Fredag!!!

I går eftermiddag efter aktivitetscentret så åkte jag hem och lämnade min väska och sen så drog jag ner till stan för att träffa J. Vi käkade lunch tillsammans. En riktig lyx lunch;) Hehe pizza:P Orkar aldrig att äta upp en hel:( men men.. Sen så gick vi runt på stan och jag köpte en julklapp. Det var egentligen tänkt att jag skulle köpa 6st men det blev bara 1. J han köpte 2 julklappar, en till hans syster och en till hans bror.

Efter aktivitetscentret så ska jag hem. Tänkte ta och köpa resten av julklapparna, men tiden räcker inte till till det. När jag är hemma så ska jag ta och städa undan lite på mitt rum, packa för denna helgen till J och göra nått mer som jag inte kommer ihåg just nu :S Ska även in till mamma och säga hejdå om inte hon har slutat innan jag åker iväg.


Får se hur helgen blir. J och jag kommer i alla fall att äta något som han tycker är smarrigt antingen idag eller i morgon kväll. Tycker då att det låter smarrigt när han talade om vad det är i maten:) Vi brukar äta nått likande tror jag fast med kassler så jag får se om det är nått likande:P

Nej nu har jag inte tid med detta! Måste fortsätta med mitt!!
Ha en bra helg, ni som läster min blogg:)

@~>~>~ Vi ses snart ;D ~<~<~@

Onsdag!!

Mörkerkörningen i går gick bra, trots att det bara var killar som satt i den bil som jag var ute och körde i. Tur att de var tysta där bak:) för man kände att det bara var jag och min lärare och körde i bilden.
Idag är det den sista körlektionen innan uppkörningen som kommer att vara på måndagen. Så jag hoppas att det kommer att gå bra, för jag vet inte vart jag tar vägen i så fall om det skulle s*ita sig totalt idag, men det tror jag ändå inte att det kommer.
Kommer nog säkert att vara sjukt nervös när jag ska ta och skriva upp, men jag hoppas verkligen att det försvinner sen!

Jobbsökaraktivitet idag! Segt som bara den. Kan ju liksom inte söka något jobb alls. Hittar ju inget som passar inom mina ramar! Har sökt på andra sidor också, men där hittar man inget. Such!!!!


Linedance ikväll! Den sista också för denna terminen :´( Kommer man att sakna det? Ee ja det kommer jag garanterat att göra! Får väl ta och springa eller ta en promenad så att man inte korkarigen totalt. Motionen är urkass. Ni vet det jag skrev om i somras! Men jag ska försöka göra nått åt den. Går ju raskt fram och tillbaka från aktivitetscentret och det är en bra bit att gå från busshållsplatsen och dit, så det blir ju i alla fall lite "hjälp" utav det! Aja!!!

I helgen så blir det en J helg :D Vi ska äta nått gott, så jag får se vad det blir;) Sen så vet jag inte vad vi ska hitta på. Finns inte mycket att göra i den lilla staden. Ehm.. om man kan kalla det för en stad?:S Men mysigt är det där:P Påminner mig om lilla Krylbo uppe i dalarna:) En närbutik och Sibylla å en frisör. Å just det! Ett konditori också:P Fast Krylbo har ju Konsum, 1 eller 2 pizzorior, frisör, tågstation, Sibylla och nått mer småpryttel på stationsidan. Så ja:) Men det är ändå jämnt upp med vad man har att göra i båda "städerna":D
Aja!!!

Det ska bli jätte skoj att få komma hem till J :D

Saknar dig;)


Kliniken och mörkerkörning!

Idag så ska jag först till aktivitetscentret. Vi kommer att hålla på med nått om hälsan. jag vet inte vad det kommer att innebära, med tanke på att de tydligen har gått igenom lite av det förra veckan när jag var och jobbade.

Känner mig så himla stolt över att vikariat grejen börjar komma i gång. Tänk er att denna månaden så kommer jag att ha tjänat ihop en hel del :D

Efter att ha varit på aktivitetscentret så ska jag till kliniken där jag bor och kolla upp det problem som jag har. Se om de kan fixa det åt mig, för jag har försökt rätt länge själv med att bli av med det.
Sen efter det så ska jag nog kanske ta en promenad och sen sätta mig och måla färdigt gipsfigurerna.
Sen så ska jag mörkerköra kl 6 med trafikskolan för att jag blev tvungen att ta och göra det också innan jag ska göra min uppkörning.. Hihi inte långt kvar:P Lite nervös över hur det kommer att gå, för jag vill verkligen inte kugga på den:(

Måste ta och kila i väg nu... ha det gött!!!

Älskar dig;)

Helgen!!

I helgen så blev det inte stugan åp grund av att farfar var upp till Västerås och firade en sälkting på födelsedagen. Så det blev en helg med familjen i stället! På lördagen så åkte vi in till stan, mellersta syrran hon skulle köpa lite kläder och jag köpte också det fast bara ett klädesplagg. Ett halternecklinne eller vad det nu heter, fast det kommr jag ju inte kunna använda förän till sommaren någon gång. Får se när jag änvänder det!
Köpte lite pyssel på panduro inne i stan också:)

Efter några timmar på stan så tog vi och åkte runt till olika bilbutiker, men vi var rätt sent ute med det. Det var stängt på alla ställen som vi tänkte gå in och kolla på en ny bil, så vi åkte ner till Wapnös julmarknad och gick runt där i lite stressad tackt. Efter drygt 45 min så tog vi bilen tillbaka in till stan och skyndade oss in på Rejmes bowling. Hade bokat tid för bowling och det var inte långt kvar tills det var vi som skulle spela.
Mamma vann två gånger, pappa en gång och mellersta systern en gång å. Jag och min minsta syster kom lite efter, men hur långt efter det har jag ingen aning om!
När man kom hem så satte jagh igång med det pyssel som jag köpte på panduro. Alltså gips hade jag köpt och ansiktsformar till.

