I´m back!

Ja, då var man tillbaka framför datorn.
I fredags på förmiddagen bokade jag biobiljetter till fredagens premiärer. Street Kings bokade jag!
Familjen kom hem och åkte sedan på en liten "utflyckt" å jag stannade kvar hemma och höll på med dunisarna ett tag. Satt och väntade på ett tecken från min kille att han skulle komma till min gata, men tiden gick. Någon gång efter 5 så kom han! (Ville inte smsa och fråga vart han var för att jag ville inte stressa honom efter att han hade jobbat). Vi drog ner till stan och käkade på kebab huset, å vad tror ni att vi åt där tro? Kebabtallrik:) Min första sån tallrik med faktiskt:S Visserligen har jag käkat en kebabrulle innan, men inte en kebabtallrik.
När vi hade ätit upp och var mätta och glada så kilade vi tillbaka till hans bil och bytte vindrutetorkare på hans framrutor på bilen. Tog tid att lista ut hur man skulle sätta dit den där fjoppen:S Men hihi, jag hade i alla fall kul att se hur hans tålamod sakta började ta slut, tills han då lyckades förstås:P 
Det du älskling;)
Sen så gick vi en promenade längs Nissan där båtarna ligger och sen tillbaka. Gik in på mcdonalds och köpte oss en varsin kaffe och en muffins och J stack ut och pratade med en kille som han kände igen från det regementet  som han gjorde lumpen i. Så jag satt ensam och tittade ut genom fönstret en stund och skulle börja dricka på mitt kaffe. Kände att det var vart runt muggen så tog av locket, och tog en liten sipp, men fy:S Det brände till nå inni..... och svalde det jag hade i munnen snabbt som bara den. Skollhett ju:S Varmare än vad det brukar vara med sånt där vanligt bryggkaffe.
J kommer in sen efter en stund och vi börjar mummsa på muffinsen och sippade kaffe ett tag:P
Sen blev det bio dags och hejade på två paralellklasskamrater där.

Filmen var bra:) Lite rörig i mitten av filmen då men annars var det bra och väldigt spännande.

Sen resten av helgen så har vi mesta del tagit det lugnt. Åkt in till storstaden och kollat på skor, billiga peshienner (har ingen aning om hur det stavas:S), köpte stearinljus på silvan för 40kr med 100st i å köpte soda streamer smaker (cola och mango, apelsin). Gjorde en smögåstårta med, rödlök, röd rom, tornfisk, majs, cremé freché, gräddfil, gurka, BRÖD och ägg på sidan av allt:S fick inte plats på tårtan:P
Gott blev det:D

Mm... Så har helgen varit!
Å nu ska jag snyta min näsa:( Är förkyld igen! Men nu var det nån månad sen sist i alla fall:P Vilket jag är glad för:D Men ändå, jag har ju liksom varit förkyld typ 1 eller 2 gånger alla andra år:/ Aja... Å ska lägga mig och titta på tv med!

Fick sånt sug av nått sötsliskigt, men har inget i mina lådor, förutom en stor påse med paranötter:/ Å det är jag inte så sugen på just nu:(
Kanske hittar nått:P

@~>~>~ Älskar dig dunder mycket;) ~<~<~@

Som vikarie!

Ja som vikarie är jag glad över att få komma ut och jobba, men det är en bit som är nått som jag verkligen hatar. Det är just det som handlar om min lönespec! I morse var jag jätte lycklig över att ha sett på mitt konto att jag hade en saftig lön för Mars månad å ville kolla min lönespec när jag kom hem.
Märkte att det var nått konstigt med den lön som jag ska få imorgon. Över det som jag har räknat ihop, så när jag kom hem så låg specen i trappan å öppnade den. Kollade om allt stämde överrens med det som jag hade skrivit in på excelmallen, men vad märker man? Jo, att södra kontoret har gjort en dubbel lön. Hade arbetat 31,25 timmar på den sidan av stan, men i specen så står det 62,5 timmar. Så har försökt fått tag på de som finns på listan att ringa, men inte, de har gått hem för dagen.
Det har inte krånglat en gång tidigare utan fler! Det handlar dock inte om timantal utan skattavdraget hit och dit. Fattar inte vad de sysslat med på de olika kontorena. Är så fruktansvärt trött på att man måste kolla nog på vad som händer med den lön som man ska få och som ska veck.
Skärp er förskjutton! Ni slipper gnäll och problem om ni kollar en extra gång på om det stämmer eller ej.
Such.............


Igår!

Jaha så petiga Jocke har varit framme i farten! Jag vet att det stavas Rhodos men jag ville inte vara så märkvärdig!

