Flyttat hemifrån!

Flyttade hemifrån för ett par dagar sedan nu:) Hade från början tagit och tänkt flytta lite lådor och lägga ner sakerna efterhand, men så blev det inte. Mamma packade ner allt i lådorna och sen på kvällen så kom frågan om jag ville ha allt hem skickat till min älskling. VA! Ja, gärna, sa jag. Men 11lådor och 2 kassar:S HJÄLP! Ska åka och köpa byråer på IKEA å vi vet vad vi vill ha för några:) 2st Svartbruna MALM byråer med grå/svarta glasskivor till båda:) Snyggt blir det nu:P Kommer nog att få plats med allt i dem å tror jag:)
Har lyckats jobba nästan hela denna månaden. 112 timmar är jag uppe i sen tror jag att det blev:P REKORD:D
Ska smita in på stadium å se om jag hittar nå täckbyxor. Är egentligen lite klent att då med långkalsonger å jeans ute när man ska vara ute med barnen i nästan en timme:S

Har känt mig halvtaskig hela veckan men tagit mig upp ur sängen ändå och stuckit iväg å jobbat. Behöver de timmarna och de pengarna som man får ut efter det jobb man har gjort. Är liksom bara att bita i å se framåt! Kan ju skaffa det jag vill efter det helt enkelt:)
Å ärligt talat så skulle det ha känts bättre om man hade införskaffat sig en annan bil. Jag litar på den, det är inte det som det är fel på utan känns tryggare med direkt insprutningsmotor. Gillar inte chockandet.
Den går ju som bara den bilen, men en 81.... Aja, det är en bra bil som första bil i alla fall. Kan ju inte köra för fort på E6 dock, men vad gör det. 120km/h är det ju där mellan en viss sträcka å jag kör runt 100-110km/h. Bilen låter en aningens ansträngd över det och den dånar som f*n. Folk som pratar med en i telefonen tror att man sitter på ett gammalt sjtåg:S
Strunt samma, ska fortgöra mina ärenden på stan å sen åka hemåt till min Sambo;)


Haudi!!!!HAJ!!!! 


Nu är jag här igen en snabbis!

Har nätt och jämnt flyttat in hos J kan jag säga. Har bott hos honom nu i 2 månader och har funderingar att flytta in helt och hållet men att lämna kvar några av mina möbler och kartonger hemma hos mina föräldrar.
Har pratat lite om att flytta in helt, men har inte blivit något bestämt om det. Som det ser ut just nu så tycker då jag att det går alldeles lysande.
Vi har fått två nymfar (En albino och en gul, med röd kind) utav mina föräldrar som vi fick förra söndagen och de trivs ypperligt. Flyger varje dag och sitter i vårat egengjorda träd med cocosrep i å det tycker de är kul:)
Igår införskaffade vi en hane till dem (hoppas på att det är det med!). En gråvit som har pärlteckning, jätte söt liten unge. Vad jag har läst just nu så är det kanske så att den kommer att tappa några av pärlfjädrarna och bli antingen grå eller vita, men det hoppas jag inte att det kommer att hända. Han är så söt så:) 
Så nu har vi 3 små bebisar och hoppas att det bara är dem!

Får se hur det blir nu om det blir någon flytt till honom. Det blir nog så känner jag! Penga messigt för mig så går det alldeles lysande för de vicklönerna jag får så det skulle inte vara några problem.
Så som J sa här om dagen: Får jag fast jobb så får vi ta och fundera på att flytta till en 3:a eller till ev. ett hus eller en liten mindre gård. Det får avgöra hur det ser ut just då.

Anledningen till att jag inte har varit på internet och uppdaterat min blogg är för att jag inte har haft tillgång till internet. Men snart så ska det hända något med den biten med så ni kan få vara med i min värld igen.

Saknar mina läsare ju:`(
Kram på er och ha det så bra, håll utkik efter uppdateringar på bilddagboken.se med! Ska lägga upp fler bilder så snart jag bara kan och har tillfälle till det.

Ha det!

RSS 2.0