På söndagen så ringde min riktiga pappa först en gång, mamma svarade inte. Gick typ 30 signaler innan han la på. Sen en gång till fast på mammas mobil och sen igen på hemtelefonen, men då svarade mamma och frågade vad han egentligen ville.
han ville prata med oss men både jag och mina systrar ville inte prata med honom, men han gav inte upp när mamma pratade med honom så vi gick ner och pratade lite. Inget vettigt ville han, det enda han ville var att fråga om vad vi önskade oss i julklapp, å det struntar jag fullständigt i om vi får nått eller inte. Jag vill inte ha nått utav honom, i alla fall inte nått som han har köpt för pengar. Med det menar jag att det känns som att han köper oss tillbaka. Det jag vill är att han ska vara intresserad om vad som händer å så i hans barns liv.
Sist han ringde så talade min mellersta syster om vad hon gick för linje å denna gången så frågade han samma fråga. Han bryr sig liksom inte vad han får för svar, det är liksom lika snabbt borta som han fick svaret.
Skulle vilja berätta om vad som händer i mitt liv för honom, men det är liksom helt meningslöst. Han bryr sig inte. Han ringer bara för att han vill att det ska se bra ut, så som att visa den nya tjejen att han "bryr" sig om att ringa sina riktiga barn.
Trodde att pappa ine skulle ringa igen när jag sa att jag hade en annan pappa, en som verkligen beter sig som en riktig pappa. Men han gjorde det ändå:/ Jag sa mitt den gången och vill inte fortsätta längre. Min riktiga pappa kan ägna sig åt den tjej som han har i USA och den låtsasbror som vi har, för bryr inte han sig mer om oss så kan han ägna sig mer tid till dem i stället!


En dålig dag på söndagen, men den blev bättre:) J kom hem en sväng till mig. Han hade tur med vädret:P Det regnade precis innan när han frågade om han fick kika in, men under resan hit så var det uppehåll.

Åh som du retas över att jag inte vet vad jag kommer att få utav dig i helgen! Men du vet inte vad jag kommer att ge dig så;) Det gämnar ut sig. (Ehm, beroende på vad du har som inte jag har då! Har ju sagt att mitt inte är så värst märkvärdigt).
 
Första lönen idag:D I morgon får jag den:P ja 95,15 i timmen. Det är då inte illa pinkat med tanke på att jag trodde att jag skulle få 50 eller 60 kr pågrund av att jag jobbar innom kommunen och är en vikarie, men jag klagar då defenitivt inte:D Är s*it glad för det lilla ändå;)
Se vad nästa månad ger:P

Var med J nu på eftermiddagen, tog en fika, gick lite i butiker. Han köpte en skiva och en ny plånbok. Hade clas ohlson genomskinligt hobbylack så skulle jag ha köpt det och jag tänkte ta och köpa magneter, men jag skippade denna gången. Vet ju inte vart magneterna ligger där så, jag tar det nästa gång som jag är ute och ränner på stan.

Nej nu måste jag ta och ge mig.

-Upp med händerna högre upp så att jag ser dem......
-Har gett mig.
-Eeh nej, det har du inte alls det!
-Jo, jag ska bara säga att jag ska ta och måla nu istället.

Gu vad jag är knäpp:/        
:D

Älskar dig gössa mycket!!!

Torsdagen:p

Hehe Nina är allt nyfiken;) Kan säga att det är nått med foten att göra som jag har problem med:P

Har jobbar idag. 5 timmar på mammas jobb:p Det gick bra att jobba där, väldigt lugnt och skönt faktiskt med tanke på att vi var 8 barn totalt på avdelningen:p Härligt för öronen att det var så lugnt, men pågrund av att det var få barn så blev det inte lika mycket timmar som det egentligen var tänkt att det skulle bli.
I morgon ska jag också jobba! Blir troligen 7 timmar då om de håller det som de har sagt. Får se! Å i morgon så är det åter ett nytt ställe. Ska nämligen inte vara på samma förskola som idag.

Åt makrill till maten som de serverade på förskolan. Rätt gott, men andedräkten:s Pänk er att rapa upp makrilluft åsså känner ni det. Eyuuu....

I kväll så blir det en tidigare läggdags för min del. Ska upp 5 imorgon! Zzzzzzzzzz..... Ska börja jobba kl 7 imorgon, det är därför. Sen så måste jag ta cykeln, så jag måste ut och pumpa mammas cykel snart. Har liksom inte tagit och fixat min cykel än. Ska nog lämna in min cykel rätt snart ändå. Det var egentligen tänkt att jag skulle ta och byta däcken på dem närmre våren, men det ser ut som att jag kan behöva den när det är tidiga mornar när bussarna inte går:/
Å när jag kommer hem så ska jag ta och lägga mig och försöka sova en stund innan familjen ska iväg och fira pappa för att det har häntlite på jobbet och gått bra. Så jag vill liksom inte sitta helt slutkörd och trött och äta eller vad vi nu ska göra för något.


Igår så var J här. Visade fåglarna (den nya) och sen så gick vi upp på mitt rum. Fick se hans operation, fick inte se hur det såg ut under bandaget då men, det såg rätt läskigt ut ändå, med tanke på vad man såg utanpå. Tycker synd om honom. Första dagen så hade han tydligen ont, alltså s*it ont. Vill inte att han ska ha ont heller. Å sen så tycker jag mer synd om honom med tanke på att han ska göra om sakka grej igen:/ Aja! men han måste ju för att det ska bli bra!

Vi åkte sen till MAX och käkade handburgare. Det var längesedan som vi var dit och käkade tillsammans. Det måste ha varit 3,4 veckor sedan vi var dit. Inte för att det spelar någon större roll att vi har varit där och käkat då men, aja :D.

Åhh jag kan inte fatta att vi inte kan säras ifrån varandra. Är som magneter på varandra hela tiden. Man vet ju att det kommer att ta tid tills nästa gång som man kommer att ses, men ja vi är ju inte tillsammans hela tiden och inte så länge som man hade velat. Känns som att man inte hinner med det som man vill. Så som att prata och vara med varandra. Det är nog inte så konstigt att det är så här mellan oss heller. Vi tycker om och älskar ju varandra:) Så ja:D
Älskar dig så himla mycket!!!!


Onsdag forts.

