Hm...

Har legat på golvet nu på kvällen och stirrat upp i det vita taket å samtidigt lyssnat på musik och funderat.
Blev lite ledsen, inte så att jag snyftade då men tårar kom i alla fall.

Funderade på vad min riktiga pappa har missat i mitt liv och i mina systrars liv.
Sånt som en föräldrer borde veta!
Sånna där stora saker som händer i sitt liv, så som studenten och att man har en pojkvän som man tycker super mycket om.

Han borde ha varit på studentfirandet! Han borde ha varit på 18års dagen! Han borde ha kunnat åkt till Sverige och träffat oss, han borde ha fått vetat att jag dig J, att man har klarat av körkortet, men nej det gör han inte. Han vet inget om den jag älskar, han vet ingenting!

Tror säkert att han har missat systrarnas första skoldag å säkert deras första tag på cykeln, min minsta systers första ord och kanske till och med när de lärde sig gå. Han kanske missade allt eller något av det när jag var liten med.

Varför vet han inte allt? Varför vet han inte om jag har jobb eller inte, varför vet han inte att jag klarade körkortet, varför vet han inget om min kille?
Ni som inte vet så är det för att så fort man berättar fär honom något som har hänt så efter bara en kort tid så glömmer han det lika snabbt.
Min syster berättade för honom att hon gick på hotell och restaurang linjen och efter att han hade ringt upp igen efter några veckor så frågar han vad hon gick för linje.
Fattar han inte att han sårar en? Visst han försöker påstå att han bryr sig, men det märks inte. I så fall skulle han komma ihåg det!

Sist han ringde, så var jag så nära att berätta att jag hade J, men kom på mig lika snabbt att det inte var någon mening med det. Han struntat i det som vi tycker är viktigt för en förälder att veta.
Han sitter i USA och tycker synd om sig själv att vi inte säger nått i telefonen, men vem är det som från början har gjort fel mot mig, mina systrar, mot mamma och min mammas släkt?
Det är han! Alla ord som har tryckt ner mamma borde han vända mot sig själv. Det är han som har varit en idiot och lämnat familjen, det är han som är en skitstövel som hotar mamma och det är han som ska skylla sig själv.
Han gjorde sitt val och därefter gjorde mamma sitt! Det är inte mammas fel att et blev så här det är hans fel och hans val från allra första början.

Är så fruktansvärt besviken på pappa!
Jag säger som du J att jag inte vet vad jag skulle göra om jag skulle träffa min pappa igen.
Skulle jag springa fram och krama honom? Skulle jag gå fram och vara tystlåten eller skulle jag gå fram och skrika ut allt?

Vill jag ens träffa honom igen? Kommer jag någonsin att säga vad som händer i mitt liv? Kommer han någon gång att lyssna?

Crap!!!

Dagen blev inte som planerad:( 
Skulle ha tagit en sväng ut idag (ni vet det jag skrev igår kväll), men nej så blev det inte.
Regn vill jag inte vara ute i, även om jag har regnkläder så vill jag ändå inte ge mig ut, vill inte göra mig mer snorig än vad jag redan är.
Ska oavsett väder ändå ut senare när mamma kommer hem eller innan. Ska ta och posta mina brev till alla skolkontor inom Halmstad kommun. Har fått brev från rikspolisstyrelsen om mitt belastningsregister. Så det ska jag skicka till kontoren och en till lapp om försäkran att hålla de regler som gäller för sekretess inom förskola och skola. Så jag kommer ändå att ge mig ut en sväng, fast jag är inte ute längre än vad jag behöver.

I alla fall så har jag dammsugit nedervången samtidigt som jag gjorde mannagrynsgröt. Han inte bli fördig med vardagsrummet, så det fick jag ta efter när jag hade ätit upp min frukost.
Dammsög också övervåningen, tog väl mindre än en timme att bli färdig med båda delarna:P

Blev skrämd nyss! J*vla s*itungar.... De kastade upp ett helt äpple på altantaket. Fy vad rädd jag blev när det slog till. Snabbt fram till fönstret och öppnade det, men de små rackarna han iväg på den där cykeln.

Japp... Ska ut med lite grejer i garaget nu. Så som vårt elelement, tror inte att vi behöver det inne längre. Så kallt är det inte! Sen är det bra en glasflaska som ska i backen...

Haudi!!

@~>~>~ Älskar dig sötnos;) ~<~<~@

Imorgon!!

Eller att det bara hette Mellby. För vill man säga att man har varit på den stranden så blir det ju så som jag skrev tidigare.
Japp han gick fram till mig och frågade, men inte om jag hade vinnit nått:/ Kom inte så långt i drömmen.

Aja i alla fall så har jag planerat min dag lite grann. I alla fall i huvudet! (Om ingen har ringt för vikarie då)..

- Regnar det inte, så ska jag ta på mig mina gamla idrottskläder, ut och ta en rask promenad eller också springa. (Känner att jag har varit rätt instängd, setat inne hela tiden nu när det är sånt kasst väder).
- Käka hemgjord pizza.
- Åka till stan kanske.
- Skriva vad jag ska handla på Väla när jag och Naza ska iväg dit någon gång.

Inte mycket på min lista då men, nått av detta ska jag i alla fall ta och göra. Kanske inte hinner med allt då men då har jag det att göra till någon annan gång:P


@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@


Tisdag en full arbetsdag!!!

Ja Jocke hur skulle jag annars skriva Mellbystrands strand? :p

Ja idag vaknade man kl 6 och låg och snoozade lite innan gick upp. Kände mig pigg när klockan ringde, men ändå så var det något som drog mig kvar i sängen en stund till.
Har jobbat från 7.45-15.45 på ett helt nytt ställe, mend nya namn och rutiner!
Kändes välkomnande att komma dit i alla fall:)

En på en annan avdelning kom till mig på förmddagens utestrund och frågade om hon kunde boka mig på torsdag också fast från 9-11.30. Ja självklart kan du det, har inget annat för mig då ändå så:)
Ordet boka!!! Hehe låter som att man ska komma som föreläsare, men det är en extra personal de bokar!

Hm... I natt så drömde jag att jag var i Krylbo, åh asså jag har ingen aning om vad jag gjorde där. Skulle åka buss från Konsum, men vart har jag ingen aning om. Jag betalar biljetten och sen går jag långt bak i bussen. Helt plötsligt kommer busschaffören och talar om att jag bara måste ha den där bussbiljetten kvar. Varför skulle jag ha den kvar?frågade jag. "Jo, om du ser här..."sa han och ringade in nå siffror på biljetten. "Du kan vinna nått så håll den kvar".
Haha fattar noll varför jag skulle ha den kvar överhuvudtaget! Hade jag fått sovit lite längre så skulle jag nog ha förstått varför:P men jaja..