Ja jösses alltså! Igår blev jag lämnad med 10 barn på det nya förskolestället som jag var på från 14-15.30 för att den andre som var kvar i personalen skulle ha utvecklingssamtal med två föräldrar. Skulle äta mellanmål (fick hjälp hon som skulle ha samtal att plocka fram allt ätbart) sen så ropade jag dit alla vid bordet (satt utomhus och åt). Efter att en hade blivit färdig så började han tramsa med en av de som åt och frågade om han då var färdig äten? Ja, sa han. Å jag sa att han skulle gå från bordet och leka i stället för att tramsa och störa barnen som åt. Å han gjorde det!
Så jag skickade barnen en efter en som de blev färdiga för att leka i stället för att som ensam kämpa med att de skulle sitta stilla och vänta in att de andra med skulle bli klara. Efter att alla hade gått och lekt så gick jag in och hämtade mig en kopp kaffe och satte mig vid bordet igen och sen satt jag där och kollade på lite tills ett barn började gråta av att någon tog hans cykel. 
Sen när jag hade ätit en macka och druckit kaffet så började jag plocka in alla grejerna. Han knappt in och lämna grejerna förän jag hörde gråtandet igen och igen och igen. Till slut var allt inne och bråkandet löstes. Killen som bråkade ville egentligen byta blöja och det var det som var problemet! Such! Kände nämligen lukten av bajs och frågade om någon behövde bytas och så kommer han fram håller mig i handen och säger att han behöver det. Kollar blöjan och... Pjuuuush eee aa!:S
Efter att utvecklingssamtalet var slut så kommer hon ut och säger, men vad duktig du har varit, du behövde egentligen inte ta in all disk å så, det kunde vi ha gjort sen. -Jaha, men jag visste inte om jag skulle göra nått med det, så plockade in det, sa jag.
-Okej, men har det gått bra, frågade hon.
Tanken i mitt huvud var: Ja, men inte fullt så bra. Så jag säger , ja det har gått bra:P
Hehe:)
Sen frågar hon om jag kan, med barnens hjälp, ta och plocka in cyklar, spadar, skottkärror och hinkar. Så gjorde det, kollar på klockan och ser min buss åka förbi. Åååååå! 
Inte nog med att man har näst intill stressat innan med att samtidigt hålla koll på 10 barn och plockat undan och bytt blöjor själv så missar jag bussen och få gå till stan. Man var liksom redan trött innan och sen skulle jag gå till stan. 2-km kanske?! Under tiden jag gick till stan så kom jag på att jag skulle dansa linedance! Så när hela dagen äntligen var slut så var jag helt slutkörd! Å idag har jag faktiskt sovmorgon så kunde liksom ha sovit ut, men inte då. Jag vaknade halv 7 och kunde inte somna om:(

Så idag har jag hela förmiddagen på mig att göra nått!

Är hungrig och måste käka nått nu!

@~>~>~ Älskar dig sötis;) ~<~<~@ 

Ny klippt!

Ja, eftersom att det inte var någon som hade ring från då jag gick upp (7.00) till 9.30 och setat och funderat ut på vad skjutton jag skulle hitta på idag så bestämde jag mig för att kolla tider för klippning i en frisörsalongs sida på nätet. Klickade i en dam klippning och valde ett namn ur listan. Å så kom det upp 3 tider som fanns just idag. Så bokade 13.30 tiden och åkte med mamma till stan. Egentligen var det tänkt att ingen skulle veta om det och se det sen när jag kom hem, men mamma och J visste om det. Sa och So kom på det sen:P
Så nu är man väl 1 dec kortare än innan:S Ville få bort det tunna längst ner, tyckte inte riktigt om när det flög så konstigt i vinden å så å det där bak verkade inte passa i längden längre, med tanke på att det blev en konstig lock där bak.
Så nu ska man bara ta och vänja sig med den nya frillan!

Var ute och åkte inlines med Sa och helt plötsligt ringde det. Trode det var mamma, men inte alls.
Svarade och det var någon som ville ha en vikarie till torsdagen i Kvibille. Så jag skyndade mig hem, med hon som ringde i luren, kladdade ner på ett papper och åkte iväg igen. Efter dryga 10 min så ringer det igen och snabbt hem igen. Då ville en annan ha en vikarie till Frennarp i morgon, så sa att jag var ledig och då säger hon i den andra änden! Å då är du ju en liten darling.
Eee, va? säger jag tillbaka. - Jo, vi har ringt runt ett tag men inte fått tag i någon som har kunnat eller inte svarat å så kommer du, svarar hon.
Haha, trodde att hon pratade med någon annan:P Så får se i morgon om de är lika trevliga som i telefonen:)
Det är de nog säkert å tror jag;)
Så nu blir det ytterligare några timmar te. Är uppe i 62 timmar nu inklusive de två jobb som jag har nu denna vecka:) Känns gött att det nästan har gått lika bra som förra månaden, fast jag fick dock ihop 79 timmar då:P Är i hälarna med mitt rekord med vicktimmar:p


Such, känns inte som att min mage är på hugget:/ Å det känns som att halsen börjar närma sig nått likande av en ontihalsenförkylning, men ändå inte på nått märkligt sett. Har haft så innan nån gång att magen typ streakar och halsen knäppar sig. Det är väl säkert ingen fara alls med det, men märkligt är det!