Så då så har man varit till trafikskolan och kört. Körde en massa ute på landsväg och lite inne i stan. En parkering gjorde vi å jag kan säga att jag är glad över att vi bara gjorde en parkering med tanke på att jag råkade missa en hastighetsskylt, slirar på kopplingen för mycket och att den första rondellen inte gick nått vidare bra. Krockade inte då men, ändå!!!
Dålig dag tror jag att jag hade, fast däremot så gick det bra när jag parkerade:P Fast, ja jag har ju bara parkerat en gång så jag har ju inget att jämnföra med:/ Aja, vi gick igenom inner och yttre kontroll också. Denna gången så var det jag som skulle förklara det som vi har gått igenom två gånger. Gick hyfsat bra! Under huben (vet inte hur det stavas, men strunt samma) hade vi inte gjort tidigare, så det var dags att göra det å. Haha är så glad:D Han tyckte att jag kunde det jätte bra:P Fläcktremmen hette nått annat i den bilen. Har redan glömt bort det:S Kommer det på uppkörningen sen om vi inte tar det igen jag och min lärare så kommer jag att säga att jag sa att det var en fläcktrem men att han sa att det var nått annat på denna bilen. Så petigt tror jag att det inte är med den heller. De tar nog säkert vätskebehållarna, batteriet och säkringsboxen vart de sitter. Ska ta och träna lite mer hemma och kolla på familjens två bilar.


Efter körningen så gick jag till Panduro och beställde grejer som jag sen ska ge bort i julklapp. Ska fixa dem alltså och sen ge bort det. Får se hur fint det blir. Blir det inte det så får jag ta och hitta på nått annat helt enkelt, för hur kul är det att ge bort något som man själv inte är nöjd med?

Gick till Clas Ohlson och köpte mjuk plastglas som vi ska använda till fågelbadet! Rätt dyrt faktiskt! För 1270x660mm så kostade det 219kr, men bra är det i alla fall för jag menar det blir ju inte blött på väggarna om de ska hoppa in där och bada. Tapeterna kommer ju i så fall vara helt bubbliga å det vill man ju inte att det ska bli.


Snart så ska jag dra mig ner till bussen och åka till högskolan, sen ta och gå ner till aktivitetscentret. (Sitter vid datorerna i biblioteket nu).


Sen så ska jag hem:P Å träffa J:D


Åh just det! Har precis beställt tid för det problem som jag har:P FÅr se vad de säger sen när jag kommer dit och visar upp det:) Vill egentligen inte visa upp det, men för att få veck dem någon gång så får jag väl ta och göra det ändå:/ Aja, det är ju för min egen skull och för de andra runtekring.


Nu måste jag kila....


Onsdagen!!!

Ska bara ta och radda upp vad som kommer att hända idag.

Nu på morgonen så ska jag dra till stan, köra med trafikläraren. Kommer troligen att bli parkeringar, backning och att köra långsamt.
Efter det så ska jag snabbt till Panduro i stan och köpa mig lite småpyssel som jag ska hålla på med. Ska göra kylskåpsmagneter!! Kul va?
Sen ska jag käka nått å vad det blir har jag ingen aning om.
Sen blir det bussen om jag inte har gott om tid att gå till högskolan och ner till akivitetscentret.
Ska ha nått grupparbete idag med en tjej, sen så blir det en fika stund och sen sitta och hålla på med datorerna.
Sen när vi slutar så ska jag skynda mig iväg till bussen. (Ska kolla när de går från högskolan snart, efter att ha skrivit fördigt).
Sen så ska jag träffa älsklingen:P Se när jag kommer hem och när han kommer. Han kanske redan är här då. Får se!!

Nu så ska jagsnabbt kolla när bussarna går och sen ta och klä på mig!!!
Ha det gött!!!

@~>~>~ Älskar dig;D ~<~<~@


Tisdag!!!

Igår så ringde jag för att beställa tid för mig och mina systrar som kommer att ta ännu en till spruta. En spruta mot livmoderhalscancer. Det är ju inte så kul att man får det sen. Visst, man kanske kan få det sen i alla fall men man har ju i alla fall försökt att ha gjort nått åt det!

Idag har det varit lika segt som igår på aktivitetscentret. Har bara sökt jobb och skrivit personligt brev.

CVn tycker jag att den ser bra ut så:P


Var hos Nadia på förmiddagen och pratade en hel del. Hon hade mycket att säga! Bara bra att hon pratar på. Lyssnade på hennes favorit artist, drack glögg och åt lite pepparkakor:P Gössa gott med glögg:) finns det någon godare varmdryck? Ehm.. Ja varmchoklad kanske är gott, men det tycker jag är lika gott som glögg så:P


I morgon förmiddag så ska jag ta och övningsköra. Se hur det går:S Ska träna mera på att parkera, köra långsamt och backa runt hörn. Men det kommer nog säkert att gå bra:) Är kass på de grejerna då men det ska ändå gå bra tycker jag. Det MÅSTE gå bra... Har ju inte nå långt kvar till uppkörningen! 

Nu när jag har kommit hem så har jag ringt till amadeuskliniken, men man kunde tyvärr inte ta och boka någon tid för det problemet som jag har nu. Ska ring i morgon bitti efter 8 någon gång och boka tid. Får ta och se om de kan hjälpa en med det tag vill få bort. Stör mig på det som jag har problem med och vad det är, tänker jag inte tala om. Det är bara några få som vet om det! Har försökt att få bort det själv men nu så har jag verkligen tröttnat på s*iten. Nu ska det bort!!!

Nej nu så ska jag ta och städa mitt rum. Ehe det ser ut som ett bombnedslag just nu efter gårdagens lilla röjning! Fick bort lite igår, men jag råkade ta och stöka ner lite mer än i onödan. Borde egentligen ha börjat med en sak i tagen, men sen så kom jag på att jag hade lite annat också:S Aja!!!
Ska ta och fotta vår nya pippi så ni får en blid på hur tjejtjusaren ser ut;)

image8

Gry (alltid den blicken på fotona), Adam och sist men inte minst vår nykomling som just nu heter putte. Ska sätta in en bättre bild på honom sen, han är lite blyg av sig just nu:)

image9

Grys finaste bild hitills:D

Nej nu måste jag sluta! Ha det så bra!!!

Älskar dig;) <3


Helgen:`(

Jaha då var ännu en helg gådd! Så som du sa imorse J så går det snabb, super snabbt.
Precis som att sanden rinner i väg när ett timglas har ett för stort hål. Jag hinner knappt blink före innan det händer nått nytt. Dagarna är fulla med aktiviteter och endel tid går till det som är helt oviktigt, men ändå till det man behöver. Så som en stund framför tvn å varva ner och en stund till att lyssna på musik och bara koppla av.
Något som inte är oviktigt utan viktigt för mig i ett liknande exempel är att bara få ligga och hålla om någon, någon som man älskar och tycker super mycket om! Man behöver det, alla behöver det, en stund för sig själv.