Pratade med Naza i telefonen igår:) Kul att få prata med henne:P På fredag är det i alla fall bestämt att vi ska vara på eftermiddagen när jag slutar jobbet. Ska nämligen jobba på mammas ställe från 9-13på fredag och därefter så ska jag kila hem till mig, ta min badväska och åka buss till Naza och sedan gå där ifrån till badhuset. Ska bli så kul så:D

Har fått min lönelapp för den mystiska lönen som dök upp på mitt bankkonto.
Söder har missat en lön och jag vet vilken förskola det är som har missat den. Den lönen är en månad försenad. Å ärligt talat så önskade jag att alla lönelappar som man fick hem att de skulle se ut som den som jag fick idag. Super enkel att förstå sig på. Inga konstigheter alls! Får se om det kommer nån sån lapp nåsta månad.

Hm.. Vad ska man göra efter att jag har skrivit klart?
Ska ner och käka potatismos med nån falukorvsjocks, men krossade tomater och lök.
Sen ska man hoppa in i duschen, efter det vet jag inte vad jag ska göra!

Måste gå nu, ska även iväg till farmor och lämna nycklar!!

Ha det!!!

@~>~>~ Love you darling;) ~<~<~@

Måndag morgon!!!

Gör du så Emma:)

Happ då var det måndag morgon igen och ingen har ringt än för någon vikarie:/
Man blir rätt leds på att det inte är nån som ringer:( men jag kan inte göra nått åt det mer än att ta och kolla arbetsförmedlingens hemsida.

Appropå det! Det var en tjej som skrev till mig på lunar och frågad mig om jag visste vart det fanns jobb och lägenheter... Vilken korkad fråga! Visst hon är ju blond så!! Men ändå, fråga dina föräldrar eller dina närmsta vänner i stället och fråga det där du frågade mig istället. Skrev till henne att jobben finns på bemaningsföretag eller på arbetsförmedlingens hemsida och lägenheterna finns på HFAB om du söker lägenheter i Halmstad.
Kort och enkelt, men nu i efterhand så tänker jag... F*N det är ju en konkurant till mig juh:S Jag hjälper en som söker jobb, likt som jag gör... Typiskt.. Aja, gjort är gjort....

Helgen har varit bra. Tråkigt bara att det ska blåsa på helgerna. Ska återkomma om vädret snart igen...
Jag har då varit hos J denna helgen å vi har tittar på film, gjort mat och myst lite tillsammans.
Tog en promenad på söndagen ipå Mellbystrands strand och plockade snäckor.  (Vad J ska göra med snäckorna har jag ingen aning om. FÅr se om han har gjort något med dem till nästa gång som jag är hos honom). Vi gick inte så långt för att det blåste kallt och J frös om sina händer, så vi gick tillbaka till bilen. Vi åkte till en ljusslinga som låg bredvid nakenbadet och gick där en stund. (Inte på nakenbads standen då da :S).
Var rätt gött att gå komma ut och andas frisk luft igen. Man känner sig piggare på nått sätt ju och att få röra på sig är liksom heller inte nått fel.

Hm! Vädret då! Ja förra veckan var det stormvarningar på helgen och denna helgen med. Rätt trött på det, men så farligt var det ju ändå inte i alla fall. Inte i jämnförelse med Gudrun!
Sen under veckorna så har det varit grått och trist ganska längen, det är man verkligen trött på, min igår sken solen och det kändes precis som att någon drog upp rullgardinen och vaknade av ett bländande ljus, men äntligen!!! Äntligen lyste solen:D Men idag:/ Idag är det duggit och det jag skrev på bilddagboken för idag sämmer inte! Det blir nog ingen sväng ut idag:( Det blir nog bara ut och hämta posten, inget mer än så.

Förkylingen är inte över än. Näsan är söndersnuten så att det flagnar skin från näsvingarna. Hatar det! Ska ta och smörja näsan så att den blir bra igen. Som tur är så är den inte sårig så:P Vaknar av att man har slem i halsen och försöker harkla bort det, men nej det måste hostas bort. Tät i ena näsan på morgonen, men släpper så fort man har gått upp. Such, men som tur är så är det kriget snart över med nässpray och pappers näsdukar.

Nej nu måste jag ta och kila ner och ge dunisarna käk och sen så ska jag göra lite käk till mig själv.
Sen så blir det dammning i mitt rum (glömde det när jag trodde att jag var färdig). I övrigt vet jag inte.
Hmm... ska kolla AMS (arbetsförmedlingen) och sen så ska jag ta och läsa lite.

Happ då är klockan snart halv 3 och jag har bara varit ut och hämtat posten, dammat, tömt diskmaskinen, matat duninsarna, lyssnat på radio, mailat, svarat mina vänner, stökat till lite i mitt rum (får plocka undan det igen), kollat mitt bankkonto (ska tydligen få lön i morgon, men för vad har jag ingen aning om. Jobbade ju bara 6 ynka timmar förra månaden och har redan fått den lönen. Kan vara nån lön som nån har missat att ge mig eller nått). Mm sen så fick jag ett telefonsamtal om vikariat till imorgon:) Så jag ska jobba från 7.45-ca15.45.

Mm... Kollade nyss på mina blommor! Ska vattna dem också och sen så ska jag skölja av en av blommorna också. Den är en riktig dammsammlare.

Naza ska ringa mig sen på eftermiddagen någon gång. Får se om jag och hon träffas på fredag denna vecka. Om vi båda kan så ska jag fråga henne om vi kan dra oss till badhuset och bada. Kan inte hon på fredag så åker jag dit själv i så fall fast det skulle ha varit mycket roligare med sällskap, men kan inte hon så får jag ju hitta på något själv!
Får se!

Åh jag har ett problem... Har försökt att få tag på nån t-shirt eller liknande som är v-ringad. Det har funnits på JC och jag har köp en där, men restan av alla de t-shirtar som fanns där var inte i min smak och sen så de som jag var sugen på att köpa hade inte rätt storlek:( Sen har jag hittat en blus/skjorta på H&M som jag har velat ha, men finns rätt storlek? Nej:(
Aja... Får leta på...

Ha det gott!!

@~>~>~ Älskar dig jätte mycket;) ~<~<~@

Fredag och lite skoj!!!

Jaha då har nästan en halv dag gått!
Har snytit mig minst tio gånger i morse:( Ätit frukost och gjort mig iordning.
Lånat bilen och tog en sväng med den till eurostop (orkade inte ta bussen, ska ju ta den om några timmar så)!
Köpte äpplen, refill till 3 och nässpray.