Hehe det kanske är dags att gå på toa och göra nummer 2 eftersom den gör så, men det är inte första gången idag:S Haha det där läste ni inte XD


Satt och räknade min semester ersättning från den första lönen av vickariat å kom upp i de ynka 1655kr:(

Det blir ju bra lagom till Rodos resan att spendera dem då:P

Fast i stort sett så har jag redan långt före handlat upp dem, men tänker jag efter så har jag ju inte haft nån semester så, hallå:P De pengarna är ju till den resan och även den/dem veckorna som J är ledig.

Får se när de veckorna inträffar. Förmodligen efter de 4 veckor som jag har varit på hjälpmedelcentralen å jobbat. Inte innan Rodosresan och jobbveckorna, är ju varmare i Juli/Augusti än i Juni, det tyckte i alla fall J och jag håller med. Jag kommer troligen att vara ledig under Js veckor, beroende på hur länge det är förstås också. Vill jobba, men ändå vill jag samtidigt vara ledig när han är ledig för en gångs skull! (Att det inte just är helgerna som det oftast är just nu som vi träffas).  Ska man se det så här så hoppas jag att de inte ringer om vick så jag slipper tacka nej och få dåligt samvete.
Det är fasiken inte lätt att vara delvis timmanstäld och arbetslös, man vill ju tjäna de där pengarna och ändå i sin tur att få ta "ledigt" nån gång.
Aja, det visar sig då hur man gör och bär sig åt med den biten!

Hm... När jag tänker efter så anser jag på nått mystiskt vis att detta är den bästa bloggen på länge.
Vettig är den, i alla fall från min sida:)

Nej, måtte avsluta mina rader här och nu för måste fixa och dona lite i mitt rum. Har nämligen stökat ner lite under gårdagen (plockat undan det mesta) och sen raffsat fram ännu mer! Hihi sån är jag när jag inte har nått att göra:P

Ha det gött!

@~>~>~ Älskar dig tok mycket;) ~<~<~@


Underbar helg:D

Ja i helgen så har det vart en underbar helg:)
Srålande väder hela helgen å varmt och skönt:P
I lördags så grillade jag och J vid en sjö en bit bort från hans föräldrars gråd. Fiskade en stund och sen satte vi igång elden. Det tog lång tid till att det blev glödande kol, så hungrig var man:S Men uj så gott det var alltså:D Helt otroligt:P
På söndagen så åkte vi till Grevie och skulle kolla på Js pappa som skulle spela fotboll, men vi hittade inte på honom när vi åkte förbi så vi åkte ner till stranden i Båstad och gick längst strandkanten och plockade lite snäckor:) Är så gulligt att killar med kan göra sånt, är säkert inte många som gillar att plocka snäckor. Min going;)
Såg 4 ryttare på sina islandshästar som både travade och töltade:) Det såg härligt ut att få rida längs stranden:P Hehe:) Det var nästan ingen blåst alls där på stranden, men när vi vände och skulle gå tillbaka mot bilen så började blåsa lite.

Idag så har jag varit igång hela den långa förmiddagen. Har tvättat en maskin och en till är snart klar. Ska ner och kolla tumlaren sen å så inte sängkläderna rullar ihop sig som det brukar göra:P Sen så har jag dammsugit sängen, var otroligt mycket ludd från det där svarta överdraget som jag har över min säng. Så har tagit lager på lager å dammsugit. Vädrat täcket och kuddarna, även om jag inte riktigt vet om det gör nån nytta! Sen så har jag öven tagit och städat hela badrummet på övervångingen. Så nu skiner toan, handfatet och badkarlet. Även det andra som jag gjorde rent. Ska göra rent lampan och göra rent ovanpå spegelskåpet. Har även dammsugit trappan, Sa och Sos rum, "hallen" och badrummet. Sen ska jag äntligen ta och bädda rent, damma mitt rum, fixa klädlådan och dammsuga i mitt eget rum. Sen ska jag ut och njuta av solen:D

@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@

Otroligt!Mannen med ett plastansikte


Mannen med det längsta hået och den tjockaste dreedlocken! (Det nu:S)

Fredag!!!

Happ då har man setat uppe i 2 tim och 30 min och väntat på vick, men inget har hänt än:( Så det verkar bli en arbetslös dag ida:`(
Jag som då är barnskötare och håller på och jobbar med barn från 1-5 ev. 6-8 (skolan jag var på förra veckan) borde egentligen ha börjat bytt blöjor för läääänge sen, men det har inte blivit av. Den ordinarie personalen har alltid tagit hand om det men denna veckan hände det något som gjorde att jag för en gångs skull kunde göra det:P
Vi satt och hade samling med barn från 1-2 i onsdags och hon som höll det kunde inte gå ifrån för att byta och den andra i personalen var ute och sprang och gjorde nått annat, så hon på samlingen frågade mig om jag kunde göra det. -Ja, sa jag, men jag har aldrig gjort det. Hon hörde inte vad jag sa, så jag tog initiativet och tog pojken, gick iväg och böt på honom. Ehm... Inte så kul att byta blöja på en som hade bajsat då men, fick ju göra det så sedan onsdagen och torsdagen på samma ställe så har jag bytt 4 bajs och 3 kiss blöjor:P
Nicebajs!