Helgen har varit underbar även om det inte har gjorts så mycket, men mysig har den varit:)
Fika hos Js föräldrar, lagat mat tillsammans med älsklingen, myst framför tvn och tittat på film. Sen har vi gjort lite mer, men det vill jag inte skriva om! Privat kallas det!!! (Har börjat lära mig vad ordet privat betyder, skriver ju näst intill allt innan).
Vaknade i morse av att J viskade mig i örat:) "Grattis på 3 månadersdagen älskling". Gissa vad glad jag blev när jag hörde de orden:D Fattar inte hur allt har gått så snabb. Det känns liksom som att jag precis har träffat J, men ändå så har det gått 3 månader. Förstår ni! 3 MÅNADER!

Jag ångrar absolut ingenting! (Förutom att jag tvekade och tänkte ta och gå ifrån min första träff med J. Den tanken ångrar jag att jag tänkte på).

Pratade i sömnen i natt:) J hörde det, men jag minns inte vad jag sa. J mindes och upprepade de ord som jag sa men de är lika bort flugna som när jag drömde. Drömde i alla fall att J viskade nått till mig på kvällen och jag viskade tillbaka. J hörde vad jag sa när jag sov (han trodde att jag var vaken) så han frågade mig vad jag sa för något och tydligen så svarade jag sovande tillbaka att det inte var nått.
Hel knasigt, men jag brukar prata i sönmen, men att jag svarade honom när jag sov är det som är hel knäppt. Hur lyckades jag med det? Aja!!

Hehe fick min rygg utsträckt också när jag var hos honom. Snacka om att ryggen knakade och man kände till och med hur det knäppte till i ryggraden, men skönt var det för jag hade lite om innan. Kändes som att man var lite seg också. Tack så mycket för det;)

Happ får se tills nästa gång en Jhelg blir. Det börjar tyvärr bli kallt ute nu så jag får se hur länge jag kan åka fram och tillbaka till J på helgerna. Hoppas verkligen att jag klarar mitt körkort sen i alla fall!!!

Nästa helg blir det stugan, för nu var det länge sedan sist.

Kom hem vid 1 tiden idag, fick upphämtling av familjen! Åkte och köpte fika och sen satt vi och fikade i vardagsrummet. Kändes lite konstigt att sitta inne i vardagsrummet och fika. Det brukar vi ju göra när vi har gäster hemma. I alla fall så efter en stund så hör jag att det krafsade jätte mycket i fågelburen och vänder mig om och tittar. En, två, tre fåglar... Va? har vi köpt en till fågel.:D Blev lite överraskad även om det har varit lite snack om att skaffa en tredje också. Putte heter han nu i alla fall, innan så hette han Kent, tror jag. Putte kan låta som att han pussas och han kan också låta som när ni vet när man visslar på nån snygging:) kul!
Ska sätta in en bild nån dag så att ni får se hur han ser ut. Vi vet i alla fall att Putte är en hanne, men de andra är vi fortfarande fundersamma över.


@~>~>~ * ~<~<~@

Du är den som fick mig att inse att kärleken finns!
att bara få höra dina ord och att få hålla om någon som dig känns helt underbart
att få se dina ögon och att få se ditt underbara leende gör att man dras direkt mot dig

att få känna mig trygg i dina armar och att få veta att du är där för mig betyder allt


Du är en helt underbar människa J å jag är så himla glad att jag har dig.

Jag är så lycklig över att jag tog min chans att träffa dig.

Någon som dig vill man bara inte gå miste om!


Älskar dig så mycket, även mer än så!

Puss på dig älskling


@~>~>~ * ~<~<~@


I morgon!!!

Ja ha ni, mina läsare!
Saker och ting tycker mig just nu även om det inte alls är mina problem, fast jag har ju ett problem.
Vill ta och skriva av mig lite innan jag lägger ner för idag!
Mina två bästa vänner har problem. Ett gemensamt och sen har min ena vän några problem, men vilka det är, det talar jag inte om. Det stannar mellan de två och mig! Kan ta och skriva om mina egna problem i stället, för där avgör jag själv vad jag får och vill skriva.

Mina vänner är det underbarast jag vet! Kan prata med dem om vad som helst, å då menar jag om vad som helst. De två som jag har mest kontakt i min vänskapskrets betyder lika mycket för mig som min pojkvän gör.
Jag lyssnar och lyssnar på deras prat om deras problem o.s.v, å det är bra att de vågar prata av sig med mig, men det börjar kännas för mycket. Tänker hela tiden på hur de har det, hur de mår, hur dåligt de mår av det som händer. Ja! Allt! Suckar djupt!! Vill inte att de ska må dåligt och ge upp det som de har på G, men hur ska man säga nått när den ena har flera problem samtidigt och den andra två problem? Hur ska man hjälpa dem? Är alltid där för dem och lyssnar till det som de har att säga och så, men det det känns som att det blir mer och mer.
Läser någon av mina två närmsta vänner detta så vill jag att ni fortsätter prata och berätta om era problem, jag finns här för er även om det börjar kännas bli en aning mycket. Det är bara bra att ni pratar på, för då vet jag och sen så har jag hjälpt er på ett sätt och vis. Ni får i alla fall prata med någon som ni litar på och håller det för mig själv, även om jag tar upp att ni har vissa problem här och nu i denna blogg, men jag har inte raddat upp om vad era problem är.
Säg inte förlåt för att ni pratar på om dera problem! Vad gör man inte för sina vänner när de har problem?
Jag finns där för er!

Ja, mitt problem då! Eller mina problem!!!