Fasen vad nervös jag är just nu. Tänk om bussen dit jag ska blir försenad och jag missar nästa buss:S Missar jag bussen så får jag sitta och vänta på att älsklingen ska komma och hämta upp mig. Å då får jag vänta i minst en timme och lite till:/ Å det är liksom inget härligt väder heller att vara ute i:(
Aja, får se hur det går, har i alla fall packat mina grejer in en mycket mindre väska. Trodde inte jag skulle få plats med det där i men jo det gick:D  Så har jag lust (om jag missar bussen) så kan jag gå hem till J så kan jag göra det, men jag tror inte jag tänker göra det ändå. Det regnar ju och blåser! det är ju typ 4 km om inte mer från det stället jag ska hoppa av och ta nästa buss. Jag menar jag har ju gått från stan och enda hem när jag inte har orkat väntat på bussen, som jag eventuellt har missat, fast å andra sidan. Detr var ju strålande väder då, fast varmt, nästan plågsamt utan vatten...
Aja s*it samma!!! Jag får si...

Ska lämna över en present från mina föräldrar idag, eller två är det faktiskt:)
J hinner inte läsa detta före jag lämnar över det så jag kan redan nu tala om vad det är han ska få:)
Han ska få en kokbok med runt 2500 recept och en 7 sortes kakbok. Han och jag kan hitta nått nytt och roligt i dem och göra någon gång:P

Hm se vad man ska ta och käka idag då!!!
Skafråga syrra nvad hon tänker käka, kanske äter samma som henne eller så äter hon samma som mig.
Hon börjar sent idag. Kl 1 börjar hon:)

Lyssna på denna:P
http://www.youtube.com/watch?v=yVBB2upbVys

X)

@~>~>~ Ses idag going;P ~<~<~@


OM DITT LIV VAR EN FILM, VAD SKULLE SOUNDTRACKET VARA?
Såhär går det till:
1. Öppna dina låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Sätt den på blanda
3. Tryck på play
4. För varje fråga, skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.
6. Ljug inte.


Öppning: Babyface - U2

Vaknar upp: Bli hos mig - Dina fest Deejay Jay (Haha:P)

Första dagen i skolan: Big blue note - (med någon country artist).

Förälskar sig: Searching for love - Peter Jöback

Slagsmål: O helga natt - Tommy Körberg ( HAHA du måste skämta XD)

Gör slut: Everything I ever do - Jag själv som sjunger :P

Bal: The dead next door - Billy Idol

Livet: Luxuirous - Gwen Stefani

Nervsammanbrott: Rockin´robin - ?
Åker bil: Put your hanss up for detroit - Fredde le grand

Tillbakablick: I who have nothing - Peter Jöback

Bröllop: En dag på stranden - Tomas Ledin :P

Födsel av barn: I don´t have to wonder - Garth Brooks

Avgörande strid: For an angel - (Nån Body Burn låt)...

Dödscen: Faye - Skylar  Blue

Begravningssång: Love labours on - Billy Idol

Eftertexterna: Kiss me deadly - Billy Idol


Okej!!!

Vad har jag gjort enda fram tills nu?

Jo jag har matat fåglarna, snackat med jocke en stund via MSN och fört över bilder samtidigt som jag skrev med honom. Lagt ut krukorna i garaget, tagit bort grejerna som låg uppe på bokhyllan innan, lyssnat på U2, radio, Billy Idol, Bruce i sterion och sen så har man även lyssnat på bad boys, bad boys whatcha gunna do when they come for you? från youtube samtidigt som jag städade.. Blivit färdig med mina två restrerande lådor och dammsugit hela huset. Sen så har jag även testat det där med fågelläten från youtube och Gry reagerade denna gången med:)

Så vad ska man nu göra?
Ja!!! Jag ska packa till helgen, göra en budget på Excel så jag har lite bättre koll på vad jag har. Vet ju bara på ett ungefär nu ju. Sen så ska familjen iväg och veckohandla så jag hänger med där:P Se vad det blir för kvällskäk. Valfritt idag så:)
Åh just det ja... Åååå:( Har dammningen kvar också, men det går nog snabbt:)

Fick min lönelapp idag:P Det är därför som jag ska göra en budget på Excel, men bara på vad jag har. För att kunna göra en budget på vad jag gör av med denna månaden har jag liksom ingen aning om. Har inga fasta utgifter, men jag kan ändå göra en budget på vad jag gör av med för varje vecka så jag ändå ser vad som går åt om månaden.
Just det den enda fasta utgiften är busskortet så det kan man väl skriva upp.
Aja strunt samma, se vad jag hinner med nu på eftermiddagen bara:P

Å Emma jag heter linedance där inne:) Fantasifullt va?:P

@~>~>~ Ses imorgon älskling;D ~<~<~@

Torsdag!!!

Happ, idag blir det en inne dag inser jag:/ I alla fall nu kl 8 på morgonen så ser det ut som att det inte blir nån som helt sväng ut i friska luften.

Åh... Snuvan har lagts sig en aning, men den blir nog bättre ju längre man kommer in i denna dag. Jag menar det blev ju så igår så:) Ska ta Kan Jang nu när jag har ätit frukost så kanske det lugnar ner sig ytterligare.

Hm vad ska man hitta på inne idag då?
Mata fåglarna måste jag göra och sen ska jag testa en grej. Ska spela upp en film åt dem med en annan nymfparakit och se om de reagerar. Jag spelade in när Gry lät igår och när jag spelade upp det igen så reagerade hon väldigt. Hon vandrade fram och tillbaka på pinnen i buren och kollade hela tiden åt det hållet ljudet kom ifrån. Så jag ska testa med en annan fågelröst från youtube så om hon eller de andra reagerar på det.
Sen ska jag väl ta och fortsätta med min städning, håller jag mig inne hela dagen så ska jag nog bli helt färdig idag.  Jag menar två lådor, grejset som jag tog ner igår från bokhyllan ska jag göra nått med och sen så ska jag bara plocka undan det sista och damma. Det måste jag minsann hinna med idag:P Å tvätta fönstret är nog säkert ingen mening att man tar och gör rent. I alla fall inte från utsidan :S Det regnar ju!


Sen så om jag hinner så ska jag spela lite betapet på nätet:P


Nej, nu lär jag sätta igår med mitt:)

Åh ni!!! Jag har startat en bilddagbok också, men den själva "uppdateringen" skrivs här!


 

@~>~>~ Älskar dig otroligt mycket;) ~<~<~@


Onsdag!!!

