Rhodos!

Nu så sitter man på kvällen och softar nere på Rhodos, gött som bara den:P
Har mesta delen legat i skuggan just nu och badat en hel del i havet under dagen. Har liksom ingen anledning till att stressa fram den bränna som man brukar få när man är utomlands.
Fast jag hoppas minnsan att jag blir brunare än min älskling där hemma i Sverige;) Även om du sa att jag inte fick bli brunare:P Får se om det blir nån större skillnad än tidigare:P Ska inte ta och sitta för länge här vid datorn. Ska umgås med familjen å även farmor som kom bara så där utan att vi visste ordet om det. Resväskan hennes stod på hotellrummet när vi kom tillbaka till hotellrummet efter att ha kollat runt lite på hotellet:)
En glad överaskning som blev en lite chock minnsan:)

Ha det så bra så länge!

Ska ut snart igen i 30graders värme på kvällen:D
35 grader är det förresten i skuggan på dagarna:S Men gött är det när man bara ligger i skuggan å läser eller tittar utåt över havet:P

Ha det!

@~>~>~ Älskar dig jätte mycket älsklingen min;) ~<~<~@

Snart bär det iväg!!!

Var med Naza igår:P Hade det riktigt kul:) Satt och bara pratade i 3 timmar och spelade kort... Ja vi spelade kort! Var så himla länge sedan som vi satt och spelade. Vi två satt på rasterna på gymnasiet och spelade kort och på vissa lektioner med så satt vi med och gjorde det när vi var färdiga och inte hade nått annat vettigt för oss:)
Efter ett långt velande på vad vi skulle käka för mat så valde vi Asian take away nere vid sannarpsbadet. Var gott, men inte den friterade bananen som man fick:( Sirapen saknades så man käkade upp glassen i stället:P Fy så god den var:D
Se när hon och jag träffas igen sen nu efter att jag kommer tillbaka från Rhodos och ska ta och sommarjobba dagen därpå. Ska klämma in en tid på någon eftermiddag efter jobbet, då så:P

Ja, jag har för en gångsskull tagit och lagt i Brucans låtar på Itunes så nu är det bara att ta och sätta in kabeln i datorn och sätta in Ipoden och föra äver dem med så man kan lyssna på de låtarna:D
Särskillt My hometown den sätter jag först på när jag lyssnar på skivan i sterion, men varför vet jag inte. Tycker om den helt enkelt:)

Å mitt onda i magen min har äntligen slutat:P Spelar i princip ingen större roll om jag tar mig en värktablett mot det. Fortsätter ändå fast det känns ändå en aningen bättre, gör i alla fall inte lika ont.

Löningen idag då:D Weiiii, eller ja, ehm... Den är då inte stor denna löningen! men större än jag väntat mig vilket känns ännu göttare:P Ska spara undan dem pengarna i alla fall:)

På fredag så ska man träffa älklingen min:D Ska träffas innan vi i falmiljen flyger iväg till ett varmare land.
Min go älskling:) Älskar honom så himla mycket;)
Kommer att sakna dig:`( men vi håller kontakten ändå:)

Längtar så till den dagen han och jag kommer att ha semester tillsammans:/ Det är nog drygt 5 veckor kvar tills dess, men vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på då. En sak som vi har tänkt är i alla fall att ta och tälta och grilla men vart vi ska tälta vet jag inte, det visar sig:) Längtar gör jag i alla fall:)

Måste ge mig iväg nu! Ska städa och sen så ska jag iväg någonstans med systrarna S och mamman:)

@~>~>~ Älskar dig såååå himla mycket;) ~<~<~@


Gamla låtar som jag gillar:P

The Prodigy - FirestarterProdigy - BreatheMarilyn Manson - Tainted LoveGillar låtarna:P

Sömn!

