Sitter ensam idag med!

Jens har gått och lagt sig och jag ska väl med ta och dra mig till sängs.
HMC ringde idag och frågade om man kunde jobba idag på eftermiddagen, men sa att jag inte kunde. Hade redan planerat min dag från morgon till eftermiddag. Vill ju jobba och vill vara tillgänglig, men nu blev det så att jag hade planerat för hela dagen tillsammans med therese.
Therese har äntligen fått jobb och hon börjar den 11/1-10 är skit glad för hennes skull och hoppas på att jag någon gång kommer till den punten med!

Var till Tess i morse vid 8 och käkade frukost och pratade om det ena och det andra. Var ut med hundarna och sen vid 11 så drog vi in till stan. Badade i badhuset i 3,5 timmar. Där så blev det simning, bubbelbad, bastu och prat:)
Kanske ska träffas i morgon med, men det får vi se i morgon.

Beställde en skrivare idag med från netonnet och hoppas denna billiga skrivare är bra. Verkar då vara bra och ska den i princip bara användas till jobbsök så är det strunt samma om den är billig eller inte toppenbra.
Så får den tisdagen eller på ondagen nästa vecka.

Ska handla lite mat i morgon och handla nyårs efterrättens ingredienser. Ska göra egen vit chockladmousse och ska ha passionfrukt till för att bryta det söta till lite syrligt:P
Mmmmmm:P

Köpte lite nyårsfricka med på systemet^^

500kr godis ligger fortfarande kvar här hemma. Har lite ångest att man ska äta upp allt detta:S Men det hinns nog med det någon gång:)
Småäter man så:P Nej då, allvarligt talat så tänks det inte småätas godis, för kan lova att min mage blir sjukt dålig^^

Är lite orolig över vissa grejer som händer nu i januari och kanske februari, men försöker förtränga oron.
Är bara att kämpa på så som innan och se hur saker och ting blir.

Ensam i soffan!

Sitter ensam i soffan nu och kollar runt på både skrivare och mobiler och kollar även på 2 1/2 man på tv:n.
Känns en aningen skönt att få vara ledig i några dagar även om det inte blir en ensamtid för sig själv. Ska träffa nadia imorgon och sen therese på tisdag och sticka till badhuset. Sen så på nyår så blir vi borta med.

Julen har varit bra och härlig. Varit upp till kära släkten och hälsat på och firat jul där. Fick det mesta i pengar. Fick två kockböcker och frisör schampoo vilket var skit bra:D Så himla nödvändigt:P
Sen så gamla tomtar till prydnad och julstjärna till fönstret.

Fick en av våra fåglar sålda idag så nu har vi 8 nymfparakiter. Hon fick komma till ett toppen hem i alla fall och det är en lättnad för en att veta det:)

Var till väla tidigare idag och köpte klädsel till ektorp fotpallen som vi fick av moster. Så nu är den klädd:P Fick presentkort av jens släkt så det passade ypperligt, även över de andra grejerna vi köpte med:P Utökade vår tallrikserie lite:)

Har haft en del funderingar över mina drömmar. Önskade att de någon gång kunde slå in!

Framför allt vill jag ha en fast tjänst någonstans. Om det är eller blir på HMC det vet man inte om kanske ett halvår.
Köpa sig en egen bil.
Flytta till ett hus, en mindre går där man kan ha några katter springade över gården, några shettisar eller getter som brukade marken om man så hade en liten plätt och någon gång en aldeles egen häst och hund. Höns som lägger frukost ägg.
Från min barndom så har jag alltid längtat till att få bo på landet, ha sin egen gård och marker.
Att få välja bort semestrar utomlands om det inte passar för någon att vara häst och hundvakt är väl en bit som är jobbig då men, min dröm är att få bo på en liten mini gård.
Åh får bara drömma i huvudet om hur jag skulle vilja ha det, men blir den någonsin sann, tja, det vet jag inte.

December i korthet!

