Tisdag!!!

Är redan på aktivitetscentret och sitter framför datorn. Bussarna går så knäppt från det stället som jag bor på så jag kommer troligen att vara en 45 minuter förtidig varje gång som jag ska hit. Gick i snigelfart men det hjälptes ju inte särskilt mycket. Aja, jag får ta som det är.
I går kväll så pratade jag med Naza i typ 2 timmar, sen så bestämde vi oss för att träffas nästa vecka på tisdagen på förmiddagen. Så jag kommer att vara hos henne vid 9 tiden. Sen ska jag  till detta ställe (aktivitetscentret) som börjar kl 12.45.

Det snöade i morse, vilket jag inte alls vill att det ska göra. Vill inte att det ska bli minusgrader:(
Jag har ju liksom ännu svårare att ta mig till J i så fall. Blir det minusgrader så kan inte J komma och hämta mig med moppe för då är det ju liksom halt ute om det inte förstås är tort för då kanske det går ann.
Håller fortfarande på att fundera på hur fasiken jag ska göra till helgen. Frågade mamma om det var okej om jag åkte till J denna helgen och till stugan nästa helg, men jaa... Det är egentligen vädret som det hänger på!
Åhh får krupp snart, men om jag åker denna helgen så vet jag i alla fall vad jag har att vänta mig. Att göra det som jag missade denna helgen som var.
Aja jag får se hur jag gör!

Efter att ha varit på aktivitetcenter så ska jag till MAXI och köpa paprika och lite rökt skinka och säkert något mer som kanske lockar när man går bland hyllorna. Jag ska nämligen göra cosscoss när jag kommer hem(eller hur det nu stavas, ni fattar i alla fall vad jag menar). Sen så ska jag till arbetsförmedlingen och lämna in ett papper för att visa att jag har sökt till det där jobbet i Falkenberg, sen är det färd hemåt. Å då ska jag kolla en sak på internet. Ska kolla om man kan maila och boka tid för en grej!

Åh!! Egentligen är det härligt att vakna tidigt på morgonen, men man har liksom inte direkt någon lust att stiga upp. Man vet att man lever igen i alla fall när man går sömnigt ner för trapporna. För innan så var det ju inte alls så! Man låg ju och drog sig en stund och sen när man hade piggnat till lite mer så gick man upp. Det är liksom lite helt annorlunda nu.

Ska kolla på inspelningen av Prison Break när jag kommer hem också:) Visst det händer ju inte mycket i den serien. Massa tjafs fram och tillbaka om saker och ting som inte har löst sig, men man är faktiskt fast i serien ändå, likt som man var när Lost gick. Jag menar Lost är egentligen rent s'it om man tänker efter. De är ju på ön å det verkar liksom aldrig som att de kommer därifrån, men ändå så tittar man! Hel sjukt!!!

Aja... Hihi nu vet jag vad J önskar sig i alla fall:) Det var sååå väldigt svårt att lista ut det! Bruce Springsteens nya skiva. Fantasi? Hehe, ja du! ;)
Ska se om jag kan komma på nått mer som han ska få i julklapp.
Appropå julklappar! Jag har börjat att sy på den där spegeln igen:) Är stolt över mig själv, men det tar tid med tanke på att jag håller på med en massa annat också, men den borde då bli färdig till jul i alla fall om jag ägnar den lite mer tid. Å ni!!! Jag vet varför det tar så lång tid för mig att bli färdig med den! Jo, det är att man trättnar på att hålla på med samma färg hela tiden och sen så trötnar jag på när tråden tar slut;) Slött jag vet! Säg det inte till mig bara för jag har redan nämnt det för er;)

Nä nu måste jag ge mig! Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0