Äntligen en höjdpunkt!

Väntar fortfarande på att jens ska få sina pengar från A-kassan och är inne i 4veckan på rond 2 men totalt sett 7veckor utan pengar. Kanske, men bara kanske så dyker det eventuellt upp nästa vecka eller veckan där på. Hoppas innerligen att papprena är rätt och han får sina pengar snart.

Jag själv får däremot en lovlig och fin lön så denna gången kan jag stå för hela hyran och maten igen men med ett leende på läpparna! Kan stoppa undan den där 1000lappen som jag var tvungen att ta ifrån förra månaden och kan leva denna månaden utan att känna oro. Ska klippa mig och köpa ett nytt antivirus skydd till datorn så de är det som jag nu ska spendera för lite av pengarna. Kom ihåg... Dessa två är viktigt och nyttigt för både mig och jens!

Drömmen om en ny bil fortsätter och sparandet fortsätter och hoppas på det bästa. Hoppas det kommer ett guldläge om några månader. Kommer det så ska jag slå till för den rätta summan pengar och för den rätta ålder och skicket på bilen!

Har sålt ytterligare en fågel här hemma och nu är vi nere i 5st och ska ha som mål.... 4st kvar!

Veckorna som jag inte har kört så har jag fått komplimanger för det arbete jag har gjort.
Klandrar inte han som jag har kört med annars, han har med gett en komplimanger för mitt arbete, men känns lite extra och behövligt att få någon positiv energi från andra.
Världens roligste jobb kanske jag inte har haft 1,5 veckor (snart 2veckor), men jag uppskattar så innerligt att få jobba med allt, oavsett vad det är för arbetsuppgifter. Är nöjd, stolt och glad över att få jobba.

Längtar tills då allt kommer att lösa sig. Är tungt och en aningen jobbigt vissa dagar!

Looong time ago!

Nu var det då länge sedan jag var inne och lade in ett inlägg.
Jobbar och står i och står på fötterna än!

Jens a-kassar har fortfarande inte kommit och är nu inne på 3e veckan i andra omgången.
Första gången som han skickade in papprena så strulade chefen och fixade dem inte ordentligt så efter 3 veckor så fick jens ett telefon samtal att papprena inte stämde. Så skickade in dem och nu har det då som sag gått 3 veckor till. 6veckor totalt har vi väntat från dag ett när han slutade.... Så himla surt att man inte kan göra något åt att på skynda processen. Har ringt och tjatat men hjälper inte.
Jens bil är såld, men fick inte mycket för den tyvärr:( Hade hoppats att han hade fått lite mer för den så att han kunde spara dessa och skaffat sig en hyfsad bil senare.

Har jobbar med pappers arbete denna vecka och är ganska så skönt att få vara inne i detta väder och få chansen att friskna till. Visst det är ett tradigt jobb och samma sak för varje papper, men det skiter jag fullständigt i, är glad för att få jobba och huvudsaken är det!

Hade planerat att åka till stugan i helgen men det blir inte av. Får bli en mysig hemma helg med levande ljus och film.
Är för mycket snö nu och risken är att man blir insnöad och att elen går där ute där stugan är.
Blir ett annat tillfälle och får hoppas på att isen håller sig kvar!

Nästa helg så kommer mormor och moster ner från dalarna:) Kommer bli så roligt att träffa dem:D Sen så kommer det med hit och hälsar på.

Ska klippa mig den 3/3 och ska bara toppa håret då inget annat! Är lite slitet nu.

Mm det var det!

Längtar till löning!

RSS 2.0