Roligare blogg?

Till en början så skulle jag bara tillägga att detta kommer att bli en annorlunda, men kanske den roligaste bloggen hittills med Kaptenen Lisa. Tramsigare än tramsigast, men vad fasen, vill göra nått kul av det^^

God eftermiddag alla passagerare, detta är Kaptenen Lisa som talar!
Vi är nu på väg att starta eftermiddagens resa mot ett mål till en enda av en av Kaptenens bloggkapitlar.
Hoppas att ni sitter lugnt tillbaka lutade i soffan/skrivbords stolen/köks stolen/golvet/eller vad ni nu än mår befinna er på eller under.
Dagens tur kommer att ta oss med till en tripp in i bloggens värld där Kaptenen ta oss runt i Lisas lilla resa.
Till att börja med vaknar vi vid 7 tiden och kommer till lunch att få oss ett skrovmål av potatisgratäng och fläskfilé, en micrad lyxvarian^^. Dagens tripp kommer att ta oss ur sängen, ner till en frukost till dess like av en liten skål med flingor och mjölk. Efter detta så får ni tid till att sitta framför nätet och chatta med diverse personen som är nära och onära. Kaptenen tar er sedan med limmo till Cervera där ni kan handla era födelsedags presenter till nära och onära.  Vid 12 tiden tar vi och sätter vi oss vid högtidsbordet och äter oss mätta och glada på den lyxiga micromaten. Efter det så har ni då möjlighet till att ringa endast de nära och se vad som händer och sker hos dem. Blir det något besviket över något som har tagit tid så bli inte ledsen, se helt enkelt framåt, men inte förlångt dock då är det rent sagt försent:S Blir det något glatt telefonsamtal så känn dig för guds skull glad:P Glada dagar ger dig en kick för nästa dag! Senare på dagen så kommer Kaptenen att ta dig genom en dags funderingar om vad som kommer att hända dig här framöver, vi alla behöver nån gång den tiden till att göra detta.
Dagens middag blir sedan tacos som du kan frossa riktigt ordentligt av alla godheter som ligger och väntar på dig på tallriken.
Å här slutar den lilla resan, av en kort varsel, av en liten kommentar av Kaptenen Lisa:
Jag hoppas att ni har haft det toppen under denna resa, å att ni har fått njuta av livets goda ro och matnjutning.
Jag tackar för mig och hoppas att ni får en fortsatt trevlig visstelse på Linedance.blogg.se.

Hörs små viskningar av kaptenen, vad säger hon tro efter den sista meningen?
"Jösses vilken skit blogg jag gjorde denna gången"........


Hey:D

Hehe therese då:P Ja det ska jag göra, det lovar jag, men om det bli när jag är eventuellt upp och hämtar bilen, det jag inte:S Har inte så mycket tid då tyvärr, å vore roligast att träffas bara du å jag, inget illa menat utan det är för att det var såååååå länge sen:`( Saknar dig med tess:(

Happ i dag ser det då ljusare ut..Till och med mer rosa helt klart:P Pratade lite med chefen på HMC om det finns eller kommer nån ledig plats där, men tyvärr så blir det troligen inget förän i februari då en av de anställda ute på förrådet tänker halvpensioera sig. Så skulle kanske få en halvtid där, men eftersom att landstinget också tänker ta och spara pengar å så, så vet man heller inte hur det blir. Hon lovade inget i alla fall just nu, så ja. Börjar man på högskolan sen så, får vi se vad som händer. Om jag fortsätter där eller om man hoppar av om man får möjlighet till den platsen som eventuellt kommer att finnas där sen.
Hon tycker i alla fall att jag är väldigt flitig i det jag gör på jobbet å är väldigt tacksam ändå att jag får de orden från henne och får vara vikarie där. Fick 3 dagar till med jobb där, varierande antal timmar... Och bara för några minuter sedan så ringde chefen att de ville ha mig på jobbet i morgon med:P Ska vara där 7 i morgon:S men det klarar jag nog;) Vad gör man inte?:P kollade på ams igår, inte ett enda jobb som man kan söka till:( Such, ska kolla idag med!