Så vad händer idag då?
Ingen aning faktiskt... Kanske ut med inlinserna, om jag pallar att ta fram dem vill säga och åka ut i en kvart:S Fattar inte att det kan vara så himla ansträngande för låren att åka i en liten ynka kvart. Är ju super oträndad å så det är väl kanske inte så himla konstigt^^ Ehm.. Åsen behöver man ju heller inte ta i som jag gör heller:S Kan ju ta det i lugnt tempo nu när jag är själv och åker....
Nej, jag orkar inte med det idag^^ får bli nått annat.

Antingen var det i måndags eller i tisdags som jag ringde min hedemora vän, men det blev då verkligen ett kort samtal:/ Har vi inte pratats vid på super länge så kunde hon ju (vad jag tycker) skippat maten nån halvtimme till. Vi pratade ju bara i en kvart, å hur mycket pratade vi om då? 3 ämnen kanske.
Pratade med mamma på väg ifrån linedancen i onsdags om det här med att ta initiativ och ringa någon.
Jag blev så fruktansvärt irriterad att folk tror och tycker att jag ska ringa i princip varje gång. Först så skriver min vän och säger att vi borde höras på telefonen nån dag ("Ja, men ring då. Ska det vara så svårt?") sen skriver man då tillbaka att den inte ska tycka att det ska vara jobbigt och pinsamt att ringa hem till mig för liksom.... Ingen i min familj är farliga. Åsså kommer det tillbaka, "du vet jag e feg å ringa, men ring du". ÅÅÅÅÅÅÅÅ blir galen!>( å når hon skrev att vi borde höras nån dag så hade hon skrivit att vi håller på att komma ifrån varandra. Det låter precis som att det är mitt fel att vi har halkat ifrån varann. Det var bland annat hon som struntade i att svara på ett brev som man hade skickat för drygt ett halvår sedan, men skickade ett annat kortbrev om nått helt annat, som jag i sin tur inte svarade på. Sen så ringde hon mig en gång när J var hemma hos mig och jag sa att jag skulle ringa upp. Nån dag efter så ringer jag upp henne och då är hon sysselsatt med något å då tänkte jag, ja då får du ringa upp nästa gång då och se om jag är ledig. Men inget samtal på flera månader förrän nu.
Asså jag vill heller inte komma ifrån henne eller nån av mina vänner, men jag blir så irriterad när nån skriver så och gör inget åt det själv.
Nu har jag ring och hon avbröt efter en kvart å nu är det hon som får ta initiativet till att ringa.
Å det här med feghet! Hallå! Jag kan med vara feg att ringa, men inte hem till vännerna eller hem till föräldrarna. Det är sånt som man bland annat faktiskt borde ta och träna bort.
Aja, jag vet inte om detta blir slutet av vänskapen mellan henne och mig om hon läser detta, men som sagt jag vill fortfarande vara vän, men ska det vara så att jag ska försöka hålla kontakten så kommer det att rinna ut i sanden så som med mina Gävle vänner. De håll inte kontakten med mig, men jag försökte med dem. Blev sårad av dem, men nu struntar jag fullständigt i det. De har gjort sina val helt enkelt!
Sorgligt men sant å så blir det väl med tiden för de flesta antar jag!

Nu idag har jag och J 8månaders dagen :D Se vad vi ska hitta på, vet inte om han har lagt märke till det:PHihi får se;)
Nej, ska nog ta mig ut i solen en sväng, ta en liten promenix:) Det är ju inga moln på himlen nu i alla fall, så långt ögat når vill säga:)

Ha en underbar helg, för det ska jag försöka ha:P Och förhoppningsvis så blir det grillning i helgen om vädret håller sig uppe :D

@~>~>~ Ses om några timmar älskling;) ~<~<~@

Ja ni!!!

Ärligt talat så har jag tappat lusten att skriva blogg, är väl för att jag har annat att göra om dagarna nu. Annat att göra som är viktigare än att ta och sitta en halv timme, timme för att sitta och skriva ner vad jag har gjort om dagarna.
Kan berätta kort om vad jag har gjort i helgen, igår och idag!
Fredag-lördag eftermiddag så var jag till farmor och MI moster och lastade lite bröte på släpvagnar.
Det blev två vändor med bröte som vi åkte till Värnamo och lämnade på sånt där sorteringställe (kommer inte ihåg vad hette:S) aja.. Vi lekte lite med kusinen som kom ner (3 el. 4åring) eller ja rättare sagt SA lekte med honom. Stannade som sagt till eftermiddagen och SA och SO stannade kvar å jag följde med mamma och MI hem. Gjorde mig i ordning lite och åkte iväg till Js föräldrars gård (trodde inte att jag skulle hitta rätt, men det gjorde jag :D) J, Js syrra, morfar och hans pappa stod och höll på med deras båt när jag kom.
Js mamma och jag stack ut och red och denna gången gick det ännu bättre.
På kvällningen så åkte Js morfar och mormor hem till sig och jag, J, mamman och pappan tog släpet med oss till Js lägenhet. De bar in en stor hörnsoffa som J ville ha när föräldrarna skulle ge sig av med den. (Så nu står den i vardags rummet med den soffa som han köpte när han flyttade in. Hihi:P) Åkte tillbaka till gården, åt pizza och sen rullade jag och J hem till hans lägenhet i varsin bil.