I morse så gav jag fåglarna mat (som jag alltid annars gör när jag inte är ute och vickar) sen så tog jag och käkade frukost vilket blev mannagrynsgröt med hallonsylt. (Haha lyckades att inte bränna det den här gången:P Är så svårt att inte bränna det. Hatar när det blir för bränt i bottnen:( men denna gången.. Wihoooo:D).
Och sen så blev det två kokta ägg:P
Efter frukosten så gjorde man i ordning sig, gick ner med några krukväxter, hämtade dunjackan och vinterskorna. Gick ut i 0.5 kallt väder, ställde mig och planterade en krukväxt och kastade de andra tre växterna som jag hade med mig ner. Så nu har man planterat om 2 av 6 växter kvar att plantera om, men de tar jag lite närmre in mot sommaren. Har en kaktus kvar och nån grönplanta som verkligen behöver en ny kruka eller behövs delas på. Det har nämligen kommit en massa skott från den och den har jag inte planterat om på 2år. Så det är väl på tiden!
Sen efter det så tog jag och gjorde i ordning lite på mitt rum. Plockade undan det jag hade fram igårkväll.
Åkte sen in till stan för att göra ett ärende med mellersta syrran. Efter det så tog vi oss en fika, åkte hem, satt och prata med mamma.

Å nu så har man stökt till ytterligare i sitt rum:/ För det ska ju också undan! Alltså städas undan på nått vis. Tog ner fotoalbumena i bokhyllan och en trälåda, så nu ska jag göra nätt med dem.

Så nu så har jag 2 krukor att plantera om senare i år, två byrålådor att fixa till, en kalender från förra året att slänga, damma hyllor, byråer, golvslister, fönsterbrädan, speglar och ramar kvar. TVn, sterion, VHS och DVD ska också dammas. Så i morgon hade jag tänkt att bli färdig med de två sista lådorna och damma för fulla muggar:P Så jag blir färdig någon fång idag!

Det drogs runt 200kr idag för mig för en grej som jag inte talar om vad det är, Kan Jangen och för bafucinen, men nu har jag det för en tid framöver:)

Nej nu ska jag kolla in min mail och sen så ska jag städa undan det som jag har tagit ner från bokhyllan:P

Haudi;)

@~>~>~ Älskar dig gössa mycket;D ~<~<~@

Halsen!!!

Asså jag har inte direkt ont i halsen, men just nu så kan jag knappt prata. Harklar mig hela tiden för det är nått slemm som har satt sig vid strupen. Skit drygt:( Hostar gör jag å så jag nästan håller på att spyr:( Åh jag vill få väck det nu:`(

Det blir nog mannagrynsgröt till frukost idag med jodgubbssylt:) Saknar att äta det:P

Ska till stan med mellan loppan sen. Hon ska in på Clas Ohlsons och göra vad då? Haha köpa pennor:P Hon är penngalen och då menar jag det! Sen så vet jag inte vad vi ska hitta på mer. Jo, det visst det:) Hon ska in på coop sen och köpa ett svart hopprep som räknar hur många varv man har hoppat. En sån där fitnessgrej!

Åh fy, kommer strax, måste ta och snyta mig!!!!Så är tillbaka!:P

Ska köpa en grej på apoteket också, som jag glömde att köpa igår. Vet vad jag ska köpa, men jag vet inte hur man stavar det. Strunt samma!!!

Sen så ska jag antagligen ta och städa en av mina restrerande lådor som jag ännu inte har städat.
Städade en igår, men kunde inte fortsätta. Skulle ner och flyga med fåglarna så:)

Nej nu måste jag ner och käka lite:P

@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@

Uppdatering!!!

Till Emma: Jag hade tänkt att söka en förskoleutbildning där man kan vara lärare i grundskolan, men nu blir inte det av. Så till våren 09 så ska jag söka till en så kallad ren utbilning där man bara läser till förskolelärare.
Måste göra det eftersom att jag inte hittar ett enda jobb som barnskötare, det finns inte på kartan längre.:(
Har hållit på och städat lite nu på eftermiddagen, hittade ett foto på min riktiga pappa. En bild på när han och jag var i USA och var på universumstudio. Ja ni, such......


Nått roligt jag hittat!!!!

HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VORE TILL SALU ?


NATURLIG HÅRFÄRG ?

[ ] Rödhårig - 700 kr

[x] Brunhårig - 400 kr

[ ] Blond - 500 kr

[ ] Svart - 100 kr

[ ] Flintskallig - 50 kr

[ ] Annan - 700 krÖGONFÄRG ?

[x] Blå - 1000 kr

[ ] Grön - 700 kr

[ ] Grå - 500 kr

[ ] Brun - 200 kr

[ ] Annan - 100 kr


LÄNGD ?

[ ] Över 2 meter - 2000 kr

[x] 200-160 cm - 1700 kr

[ ] 160-140 cm - 1500 kr

[ ] 140-120 cm - 700 kr

[ ] 120-100 cm - 400 kr

[ ] Under 1 meter - 200 kr


DRICKER DU ALKOHOL ?

[x] Nej - 4000 kr

[ ] Sällan - 3000 kr

[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr

[ ] Ibland - 2000 kr

[ ] Bara på helger - 3000 kr

[ ] Alla andra dagar - 500 kr

[ ] En gång om dagen - 100 kr

[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr


HUR BRA SYN HAR DU ?

[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr

[ ] Inga synfel - 1000 kr

[x] Glasögon - 500 kr

[ ] Kontaktlinser - 200 kr

[ ] Opererat - 100 kr

[ ] Går inte att fixa - 50 kr


FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[x] Röd - 6000 kr

[x] Svart - 1000 kr

[ ] Blå - 450 kr

[ ] Brun - 500 kr

[ ] Lila - 2000 kr

[x] Vit - 4000 kr

[x] Grön - 3500 kr

[ ] Orange - 3000 kr

[ ] Gul - 3000 kr

[ ] Rosa - 1000 kr

[ ] Annan - 500 kr


ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?

[ ] Ja - 5000 kr

[x] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr

[ ] Penna och papper - 20.000 kr

[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr


jag skulle kosta : 32.100kr...


Visste väl att jag va värd något!! =DNy start på en ny vecka!!!

Jaha, vaknade med att man hade ont i halsen. Känns precis som att man knappt kan svälja:(
Smsade J på morgonen och det visade att han hade försovit sig för att klockan inte hade ringt. Så jag hade tydligen väckt honom. Tur det för i så fall skulle han ha varit ännu mer försenad.

Ska ta och ge fåglarna nytt vatten och frukt eller nått grönt, sen ska jag göra mig i ordning och dra mig åt stan. Ska in till komvux och skriva in mig. Ringde dem nyss och tydligen så är flexibelkursen upptagen. Så jag ska se om jag kan ta den andra kursen för naturkunskap B. Måste i alla fall bli färdig med den till den 15 Juni om jag ska kunna söka in till Högskolan nu i höst.
Sen så ska jag skicka in ett papper till polisen så jag kan få ett belastningregister. Å det ska jag sen ta och skicka in till alla skolkontor, han bara skickat det till kärnhuset innan så det är väl lika bra att jag sickar till skolkontorena med.

Sen ska jag väl in på apoteket och köpa nått för halsen och sen blir det väl nått mer ärende med.

Nej, nu måste jag kila!!!


@~>~>~ Älskar dig:) ~<~<~@


Söndag kväll!

