftermiddagen.
Vi var hemma hos mig och skrev önskningar inne i mina gamla papperstranor och vek ihop dem igen.
Efter det så sjöng vi lite karaoke (stavas det så, spela roll) och sen så dansade vi lite till när den ena sjöng. Släppte loss ordentligt med lite rock headbanging (eller vad det nu är) och lite, ja vad ska man säga, "sexiga" moves:D Haha det var kul:D

Efter det roliga hemma så drog vi ner till MC donald´s och åt lite mat och sen så beställer jag två MC flurry med smartis, å sätter oss och käkar pommes med glass. Testa det och försök att kom på vad det smakar som!!! Det har en smak som man tycker att man känner igen, men jag kan ännu inte sätta fingret på vad det är;)
Efter det så vet jag inte vad Naza tänkte på, hon började dricka cola ur MC flurrys sked vilket har et litet hål längst ner på skedens skaft. Sen så leker hon lite och häller i min sötsursås (som jag har använt till MC nuggetsen) i hennes cola och rör om och dricker lite.  Sen tar hon en pommes och har i den också. Sen dricker hon lite av det och häller nästan på att kräkas av det.
Fy skjutton vad äcklad jag blev av det:)
Hon frågade om jag ville smaka men tackar nej till den saken:P
Är så kul att vara med Naza för man vet inte vad man hittar på tillsammans:)

Ett ämne som vi snackade om idag var att vi som bara har ungefär 3månader kvar tills vi fyller 19år inte ens har varit ute på krogen en enda gång sen vi fyllde 18. Fattar inte att vi inte har gått ut och tagit oss ett enda glas tillsammans under nästan ett helt år. Visst man behöver ju inte gå ut för att ha lite kul å så, men att bara ta och gå ut och t.ex bowla och ta oss ett glas på B&B det har vi inte ens gjort. Vi kan liksom ta oss en cider där om vi vill ta ett glas tillsammans men så långt har vi ännu inte tänkt.
Aja det tar den tid det tar, men någon kväll någon gång så tycker jag att vi ska ta oss ut.

Nu när man har kommit hem igen och blivit lite offside (inget illa menat, valde det själv för jag skriver just nu här) så ha det varit lite tråkigt. Satt framför det hemliga (som jag ännu inte kan säga vad det är) och tittade lite på det/den och provade en sak. Skrev till älsklingen som nu har en lägenhet som väntar honom. Han ska skriva kontrakt imorgon. Är glad för hans skull att han har hittat sig en lägenhet fär han har ju längtat så för att få flytta hemifrån. Den är tydligen jätte fin och stor! Bra det!!
Så nu sitter min älskling och funderar på vad han ska skaffa sig för möbler till lyan.

Sitter och skriver på MSN till min Hedemoravän just nu. Innan hade jag det lite tråkigt! Ska försöka ta och göra något med mina plakat från studenten sen, men jag vet inte vad jag ska göra med dem. Om jag ska skära ut bilderna eller om jag ska sätta upp hela plakatet.

Nej nu måste jag ta och ge mig!!!
Ni får ha det så bra!

@~>~>~ Älskar dig ~<~<~@ 


:´(

Happ denna lördagen blev inte alls som man hade tänkt sig!
Älsklingens moped ville inte starta imorse,så han kommer ingenstans:`(
Så min lördag har blivit så här:

Följt med mellersta syrran till busshållsplatsen, medan jag fick reda på att älsklingens moped inte ville starta.
Klipp gräsmattan och krattat upp löven.
Plockat ur diskmaskinen.
Varit ut på ett ärende (kan inte säga vad det är än).
Ingen dag utan dig!

Ärendet var roligt att få göra och det är absolut inget fel med det, men jag skulle hellre velat att denna dag skulle ha blivit som planerat, men så blev det tyvärr inte:´(
Även om vi sågs igår på eftermiddagen och var tillsammans hela kvällen så saknar jag honom massor!
Kan säga att jag blev rätt nere när jag fick reda på att hans moppe inte ville starta.
Åh!!! Blev ledsen med, men det fanns inget att göra nått åt det. Hade man det där körkortet så hade jag tagit och lånat föräldrarnas wolksvagen och kört och hämtat honom, men nu har man inte det! :(

Fy skjutton vad mycket enklare det kommer att bli när jag har körkortet! Jag kan ta mig vart jag än vill. Till pojkvännen, till dalarna, till vännerna där uppe och resa till vilken stad som helst i Sverige.
Such!!! Men så är det inte, tyvärr! Jag hoppas att det går bra på teoriprovet på tisdag annars så vet jag inte vart jag tar vägen. Ni anar inte!