På söndagen så åkte vi tidigt till hansföräldrar igen å de skulle fortsätta med båten. Jag och svärmor bakade kanelbullar å när första plåten var färdig så gick vi ut till de andra och fikade. Väntade in de sista plåtarna och sen bytte vi två om till ridkläder och fixade med hästarna. Sen så tog vi en lååång runda med dem:P Riktigt härligt väder var det att göra det:)
Kom tillbaka, hjälpte till på ett litet hörn på båten (vilket inte blev mycket). Åt spagetti och köttfärsås där och sen plockade de undan de verktyg som de hade använt å sen så åkte vi hemåt.

Stannade hos J till måndag morgon och åkte därifrån vid 9 tiden. J han åkte till jobbet vid 6:/
Åkte till det ställe som jag kommer att jobba på i sommar och kollade runt i lokalerna och sen så satt vi och pratade lite om lönen, arbetsuppgifter och tider och sånt som jag kommer att få reda på lite närmre när det är dags:)

Å idag då! Ja, jag har hållt på lite med fåglarna, varit ute och röjt lite i trädgården på framsidan och ska fortsätta lite till tänkte jag. Ska ta bort gräset från stenkanten.
Så får se om det händer någe mer i da då!

Have to go!
Har annat att göra!

@~>~>~ Älskar dig sötnos;)~<~<~@


Jihoooo :D

(Skrivet igår)
Ja du Jocke, man ska då vara lyckligt lottad när det gäller en del av skolan. Att få regelbunden ledighet och ett helt ledigt sommarlov tillsammas med sina vänner. Att vara tillsammans med sina vänner i skolan och att ha en fast fot som man kan komma till varje vardag.
Men det finns fördelar med att vara ute i arbetslivet med, om man har ett jobb som man trivs med och för hoppningsvis 8 timmar om dygnet. Man tjänar ju pengar till sånt man vill hitta på och fixa så att ens drömmar går i uppfyllelse för det är ju pengarna som styr det hela på så vis.

Jag är glad över att jag är färdig med skolan, men saknar kamraterna och den fasta foten! Men man klarar sig förhoppningsvis sen efter studenten. Har man rätt föräldrar som låter en bo kvar hemma, jobbar vissa timmar i veckan, betalar hemma och spar till framtiden så har man nog kommit en bra bit tills det är dags att ta steget över den gamla tröskeln till den nya:)
Jag är nöjd med hur mitt liv ser ut just nu, men man vill så gärna nå sina mål, men de får vänta några år helt enkelt. Å en sak önskade jag att den såg lite annorlunda ut! Att man kunde träffa Naza lite oftar än vad jag gör och kommer att göra några veckor framöver:/ Men så kan det vara ibland, allt kaninte stämma in alla gånger!

Idag ringde jag ett samtal under min rast:P Framtidskraft ringde jag eller ja.... Rättare sagt hjälpmedelcentralen
ringde mig igår och jag försökte ringa tillbaka, men ingen var där så testade att ringa idag och de svarade.
Har ett sommarjobb på ca 4 veckor som väntar mig:P Är jätte glad att jag har nått jobb i sommar:) Visste ju liksom inte hur det skulle bli med jobb alls över huvudtaget så det känns verkligen toppen:D
Kommer nog säkert ha kul där med tror jag:) Ska dit på måndag och se vad man ska få göra och även ta reda på några fråger som jag har med lön, hur många platser de hade, vilka tider man har och lite så:P
Skojsigt som bara den XD

@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@

Hmm...

Stackars dig Jocke:( Är du bättre nu då?

Happ idag så hade jag tänkt att inte dra upp nått om dagen, men jag fick ett sånt sug att berätta att personalen är så trevliga mot en:) Å barnen är härliga:) Jobbar i skolan idag nämligen och var med 6-7åringarna och jag ska vara där till slutet av denna vecka. Alltså till fredagen!
Vad gör det som att personalen är så trevlig? Jo, de är så lätta att prata med, med tanke på att man inte varit på skolan innan och jobbat. I oförsig har jag ju varit med 6-årsgruppen på en praktik, men jag har liksom inte varit med och upplevt att få jobba med dem. Personalen är hjälpsamma! På förskolorna så frågar personalen om man har vickarierat någon gång innan å då ska man ta och köra på det sättet som man har gjort innan, men nu när det är nått helt nytt på G och aldrig jobbat på en skola så får man då verkligen den vägledning som man behöver för att kunna dra sig in i den rollen som "lärare" rätt snabb vilket behövs i detta fallet när jag ska vara där i några dagar.