Så då var det söndag kväll och jag medger Jocke att inte har skrivit på några dagar. 
Har jobba torsdag och fredag, men kommer tyvärr inte att jobba på samma ställe nästa vecka:/
Nej Nina jag har inte fast jobb, vikarierar bara!

Varför jag inte har skrivit här inne är för att jag inte har haft någon större lust, ork och inte särskilt mycket tid till det heller. Nån halvtimme kanske, men lusten att sätta sig att skriva.... Nej, kunde bara inte.

Skit, jag råkade radera allt jag skrev innan, men pallar inte att skriva om det en gång till:( Such.....


@~>~>~ Älskar dig ~<~<~@

En tröttsam onsdag!!

I morse så vaknade jag av att klockan ringde. Klockan var då 6 och låg och snoozade den stund, sen så klev jag upp. Åt ingen frukost och det gjorde jag inte igår morse heller. Klädde på mig samtidigt som jag tittade på nyheterna, fixade en svans i håret, toa besök och iväg. (Långsam fart!).
Klev av vid eurostop och klev på nästa buss där! Denna gången var den i tid!!!
Åh just det!!! Nina jag jobbar på en förskolan:)
Aaa sen så gick jag in till avdelningen och åt frukost med barnen.
Sen efter det så lekte barnen inomhus å efter en stund så var det dax för att klä på barnen och gå ut och leka.
Stod ute och höll koll på barnen, pratade en hel del med en APU elev från sturegymnasiet, plocka in alla spadar, cyklar och hinkar. In å äta lunch!

F*n höll ärligt talat att få krupp på två av de 4 barn som satt vid mitt bord. De kunde bara inte sitt still. Å den ena skulle hela tiden vifta med hennes två 20-lappar och reta den andre som å inte kunde sitta still. Måste ha sagt till dem båda minst 30 gånger eller nått. Lång blev lunchen för mig och dem tack vare det:/ När man äntligen kom till frukten sen så fick de gå efter när den ena efter den andre var färdig, annars skulle vi ha setat kvar tills alla var färdiga. Men med myror i de små benen så fick de gå, de skulle ju också in och sova middag så de skulle ha missat lite av den tiden i så fall om man hade väntat in alla.

Efter att några hade vilat färdigt så var det dags att gå ut igen, stod och pratade med APU eleven igen och hjälpte barnen med det ena och det andra. Efter drygt en timme gick jag in till en annan avdelning. Småbarns avdelningen 1-2år! Åt mellanmål där med nyponsoppa och skorpor. Sen lekte vi med barnen och hon i personalen som var kvar började fråga mig om jag hade en kille. Hehe så vi satt där i kuddrummet och pratade om killar, barn och utbildning:) trodde att hon inte var en sån människa som inte har nån lust att prata, men jo tänk så fel man hade:) Super trevlig 30åring:P  Vi skulle nog ha pratat jätte mycket med varandra om hon inte skulle sluta tidigare än mig. Men men. 

Jag jobbade extra idag för sjuk personal. Från 8-17:) Lite extra i bössan:P Skadar aldrig:) Inte för mig i alla fall (är nog samma för alla) :D

Så nu är jag trött och helslut i huvudet. Kom nämligen hem med huvudvärk!

Bussresan hem gick inte nå vidare... Ska maila och klaga lite tror jag!! Stod och väntade på bussen från eurostop och hem i 10 min. Den första skulle komma 20 över någon gång och nästa halv. Så när halvbussen kom så var det två bussar som kom. Vad håller de på med? 

Nej nu måste jag sluta!!

Hadi!!

@~>~>~Älskar dig;P ~<~<~@ 

Tisdag!!!

Idag så har man jobbat från 8-16 :) Kommer inte ihåg om jag vaknade av att klockan ringde i morse. Super skum känsla var det när jag vaknade, måste ha slagit av den i sömnen eller nått, men det konstiga är att den är ju en bit ifrån mig så, jag fattar inte hur jag lyckades i så fall:S
För när jag vaknade med ett ryck så kändes det som att man hade råkat somna om igen, men klockan var 6, så som jag hade ställt den på så jag menar... Vad hände?

Aja!! Hehe har träningsvärk i axlarna och skinkorna:P För gårdagens promenad på morgonen från eurostop och till vallås i superspeed! Känns gött i alla fall att man märker nått av det, jag menar.... Jag har ju i alla fall gjort nått:)

Har varit hemma några timmar nu! Hunnit käka pankisar med sirap och drottningssylt.. Mmmmm så gott:) Länge sedan man åt det (bortsett från jag och älsklingens misslyckande med pankisarna hemma hos honom:S). Har duschat, hållt på med dunisarna och smsat med älsklingen som har varit ute och sprungit lite:) Se om han får träningsvärk i morgon:) Det var ju 5 månader sedan han var ute och sprang senast:S

Ska ta och göra ordning packningen till min underbara darling antingen ikväll eller om jag väntar med det till sen;P Är inte mycket jag ska ta med mig då men det väger denna gången i stället:S Se hur det går med bussresan till honom sen! Och sen så ska jag väl ta och göra den där lådan som jag skulle ha gjort igår, men inte pallade med att städa den! Så det får jag ta och göra nu så resten av rummet blir färdigt någon gång:P

Den där promenaden! Ska göra nått liknande nån mer gång fast inte att behöva stressa till något. Ska ta och gå runt mitt område eller den tråkiga slingan någon dag när jag får tid och ork.
Tid har man väl alltid, men det blir så snabbt mörkt så jag vill inte ge mig ut idet!

Nej måste kila iväg nu och dra mig tillbaka från min dator:P

@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@


Hatar hallandstrafiken:(

I morse när jag hade åkt från mitt område och sen hoppat av vid eurostop så går jag till den andra busshållsplatsen och väntar på den buss som skulle ha tagit mig till vallås, men efter att ha stått där och väntat i 15min så ger jag upp. 15 min försenade!! Så jag börjar gå, tills jag kommer till cykelviadukten så ser jag buss*äveln åka förbi ovanför mig. Fy f*n var sur och less jag var!
Asså ni får ursäkta mina svordomar men i detta läget så skiter jag i om jag skriver de orden.
Aja, jag gick från eurostop till vallås. Det tog mig nästan 30min att gå dit! Snacka om tur att jag hade gott om tid på mig i alla fall. Skrev ju i morse att jag skulle ha haft 35min till godo. Jag blev 10min försenad, men det dras inte från den tid som jag egentligen skulle ha kommit dit och börjat på.

De sa att jag skulle ta det lugnt och att jag kom när jag kom!

Tur att man kan vara rask i takten och har ett lokalsinne med mig i bagaget:)


Nu ska jag ner och hålla på med birdisarna!