Vet inte om jag har lidigt av sömnbrist denna veckan.... Hm.. Känner mig dössatrött på mornarna, tvingar mig upp i stället för att ligga å dra mig i en kvart nu mera, å behöver den där koppen med kaffe på morgonen för att piggna till och komma igång från zombivaknandet eller vad man ska kalla det:S
Sen på eftermiddagen när jag kommer hem så slår sömnheten ut!
För att tala sanning så kan jag erkänna att jag har somnat sent, oro nån dag med. Liksom har vaknat under natten flera gånger och sen så har jag börjat lagt mig senare, för jag vill ha ut mer av dagen.

Jag älskar och hatar att vakna upp på morgon, beroende på hur gårdagens dag har sett ut, men det är så skönt att vakna till liv och känna att man lever.
Har jag inget vick på G så känns det som att tiden står still, man får inte den där chansen att få uppleva att man lever riktigt känner jag. Vill ständigt ha nått att göra! Att sitta och rita större delen av fritiden blir tråkigt till slut, att skriva blogg dagarna i ända blir till slut ut tjatat, å att ta och städa sitt rum kan man heller inte göra hela tiden, för städningen tar ju liksom någon gång slut.
Å hur kul är det att leva med det hela tiden?

Att vakna upp och veta att, idag så ska jag jobba... Åh det är så härligt:D Det är en utmaning varje gång att ta och vakna upp till ett illa låtande ljud och stänga av den, men ändå tänka positivt till det som ska hända den dagen.

Är trött just nu och hatar det när jag är det, men ska hålla mig vaken tills jag tänker lägga mig, då sover jag som allra bäst;P

Göttans!

@~>~>~ Pälskar dig;) ~<~<~@

Hihi:DUppiggande:P

Åååå!!!

Det är som en berg och dalbana just nu känns det som...
För nån dag sedan så skrev jag med min hedemora vän på msn på morgonen innan jag skulle iväg och jobba och skrev att jag är inne på kvällen den dagen så kan vi prata mer sen, var ju länge sen å så. Var hon inne under alla de timmar som jag satt vid datorn, men nej. Är så trött på det att man försöker på så vis att erbjuda sig eller vad man ska säga att man väntar att hon ska logga in, men nej. Den tiden kunde jag har ägnat åt nått annat.

Å det är inte bara det! Jag vill så mycket här och nu, men jag har varken tid, lust eller pengar till allt det jag så himla gärna vill göra.
Min Golf som jag har som fortfarande står uppe i dalarna, den är inte igång än åjag vill så gärna ha ner den, men å sen så vill jag inte stressa min morfar att fixa den så att jag, mamma, och kanske J (han ville följa med då) kan komma upp och hämta den. Sen så känner jag att jag faktiskt får ta och komma upp till dalarna och hjälpa till att fixa den med, men jag har inte tid till det så det räcker i sommar. Känns så surt! Jag vill så gärna trutta runt i min egna bil som jag ännu inte vet om det riktigt kommer att bli min. Jag vet liksom inte om den går igenom besiktingen eller inte, men så kass lär den nog inte vara...
Sen vill man resa utomlands med min älskling, i alla fall jag, men det har jag inte råd med även om jag har sparade pengar och J kan heller inte.
Vill ha en egen lägenhet, vilket dröjer ännu.
Vill ha ett jobb som heltidstjänst, men går inte just nu. Finns inget som heter barnskötare längre:`(
Har sommar jobb nu då i 1 månad, men det är inte så jätte bra betalt och vick har jag med som ger mycket mer i timmen än vad det andra gör.
Vill ha tid i sommar att åka upp till dalarna och träffa släkten, men det blir inte av tyvärr förutom att några kommer ner senare när skolan börjar.
Vill träffa vännerna jag har där upp, men det lär nog inte bli i sommar det heller å inte på höstlovet med antar jag:(
Vill träffa Naza oftare än vad jag gör, men har knapert om tid. Ska ta och träffa henne nästa vecka nån dag, tar "ledigt" då, för jag vet inte när jag ser henner igen.

Ja ni, jag är här igen och diskuterar om mina önskemål å så för typ tusenelfte gången eller nått som ni säkert har läst om tidigare, men detta växer inte på träden utan måste göra nått åt själv.


