Inte som vi hade tänkt....

Idag blev det verkligen inte som denna dag var tänkt och heller inte till helgen.
Min syster, som tar studenten i morgon, ligger på akuten upp på sjukhuset. Fick reda på att hon hade fått någon typ eller liknande av ett eleptiskt anfall. Syster min skulle köra hem en av sina vänner och stannade bilen och sen hände det.
Fan vilken tur hon hade som inte körde just då:`(
Är så himla ledsen och rädd just nu, för det är inte det första anfallet hon har haft idag. Det har varit ytterligare 2 till, men hoppas att medicinen som hon har fått hjälper mot ett 4 utfall. Hon har aldrig haft nått sånt innan eller någon skada innan heller.
När jag fick komma in till det rum som hon först låg i så räckte det bara att titta på henne. Bröt ihop helt. Kunde inte inse att det var min syster som låg där. Satte mig på stolen bredvid och höll hennes hand. Blev ju själv ännu ledsnare när jag såg henne vara tårögd.
Älskar henne så himla mycket och vill inte att det ska hända henne och varken min andra syster något.
Blir tårögd varje gång jag tänker på när hon sa att hon trodde hon skulle dö första gången.
Måste vara fruktansvärt otäckt.

Det tråkiga är att hon inte kommer vara med på studentfirandet alls med klassen i morgon och firandet med släkten ställs in. Kanske också mikaelskusins firande med ställs in (för oss i alla fall), för syster behöver nog vila efter det som har hänt.
Även om det är tråkigt att hon inte får vara med på det roliga som de andra får vara med om så är huvudsaken att min syster lever och förhoppningsvis mår bra sen när hon får komma hem.

Pappa kommer och hämtar mig i morgon och då ska vi åka till sjukhuset. Förhoppningsvis såhoppas jag att det är okej med systern min.

Har gråtit i omgångar sen kl.6 någon gång och vet inte om jag kommer kunna sova alls.

Av hela mitt hjärta så älskar jag dig och min andra syster med! Inget eller någon ska skilja oss åt.
ÄLSKAR ER SÅ!


 


Wihooo

I måndag så var det kul att Nadia kom hem till oss:) Hehe var lite orolig att hon inte skulle hitta hit men, jo minsann. Med hennes vägbeskrivning som hon skrev ner på papper så hittade hon hit, men dock inte hela vägen^^ Hon stannade och slog mig en pling så fick jag förklara vidare. Hon hade hittat hit om hon inte hade tvekat att fortsättar rakt fram, men är man osäker så ska man ju fråga!
Pratade en massa, gick en promenad med lillen och köpte fika. Fikat var ju inte den bästa må jag säga! Super konstig kombination på bakelsen och kakorna som jag köpte till jens och mig:S Så himla mäcktigt det där lilla vi åt:S Usch har äckel känslan i halsen just nu:S Blä:S Bättre hade de kunnat kombinerat bort det fruktansvärt söta och feta mot nått annat....
Annars så var det toppen:)

Var hem till jens föräldrar med och lånade deras GPS för att hitta ner till det ställe som grillningen skulle vara på kl 18.30 och även för Göteborgbesöket med snövit!
Det var rena rötan att vi hade med oss den till båda ställena, i alla fall till Djursjukhuset i Götet.

Grillningen blev då skit lyckad även om medelåldern där var pensionsåldern och runt 40. Kändes pinsam i början bara med två st i 20års åldern men vi kom lätt in^^
Blev snack om marknaden, vilket jag och jens ser framemot att gå på när det är. Ska fråga om vi kan ställa upp och göra något också! Inte sälja eller byta djur då men något som att sälja fika eller så. Får se.
Det blir knasterkorv till grillkorv där! Tycker inte om sånna korvar som knastrar och är så sjukt tjocka, får mig att må illa, men åt upp korven ändå. Fick i mig 1 korv medan jens fick i sig 4 korvar:S

Tisdagen så var vi till Götet och var till veterinären. Trodde det skulle gå snabbt där, på drygt 2 tim eller så men det tog lång tid. Var där från 10:30 men fick vänta på diagnos eller vad man ska kalla det. Kunde åka därifrån kl 16.30. Men kom inte till Kungsbacka förän en timme efter. Alla vill ju hem, så köbildning blev det ju!
Snövit har inflamation i två kötlar. En ovanför gumpen, strack ovanför där stjärten börjar. Den körteln producerat ett visst fett, en putsolja som fåglar puttsar sig med och innehåller Dvitamin som ska vara bra för fjädrar och hud så den blir elastisk, men den körteln var inte som den skulle. Den var full med smådun och vetten var tvungen att trycka ut det som fanns där. Sen var det också en körtel i munnen som heller inte var som den skulle. Den som producerar saliv!
Så nu går hon på medicin och får se hur det kommer att gå!
Fick reda på att hon var stel i ena benet  pågrund av en gammal skada som har läkt av sig själv. Så hennes ena ben är 1cm kortare än det andra. Helt otroligt asså! Man märker inte alls av det med blotta ögat men hon sitter mer på pinnen än vad de andra gör. Sen röck han en felväxt fjäder med!
Å pepper peppar ta i trä, så har hon inte ryckt en enda fjäder sen hon kom hem. Det var det vi ville ha hjälp med att lösa om varför hon gjorde det men vi fick inget vettigt svar så direkt utan det kunde bero på en skjukt massa saker.
Så får se om det är slut med plockandet!

Jippi! Idag kommer min släkt ner. Ska hem till mamma en sväng och hälsa på innan jag ska iväg till affären och handla.

Helg!

Är skönt att det har blivit helg! Ska titta på fotbollen ikväll och se hur det går för Sverige.
Sen vad vi mer ska hitta på i helgen vet jag inte, får se vad vi hittar på!

På måndag kommer Nadia hem till oss och får se vad vi hittar på då:) Har inte förutbestämt något än.
Senare på måndagen så ska vi till en och grilla med fågelgänget som är medlemmar i samma gäng som oss. Kommer att bli lite frågesport, grillning och prat om en fågelmarknad som kommer att äga rum hos den som vi ska hem till på måndag, fast den fågelmarknaden kommer att vara i september tror jag. De kommer att se till att det finns kaniner, höns, burfåglar och en massa andra djur som man kan sälja eller byta med varandra.
Hade varit kul att kunna gå på den och titta bara eller se om vi själva kommer att vara med på den. Man vet ju inte om man får en kull till?!

RSS 2.0