Nä, fy fasen... Orkar inte tjabba om dagen eller om provet, annars bryter jag väl ihop totalt eller nått:(
Visst jag borde inte ta så hårt på det, det tycker väl de flest, men när man väl ser fram emot något så vill man ju att det ska gå som "planerat", men nej:´(

Jag kan i alla fall säga att det som J sa till mig igår, om tiden innan vi träffades första gången så blev jag jätte glad. Har tänkt på det han sa under hela dagen å det finns inget bättre för mig just nu. Varför deppa när man kan tänka tillbaka till gårdagen?
Trodde från början att vi inte skulle bli tillsammans och att jag från början inte ville träffa honom bara för att jag inte ville sabba något, men nu ångrar jag att jag tänkte så vid den tiden.
Är gö (som du säger;P) glad över att jag valde att träffa dig trots de tankar som jag hade innan.
Älskar honom massor å du är en del av mig. En finare, goare och mysigare kille finns nog säkert inte. I alla fall inte någon som han, det finns bara en av dig och jag är mer än glad att jag har hittat just dig J.
Saknar dig även om det bara har gått en dag utan dig. Å jag älskar dig massor;)
Du finns alltid i tankarna:)

~*~ Älskar dig;) ~*~

Lördag!!!

Åh jag är fortfarande trött men jag kan inte sova nå mer. Det  går bara inte!
Jag kan säga att det blev rätt sent igår


Jag kan i alla fall säga vad hemligheten var!

Igår så tänkte jag göra middag till min älskling, men jag visste inte när jag skulle ta och göra den. Fick lite beslutsångest ju närmre tiden kom tills han var hemma hos mig. Jag berättade för honom sen vad vi skulle göra när vi hade kommit upp på mitt rum. Septembergryta blev det som vi gjorde tillsammans och en löjromstoast till förrätt som mellersta syrran gjorde i ordning, strax innan som vi började med middagen.

Åh!! J var duktig i alla fall:) Men jag råkade steka löken lite för mycket, så den var nästan förstörd tycker jag. Tomaten blev blaskig, men paprikan lyckades jag rätt så bra med och tonfisken så klart:P Tonfisken ska ju bara i och vända. Riset... Ja det ska vi inte prata om, det blev lite bränt i bottnen.

Aja misstag lä man få göra, i alla fall när man inte har gjort septembergryta någon gång innan och riset som man inte har kokat själv på år och dar.


Huvudsaken är att J tyckte att det var gott, för det tyckte inte jag att det blev. Det är ju ingen kryddsättning i så jag menar varför tyckte jag inte att det var gott? Aja det kanske var för att jag var en aning nervös innan och tappade mina smaklökar lågonstans innan.


Ska ta och äta frukost snart och ta å göra mig i ordning. Älsklingen kommer 10 någon gång, kanske 11. Vi ska ner på stan sen någon gång och leta efter jeans till J, han behöver tydligen att par nya jeans. Sen så någon gång i eftermiddaga så ska vi se på film och käka lite chips och dipp och slörpa i oss cola:P

Sen så har jag inte en aning om vad vi ska hitta på, vi kommer nog på nått, annars är vi antagligen där och velar igen som vi annars brukar:) "Vad ska vi göra?", "Hm, nej jag vet inte":P


Älskligen berättade för mig igår om tiden föra vi träffades. Hehe han var orolig om jag kände honom när jag hade tittat i skolkatalogen efter honom när han hade sagt sitt namn och vilken klass han gick i då.
Hehe skickade en fråga om han hette just så i efternamn (säger inte det). Hehe å tydligen när jag hade skrivit det och han hade fått det så ropade han efter en kille i lumpargänget och sa, "*** hon vet vem jag är!"
Haha ååå vad kul! Jag fick ju frågan tillbaka om hur jag visste det eternamnet.
Det blev en surprice för J hur jag hittade hans efternamn. Å han pustade tydligen ut! Hahaha det var kul att få höra vad han gjorde när min fråga dök upp:P
Sen så fick jag veta ytterligare lite till:) Älskar honom jätte mycket!