Åh fu skjutton! Jag tänker nog på för mycket just nu.
När man ska kunna träffa Naza, hur det kommer att bli med vick i sommar, hur det kommer att se ut med jobb nästa månad, utbildning till ren förskolelärare, framtiden med jobb och om att någon gång flytta till nått eget eller till sin älskade, vart kommer man att bo egentligen? Kommer ens bil gå igenom besiktingen eller ska jag stryka den ur listan och eventuellt hoppas på tur bara och spara undan en massa pengar till en annan bil, när kommer man att träffa sina gamla vänner igen?
Way?! Varför måste jag tänka på sånt som jag har långt framför mig, sånt som jag egentligen inte borde ta och tänka på förän det är dags. Jag borde ta dag för dag och leva som dagarna kommer, men jag är så nyfiken på när någon gång dessa saker kommer att hända och vad som kommer att ske. Skulle vilja dra fram tiden och bara tjuvkolla på vad framtiden har att ge en, men kommer man att bli besviken då?
Det är väl lika bra att jag inte vet nått även att jag hoppas på det bästa ändå:)
Jag får väl göra som jag skrev innan, om att ta dagarna som de kommer även om en hel del kommer att ta tid.

Tja, nej ska väl ta och packa ihop datorn och lägga mig och titta på grannfaejden eller vad det nu heter, där grannarna fajtas om saker och ting.

@~>~>~ Älskar dig så himla mycket J;) ~<~<~@


Åh!

Det är fint väder ute och det har inte smittat mig så som det brukar göra. Innan när det har varit fint väder så har jag oftast varit på toppen humör och har varit glad, men känner mig inte alls så som jag brukar just nu. Har inte den blekaste aning om vad det är som gör att jag inte känner mig på hugget. Det har liksom inte hänt nått som har gjort att jag har tappat lusten, men det är nått i alla fall. Hatar den känsla som jag har just nu som gör att man deppar och inte vet vad det är som gör det.
Det kanske är en helt vanlig deppedag helt enkelt?
Nått kul har i alla fall hänt sen sist jag skrev i morse och det är då att man har fått ett vecko vick på en skola. Så jag har lite mer än 20 timmar denna månaden, vilket känns gött att få veta vad man har att vänta sig under en vecka denna månaden. Hatar nämligen att man får ett samtal på morgon och någon på nått skolkontor ringar och säger att nu behöver vikarie för dagen i några timmar. Man är liksom aldrig förberedd på nått å ens planer som man hade kvällen innan man la sig är uppskjutet till en annan dag då man inte har nått alls för sig.
Visst jag tycker att vick är toppen, men det är liksom inte så kul att få reda på att man ska jobba om nån timme efter att de har ringt.
Aja, s*it samma, jag har ett timjobb i alla fall som jag är väldigt glad över att jag har bortsett att man inte vet så särskillt mycket mer än nån timme ibland när man ska iväg.
En inkomstkälla i alla fall!
Hm... Jag har ännu inte hittat mitt papper som jag skrev för flera år sedan om det där med hur ens liv kanske kommer att se ut om ett visst antal år. Kanske borde ta och skriva en ny sån å som kanske är lite mer trovärdrigare!

Tror nog att jag saknar J även om det bara har gått en dag sen vi sågs. Känns jobbigt att lämna honom :´(

Ny vecka!

I helgen så har vi varit hos Js föräldar två gånger. Både på fredagen och på lördagen.
På fredagen så var vi där i några timmar, fikade och myste lite framför deras nya kabin och satt och pratade om våra riktiga pappor med Js mamma. Lite jobbigt då men, det känns bättre att prata om det så att andra vet med. Jag vet ju inte hur mycket J har sagt och berättat om min så kallade pappa för sin mamma, så hon fick veta lite om hur det låg till hos mig och mina systrar. Åkte därifrån strax före 10 tiden på kvällen och skulle ha åkt och köpt pizza men vi han inte, de stängde 22 nämligen så det blev MC´d mat istället:) orkade inte fixa nått själv!
På lördagen så åkte vi till föräldrarna igen å var där vid 11 tiden. Drack lite saft och sen så fick jag byta om till ridkläder:P Jag och Js mamma skulle ut och rida på deras islandshästar och J skulle byta sommardäck på sin bil. Så jag och mamman var ute och red 1 timme kanske mer (hade ingen koll på tiden).
Hade aldrig töltat innan så det var kul att får göra det:) Det var härligt att få vara ute och göra nått som man sällan får göra annars och att få göra nått med Js mamma är absolut inte fel:)
På söndagen satte vi på väckarklockan. Steg upp tidigt och åt frukost, vid 8 ringer det och "dagens aktivitet" ställs in. J, Js pappa och morfar skulle fixa deras båt och jag och Js mamma skulle vara ute och rida, men det blev inte så bara för att det regnade för mycket:/ Men det blir nog andra tillfällen:)
Hade i alla fall en riktig träningsvärk efter ridningen:S men vad gör man när man så gärna vill rida?:P

Idag har ingen ringt så det blir antaglingen en hemma dag. Se om någon ringer för vick till eftermiddagen!
Vet inte riktigt vad man ska hitta på bara!:/ Får se helt enkelt!

@~>~>~ Älskar dig ;) ~<~<~@

Trevlig helg på er alla!