Ville bara skriva av mig helt enkelt.....


Such!!!

Känner mig rätt putt och trött just nu! Orkar inte göra ett dugg, fast jag egentligen har en hel del som jag borde ta och göra som jag ärligt talat helt har glömt bort, i alla fall en del av dem, vilket känns pest just nu:(
Men men vad ska man göra när man har hållt igång med barn som inte kan låta bli att springa runt, båka och skrika hela dagarna, i alla fall denna dagen och gårdagen. Oavsett vaf jag och de andra i personalen sa till barnen om att de skulle ta och lugna ner sig så struntade de i det totalt. Så barnen som tjafstade emot fick gå åt varsitt håll och ta och syssla med något annat... Vill helst inte prata om det egentligen, det var så drygt idag så... Ja, hoppas att det är lugnare i morgon i alla fall!

Under lunchrasten så ringde jag till mitt sommarjobb och hade egentligen tänkt att boka tid till ett slags besök, men ingen tid passade varken henne eller mig så vi tog alla frågor via telefonen och tiden för den måndagen jag började och även hur jag skulle få tag på min vägledare den måndagen då jag börjar.
Ringde även och bokade tid till en restaurang som jag och J ska gå och äta god mat på när vi firar vår 1årsdag.

Sen så så när jag slutade så var jag hemma en stund, åkte med mamma ner till Eurostop och blev avlämnad där å hon fortsatte ner till stan för att träffa sin vän. Gick i några affärer, provade lite kläder, vilket då var två plagg endast. Sen drog jag till busshållsplatsen... Jag hade ingen större lust med nå mer så:(

nej, nu ska jag göra lite annat!

Länge sedan!

En gång för länge sedan så skrev Lisa blogg en gång om dagen eller la till nått nytt som hade hänt under den dagen, men nu? Nu, har jon inte gjort det på länge, men kommer hon att fortsätta skriva blogg varje dag eller kommer dat att fortsätta som det har gjort de senaste gångerna som hon har skrivit?
Tja, det återstår att se!

Ja, det var så länge sen jag satte mig och skrev blogg å jag  kan erkänna det!
Förra helgen som då bestod av 3 dagar i en helg har varit toppen:P En heldag på stranden på mellbystrand:P
Tog det första doppet med älsklingen på torsdag kväll när jag kom till honom, sen så på fredagen så ägnade vi hela dagen på stranden:) Hade köp oss en fresbee och två strand rakert med en boll till det packetet. Hade kul på stranden:P Hittade ett fiskhuvud som var torkat, såg ut som en plattfiske huvud när vi kom dit i närheten där vi strandsatte våra saker:P
Fick en fresbee i ansiktet utav pälsklingen, fick mig en liten fläskläpp och och sår på över och underläppen:S Men det är inte hans fel så! :)
Var barn/hund/hästvakt på lördagen och söndagen å det gick bra, badade i en sjö lite längre in i skogen med J och hans syrra. Eller ja! Jag satt mesta dels på bryggan och tittade på när J och syrran hans hade kul:/ Men jag ville så gärna ut jag med så efter, tja en halvtimme eller så, så bestämde jag mig för att ta mig en simtur och gick upp igen efter en stund.
Jag vet inte vad det är som gör att jag är så rädd för vatten, sånt där kolsvart vatten... Hatar att jag inte kan ta och bara hoppa i vattnet och simma flera meter ut i vattnet och kravla mig upp på en brygga som ligger och guppar en bit ut. Får panik om jag inte är i närheten av land. Hatar hatar hatar det bara:`( Vi bli av med den känslan som jag har någon gång. Vad skjutton är det som stoppar det som jag så gärna vill göra?:(
Such....
Nästa helg är det middsommar i alla fall på fredagen:) Se hur det blir med det, om man åker själv med famlijen och sover över eller om J följer med och att vi åker tillbaka till kusten?
Å det är dryga 2 veckor kvar tills det bär av till Rhodos i en hel vecka:) Götte göttans:) Fast jag skulle vilja ha med mig J, men biljetterna är bokade redan för dryga ett halvår sedan eller så, så det blir inget med det:/ Skojade innan att jag kunde ha köpt den största resväskan som finns och tagit med honom i den:) Men det går ju inte:/
Sen börjar 4 veckors jobb dierkt efter att jag har kommit tillbaka. Känns gött att få ett heltidsjobb i 4 veckor:D men dagen efter att man har kommit hem? Får helt enkelt ta och sova ut ordentligt den dagen så ska det säkert gå bra:) eller så får man ta till ett annat sätt! Kaffe kanske piggar upp en mer då! Hehe:P
Sen tar jag ledigt från allt i 2 hela veckor och kanske nån dag till:P Ska inte vicka eller nått under den tiden. Bara ägna mig till J och bo hos honom de dagarna. Under den första veckan så fyller älsklingen år, så han börjar närma sig 25 års krisen, hehe nej då;) 21år blir han. Lille fuskis;) Sen är det bara ett halvår tills man själv fyller år^^ 20ÅR Wihooo:D Längtar sååå:D Känns som att man sen liksom har uppnått den vuxna åldern. Man är ingen sån där TONåring längre! Undrar vad som händer på mig dag så? Ingen utlandsresa detta året tror jag att det inte blir eller så sparar jag till en själv.... Men hur kul är inte det att inte ha med någon?