Nej nu måste jag dra!


Fredag!!!

Fortsättning em:

Ja jag måste bara ta och dela med mig av denna innan jag fortsätter!

image5

Hade inget å göra förra helgen när vi satt i bilen på väg hem ifrån pappas gamla kamrat.
Så kan man göra med en 5hundring;)

Nu så har man varit på trafikskolan, ätit lunch på stan, varit in på apoteket, kollat priser på Bruce Springsteens nya stodio album och åkt buss hem.
Nu så återstår det att göra köttbullar till lördagen, städa, duscha, göra nått kul med systrarna (typ som att sjunga karaoke kanske), vänta en stund, fixa den hemliga grejen (kan fortfarade tyvärr inte säga vad det är, men älsklingen gissade på att jag skulle göra hamburgare eller pizza. Haha så fel han har!:P), sen så kanske jag kommer att vänta ytterligare lite innan J kommer.

Mm.... Så nu lär jag ta och gå ner och göra "smeten" till köttbullarna!



För en gång skull är det fredag!!!
Hipp hipp hura:P

Måste svara på några kommentarer som jag har fått, först innan jag börjar med något annat!
Till Emma: Teorin är den 9 denna månaden, nu på tisdag alltså:)
Till Jocke: Jo det är sant, en 5hundring kan verkligen ett par jeans vara värda inte för det dubbla som 1200kr, när man kan köpa de i dalarna i stället:P Addat dig på MSN och nästa gång som jag skriver om mina vänner som kommer du också med:) Lovar!

Okej! Idag så ska jag dra ner till trafikskolan och vara där till 1 sen så ska jag ta och göra ett kanske två ärenden in på apoteket innan jag tar bussen hem. Sen så när man kommer hem så ska jag göra köttbulls smeten och sen får syrran steka dem. De ska vi ha till Lördagen!
Sen så ska jag städa snabbt som bara den och säkert göra nått mar i mitt rum. A jo, hallå! Kanske behöver vattna mina träd i rummet?!
Sen så ska jag troligen och sitta och vänta tills kl blir 6 då så ska jag sätta igång med det som jag ska göra åt älsklingen. Se om han kommer medan jag håller på med det eller inte. Han kommer sent denna gången. Han kommer halv 6, 7.  Åh!!! Så jag kanske ska ta och börja med det halv 6 i stället? Besluts ångest! Annars får vi lösa den biten på annat sätt! Så som mamma sa igår. (Kan tyvärr inte säga vad det är, inte just nu)!

Nej nu måste jag ta och käka frukost och masa mig upp någon gång så att jag hinner göra nått på trafikskolan.
Skriver nog säkert något i eftermiddag om jag hinner (när jag väntar på älsklingen) för i kväll lär det inte bli nått skrivande tror jag:P

Höres snart igen kanske då!!! Morsning!!!

Torsdag!!!

Nu har man vart på trafikskolan och setat framför datorerna! Gjorde ett test på de ikonen "svåra ämnen" och fick 60 av 70, sen så gjorde jag ytternligare att test fast på ikonen "slutprov" och fick 64 av 70. Är jätte glad för att det har gått så bra med de proven.
Sen så, (ni vet den där ärmen som jag hade kvar på trafikskolan?) den gick jag igenom redan idag! Eförsta gången som man testade den! Å där fick jag 54 av 70 rätt.
Det gäller för mig att jag koncentrerar mig på tisdag när jag ska skriva upp annars går det åt skogen.
Jag menar igår så gjorde jag ett prov som gick skit dåligt, kändes ärligt talat som att värden gick under, men efter att ha gjort ett prov till så funkade det:)
Var ju helt okoncentrerad på det första provet som jag gjorde igår, så det kanske inte var så konstigt i alla fall att det gick som det gick.