Försäkringspapprena har kommit nu i alla fall och väntar på ett brev för skatten på bilen med!
Sen den 19.... Ååå GUD vad jag LÄNGTAR:S Asså jag både vill och inte vill ha min bil, förlåt mig men jag känner mig liksom lite så där snål av mig, jag menar en bil är ju inte billigt att ha, men J*vligt bra att ha:P Förlåt mig igen :O :$ Vart bara tvungen;)

Hade tänkt att ta och ta ut lite grejer från mitt rum och ut i garaget idag! Mitt fiskespö som jag köpte i somras har stått i mitt rum sen jag köpte det. Visserligen har den haft en sväng om i älsklingens bil när vi har varit ute och fiskat med, men nu är det inget fiskeväder längre tycker jag. Skulle säkert få nått på kroken, men nej, nu ställer jag undan det och fiskedragslådan!
Lampan i fönstret som jag hade innan ska också ut för den har blivit ersatt med en stor genomskinlig julgranskula med belysning i (orkar inte sätta upp den närmre jul:S lika bra att få det gjort när man ändå har köpt den!).
Vad mer ska ut tro? Verkar som att det inte är något mer än det och en lerkruka dock, å en väska! Ska väl sätta mig och göra lite nytta till släkten och snygga till det riktigt ordentligt i mitt rum. Lyckas aldrig kunna göra det:( Är alltid småpryttell framme å en massa annat. Jag kan bara inte få det så där stilrent i mitt rum:S

Såg på designerna Simon och Thomas i går:S De målade familjens varadagsrum HELT i KNALLGULT. Fy asså:S Har själv gnallgula tapeter i mitt rum å gillar dem inte nå nu längre:S 
Förlåt mina föräldrar:$

@>~>~ Älskar och saknar redan dig min älskling;) ~<~<~@


Här poppar det upp....?

Ja, det poppar upp bloggar just nu, men har en känsla av att det kommer att avta så småningom igen:(
Satt igår och ritade av två st som jag känner, kan inte tala om vilka, det är en present hade jag tänkt mig så jag håller tyst om det:P
Blev näsan färdig med en igår, men jag behöver justera lite ändå märkte jag idag när jag tittade på bilden igen. Satt i 1,5 timmar igår och ritade, suddade och höll på så nja, får se hur det blir i slutändan:P liknar lite i alla fall så får se om den andre personen med blir bra.

Sak till badhuset med pälsklingen i morgon:D Var länge sedan vi badade. Somras hos farmor och pappas moster var det nog sist vi badade. Fast det var ju förstås utomhus;)
Så ska ha lite kul där och sitta i bubbelpoolen:D ååå jag vill, jag vill, jag vill:D
Ska låna föräldrarnas bil under helgen, såååå härligt så:D Att kunna ta sig vart man vill, men mest av allt så vill jag ha ner min röda pärla:P Ska skicka in ägarbytes pappret i dag:D hihi, men det som fattas nu är då ett besked från besiktningen, se hur det går:S

Ska bädda rent sängen nu och sätta mig och rita lite mer sen ska jag nog åka till älsklingen:)

Ni får ha det en bra helg allesammans!

Japp!

Trodde att mitt inlägg, som jag sist, att det blev publicerat men inte:( Så kommer idag:S
Aja! Kan ju bli så ibland!
Har velat att skriva om så mycke men det har aldig blivit av att sätta sig en halvtimme och ägnat sig åt att skiva en blogg om ämnet som har dygt upp i ens huvud. Har liksom känt att jag kan ägna dem minutrarna till något helt annat, men ändå har jag vänt mig mot datorn och tänkt "Ska jag skriva en blogg, eller inte?", men ändå har det inte blivit av...

Var upp till dalarna förra veckan, åkte upp på onsdagen och sov över hos moster i hennes lilla lägenhet på 24kvm. Färgade ögonfransarna då också på hennes salong:) blev mycket bättre, känns liksom som att det händer något i ansiktet. Sätter färg på det! Sminka mig å hålla på med sånt sk*t pallar jag inte med. Känns som att jag är allergisk mot maskara när jag har använt det (kliar i ögona) och blött å kletigt är det. Kanske inte har gjort på rätt sätt då men det blir ändå inte bra så har lagt ner med försöken. Köpte en maskara till 70års kalaset som jag var på å testade en sista gång, men la ut lite mer än 100kr i onödan på nått som verkligen inte alls funkade:S Ögonfransarna bara klippade ihop sig i "sjut" å asså fy..... Tog veck det på en gång! Har så många ögonfransar så det kanske är felet?
ORKA, bättre å färga bara för det:P Håller ju i 4-6 veckor^^.