Synd nog så kommer mormor och moster ner till Halmstad då J och jag har semester tillsammans. Hade annars tänkt att fara uppåt då och hälsa på dem, men det kanske får bli en annan gång. Vill visa mina hemtrakter:)

Måste fixa i ordning lite nu och lyssna på musica:P

Ha det göttans... Tjing@>~>~ Älskar dig pälskling ~<~<~@

2-0 mot Grekland:D Yessss:P


Helgen!

Svar till Emma: Ja, vi kanske ska flytta men jag vet inte helt klart om vi ska flytta till den bostadsrätten.

I helgen så tog So första årets dopp i stugan, medan Sa fick den första vattenballongen över sig:)
Ja, jag Sa, och So hade lite vattenkrig på egen bekostnad eller vad man ska säga^^ Kastade vanliga ballonger fyllda med vatten till varandra. Mesta dels blev benen bara blöta, men med nån enstaka trasig ballong så fick man allt vatten på sig:S om man då lyckades ta den precis över huvudet^^,
Sen så på söndagen när vi for hem så var jag med älsklingen i några timmar:)
Var till östrastranden och gick i det grunda vattnet. Vi gick rätt långt kan jag säga:P Käkade glass på Japans och åkte till stan en sväng. Visade vart den där bostaden låg som vi hade kollat på och gick å pratade lite om sånt som vi har varit med om:)
Sen när man kom hem så gick jag ut i garaget och plockade i de lådor som jag har haft nästan sen jag flyttade hit. Har liksom varit orörda sen dess kändes det som, så utav 5-6 lådor så blev det bara 1,5 kvar, resten är slängt i svarta säckar och ska troligen kastas idag, å sen efter det så hämtar jag Naza och sen så åker vi hem till mig:) Se vad vi hittar på:P
Nästa helg är delsvis planderad redan!
Ska till J redan på torsdagen hade jag tänkt, sen på fredagen blir det nog heldag på stranden ute i Mellbystrand sen så ska J vara barn/hund/hästvakt så vi kommer att vara på Js föräldrars gård på lördagen och sova över där till söndagen. Så får se vad man hittar på där^^

Vilken träningsvärk jag har i handlederna och armarna just nu:S Fattar inte vad jag har gjort:(
Måste ta och köpa mig ett par karborreband sandaler nu innan resan! Får nog ta det i morgon om inget jobb eller på måndag nästa vecka när jag slutar lite tidigare.

Nej, nu ska jag fixa det jag ska göra!

@~>~>~ Älskar dig och saknar dig redan älskling;) ~<~<~@


RSS 2.0