Idag så har man ätit pasta med skinksås!
Satt på stora torg vid fontänen och åt. Blev inte så gott efter typ halva portionen! Det satte sig en gubbe bredvid mig på den parkbänken och började läsa dagstidningen och tände en cigg. Fy *** vad äkligt det var att få in sigarettröken i munnen när man skulle ta en ny gaffel av pastan. Det finns liksom ingen hänsyn hos folk som sätter sig och röker bredvid en ickerökare. Det är så vidrigt! Hoppas att man inte stinker sigarett rök sen. Blähäää!!!
I alla fall så kan jag säga att jag slängde i mig maten för jag ville inte anpassa mig för honom.

Besök denna sida vet ja! www.deviantart.com fina bilder!

Igår hade jag det jätte kul på linedancen! Lärde oss två danser, men jag minns bara den dans som var så himla snabb. Alltså!!! Det var nästan på gränsen att man inte hängde med, men konstigt nog så gjorde man det ändå.
Åh! Om jag bara kom ihåg hur den första dansen började så skulle det bli  hur enkelt som helst.
Men men.. Sista dansen igår kan jag faktiskt säga att det var en riktig jäkt dans, allt gick så snabbt så man började nästan fundera på om låten verkligen skulle gå så snabbt.
Får ta och söka på youtube sån och se om jag hittar dansen!

I morgon eftermiddag någon gång så ska jag laga köttbullar för lördagen som jag, pappa, båda lopporna och älsklingen ska äta. Se om det blir lika brända som förra gången! Nej då!!! Det är mellersta loppan som ska steka dem och hon borde faktiskt vara lite händigare på det där.

Sen på fredagen så ska jag ha fixat en grej, men än kan jag inte berätta det med tanke på att jag inte riktigt vet om min goding läser mina bloggar så jag spar den biten till senare. Kan i alla fall säga att jag har sagt det en gång till honom innan när han sa att han tyckte om en grej och när jag berättade en grej för honom så sa han att jag fick ta och göra det någon gång. (Om min goding läster detta... Minns du samtalsämnet? om inte annat så blir det en "överraskning" i morgon)...


Du och Jag ses i morgon;)


@~>~>~ Älskar dig ~<~<~@

Fortsättning ons!!!

Okej då har man varit på trafikskolan och setar framför deras datorer. Gick inget vidare första gången bara för att jag var så okonsentrerad, men andra gången på slutprov så fick jag 60 av 70 rätt. Det är väldigt bra tycker jag, men sen så är man där igen... Man har ju haft en hel del av samma de frågorna på de "övningsfrågor" som man har haft när man har gått igenom miljö, trafikregler, o.s.v.
Så det känns bra, men ändå jag har ju liksom haft de frågorna tidigare så jag kan ju dem. I alla fall hyfsat bra!
Sen så gjorde jag en test på trafikreglerna också 25 av 29 rätt. Det är också bra, men som jag har sagt innan så var det också en hel del frågor som var samma sen tidigare. Ska ta och sätta mig och köra prov på de tre program som jag har hemma.
Har du tre program för teori för körkortet?
Tro det eller ej, men det är faktiskt sant! Ett som jag har köpt för ynka 30kr, ett som heter övningskörning och ett bonniers trafikskola som mamma har köpt.
Har inte kört de programmen så jätte mycket, så jag ska testa om jag klarar de proven som finns på dem.

Åh!! Nu har det gått 3 dagar sedan jag var tillsammans med min älskling:(
I måndags och igår så kunde jag inte vara med honom för att jag var på information på arbetsförmedlingen och idag kommer jag heller inte att hunna träffa honom, för jag ska iväg på linedance kl 6. Innan den tiden så hinner vi inte vara länge med tanke på att han i så fall är i Halmstad rund 5, halv 6:( Han kan heller inte följa med på linedancen bara för att jag inte kunde koncentrera mig sist som han var med.
Saknar dig så mycket:´(

Men till helgen:) Då ska vi vara tillsammans en hel dag:D Längtar som bara den!
Se om vi kan träffas på fredagen:)