@~>~>~ Älskar dig gö mycket, ses snart;) ~<~<~@


Tjollahopp:P

Happ då var det måndag, vaknade strax före 8 och legat och tittat på tv en stund. Snart så ska man ta och äta och göra iordning sig för att ta bussen till jobbet:P Kommer att vara 35 min för tidig så jag hoppar av en bra bit före och går till jobbet i stället! Tänkte ta och sticka in på en butik och köpa mig en tandborste innan, men jag får se om det blir av.

Nej, måste ta och göra mig i ordning! Börjar 11:15 idag och slutar 16:15!

Ha det!!!!

@~>~>~ Älskar dig sötis ~<~<~@

Helgen!!!

Denna helgen så jag varit i stugan. Kollade på sagan om härskar ringen eller vad del tre nu heter på lördag kväll, men orkade inte titta färdigt på den. Hatar reklam i filmer! Ska låna syrrans film för hon har den nämligen så kan man titta på den utan att bli störd utav någon reklam:P

På söndag eftermiddag efter att jag hade duschat och gjort iording både mig och mitt rum lite smått så kom Naza. Hon fick se våra 5 fåglar, gick upp på mitt rum och pratade i nån timme. Bestämde oss för att åka iväg och käka på MC´d sen efter det så körde vi hem till henne och fortsatte prata om allt möjligt:)
Efter några timmar så när jag precis skulle gå så nämde Naza om den där fredagkvällen som vi skulle ha någon gång tillsammans med att gå ut och ta oss nått glas och exempelvis bowla på det, men det har vi ännu inte gjort. Får se när det blir av! I alla fall så har vi bestämt oss för att åka till Väla när både jag och hon är lediga och shoppa lite. Så att vi gör nått kul och nått annorlunda. Jag menar vi har inte varit ute och shoppat tillsammans en enda gång heller tror jag. Får se när det blir av om det blir denna månaden eller nästa! Välagrejen ska i alla fall bli av tycker jag! Prata, shoppa, fika, äta lunch och åka tillsammans och göra nått:)

Nej nu måste jag sluta!

Ska börja städa en av mina lådor och stöka ner lite igen nu när det ser så prydligt ut i mitt rum;)

@~>~>~ Älskar dig väldigt mycket ~<~<~@

Fredag!!!

Wops:S Såg idag att jag hade skrivit onsdag på gårdagens blogg, torsdag menar jag!

Idag så har man jobbat i 6 timmar, undrar vad det blir om jag räknar timlönen:P

Det har gått jätte bra idag och måste erkänna att det var tråkigt att lämna stället. Trevlig personal på den avdelning som man var på och jätte härliga barn. Men men så är det att var vikarie, man är ju inte praktikant längre och är på samma ställe en längre tid, men nästa vecka så:)
Då har jag ett ställe att vara på länge, i alla fall i en vecka då:D

Jaha, har precis kommit hem och ska snart ta och stöka till lite i mitt rum så att jag får städa ordentligt igen:P
Känner mig så rast lös:)
Ta och damma måste jag å ta och göra:)
Ska kolla om det går någon bra film på tv ikväll och sen så ska jag nog ta det lite lugnt.

Kort och gott så blev bloggen inte lång, har ju just nu annat att göra!

Ha det en bra fredagskväll!

@~>~>~ Älskar dig ~<~<~@

Onsdag:D

Igår fick jag lite hjälp av mamma med städningen så en hel del blev slängs tack vare att hon var med, vet ju liksom inte vad allt det hon sälngde var för något så:P  Men än är det inte färdigt:( Har ett antal byråer kvar både kläder och prylar. Ska gå igenom det jag inte kan ha längre i klädväg!
Efter att ha städat undan dt som man hade tagit fram igår så åkte jag och minsta syrran ner på stan och shoppade lite. Hon handlade lite grejer inne på panduro och jag en tjock tröja inne på H&M. Åkte hem, plockad fram ny saker att kasta och städa undan på nytt, men jag han inte ta och städa undan allt igår:/

Så idag kom jag hem med en tråkig syn:(

I morse så vid 8 tiden så ringde en förskola mig och frågade om jag kunde jobba. Ja självklart!!!
Så snabbt in i duschen, ringa mamma och fråga om jag kunde ta bilen, på med kläder, blåsa håret, ta mig en macka, in i bilen och snabbt iväg. Han med allt det på mindre än 30min:P började nämligen 9 så:)

Så idag har jag jobbat och träffat ytterligare nya personer:)
Haft julgransplundring, lekt lekar, ritat, käkat, ritat och pusslat. Kändes så gött idag:)
Fast lukten som man har i kläderna och så luktar inte nå vidare:S Småbarnsavdelningen var alldeles intill och det luktade varje gång man gick förbi. Ni vet nog säkert vad jag menar för lukt!?:S Min älsking vet i alla fall. Har ju kommit hem till honom en gång efter att jag har slutat så, så han kände det:S :P
Så nu ska jag äntligen in i duschen och kommer strax tillbaka. Pallar inte med den doften! Frächt vill man ju lukta och känna sig med!!!!

Är tillbaks nu!!! PÅ lunchrasten efter att ha legat i ett mörkt rum och lyssnat på maddicken (vet inte hur hon stavas, men strunt samma) så såg jag på min mobil att någon hade ringt. Hm undrar vem det kunde ha varit.

Ringde min telefonsvarare och där så hörde jag min gamla handledare som pratade in ett medelande.Ni vet på det stället som jag var och vickade i förrgår, där ska jag jobba hela nästa vecka:D

Hihi och i morgon så ska jag också jobba på samma ställe som jag jobbade på idag:P

Göttans alltså:D

Tänker fånigt nog på Petter låten där han sjunger: "Pengarna rullar in, det går bra nu", eller hur fasen den nu gick, aja s*it samma:P


Känner mig super lycklig:D Fast myket mindre lycklig när jag stälde mig på vågen nyss:`(

Hela två kilo... Hela två kilo fattar ni??? Inte jag i alla fall:`( Jag har gått ner 2 kilo och hur jag har lyckats göra det har jag absolut ingen susning om. Äter ju precis lika mycket som jag annars brukar göra:(

Jag har liksom ätit bakelser, cola, godis, lika stora portioner mat som jag alltid annars brukar äta, chips har slunkit ner och snabbmat.

Such:( Jag ville att kilona skulle gå upp och blev glad för lilla minsta hekto, men nu?!:`(

Nu är det deprimerande. Vill ha måttligt med hull på mig (så jag trivs med mig själv), jag vill inte se ut som att jag är gjord av bara skin och ben.

Måste dra nu och fixa iordning grejerna till morgondagens jobb så jag snabbt kan göra iordning mig.

@~>~>~ Älskar dig jätte mycket ~<~<~@


Städdag!!