Var till mina hemtrakter och hälsade på mammas kompis och hennes barn. Åt hemgjord pizza där och fika:) stannade väl i drygt 6 timmar där på torsdags eftermiddagen:)
På fredagen så drog det hem till mormor på eftermiddagen. Fördrev tiden på Lager 157 och tid inne i Falun med innan vi åkte till mormor:) 
Meckade lite med Golfen min på lördagen och rensade ut sånt som den förra ägare före morfar hade haft i bilen. Blyersättningsflaskor, gammal extraklädsel, skruvar, lampor å säkringar och annat.
Bokade besiktningstid till den med, den 19 november ska den in på förmiddagen:)
Så får se nu då!
På söndagen så åkte vi ner igen till våran stad!

Fixade försäkring på bilen i måndags och ska skicka in papprena för ägarebyte i morgon:P Så har jag det gjort, fast det om återstår det är ju att se om bilen går igenom eller inte:/ Hoppas, hoppas!

Utkast: Jocke vad ...

Jocke vad menar du med nedanstående frågetecken?
Folksam och Länsförsäkringar verkar inte stämma ihop med varann?!

Folksam 298 kr/mnd 3500 kr/år
Länsförsäkringar 320 kr/mnd 3518 kr/år.

Står försäkringarna på dig då?
Nej inte ännu men kommer då att göra det sen innan jag skriver över bilen till mig!

Ja, man lär nog inte slösa för mycket pengar när man har studielån och studerar. Men det kan kanske vara värt ändå i slutändan?
Är du inte garanterad jobb efter högskoleperioden?
Jo det kommer jag då verkligen att vara. Var jag redan som banskötare, men vad hände inget jobb finns som barnskötare. Så jag hoppas att det kommer att bli ett garanterat  jobb efteråt..

Du har inte funderat på lastbilschaufför? xD
Hahaha lustig man kan vara:) Kan inte vara ifrån min pälskling förlänge.
Man slipper högskoleutbildning. Visserligen måste man ta lastbilskort, men det står arbetsförmedlingen för ibland.. :P. Hm oki!
Eller budbil? Bara som nåt extrajobb kanske? :) Nja, hehe funderat på taxijobb, för det hade varit kul, men hur utsatt är man som kvinna:S

Kul att det kommer ett nytt inlägg då och då.. :P ;) Hihi aa;)


Ja ni! Det känns som att livet leker med en ibland, men antar att det ska vara så. Man kan ju inte allt det som man har tänkt sig här i livet. Allt går som en räls eller så går det som i en berg och dalbana!

I helgen käkade jag och min going kokos, färsk sådan:P Han knäckte den bättre än vad familjen och jag brukar göra när vi äter sånt:S Hehe det blir nästan bara mos av det, inte bokstavligt talat då men, ja:P kokosmjölken rinner i alla fall ur när vi gör det, men inte när jag och pälkslingen gjorde det:) Han då smaka, men så värst gott var det inte. J sörplade i sig det hela som vi fick av kokosen.

Har kollat resor å så upp till dalarna för två, när jag och J ska upp över en helg och hämta bilen sen när den är helt godkänd och klar för nerfärd. Det billigaste hitills är en flygresa med SAS från ängelholm till arlanda och sen tåg därifrån till Falun. Ska ringa och höra med morfar eller mormor om när vi senast kan komma så att de kan hämta oss vid tågstationen. Blir det för tok försent så får jag någ ta och fråga moster om extranyckeln till hennes lilla lägenhet och sova över där en natt. Det blir antingen eller. Så ska ringa morföräldrarna i morgon och kolla när de senast kan hämta oss, annars kollar jag med moster sen när vi ses på höstlovet.
Bilen är nästan helt färdig, handlade bara om ett problem i förra veckan när morfar ringde, men han kanske har löst det så får fråga om det med:) hoppas det i alla fall.
Så nu är det besiktingen kvar! och sen fixa försäkring och även flytta äver min röda pärla till mitt namn:P
Lännnnnnnnnnnnnnggggtar:D

Måste sluta nu. Ska städa och gå å lägga mig sen:)

See you!!

Älskar dig jätte mycke<3

RSS 2.0