Helgen!

Igår så var vi till min arbetskamrat från HMC.
Hans fru ville ut och plocka bär och svamp och frågade oss om vi ville med ut.
Åkte mot åled och stannade vid vägkanten och vandrade en bit in i skogen, men hittade ingenting där. Jag hade kommit ifrån de andra och trodde de hade gått tillbaka till bilen så började gå åt det håll vi kom ifrån. Ropade på Jens 2 gånger, men inget svar. Tredje gången jag ropade så svarade Jens och vi gick tillbaka tillsammans till bilen.
När vi väl var framme så såg vi att min arbetskamrat inte var där och inte hans fru heller, men efter en stund så ser jag en vit hink inne bland buskarna och ut kommer frun.
Hon frågar om var hennes man är, men vi visste inte och hon sa att hon trodde att han var med oss, men så var det tyvärr inte.
Tänkte ta och ringa honom men där stod det "endast nödsamtal". Happ tänkte man, antingen har han hittat något eller så har han gått villse! Frun går tillbaka och ropar på honom, men hon får inget svar. Vi ropar på honom ifrån bilen, men inget svar.
Kollar mobilen igen och då var det täckning, ringde till han och som tur var så hade han med täckning. Han visste inte alls var han var och hade gått åt ett annat håll.
Vi ropade tillbaka hans fru och hon trodde att han hade kommit men så var det inte:(
Tutade med bilen flera gånger så att han skulle gå mot tutljudet. Ringde flera gånger, men han kom längre och längre ifrån.
Vi statte oss i bilen och började köra fram och tillbaka på vägen och tutade. Stannade vid en grusväg som vi trodde att han gick på för han sa att han gick på en grusväg och hörde bilar som körde. Men vi väntade och väntade, ingen Johan.
Tillslut ringer han och säger att han hade kommit till en asfalterad väg och sa att vi skulle åka mot åled.
Jens tog bilen och körde iväg medan jag ropade på hans fru att hon skulle komma tillbaka.
Stod och väntade en stund och då kommer Jens tillbaka med Johan i bilen. Vilken lättnad!
Lite pinsamt att alla gick ifrån varandra:S
Åkte sen till ett annat ställe vid simlångsdalen och där hittade vi kantareller och trattisar, men det var inte mycket vi hittade eller letade efter. Bara kul att få vara ute lite!

Åkte hem till Johan lagade mat och grillade.
Det blev Fläskytterfilé med vitlöksmarinad, vitlöksbröd, potatisgratäng med vitlök, tzatziki och sallad. Mycket vitlök:P Gott som bara den var det:)
Spelade kubb medan vi väntade på att köttet skulle bli färdigt och lekte med hundarna.
Spelade när och fjärran efter maten och jag och Therese vann:P
Seplade sen wii, spelade dart och bowling och jag vann förvånansvärt på darten:P Var super kass på det sist vi var hos dem, men bowlingen gick inget vidare.
Åkte hem vid 01:20:S men hade super skoj:D
Tack för en jätte trevlig lördag eftermiddag:)

Idag blir det te att baka matbröd, tvätta och städa, i övrigt vet jag inte vad som ska hittas på!Jag tackar min minsta syster för en härlig förnyelse av min blogg:)
Piggar upp min blogg ytterligare, öven om man inte är så värst aktiv med den:S, men har man fullt upp så hinner man helt enkelt inte med den jämt.

Tack fotoiblodet.blogg.se
Lova you;) 

HMC

Jobbar för fulla muggar på HMC nu och har fått förlängt vikariat 7 veckor till än det jag hade från början av mitt sommarvikariat.
Vecka 36 skulle ha varit den sista men som tur är så fick jag som sagt 7 veckor till. Kommer att jobba v.37 för en  av de 2 som egentligen är chafförer och kör ut hjälpmedel till "Brukare".(semester) Sen v.38 och 6 veckor frammåt för den andre chaffören som ska operera sig.
Är så glad att det har flytit på som det har gjort och hoppas att jag får fortsätta så också:P
Skickade in uppdateringen för vikariat på förskolorna i kommunen förra veckan, men tror inte att det kommer att dyka upp så mycket jobb där på dagisen. Hamnar i andrahand i inringningen där för att de ringer vissa personer för de som är i vikariepoolen.
Skickade in min dator i måndags förra veckan och ringde dem idag och kollade med dem hur det hade gått. De sa att de hade fått den i fredags och att de hade påbörjat reparationerna så hoppas få tillbaka min älskade dator snart. Är ju i stort behov av den dels för att betala räkningarna, söka på internet och jobbsök.
Hoppas det inte alls är förstora fel på den.

Aja nog babblat om det, ska kolla runt lite till på nätet nu när man har tillfället i akt nån timma till.
Sitter på bibblan i Halmstad nu nämligen....

Annars är det bra med mig^^

Länge sen!

Jobbar och står i hela tiden!

Har inte skrivit något på länge bara för att min dator har gått sönder, väntar på att den ska bli fixad snart:/
Ha det bra!

RSS 2.0