16 december så postade jag alla 12 hand gjorda julkort och lär nog komma fram i morgon eller i över morgon.
17 december grattades man av alla nära på min födelsedag. Min farfar hade med födelsedag den 17:de :P Fyller samma dag han och jag^^

19:de kom johan och therese hit och vi gjorde julgodis och gjorde ljus och det blev lyckat. Grattade fia, syrran min på födelsedagen med. Fia fick (innan de åkte till utomlands) en sjal som var skit fin:)
20:de som är idag då så grattades jens mormor på födelsedagen, var hem till dem och firade med julskinka och vörtbröd. Gav henne en bukett med vita blommor.
21 och den 22 jobbar jag och den 23 är jag ledig och jens med. Ska till mams då och sen åker vi alla utan pappa upp till dalarna och firar jul där.
Kommer att bli en go och kall vinter i år:P Me love även om det kanske gnälls ibland över hur kallt det är men ja, det visste man från i höstas! Kommer ni ihåg hur rönnen hängde i de stora klasarna?

God Jul
&
Gott Nytt År
på er allesammans!

God kväll!

Halloj ja allt gott folk som är uppe nu!

Min Jens kröp ner i sängen för drygt 1 timme sen och jag sitter fortfarande upp. Ska se vem som åker ut ur idol och se vilka två som stannar.
Kände mig as trött innan och somnade liggandes i jens knä innan, men nu är jag pigg som en nötkärna. Kan inte vara uppe för länge bara, ska iväg i morgon!

Fick kuponger från MAXI som vi nu har utnyttjat. Lättglögg för -10kr, julskinka -25kr,fläskytterfilé -25kr (var valfritt kött) och värmeljus för en 10a billigare. Köpte också lite annat smått och gott med för kvällen!

Har inte någon julkänsla alls faktiskt. Är så himla trist:(
Har köpt hyacinter så ska plantera dem någon gång under helgen.
Det enda juliga just nu vad jag känner är att sitta och slå in julklapparna, älskar det. Satt och gjorde ett rim på ett av paketen här om dagen:P Hehe se vem det är som får det, det får de om är med på det veta sen^^

Sitter än och tittar på tv och sitter i mörkret med levande ljus. Känns rätt skönt att få lite egen tid framför tvn. Oftast jens som väljer kanal, men hade hellre velat att ha satt uppe en stund till, men är man trött och har ont i ryggen så förtår jag.
Smorde in och masserade in en mirakelkräm mot det onda, men vet inte om det gjorde full effekt, men hjälpte gjorde den då lite.
Är en skit bra creme, är som linement (eller vad det heter:S), men mycket, mycket bättre och den är ännu bättre än de som man köper på apoteket för smärtor.

Har pratat lite med mormor och min L morfar i telefonen med. Prat om Golfen, julen, mitt jobb och mormors jobb.
Saknar er som bara den och min moster och hennes man!

Mmm... Ha det bra och ha en gö go helg!

Arbets skor!

Har tagit ut ett par arbets skor för utomhusbruk. Kan vara bra att ha en täckande sko nu när det börjar bli kallt så småningom, eller ja det är ju kallt nu med. Är i alla fall bättre att ha de skor jag hämtade ut i stället för att ha mina nuvarande skor ute.

Vet inte riktigt vad som händer till helgen, men det visar sig. Har nog säkert nått att göra!

Jens har gjort hemgjord pizza idag till mat, men egentligen så skulle det ha blivit mangokyckling men mangon var fortfarande stenhård. Får se om man äter det till helgen eller till nästa vecka.
Jag gjorde rent fågelburen och satt och slog in mina sista julklappar och slog in ett av Jens paket med.
Är kul att slå in julklapper och paket:P

Har faktiskt inte kommit så långt med julkorten och det börjar bli knapert om tid nu, men jag ska sitta och pyssla med det en helkväll någon dag.

Ska boka klipptid med och då klipper jag bara topparna denna gången och slingar håret.

Hoppas alla har det bra och saknar er mina vänner och alla ni andra!

RSS 2.0