Det första är att mina sparade pengar tickar iväg! Äntligen är i alla fall körningen snart färdig så att man slipper den utgiften. Tidigare har jag haft svårt för att unna mig själv, så som att ta och köpa mig en tidning, en glass eller lite godis. Innan på gymnasiet så köpte jag något varje gång som jag var och veckohandlade med familjen, men nu så har det verkligen gått i vågor. På höstlovet i dalarna så gjorde jag av med drygt en 1000-lapp. Förra veckan gjorde jag av med 500kr och igår gjorde jag av med 800kr för övningskörning och för en ny tröja. Är glad att jag köpte det, men när jag tittar på siffrorna så känns allt som värsta rishögen. Kommer jag ner i 3000 (från det jag har nu) så kommer jag säkert att börja gråta och bekymra mig. Visst 3000kr är rätt mycket, men tänk efter, hur länge kommer de att räcka då?
Det enda som jag ser ljust på nu är de vikarielöner som jag har tjänat in. Hur mycket det är har jag ingen aning om. Sen så har jag ju också erkättning för att jag är på aktivitetscenter på dagarna om det inte är så att det kommer nått vick. Så det känns bättre att få veta det att det börjar ticka in lite!

Sen så bekymrar jag mig för att jag inte kommer att klara uppkörningen, även om det gick s*kit bra i går när jag övningskörde på trafikskolan. Vill ha det där pappret den 3 december så att jag kan vara glad och lycklig till jul, för jag vill inte vänta hur länge som helst till nästa tillfälle i så fall.

Bekymmer med jobb har jag å:/ Ska jag någonsin komma till en ny intervju? å kommer den att gå bra eller dåligt?

Sen har jag ett problem till eller vad jag ska säga, men det kan jag tyvärr inte skriva om. Det är för personligt!

Mina problem kanske inte är mer värderande än vad mina vänners är. Mina är liksom ingenting jämfört med mina vänners problem är, känns det som i alla fall. Aja, känner mig lite putt nu, men saker och ting kommer att bli bättre så småningom, men när? Jag får krupp:(

@~>~>~ Älskar mina vänner, familj, släkt och pojkvän gööö mycket, ni är mitt allt. ~<~<~@
           ~*~ Utan er så vore jag ingenting ~*~


Torsdag!!!

Igår så bestämde jag mig hur jag ska ta och göra till helgen!
Å jag har bestämt att jag ska åka till honom, vi ska fira vår 3 månadersdag då ju:) Den är på söndagen:P
Se vad vi ska hitta på! Är det fint väder så ska vi till Hallandsåsen och ta en fika tillsammans, men i övrigt vet jag inte. Å sen så ska vi äta kycklingsallad som troligen blir på fredagen. Sen så ska vi bara ta och fundera ut på vad vi ska äta de andra dagarna! Ska fundera redan nu så jag inte ska se ut som ett fån igen! Det är ju så svårt för mig och veta vad vi kan och inte kan äta. Han har ju liksom inte alla köksgrejer heller så som en glasform till en ugn. Gav som förslag på lasange förra helgen och då blev det inte av bara för att han inte hade en form för det:/ Får väl ta nått förslag som mamma sa förra veckan. Aja, vi får se!

Ska ta och jobba idag, från 8:30-14:30 på ett nytt ställe igen. Känns skönt att det rör på sig, men när man tänker efter så är det jobbigt att ta och lära sig nya namn, rutiner och lära känna stället snabbt som bara den. Önskade att man fick komma tillbaka till samma ställe en gång till!
I morse ringde ett annat ställe också, men jag kan ju tyvärr inte jobba nu idag, har ett annat sälle som jag ska vara på.

Se vad som händer i morgon!

Nu måste jag ta och sluta och fixa i ordning mig... Ha det!!!

@~>~>~ Älskar dig så;) ~<~<~@


Tisdag!!!

Är redan på aktivitetscentret och sitter framför datorn. Bussarna går så knäppt från det stället som jag bor på så jag kommer troligen att vara en 45 minuter förtidig varje gång som jag ska hit. Gick i snigelfart men det hjälptes ju inte särskilt mycket. Aja, jag får ta som det är.
I går kväll så pratade jag med Naza i typ 2 timmar, sen så bestämde vi oss för att träffas nästa vecka på tisdagen på förmiddagen. Så jag kommer att vara hos henne vid 9 tiden. Sen ska jag  till detta ställe (aktivitetscentret) som börjar kl 12.45.

Det snöade i morse, vilket jag inte alls vill att det ska göra. Vill inte att det ska bli minusgrader:(
Jag har ju liksom ännu svårare att ta mig till J i så fall. Blir det minusgrader så kan inte J komma och hämta mig med moppe för då är det ju liksom halt ute om det inte förstås är tort för då kanske det går ann.
Håller fortfarande på att fundera på hur fasiken jag ska göra till helgen. Frågade mamma om det var okej om jag åkte till J denna helgen och till stugan nästa helg, men jaa... Det är egentligen vädret som det hänger på!
Åhh får krupp snart, men om jag åker denna helgen så vet jag i alla fall vad jag har att vänta mig. Att göra det som jag missade denna helgen som var.
Aja jag får se hur jag gör!

Efter att ha varit på aktivitetcenter så ska jag till MAXI och köpa paprika och lite rökt skinka och säkert något mer som kanske lockar när man går bland hyllorna. Jag ska nämligen göra cosscoss när jag kommer hem(eller hur det nu stavas, ni fattar i alla fall vad jag menar). Sen så ska jag till arbetsförmedlingen och lämna in ett papper för att visa att jag har sökt till det där jobbet i Falkenberg, sen är det färd hemåt. Å då ska jag kolla en sak på internet. Ska kolla om man kan maila och boka tid för en grej!

Åh!! Egentligen är det härligt att vakna tidigt på morgonen, men man har liksom inte direkt någon lust att stiga upp. Man vet att man lever igen i alla fall när man går sömnigt ner för trapporna. För innan så var det ju inte alls så! Man låg ju och drog sig en stund och sen när man hade piggnat till lite mer så gick man upp. Det är liksom lite helt annorlunda nu.

Ska kolla på inspelningen av Prison Break när jag kommer hem också:) Visst det händer ju inte mycket i den serien. Massa tjafs fram och tillbaka om saker och ting som inte har löst sig, men man är faktiskt fast i serien ändå, likt som man var när Lost gick. Jag menar Lost är egentligen rent s'it om man tänker efter. De är ju på ön å det verkar liksom aldrig som att de kommer därifrån, men ändå så tittar man! Hel sjukt!!!

