Such!

Igår när jag parkerade vid slottsmällan för att jobba på ett fritids där i det området så såg jag en massa droppar efter bilen IGEN!
Tänkte att nu är det något skit med motorn igen:`(, men nej inte därifrån. Börjar den läcka bensin igen? Hukar mig och kollar under bilen men nej, kliar mig i huvudet och går och öppnar huven. Vad ser jag? Något som jag verkligen inte vill se. Kylarslangen som är till motorn rent av sprutar ut kylarvätska.... NEEEEEEEJ! Det var bara att ringa till Jens och säga att han fick komma till halmstad sen och hjälpa mig.
Jobbade från 13-17 där och träffade två föräldrar som jag delvis känner:)
Efter jobbet kommer Jens böööpande med sin bil (sportfilter). Meckar loss den delen som är trasig och åker till biltema, fanns det något som vi ville ha? Nej, ingenting som passade. Är liksom en dimention på ena änden och en annan på den andra. Inte heller på micro. Surt som bara den. Pratade med morfar lite i telefonen och han sa att man kunde köra lite med vulktejp en stund i alla fall. Så åkte tillbaka till biltema! Gick till hyllan, men nej. Ingen vulktejp alls fanns det där den skulle stå. Åkte runt till bensinmackarna runtom oss men hittade inte nått alls!
Tog en nödlösning och tog eltejp istället (för stunden). Lindar den på "pipan" (slangen ser ut som en pipa) sätter fast den på motorn igen och kopplar ihop den där den ska sitta. Fyllde på vatten och glykol och körde en bit. 500-700 meter eller nått i den stilen. Jens ringer och säger att det droppar så det var bara att svänga in åt sidan.
Fick bogsera med jens bil och han satt i min bil. Kom till snöstorp och där gick linan av! G-kås skit som vi köpte där.... Surt asså!
Fick åka och köpa en ny lina och åt lite mat för vi var så himla hungriga. Klockan var ju 8 då:S
Åkte tillbaka till min bil och bogserade hem den, snacka om lång tid det tog:S

Nu idag så ska vi till Våxtorps skrot och se om han har en som passar min bil. Har nämligen ringt runt lite, men kommer troligen bara att hinna med han i våxtorp eftersom att han och de flesta till stänger kl 5.
Så får se!

Ska tvätta nu! Kommer ju ingenstans så flyttade upp tisdags tvätten till 12-17 i stället för 17-22.

Ha det!
Håll tummarna!

Det roliga är slut nu tills juni börjar!

Vet att det har varit skit länge sen sist jag skrev på bloggen om något, men nu är jag här igen.
Livet leker vidare med jobb. Sista dagen som jag hade jobb på HMC under en längre period. Har två dagar sen i Maj men det är inte mycket i mina ögon:´( Har ju i alla fall hela Juni, Juli och Augusti sen med då men jag vill liksom ha hela Maj påfylld med med arbetsdagar. Idag är jag hemma sittande och kommer troligen att gå ut en sväng i det fina vädret senare när jag har städat färdigt. Han inte göra någonting igår, varken jag och Jens. Var ner med en massa överblivet bur grejs så som överflöd av skivior och nät. La det nere i förrådet som vi inte visste att vi hade. Vi har ett sen innan, ett relativit stort förråd, men detta som vi hittade med vårt lägenhetsnummer på är betydligt mindre och där är det en massa hyllor med så där får det inte plats några kartonger.

Så här ser vår nya bur ut(kallas för voljär i större storlek)!voljär
Väldigt praktisk bur faktiskt, men måste medge att den är lite för stor för 3 fåglar just nu:S
Har det ohäckande fåglarna där nu och honan som egentligen ska häcka:/ Mailade en som man har haft lite kontakt med och tyckte det var konstigt att vår lilla unges tofs plötsligt var borta och dels de pennor som var på kinden och ryggen.
En av föräldrarna till ungen har plockat fjädrarna nämligen, så ungens pennor ser blodiga ut. Tydligen är det oftast hanen som gör det, men igår så när vi hade plockat ut hanen och satt in honom med de andra så hörde vi något från holken. Då var det honan som var på ungen. Så tråkigt:( Så nu är honan med de andra och hanen är med ungen.
Ska hålla ett öga på honom med! Är ju så tråkigt att de gör så, men varför vet jag inte. Ungen var föräldrarlös i natt och vi hade holken i sovrummet så jag vaknade kl:02:00 för att ge ungen lite mat. tog mig en halvtimme att få i pyret lite blöta frön och pytte lite välling.
Detta är en före bild på ungen innan han blev plockad:

Ungen

Efter plockning:
ungen1
Det är en stor skillnad faktiskt:(

I övrigt är det i alla fall bra:)
Är förlovad sen i måndags:D
Är precis som nykär igen, fast det inte var så länge sedan vi blev tillsammans:)
Var nervös i tisdags när vi provad ut ringarna, men det gick bra. Var en hurttig försäljare i alla fall som var så glad så, men lite väl högljud:S Hehe, men men :P Får se om ringarna kommer idag:D

Ska till HMC och hämta min plånbok som jag glömde ta med mig igår. Åker upp dit och hämtar den strax innan jag hämtar Fialoppan. Hon ska få sova över här i 2 nätter. Ska nämligen upp tidigt som bara den i morgon, runt 6. Ska nämligen till G-kås och är det dagen efter löning så måste man ju vara där så tidigt det bara går. Sen är det med helg! så det blir nog en hel del pers där:S
Får se! Behöver ju handra lite vettiga grejer så!

Måste avsluta nu!
Höres en annan gång!

Förevigt ung?

Jag har setat och tänkt i flera dagar nu och tänkt tagit och skivit en blogg om att vara förevigt ung.
Varför jag vill just ta och skriva om det är nog inte så konstigt!
De dagar som jag och han på HMC har varit ute och åkt och hämtat och lämnat hjälpmedel på äldredomshem så vill man bara inte hamna i den sitsen själv en dålig dag senare när man bli så pass så gammal.
Visst det är super att äldredomshem finns men de finns de ställen som är mindre bra och bättre, hur ska man kunna veta det?
Vi var till ett ställe i veckan och där så var det en tant som sa hjälp mig, hjälp mig, hjälp mig. Jag ville bara gå därifrån!Känner mig grym när jag skriver det, men det är inte mitt fel utan det är antingen personalens fel eller så är det något som inte riktigt stämmer hos tanten.
Jag vill liksom inte bli gammal!
Blir jag jätte gammal så vill jag inte att någon ska ta hand om min om jag fixar det mesta själv. Vill liksom vara så självgående som möjligt och pigg!
Men det kan man inte bestämma själv när det inträffar i så fall, men ja ni fattar nog. Ni känner väl säkert likadant med!

Blir en hemma dag idag med!
Ska pyssla om fåglarna lite tänkte jag. På tisdag, kanske ev. på måndag så kommer det första ägget av kläckas av de 3 st som finns i holken. Om allt nu stämmer! Håller tummarna, för det hade varit så kul att få små fågelungar:)
Små små sötnötar:P

Vet inte vad jag och J ska hitta på sen när han kommer hem. Ska fråga om vi kan sticka till Hallandsåsen och gå där upp i bokskogen:) Mysigt där uppe nu när det är vår och soligt och varmt:P

RSS 2.0