Ska börja att ta och städa mitt rum, ser förjävligt ut enligt min mening, klarar inte att se det längre. Hinner jag idag så ska jag ta och städa och plocka bort och undan så mycket som möjligt så att jag får lite mer utrymme. Sen så ska jag se om jag tar mig en promenad sen på eftermiddagen.
Det var ju så gött att få andas frisk luft igår när man var ute med barnen. Man kände sig piggare ute än vad man gjorde inne i byggnaden. Varje gång som man har kommit dit på sina praktiker och nu när man har jobbat där så har personalen öppnat fönstrena. Av vilken anledning vet jag inte.
Aja s*it samma! Funderar på att dra in till stan också. Se om jag hittar nått på Åhléns eller H&M. Har ju presentkort därifrån som jag kan handla för, men jag tror nog att det bara blir en titt i butiken, jag vill inte hamna där igen att det blir impulsköp utan jag vill hellre fundera på saken nu mera och sen köpa det. Jag har ju inte den största plånboken längre.
Appropå plånbok:P Köpte mig en plånbok på Gekås för att den andra som jag hade började gå sönder i kortfacken. Så jag köpte mig en lite mindre plånbok i typ samma stuk. Det är på gränsen att man inte får ner de större sedalarna i en men det gör mig inget!:)

Ska väl köra Bruce springsteen skivan och AC/DC medan jag håller på och grejar i mitt rum:)
Nej, nu får jag ge mig!!

Ha det gött!

@~>~>~ Älskar dig:) ~<~<~@ 

Hemma igen!

Har varit på ett av mina gamla praktikställen och jobbat idag.
När jag kom in i rummet så trodde jag inte att de skulle känna igen mig, men de gjorde det:)
Det har faktiskt en rätt slö dag ärligt talat. Kom dit, pratade lite s*it med mina gamla handledare, fick rast på en gång i en halvtimme, in och hjälpa barnen med ytterkläderna, ut och kolla på och hjälpa barnen med det ena och det andra i nästan två timmar, in igen, hjälpa dem av med ytterkläderna, hålla ordning på de krabater som var kvar medan den gamla handledaren var ut i köket och hämtade mellanmålet. Delade upp och placerade barnen vid två bord, duka fram, hjälpte dem med mackorna och mjölk, prata om julen, simning och om en massa annat. Duka av, in i "badrummet" och kolla om de tvättade sina händer och sen skulle jag in på småbarnsavdelningen. Var där enstund, sen kom de lite större in också, läste saga och fyllde i min vikarielapp. Tro det eller ej, men så enkel var min dag! Rätt gött för att vara så länge sedan man var ut och jobbade. 4,5 tim jobbade jag idag. Nöjd med mig själv:P

@~>~>~ Älskar min underbara goding;D ~<~<~@

Tisdag!!!

Hm vet inte hur många gånger så jag skrev torsdag i rubriken, men men är väl trött eller nått.
Aja!!

Hihi Emma du har rätt:P En hund är det, en enkelrita sådan:P
Ja det går bra att du har laggt till min blogg på din:) Ska själv göra det. Visste inte att du hade en förutom på lunar innan. (Om jag kommer på hur man lägger till någon vill säga:S).

I morse efter 7 så ringde min så kallad jobbtelefon. (Har ju två! En för J med 3 och en för jobb och andra. Funderar på att bara ha 3kortet, så det är därför jag har två just nu).
Ska jobba idag från halv 1 till 5. Blev s*it glad att de ringde för man tjänar ju en slant:P Fast när jag satt och räknade lite smått på vad jag kommer att få för det idag så blir det inte mycket om de drar skatten för mig sen. Skulle tjänat drygt 330kr före skatt, men efter skatt så blir det någonstans på 100kr till min egen kassa. Så jag får se hur det blir till nästa löning.

Glömde tala om att här om dagen så smsade en gammal klasskamrat till mig. En som har bott i Krylbo innan men som bor i Getinge nu. Visste inte vem det var förrän hon talade om vem hon var. Hade ju sparat hennes nummer på min gamla Nokiatelefon som åkte i plurret för några månader sedan. I toaletten ni vet:/

Nej nu lä jag ta och äta frukost. Igår så tänkte jag ta och äta koktägg till frukost, men jag är inte så sugen på det längre:/
Aja får se vad jag stoppar i mg:P

Haudi!

@~>~>~ Älskar dig sötis;D ~<~<~@


image15 Hittade denna igår:)

Ritat!!

image14


En enkel teckning. Hade inget att göra så. Ser ni ens vad det är?


Måndag!!!

Nu börjar de vanliga dagarna igen. Inget flaxande och farande till något speciellt plats och jag har ännu inte planerat något speciellt än. Ska ringa och boka en tid idag och sen så ska jag också ta och försöka få lite ordning på mitt rum. Ni vet det som jag har skrivit om rätt länge, att ta och rensa bort det som jag inte längre använder eller behöver. Varför ska man ha det kvar? Det tar ju en massa onödig plats i mitt lilla rum.

Hur jag kommer att göra till helgen har jag ingen aning om heller. Familjen åker till stugan denna helgen och kommer att vara hemma nästa helg.
Å jag hade från början tagit och tänkt att jag skulle åka till stugan nästa helg, men nu har jag ingen aning om hur jag tänker ta och göra.

Nej nu ska jag ta och söka lite jobb.

Älskar dig:)

Halkhelgen!!!

Nu så har man varit hemma i några timmar och spelat monopol med familjen.
När jag kom hem så satt de och väntade med spelet uppvikt och fördig belopperat och allt, så det var bara att sätta sig där och spela. Gick väl hyfsat bra till en början när man hade tillräckligt med pengar och när det inte var många som hade köpt tomter, men efter nån timme så var tomterna köpta, hus byggdes som sen blev hotell och då var det kört. Tredje plats av 5 hamnade jag i alla fall på är nöjd för det ändå:)

På torsdagen så kom J hem till mig och var tillsammans nån timme sen så satte vi oss i hans bil och körde iväg till min farmor med följd av min familj. 
Första gången som J träffar farmor, farfar och låtsas pappas moster. Hehe trodde faktiskt att farfar skulle ta honom i hande lite extra hårt men det gjorde han tydligen inte:) 
Satt där och lyssnade på politik, skytte, flytt, olyckor i "mosters" stuga och lite annat blandat i nån timme sen så smet jag och J lite i förväg och åkte hem till honom. 
Åt ryggbiff och klyftpotatis till kvällsmat!