Billy Idol Rebel Yell Download Festival UK 2005

Extremt!

Asså det är då tur att man inte
inte pratar så här extrem dalmål:S Skulle inte kunna stå ut med att dra ut på a,l och u. Visst det är väl härligt att man har en dialekt som skiljer sig från mängden och att man hör att det inte är nån blandning mellan nån annan dialekt å så men, just så som han pratar, så skulle jag inte vilja prata!

April

31/3

Bloggen har inte varit igång på några dagar och dessutom inte idag heller:(

Men i stället för att skriva där så skriver jag på mitt wordprogram och lägger in inlägget så snart man kan göra nått på sidan.

I helgen så var jag och älsklingen till familjens stuga och stannade kvar över en fika. Visade J runt i stugan, utanför och nere vid sjön med mamma i hälarna:)

Han tyckte det var fint och mysigt där å han skulle vilja fiska där någon gång med, vilket inte leder till så stor fångst om man ska ta och fiska där dock:/ men man behöver inte få nått napp alla gånger, är lika roligt vilket som så det har ingen större betydelse.

Ehm... Hade svårt att hitta till stugan när vi skulle dit i alla fall. Tog nämligen en genväg (en väg som jag aldrig har åkt) virrade bort oss på en lite väg som vi hade åkt på i 6km sen tog det stopp, vände och åkte 6km tillbaka och tog en annan väg, vilket vi skulle ha följt efter från första början:S men vi kom i alla fall fram till slut:) Ett litet äventyr mitt ute i ingenstans:P


Idag så har jag tagit och varit med minsta syrran till Biltema och köpt slang och däck till min cykel. Var även in på eurostop och köpte mig en ipodladdare så nu ligger ipoden min på laddning. Åkte hem efter trippen bort mot stenalyckan, åt mat, efter det så gick syrran upp på sitt rum och jag dammsög hela huset. Sen var jag ut och meckade med cykeln (haha låter som att man håller på med sin bil eller motorcykel:P) tog ett tag att få veck däckena och jag tror nog att jag tog i onödigt mycket för att försöka få bort allt, var nog egentligen enklare än vad jag gjorde det till, men cykeln är fixad :D så nu går det att cykla på den. Inte världens finaste däck då, men det duger då gott och väl för den lilla penningen som man gav för allt. Endast 169kr, som annars skulle ha gått på 400kr om jag hade lämnat in den för att byta det som jag böt själv.

Ja, det där om att ta i för mycket? Hehe ja ni, efter att ha blivit färdig med mitt projekt för dagen så skakade mina händer nå otroligt. Skakar fortfarande:S Fattar inte hur jag lyckades med det.

Efter att jag hade blivit färdig med cykeln så drog mamma, jag och syrran till biltema och köpte rostborttagningsmedel och en stålborste, så ska fixa den biten så fort det har blivit 15+, måste tydligen vara varmare än vad det är nu för att få den bästa effekten av medlet.

Efter det så väntade vi på min andra syrra och åkte till stan.

Där så köpte jag mig ett par inlines:P längtar som bara den tills jag får ut och åka med dem utan att oroa mig över att få in en massa grus och sånt i kullagret:)

Längtar, längtar, längtar:D


2/4


Ja ni, inget jobb idag heller! Men, hade ett ärende på förmiddagen som jag var tvungen att göra, så skulle nån ha ringt så kanske jag inte skulle ha fått det vicket ändå bara för att jag skulle till ett ställe kl:10. Eftermiddags jobb kunde jag i alla fall ha tagit om man blev erbjuden eller frågat om man kunde komma vid 11 eller så och jobbat därifrån och framåt förstås. Men inget jobb för idag så långt mitt öga når, eller vad jag har sett just nu då^^

J frågade mig i helgen om mina drömmar om vart jag skulle vilja bo. Lägenhet, stuga eller i ett hus typ. Faktiskt så vet jag inte riktigt hur jag skulle vilja bo och vart, men jag skrev på ett papper (skoluppgift) om hur man skulle vilja ha det om 15år och 50år (har jag för mig:S, de åldrarna alltså) så ska leta fram det pappret. Kollade mig gamla dagbok och skulle se om jag hade lagt in pappret där när jag och mamma rensade mig bokhylla för några månader sedan, men den låg inte där. Ska kolla i tidskriftssamlarna sen med.

Hehe hittade ett gammalt brev till mig själv:P

Hade läst i nån tidning för ett antal år sedan att vid nyårsskiftet så kunde man skriva ett brev till sig själv där det bland annat kunde skriva ner det som man sysslade med, vad man tror kommer att hända om ett år, alltså en massa saker kunde man skriva. Å sen skulle man då lägga ner brevet i ett kuvert och klistra igen och öppna det ett år senare och se vad som har blivit förändrar och hänt under året.