Aja... Hihi nu vet jag vad J önskar sig i alla fall:) Det var sååå väldigt svårt att lista ut det! Bruce Springsteens nya skiva. Fantasi? Hehe, ja du! ;)
Ska se om jag kan komma på nått mer som han ska få i julklapp.
Appropå julklappar! Jag har börjat att sy på den där spegeln igen:) Är stolt över mig själv, men det tar tid med tanke på att jag håller på med en massa annat också, men den borde då bli färdig till jul i alla fall om jag ägnar den lite mer tid. Å ni!!! Jag vet varför det tar så lång tid för mig att bli färdig med den! Jo, det är att man trättnar på att hålla på med samma färg hela tiden och sen så trötnar jag på när tråden tar slut;) Slött jag vet! Säg det inte till mig bara för jag har redan nämnt det för er;)

Nä nu måste jag ge mig! Ha det!

Måndag!!!

I helgen så var man med J från fredagen till söndag kväll/eftermiddag. Hade egentligen tänkt att vara där några timmar mer, men det dök upp en grej som gjorde att jag åkte hem tidigare igår. I alla fall så kan jag berätta att bussen till J lade av efter vägen. Blev rätt sur med tanke på att jag tog ju en tidigare buss till honom bara för att han kunde hämta mig direkt efter att han hade slutat sitt jobb, men så blev det inte. Han fick vänta på mig i 20min extra:/ Bussen då!! Ja den la av efter några km och han som körde bussen fick igång den igen, sen så efter ytterligare några km så var han tvungen att stanna helt. Vi stod där och väntade ett tag och sen så efter att han hade fyllt på med vatten så äntligen rullade bussen vidare. Snopet som bara den:(
När man kom fram så kramade man om J och gick till affären för att köpa tacos grejer till kvällen och sen åkte vi hem till honom.
På lördagen såvar vi till badhuset och badade en stund, inte alls länge kan jag säga för det badhuset är inte stort å det finns inte särskilt mycket att göra där än vad det finns att göra i Halmstad. Men kul hade vi i alla fall när vi tävlade om vem det var som kunde simma längst under vattnet o.s.v.
På söndagen så var det tänkt att vi skulle äta kycklingsallad, men det blev inte av pågrund av en grej som jag inte vill nämna. Alla behöver inte ha reda på vad det kan vara. Ni kan gott vara nyfikna för jag säger inte nå vad det är ändå!
Ja, sen så har jag funderat på hur jag ska göra med denna helgen som kommer. Ska jag åka till J i helgen också och åka till stugan nästa helg som kommer? Får ta och fundera ett tag till hur jag gör till helgen.

I alla fall så har jag varit till ett aktivitetscenter (arbetsförmedlingens aktivitet för arbetslösa ungdomar). De pratade lite om personligt brev och sen så gick de igenom om brandsäkerheten. Vi fick en rundtur i byggnaden och sen så fick vi reda på vad vi ska göra i veckan i alla fall det som är bokat så som tid hos HFAB på fredag. Ska dit och lyssna på vad det är och vad man kan få hjälp med o.s.v. Började i dag kl 9 och slutade 11.30 å resten av veckan så kommer jag att börja 8.30 och sen kommer jag att sluta 11.30. Sen nästa vecka är det andra tider!
Ja, efter när man har slutat så åkte jag hem, åt mat, sitter nu och skriver å lyssnar på musik. Ska kolla AMSs(arbetsförmedlingen) hemsida snart och se om det finns några jobb att söka till.
Åh just det! Haha när vi kom till aktivitetscenter och hade varit där ett tag så fick vi reda på att vi kommar att få stämpla in och ut oss varje gång som vi är där:P hehe kul:) Men det är egentligen till för brandsäkerheten med tanke på att de ser mycket bättre om hur många det finns i huset så att de kan ropa upp och kolla antalet sen om det skulle hända nått.

Nej nu måste jag kila... Ha det! 

Fredag!!!

I går så jobbade jag på ett nytt ställe som vikarie i 5,5 timmar. Det känns het underbart att få in lite mynt i fickan;) Å att det äntligen börjar ta och röra på sig i vikariepoolen,det är ju liksom ännu bättre. Blev i alla fall jättebra bemätt på det stället och personalen var verkligen förstående där, äver att det var nytt att jobba som vikarie o.s.v. så det kändes tryggt och trivsamt där:) Hoppas att jag får komma dit flera gånger och vikariera.

Hehe kan berätta för er som läser mina bloggar att när jag satt i soffan och tittade på småttingarna så kom det en liten tjej och frågade om jag kunde läsa en bok för henne. "Visst kan jag det", sa jag till henne. "Får jag sitta bredvid dig?", frågade hon sen. "Ja det får du", svarade jag. Sen satt jag och läste för henne i soffan och hon nuddar sin näsa mot min axel (Typ som snuffsar, om ni vet vad det betyder?)och rör lite på huvudet samtidigt som hon tittar upp på mig. (Jag ser det i ögonvrån). Hon slutar och tittar på bilderna i boken och sen började hon igen. När jag såg att hon tittade upp på mig så tittade jag ner på henne och frågade vad hon gjorde. Hehe till svar så fick jag "Du luktar så gott". Hehe det var ett riktigt gulligt svar:) Jag förstod ju inte vad hon sysslade med så:) Jättego tjej!

Idag så ska jag bara vara hemma och dammsuga hela huset, för det gjorde jag inte i onsdags eller igår. Sen så ska jag ta och packa ner det som jag ska ha med mig till J. Har faktiskt redan fixat fram allt, men allt ligger liksom till hälften ner packat i väskan. Åh just det! Jag har ju inte talat om att jag har köpt mig en väska. En 30l väska tror jag att det är, för det stod inte på den hur mycket den rymde. Den är svart och och är en Reebock väska:P Så den ska jag ta med när jag ska till älsklingen eller till något annat resemål som inte kräver så stor packning.


Sitter och lyssnar på Bruce Springsteen samtidigt som jag håller på att skriver denna blogg. Hans nya låtar finns på hans hemsida som man kan lyssna på:P Men jag lär nog ta och börja med dammsugningen nu så jag har den gjord någon gång.

