Tällbergs helgen på Åkerblads

Vi har varit upp till dalarna jag, mina syskon och mamma för att överraska mormor och morfar. Överraskade dem på Hotell Åkerblads där vi skulle äta julbord tillsammans. Moster hade sagt att hon bara hade bokat bord för moster, hennes man och mormor och morfar, men så var det inte alls det! Vi stod där i dörren allesammans men morfar fattade nog inte vinken till en början, inte förän mormor tittade in mot samma dörr som morfar kikade in i och blicken som vi fick var "Ååå nämen hej" :)
Blev en lyckad kväll vid julbordet. Gott är det att äta där.
Vi reste upp redan vid 12 tiden på fredagen och var framme i Tällberg vid 21tiden.
Det var riktigt kul att få komma upp och hälsa på. Dessutom fick jag en slags läkande känsla över att komma dig till det tysta, vintriga och gammeldagsa landskapet. Avstressande känsla!
Den gamla känslan som är på Åkerblad är helt underbart. Skulle kunna tänka mig att åka upp där över en weekend eller vara där någon dag när man är upp över någon sommar och bara andas in det gamla.
Älskar detta helt enkelt!


Funderingar!

Har funderingar på om jag ska använda denna blogg till mitt pysselgöra med de hemsidor som jag har, men vet inte än :/ Inte så roligt att göra en ny design till headern till den nya eller DE nya blogg/bloggarna som jag i så fall kommer att göra för detta endamål.

Fullt upp har jag nu i alla fall!
Fick inte tag på den människa som har en lägenhet som vi ska få se så vi båda klippte oss idag.
Sydde en ny sele till fåglarna, ingen dräkt alltså.
Ska sy en till sådan i en annan färg i morgon, fotografera dessa och lägga in på hemsidan.
Har även täckena att göra! Ny lock, och nya tyger ska testas.
Sen har jag ju tavlan som fortfarande är svart :S

Ska duscha nu och hoppa ner i sängen och sova.

Taggad och blir kanske tagen!

Ja då så, nu har vi äntligen kommit till ett stadium där vi ska testa något nytt. Eller ja, nytt och nytt... Jag ska testa något nytt som jag inte har gjort på 2 eller 3 år. Jag, mina systrar och Jens ska till gymmet på fredag och ska träna lite. Får se om systrarna hänger med på det flera gånger. Hade varit skoj :)
Känner mig som sagt taggad till detta och får se hur det går. Hade med varit kul att gå på nån yoga och affrodans någon gång med, men det blir en senare fråga.

Lägenhetssökandet fortsätter!
Och jobbfronten går frammåt.
Får se denna vecka eller nästa vecka om hur det kommer att bli.

I hope for the good!

RSS 2.0