På fredagen så åkte vi till hasseslador och gick in i en butik med millitärkläder, millitärprylar, skinjackor och andravärldsgrejer. Efter det så åkte vi runt i Båstad och letade efter en väg som skulle ta oss till ett fik som hade en jätte fin utsikt ner över Båstad och ner över havet, men när vi vi väl hittade vägen och fiket så såg vi att det var stängt:/ Får ta och åka dit när det är sommar i stället, då kanske de har öppet:)

På lördagen så gjorde vi inte så mycket på förmiddagen. Åkte in till Halmstad och var där vid 4 tiden. Tänkte ta en fika någonstans men det blev inte av, fanns inget som var öppet. Så vi tog en snabbis hem till mig. Väl hemma och klivit in så tänder jag lamporna på nedervåningen, går till fåglarnas lampa och tänder den, säger hej, men tittar inte in i buren utan går snabbt till toan. Här J säga: "Va, har ni 5 fåglar nu?".... Eee "va, skojar du". Sticker ut huvudet från toan och ser att det sitter 5 rackare i buren. Överraskad? Hehe inte lite:S
Efter att ha blivit färdig på toa så stannar jag och J hos fåglarna en stund och sen så gick vi upp på mitt rum och pratade lite:P
Tiden rann iväg och vi blev tvugna att ge oss av in till Halmstad igen.
Vi skulle ju på bio:D
Aliens vs Predator 2, en rätt bra film.
Ååå just det! Lördagen var den dagen som det var underkylt väder! Det var snorhalt ute, extra snorhalt. När jag och J åkte inne i stan och skulle svänga så släppte hjulen, så vi gled några meter åkte upp på trotoaren och lyckades få stopp på bilen. Det var i inte så särskilt kul det blev så. Skraj blev man å jag menar vi åkte verkligen inte snabbt heller.
Tog det försiktigt sen efter bion när vi skulle hem till honom igen.

Söndagen så töade det, 2+ ute! Tur att det vädret var över. På eftermiddagen så tittade vi på en film som jag köpte på Gekås. Han inte titta färdigt på den för jag skulle med bussen till Halmstad. Lämnade kvar den hos honom så att han kunde titta färdigt på den, så jag får se färdigt på den sen nån gång.

Nej måste ta och kila. Har lite att göra just nu. Känner mig rastlös!

Byby!!

@~>~>~ Älskar dig massor;) ~<~<~@


Gekåsdagen!

Igår så var jag, mamma, mina systrar och farmor till Gekås och handlade lite. Efter drygt 1 och en halv timme så gick vi ut till stanton´s och åt. Farmor tog någon dagensrätt och vi andra tog olika pizzor. Jag tog en la banana som verkade god, med bananer, ost och fläskfilé.

Efter att ha varit in på gekås igen så hade alla ställt sig i en varsin kö och helt plötsligt börjar jag känna nått... Tre personer framför mig, en med två resväskor, en med nått litet att betala och en familj med en hel kundvagn full med prylar.
HJÄLP skynda på nu då!!!
Helt plötsligt innan den familj som stod framför skulle lägga upp sina varor så frågar de om jag vill gå före.
Är ni inte kloka?tänker jag och tackar ja till erbjudandet.
Sätter mig på en bänk utanför och väntar på en av systrarna och känner fortfarande det där...
Syrran ber mig att köpa en dricka och jag gör det, går sedan tillbaka till bänken och sätter mig igen, ser en 30åring som råkade ta sönder sitt handtag på papperskassen och hennes varor bara rullar iväg. Sprang dit och hjälpte henne att fång in varorna. Satte mig igen på bänken och syrran kommer. Jag går till mamma och hon frågar vad det är, nej inget sa jag till henne. Hon säger att jag kunde ta med mig in på sko-boo med ena syrran och farmor.
Går snabbt som bara den igenom de illa luktande nya skorna, säger att jag inte hittade något (vilket jag inte gjrde heller), går ut igen där mamma står och väntar. Går in på nån gekås restaurang och känner en massa matdofter. Står och väntar på min minsta syrra som är på toa och jag bara känner att det är på väg...
Går till toaletterna och står i en kö, toaletten mittemot mig öppnas tanten kliver ut. Frågar om de andra ska gå före, men inte så jag går in, låser och går till toan och gör det...
Kräks så att tårarna rinner och kräks en gång till tack vare att jag tittade ner i toan.

Kräktes ytterligare en gång till när vi precis hade kommit in till Halmstad, öppnar dörren och kräks. Sakars medpassagerare:(


Men nu under natten så har jag inte kräkt en enda gång, pigg är jag och lite hungrig:)


Tisdag!!

Haha super funny Jocke, det är inte dig jag menar, med förra bloggen!

Nyårs helgen i stugan har varit bra! Mellersta systerns nyårsmat var super god.
Till förrätt så blev det ostron och löjromstoast. Åt ett ostron, eller ja åt och åt. Jag svalde den bara med ett nafs. Skulle jag ha tuggat den så skulle jag någ ha kräks utav det hala slemmiga och salta döda djuret.

Huvudrätten blev oxfilé, rödvinssås och hasselbackspotatis och grönsaker. Jätte god rödvinssås! Innan så har jag inte gillat att ha det på när man tex har ätit på restaurang, men denna här rödvinssåsen var jätte god:)

Efterrätten blev en iskall nyårsdröm, men mandelmassbotten och ljuschoklad grejs med hallonsås till. Man ba mmmmmmm :D
Gott som bara den!

Vi tittade på film, hade lite roligt pyssel för oss med frågesport och annat knep och knåp, prat och hade det kul tillsammans.
När klockan var 23.55 så gick vi ut och väntade in 12 slaget. Smsade älsklingen och smällde av den första raketen som var rätt tarvlig, men resten av raketerna var då fina och stora:)
Efter att vi hade smällt av våra raketer så såg man tvärs över sjön de andra raketerna som smälldes av:)

Nu är familjen hemma igen och då så har vi släppt ut fåglarna för en rund flygning, men en av dem flög in i ett fönster och blev rätt chockad. Stackarn:( Hon blev väl antagligen stressad av att de andra två inte vågad flyga ut i vardagsrummet, så hon flög in i takfönstrena på övervångingen och landade på golvet. Hon flåsade rätt mycket och mellan hennes näsborrar så hade hon en blodfläck. Minsta syrran blev helt förtvivlad, mellersta syrran hängde med mig halvvägs till övervåningen och jag upp fågeln med ena handen över vingarna och ryggen och den andra handen under hennes fötter och magen. Hon bet mig inte utan naffsade lite försiktigt på mina fingrar. Tog henne till datarummet och satte henne på gardinstången. Sen så tog vi in buren i det rummet och släppte ut de andra två också.
Stackare, måste ha varit livrädd:/

Nu så ska jag ta och städa undan och rensa lite i bokhyllan (sånt s*it som jag inte har någon användning för längre), sen så ska jag skriva en lista på vad jag ska köpa på gekås (ska dit imorgon) eller så struntar jag i det för jag menar hittar jag nått som jag behöver så tar jag och köper det. Aja får la se vad jag hittar på med den biten. Ska i alla fall poppa lite musik samtidigt som jag röjer!:P Bucan blir det nog:D

Ha det göttans!

@~>~>~ Älskar dig ~<~<~@

RSS 2.0