Saknar min Hedemoravän också, nått otroligt!
Även min Krylbovän, men det känns som att vi börjar halka ifrån varandra:( Det är jätte kul att få skriva till henne men det blir liksom inte så mycket sagt, bara om vad man gör just då och innan. Det blir väl antagligen så med tiden. Men så här har jag egentligen inte velat ha det! Men så har det tydligen blivit, man ägnar sig tydligen mer tid till de nya vännerna som man har skaffat sig med tiden och sen delvis glömt bort de andra gamla.
Jag kan erkänna att jag känner så! Jag har Naza här och hon är närmst. Man försöker vara med henne så ofta som det bara går, man har sin pojkvän och där så är man med honom så ofta det bara går. Om man ska se det så här så är det de nyaste inom den nära kretsen (i närheten där jag bor). Sen så har jag min Hedemora vän, henne skriver jag till så fort som jag har tid, innan så pratade jag jätte mycket med henne i telefonen och skickade mail. Hon är den närmsta av de vänner som jag har som bor långt bort. Saknar henne jätte mycket!!!!

Sen så ha jag min Krylbovän som man skriver till via GB på lunar och MSN ibland. Henne har man inte ringt på dag och månader. Inte för att dömma ut någon av mina vänner så är det å himla svårt att bestämma något med dem som bor långt bort. När dagarna närmar sig loven så ska den ena iväg och den andra göra nått annat, så det blir sällan av som man träffar dem. Sen så har man heller inte alltid vägarna förbi heller när man väl är uppe i Dalarna. Nu för tiden så åker vi ofta direkt till mormor och moster och är där hela tiden.

Känns egentligen lite pinsamt att man inte lägger mer tid till att ringa de andra, men sen så är man där igen. Jag vet inte vad jag ska prata om! Med Hedemora vännen så skulle säket det flyta på i telefonen, men med övriga vänner s å vet jag inte hur det skulle bli. Gävle vännerna har jag i så fall ännu svårare att prata med i telefonen.
Åh, nej nu byter jag samtalsämnen! Jag menar det inte bra mitt fel att vi inte har bättre kontakt! Det är bådas fel!

Ska jag skriva en sak?
Hm... Okej då, bara för att vara snäll;) Så ni slipper fundera på vad det kan vara:P
Sitter just nu och lyssnar Bruce Springsteen:) Lift me up! Den är så fin:P

Längtar som bara den till helgen!!!


Onsdag!!!

God morgon läsrare!!!:)

Vill tacka för att Jocke, Emma och mamma skickade en kommentar var om vem som kikade in och läste mina boggar och om hur ni har fått tag på den:)
Kul att ni läser bloggarna än även om jag har bytt ställe för att hålla er uppdaterade:P

Jaha, i dag var det då onsdag!
Trafikskolan först och sitta där med deras datorer blir det nog, för det kännsa som att jag börjar lära mig pärmarna innantill vilket inte är så särskilt bra. Jag lär mig inget nytt på det! Har i alla fall en pärm som ajg har låtit bli, som jag ska "fira" med på fredagen, eller hur man nu ska se det! I alla fall så har jag den kvar, så jag kan testa mina kunskaper med:P

Som sagt så blir det datorerna idag i alla fall på förmiddagen, sen när magen börjar kurra så blir det biblioteket och sitta där och läsa i teoriboken. Behöver nog ta och gå igenom den igen.


När jag kommer hem då? Hmm, ja då så ska jag troligen också läsa för det blir inte så mycket läsande till helgen antar jag. Ska ju vara med pojkvännen och Naza.

Sen så vid 17:30 så åker jag och mamma till linedancen:)

Jag kanse poppar in här igen fast senare idag och skriver en rad:)

Å en sak till innan jag slutar! Nästa höst så måste jag köpa mig en ordentligare jacka. Ha bara en täckväst, men armarna fryser när det blåser ute. Sen så har jag regnjackan förstås men den är inte så rolig:/

Aja, ha det så bra så länge!



Nyfiken!!!

Okej! Andra bloggen för idag då men jag är nyfiken på vilka det är som läser mina bloggar, så skulle ni kunna hjälpa mig med den saken?

Vem är du?

Vart har du fått tag på min bloggadress?

Kommer troligen att fråga ytterligare en gång till fast senare dock!

Svara som kommentar!


Ha det så gött och tack för svar;)


Tisdag!!!