Smått tokiga saker som jag har hittat på:P hur många är det som skriver brev till sig själva? JAG! Men bara en gång har jag gjort det. En kul grej bara:)


Min Ipod lever sitt egna lilla livL Laddade den igår och skulle lyssna på den i bilen, men efter att ha satt in radiofrekvensen så la den av. Irriterande om nått! Så den är på laddning nu igen. Måste tydligen ladda den en gång och sen en gång till för att den ska funka helt, vilket jag tycker är helknasigt. Å köpa en ny tänker jag inte göra för det. Har nämligen bestämt mig för att ha ett köpstopp nu. Har köpt en hel del saker denna vecka som ännu inte är slut och är nog säkert redan över en tusing, men de grejer som jag har köpt ångrar jag inte:) Är nöjd med mitt inköp av inlines för 699kr, cykelgrejer för 169kr och annat för 250kr ungefär!

Men på helgerna är det inte köpstopp har jag bestämt, bara på vardagarna!:P


Kollade på studentbilder på olika bloggar nyss:`( Som man saknar den stora stunden att ta de där sista stegen bort från skolan. Vill uppleva det igen eller åka tillbaka i tiden och göra om det och göra den ännu bättre. Min kamera dog på flaket när vi åkte genom staden. Hade missat att stänga av den ordentligt. Har liksom inte många bilder från den dagen tackvare detL en film har jag tack och lov:) När vi står på flaket allesammans och väntar på att få rulla genom utkanten av staden:) Man får gåshud varje gång som man ser på filmen och hör allt i bakgrunden.

Men men man får väl minnas det man har kvar i huvudet!


Hm... Ska jag lägga in lite mer onödigt babbel i denna blogg?

Mm blir nog det!


Dagens humör: Normalt, fundersam
Dagens mående: känner mig rätt okej
Dagens borde: Städa på byrån!
Dagens frisyr: Toffs, hängande lugg
Dagens klädsel: Jeans, linne

Dagens planer: Hemlig förmiddag, linedance
Dagens materiella vill ha: Jobb
Dagens längtan: SOMMAR, å lediga dagar med älsklingen.
Dagens fundering: Vad kommer att hända där? 
Dagens beroende: Tuggummi
Dagens tråkigaste: Att inte ha nått vettigt att göra!
Dagens roligaste: Blir nog linedancen när det kommer till sin spetts.
Dagens lunch: MC`d
Dagens låt: Cocolate


3/4
Okej nu har jag äntligen lagt in det som jag har skrivit för några dagar sedan:P
April, april:P Lurade er allt, men skulle det ha hänt i verkligheten så vet jag inte om jag skulle vara så särskilt glad på mig själv!
Har jobbat på ett nytt ställe idag:) gick galant:P Var på småbarnsavdelningen (1-3) denna gången. Hur många timmar kan det ha varit tro? Jo, 6,5 timmar denna dagen:) Väldigt lugnt måste jag säga att det var:P

Igår så satt jag och höll på med våra fåglar i nästan en timme. Satt och handmatade (pincettgreppet) adam, gry och putte. Å helt plötsligt så blev en, av de tre som är minst tama, helt uppstirrad. Hm tänkte jag! 
Hade matskålen i ena handen och matade med den andra. Matade putte och när jag slutade mata honom så klättrade han upp och satte sig och åt själv i skålen. Nått nytt, han har aldrig vågat sig på det innan. 
Aa i alla fall han som var så uppstirrad, han heter då gurra och han ville helt plötsligt med bli matad, men inte som pincettgrepp utan i en öppen hand. Hade gry på handen och adam med och hade handen mot en av pinnarna så att han med kunde äta (om han nu vågade), naffsade lite på mitt lillfinger och sen så tog han ett frö och kilade iväg. Kom tillbaka men denna gången stannade han :D Åh så kul det var att se det där:P Första gången han vågar sig fram i buren:)

När de är ute och flyger så vågar de sitta på fingret och på axeln, men inte den nyaste än då! Det kommer väl det å så småning om, tror jag:)


Ja, ska se om jag lycka nu med:D

Ska nämligen ner och hålla på med dem en stund:)

@~>~>~ Älskar dig going;D ~<~<~@ 


Jädrar :`(

Just nu är jag bara så jädra less på mig själv och fruktansvärt besviken att jag ens tog den där chansen som jag absolut inte skulle ha gjort i morse:`( Var sent ute med bilen på väg till jobbet och dimmigt som bara den var det ute. Såg bara ett antal 10 meter framför mig och eftersom jag var sent ute så ökade jag på från 70km/h till 80-85km/h. Ser ju inte mycket men rätt som det är så ser jag någon stående vid vägen och riktar nått mot mig.
FAN också >(
En bit längre fram så står det poliser och vinkar in mig. Åh, så nervös jag var alltså:( Vevade ner rutan och polisen kommer fram till mig och säger: "Ee jaha, det där gick lite för snabb! Det är 70km/h här".
Ville bara gömma mig och försvinna in i sätet!
Fattar ni! Har bara haft mitt körkort i nästan 4 månader och har blivit av med det tack vare att jag var för sent ute och körde lite snabbare än vad jag egentligen fick.
Jag är så jädra arg på mig själv att jag äver huvudtaget gjorde nått sånt idiotiskt.
Kommer då aldrig förlåta mig själv över det jag gjorde:`(


Åh:`(

RSS 2.0