Det är ungefär 6 timmar kvar tills jag ska till honom, åker innan 4 härifrån med buss, så jag är där lagom till J slutar så att han slipper ta och åka hem före och sen åka tillbaka och hämta mig. Hade jag haft jobb idag så skulle det ha blivit senare som jag skulle ha åkt hem till honom, men nu blir det tidigare. Hoppas att det inte kommer att regna sen när jag ska till busshållsplatsen för förra gången så var det ärligt talat ett rent helvete. Det blev ju liksom inte bättre när man kom dit allt för tidigt och särskillt inte när bussen kom i rätt tid heller. Den var försenad 5 minuter så ja, jag hoppas att det inte blir likadant denna gången å! Smockfull var ju den bussen också för två veckor sedan så jag hoppas att den inte är lika full denna tiden å.

J och jag ska i alla fall bada toroligen på lördag och sen så vet jag inte vad vi ska hitta på tillsammans. Vi hittar nog säkert på nått:)

Fy skjutton vad rädd jag blev nu!!!:S Mina mysbyxor som jag hade hängt upp på sånna där sugploppar på dörren ramlade ner nyss. Man blir ju ännu räddare för saker och ting när man är själv hemma och när det är helt tyst. Löjligt men sant! Man är ju liksom inte beredd på att det ska hända sånt när man vet att man är själv hemma. Sen så skrämmer man ju upp sig själv när man tex hör att trappan knäpper å då sitter man som förstelnad och inte vågar låta eller nånting..... Ähh nej gu vad löjlig jag är!!!
Måste ta och ge mig så att jag hinner med det jag ska på mina 6 timmar;)
Ha det en bra helg alla som läser!!!

@~>~>~ Allt är möjligt bara man ger sig fanken på det! ~<~<~@
 Älskar dig massor;D


Måndag!!!

Satt och skrev lite med Jocke medan jag höll på att skriva i ett CV på offentligajobb.se och skrev även ett personligt brev till en förskola i Falkenberg som arbetsförmedlingen hade tagit och skickat mig. Ska söka det bara för att de ska se om jag får det jobbet eller ej, men jag tvivlar på att jag får det. Jag menar det finns ju liksom barnskötare i Falkenberg å som behöver nått jobb, så varför skulle de välja någon som bor några mil därifrån? Aja, har i alla fall sökt det jobbet och får se hur det går med den saken. Någon gång i veckan så ska jag även ta och lämna in den lapp som följde med i arbetsförmedlingensbrev. Lämnar jag inte in den så tror de att jag kan klara mig på egen hand och inte behöver hjälp i fortsättningen. Det är alltså en så kallad uppföljarlapp för det jobb som jag sökte till idag. På den lappen så ska man fylla i rutor där det bland annat står om man har fått jobbet, väntar på svar, har ej fått jobbet, och tytterligare en till, men den kommer jag inte riktigt i håg nu. Oviktigt att veta för er!!!

Har varit ute på stan idag och lämnat ut lappar till några ställen sen så har man även varit till en garnbutik och köpt...? Hm vad då tro!? Jo garn:P Ska virka grytlappar till någon i släken men jag ska först ta och koncentrera mig till vad jag ska ge till alla. Det blir bara svårare och svårare tycker jag. Vad ska alla ha i julklapp?

Ska sy färdigt en segel till mormor i alla fall och ska bevisa till henne att jag inte har laggt ner den helt och hållet:) Visst, jag har hållt på med den i 3, 4 år eller nått, å jag kan säga att jag inte har kommit så långt heller med den med tanke på att jag har haft så fullt upp i skolan och allt, men nu har jag typ all tid i värleden eller vad fasiken jag ska säga. Den ska i alla fall bli färdig!!!

Sen så ska jag bara fundera ut resten också. Ska jag göra strykande åtgångar (kaksort) till "gamlingarna" i år också eller ska jag göra nått annat? Ska jag ta och göra flera olika kaksorter? Jag vet ju att "gamlingarna" uppskattar att få kakor, men det är ju inte så kul att få det varje år direkt:/ Vad ska man göra?

Har tagit spruta nu på eftermiddagen. Är lika spänd som alltid! Hatar sprutor men sist som man tog en så fnissade jag. Blev väl en nervös attack eller nått från min sida, för jag menar jag kunde ju inte hålla tillbaka fnisset sist.

Näsan rinner stup i kvarten också! Å det är ju sååå jätte fint med en röd nästipp:( Har lyckats bli sårig om näsan också bara för att man har använt vanligt toapapper innan och snytit sig med. Hittade liksom inget skonsammare papper igår, men i morse gjorde jag det. Gissa vad glad jag blev:D Ni vet sånna dära näsdukar:P Vita, lena och snälla mot huden. Måste vara knäpp och knasig som tycker att det är så Gudomligt, men man kan inte leva utan sånt papper. De flesta tycker att det är tantigt att ha en sån liten påse med sig i fickan, men det är för bra så man glömmer bort det lika snabbt;)
Näsdukar slår allt annat papper som man snyter sig med.... Haha tänk om man snöt sig med sandpapper:D
Nej nu ska jag inte vara för wawig;P