Haha, ja ni gott folk, nu händer det nått i plånboken:P Även om det är lite så är det något stort för mig:)
Igår var jag på arbetsförmedlingen och lyssnade på några som pratade om ungdomspraktik, men i själva verket så var det jobbsökandeaktivitet! Det startar den 19 november och kommer att hålla på i 6 veckor. Visom var på den informationen kommer att vara där tre timmar om dagen och tjäna 3280kr/mån för att lära oss att skriva eget personligt brev, CV och få råd om att söka på andra sätt!
Så det känns bra nu, när man har nått som står fast!

Igår så skrev jag ju om pengar hit och pengar dit, bla, bla, bla! Kändes som attjag var lite elak mot mig själv och mot andra runtomkring. I alla fall mot de närmsta! Det som jag skrev igår kanske ses som att jag inte är villig att spendera pengar med dem, men det är tvärs om!
Sist jag var med Naza så bjöd jag henne på glass, men nej, jag fick pengarna tillbaka. En snäll tanke, men jag ville bjuda dig på nått!
Sen så sist jag var med älsklingen så bjöd jag på en halv pizza och dricka. Inte mycket, jag vet! fast jag känner att det inte räcker, jag menar, min pojkvän bjuder mig på fika och bio. Det är då mer än vad jag har bjudit honom. Känns lite pinsamt! Men han sa en sak i fredags å det är sant. (Om du läser detta så kanske du vet vad jag pratar om).Så jag får väl ta det som det är och svälja det! Jag kan inte göra så mycket åt detta just nu, men sen så!... Då banne mig!

Igår efter ett lååååååååååångt samtal med Naza så höll jag på att leta efter prislappen för de högskoleböcker som eventullt Naza behöver senare i sina studier, men jag hittade inte den. Så idag blir det letande efter den och teori hemma. Se om den där lappen ligger i min tidskrifts sammlare sen.

Pratade med Hedemoravännen igår på MSN kul att skriva till henne:) det var ju ett tag sedan sist. Å maila på lunar kan man inte göra för de håller på med nått konstigt.

Ja ni! Så här blir min vecka!

Idag: Teori hemma, leta efter prislappen, till arbetsförmedlingen och gå på högskoleinfo.

Onsdag: Teori och Linedance

Torsdag: Teori och tomrum än så länge.

Fredag: Teori, mamma åker till Stockholm ochträffa mormor och moster, kanske vara med pojkvännen, annars så hittar jag på nått med systrarna.

Lördag: Heldag med älsklingen om inte han har nått annat för sig senare på dagen.

Söndag: Heldag med Naza.

@~>~>~     Pälskar J jätte mycket;)    ~<~<~@

Måndag!!!

Ja då var det måndag igen! Sista måndagen innan man ska ta och göra sitt teoriprov. Satt på trafikskolan innan och satt med deras pärmar och det går bättre och bättre. Är fortfarande och nafsar runt 52gränsen, men jag har lyckats få ett och annat "låtsasprov" på den bättre sidan så det borde gå bra om jag bara tar och tränar på det som jag inte är så bra på. Typ som vilka ljus som man får använda vid vissa tillfällen, hur mycket saker och ting får sticka utanför bilen om man har lastat den och tjänst-, brutto- och maxvikt. Men jag ska sitta och läsa i boken på kvällarna nu så jag kanske får in det i huvudet. Borde ju få det tycker jag!

I fredags så var jag  med älsklingen och jag som trodde att vi skulle ses vid 5 tiden blev i stället vid 12.
Jobbet hade inte hämtat upp honom vid den tiden som de brukar så han hade stått där och väntat i en och en halv timme, så han åkte in till Halmstad i stället. Vi åt lunch tillsammans och vid kl 6 så tittade vi på film i biomörkret:) Sen så efter bion så gick vi bort till hans moped där det stod 2 tjejer och 2 killar och höll på med hans väska. Min goding blev rätt arg då! Jag var lite rädd, men inte för att min goding var arg utan jag var rädd för vad killarna skulle hitta på när de fick höra älsklingen precis bakom dem. Som tur så var killarna rätt skraja och bakade undan, men ändå!