Min helg är i alla fall planerad! Var egentligen tänk att jag skulle följa med familjen till stugan, men så blev det inte. Kan säga att jag dras åt två håll hela tiden! Det ena är jag jag vill träffa älsklingen å den andra är att familjen och farfar vill att jag följer med till stugan. Dessutom så har det varit lite komplicerat, mend tanke på att jag är snäll mot allt och alla. Kan dra ett exempel som igår kväll, mamma frågade mig om jag skulle vara med J i helgen och efter att hon hade frågat det så sa ja så här: "Åh, får jag det?"... Mamma och pappa har tidigare sagt till mig att jag får avgöra själv hur jag vill göra, om jag vill följa med till stugan, eller andra ställen eller vara med J. Å jag kan säga att jag inte riktigt har vågat säga vad jag vill och inte vill göra, jag är definitivt inte rädd för dem å jag vet att det låter jätte konstigt med att jag inte vågar säga vad jag vill och inte vill, men föräldrarna vill ha med mig och J vill träffa mig. Å hela grejen är helt ny för mig också. Jag menar, jag har ju J i mitt liv och jag har aldrig varit med om nått sådant tidigare ( förutom vänskap och familjen å släkten).Det är ju helt nytt för mamma också! Första dotterna som har en pojkvän å första dotterna som är 18. Jag förstår henne helt varför de har varit beskyddande och att de fortfarande är beskyddande. Det är bara bra, med tanke på att det finns de föräldrar som inte bryr sig ett smack om vad deras barn/ungdomar gör.
Det är en helt annan känsla och värld man lever i nu! Nya saker händer och tiden har förändrats.
Igår trodde jag inte att jag skulle få sova över hos J, med tanke på det mamma hade sagt tidigare om att jag inte ska gå för fort fram, aldrig sovit över (förutom förr förra veckan), sen så trodde jag heller inte att jag skulle få sova över med tanke på att resten av familjen ska till stugan och de är långt ifrån mig om det skulle vara eller hända något, men jag tror jag vet varför..
En sak kan vara att J visade nått (för två veckor sedan) som gjorde att föräldrarna inte är lika oroliga. Att de litar mer på J, lika så som jag också gör. J visade för mig att han inte skulle tvinga mig till något som jag inte skulle vilja göra. Jag litar på J och den helgen för två helger sedan har gjort så att vi har kommit varandra närmre. Vi båda litar på varandra!
Sen så det här med att gå för fort fram!.. Jag tar i alla fall den tid det tar med allt som rör sig om mig och J, å J vet om det med.
Sen så tror jag att mamma börjar inse att jag inte är ett litet barn längre (inget illa menat alls), hon och jag vet om att jag måste ta de besluten själv, om jag ska vara med J eller om jag ska vara med familjen eller följa med dem dit de ska.
Men som sagt var så dras jag ändå åt två håll. Jag vill ju lika mycket som jag vill det andra.
Åh i alla fall så får jag ska jag till J på fredag eftermiddag:) och sen så blir det övernattning till söndag eftermiddag:P

Nu så ska jag ta och snyta mig och ta och maila en på arbetsförmedlingen och sen så ska jag ta och städa lite sen så efter det blir det lite tvtittande och sen blir det lite handarbete:P Blir nog ett och annat sms till älsklingen också:)

@~>~>~ Tillsammans med dig känns allt mycket bättre, å det vet du nu;) ~<~<~@


En vecka efter!!! Typ?:S

Ja jag har inte haft så mycket tid alls för att skriva. Inte ens att skirva om vad som hände i måndags och i tisdags som jag egentligen hade lovat ägna mig lite tid till, men saker och ting kom ivägen och tiden rann iväg.

I alla fall så det som jag skulle ta och brätta om i måndags och även om tisdagen så var det om mina första vick på två olika förskolor. Första dagen så var det rent utsagt skit kul att äntligen få ta och göra nått helt annat. Att äntligen få tjäna in lite pengar för en gångs skull. 5,5 timmar jobbade jag den dagen och på tisdagen så jobbade jag på ett annat ställe och på båda ställena så kan jag säga att man blev riktigt bra bemött. Även av föräldrarna och av all personal på ställena. Kom fram så glatt och hälsade på en. PÅ tisdagen jobbade jag 4 timmar.

På förmiddagen på tisdagen så gjorde älsklingen teoriprov på vägverket. Ärligt talat så var jag lite orolig att han inte skulle klara det med tanke på vad han hade sagt tidigare. Alltså:" Usch, det känns inte alls bra".
Nu kommer min lilla hemlighet fram som jag har "planerat" sen jag fick reda på att han skulle skriva upp.
Jo, hemligheten var då att jag skulle åka till vägverket och komma dit några minuter efter att han hade gått in för att skriva. Å så blev det! När jag väl kom dit så funderade jag på om jag skulle vänta utanför vid hans moped eller sätta mig där uppe för att vänta på att han klev ut genom dörren. Efter lite funderingar så valde jag att sätta mig där uppe. Satt och väntade i 40 min tror jag att det blev, jag kunde ju missa honom om jag kom dit lite senare ju!
Efter att ha setat där och flina för mig själv i ett hörn åt de som skulle in och skriva efter den första gruppen, så kommer äntligen J ut. Sitter där alldeles tyst för mig själv och ser att han tar fram mobilen och sen tittar runt lite i rummet. Helt plötsligt så får han syn på mig och ler stort:) Var han glad för att ha sett mig eller hade han klarat det?
Efter att ha vinkat lite och gått fram till honom så visar han pappret. GODKÄNT:D Yes!!! Han klarade det:D
Sen så fick jag reda på att han var skit glad över att få se mig sittande där och vänta på honom:)
Vi fikade sen efter att ha lämnat pappret i mopeden inne i stan, på ett litet mysigt café, sen så blev det inte mycket mer bara för att jag skulle ta bussen till jobbet, men vi fick oss en stund för oss själva ändå:) Huvudsaken det och att han klarade det:)

Sen så resten av veckan så har vi varit uppe i dalarna och varit hos mormor. Är alltid lika kul att träffa dem och komma ut på landet, så att man slipper stressen. "Citystressen" kan man säga! Att få göra det man känner för, tex hjälpa till med djuren om man vill (blev inte så mycket av det denna gången), hjälpa till med nått som G (morfar) behöver hjälp med eller vara inne och prata lite om allt möjligt med mormor. Saknar redan dalarna:`( men men man saknar alltid något! Är man borta så saknar man älsklingen, är man hemma så saknar man dalarna eller de utlandsresor som man har varit på. Sen så när man inte har nått att göra om dagarna så saknar man nått att arbeta med eller vara ute och jobba. Jobbar man så längtar man till ledighet. Det är svårt det där att anpassa sig till det som man saknar, men så är väl livet uppbyggt. Allt har sin mening oavsett om den meningen är lång eller kort.

Nej!! Usch nu måste jag dra mig tillbaka bort från nätet! Måste ta och snyta mig eller göra en äcklig bonnasnytning ( ni vet när man håller för ena näsborren och fräser ut snoret ur den andra näsborren). Bonnasnytningen tycker jag är skonsammast mot näsan. Inget jobbigt papper som sliter på huden så att det börjar svida som bara den mot näsvingarna. Nej banne mig! Ska göra en bonnasnytning och sen peta lite i näsan med pappret så att det blir tort och bra i näsan. Gosigt va? Eller visst e man gosig?;P
Nej, tycket jag egentligen inte, men vad då?! Kan killar och bönder göra en bonnasnytning så kan jag göra ett undantag och ta å göra det samma:P

Ha det bara alla vänner!!

@~>~>~ Längtar efter dig;) ~<~<~@


RSS 2.0