I lördags så var man för första gången till pappas gamla kamrat och åt middag med dem och fick en rundtur i deras hus. Trevligt att träffa dem, men jag måste säga att det var rätt stelt i början, men så brukar det ju vara när man inte har träffats på ett bara tag. Så är det ju tex. när jag träffar mina vänner i dalarna. Tyst i början, sen så börjar man prata på lite om allt möjligt. Beror ju på hur länga man har varit ifrån varandra också! Jag menar skulle jag träffa man Krylbovän så skulle det nog ha varit annorlunda. Det var jätte länge sedan hon och jag sågs och dessutom så känns det som att vi inte pratar så mycket med varandra. Måste nog ha varit 1 eller 2år sedan som man sist ringde till henne. Å säkert 1år sedan vi träffades sist(om inte mer). Hedemoravännen är det då betydligt lättare att prata med för man är (vad ska man säga) mer "uppdaterad" och på så vis så vet man ju hur det står till hos henne och sen så vet man ju lite mer om vad som händer i hennes liv. Hon och jag träffades ju i somras och sen så har det varit några telefonsamtal efter dess, men jag måste erkänna att nu har det gått 2, 3 månader sedan. Men jag ska ta och försöka ringa någon dag under oktober. Vet att hon har fullt upp i hennes familjs nya villa, men jag ska i alla fall försöka. 


Mm... I alla fall så ringde jag Naza (min vän i Halmstad) och vi han ärligt talat inte prata färdigt även om vi satt och pratade i typ en timme:S Men sånna är vi nog?! Eller, är vi det tjejer?
Så Naza ringer någon gång i eftermiddag och då så ska vi bestämma när vi ska träffas i veckan, för att tjöta lite till :P

I helgen åker mamma till Stockholm för att träffa mormor och moster. Mormors present blev en helg i Stockholm. Det skulle egentligen bli götakanal, men det gick inte för mormor så det blev Storstaden i stället:P De kommer nog säkert få det trevligt:)
Så på fredag så ska man nog träffa älsklingen och sen även på lördag om han kan och vill, men på söndag om Naza vill och kan, då så ska jag vara med henne, för det är sällan som man är med henne under en helg.
Se vad man hittar på till helgen!
Får ju ta och passa på när man inte är i stugan :D

Vet inte om jag har skrivit detta innan då men, jag har tyvärr inte fått något svar från AVANT:( Ni vet det ställe som jag var på anställningsintervju på. Men men sökandet går vidare! Får se hur många jobb man söker denna månaden. Klarar jag teoriprovet så ska jag ut till affärerna och till de förskolor som finns runt omkring mig och visa att jag finns om de skulle behövas extra personal å sen så får de gärna ställa upp mig på kö om det inte finns något jobb just nu.

Längtar som bara den tills jag har ett jobb så jag inte behöver ta och tänka så himla mycket på vad jag får och ine får ta och köpa för mina pengar som jag har kvar på mina konton.
 Som igår tex. då var jag in på JC och hittade ett par jeans, Replay ca 1200:-, svalde det och tänkte efter!
Tanken var:"Hmm, så mycket för ett par byxor"? Ja, sen nästa tanke:"Hmm, får ta och hoppas att de finns på lager157 i Sågmyra!"
Inte tar jag och köper jeans för fullpris när jag kan köpa jeans för mer än halva priset på lager 157. (Måste ju ta och "sponsra" den butiken i Sågmyra så att den lever lite längre också).
Ni ser!!! Visst jag har pengar, man jag tänker ändå lite längre än vart näsan räcker! Vill inte leva på föräldrarnas pengar heller bara för att jag har lyckats köpa mig bort med pengarna. Använder dem på nått vettigt just nu! Slösa kan jag göra sen, när det är nått som är för halva priset! Billgt ska det va, annars får det va!!!

Åh sen (någon gång) när den första lönen kommer!!! Hmm, då får vi allt se:)

Som pappa sa för någon vecka sedan: "man kan ju skriva ner det som man har velat köpa, men inte kunnat för sin begränsning och sen eventuellt ta och köpa det när man har möjlighet till det":P Inte ordagrant vad han sa då, men det hör inte hit;)


Se hur mycket pengar jag måste lägga ner på körkortet bara! Kommer nog troligen att bli 4000:- till kan jag tänka mig. 3 dubbellektioner, teoriprov på vägverket och uppkörningen. Mm, kanske! Får se!!!

Älskar dig;)

~<~<~@


RSS 2.0