Ledig dag!

Ingen som har ringt dag tråkigt nog:(
Men har ju 15 dagar hit och dit å det dyker väl säkert upp flera dagar med:)
Känns som att man har haft fullt upp med jobbandet ändå så jobblös är jag inte.
Så idag tar jag det bara det lugnt.
Kollade det sista ägget som kom i södags och det är med befruktat:) Det ägg som kom först av alla var inte alls befruktat så det tog vi bort igår.
Hade varit skit häftigt om ungarna kläcks och lever och blir självständiga sen, det hade verkligen varit en dröm:D

Var hem till mamma igår efter jobbet och höll på med deras fåglar. Minsta sis ville att vi skulle duscha Gry men jag började med att klippa deras klor. Ska se om Js och mina fåglar med behöver det! I alla fall toppa dem så de inte har så vassa spettsar. Tycker att de sliter bra på deras klor, har nämligen inte klippt dem på länge.
I alla fall så duschade jag alla mammas fåglar igår^^

Gurra, hon som häckar, hon lär nog tömt hela tarminnehållet nyss:S Det ligger en jätte hög nere på bur bottnen alldeles nedanför holken. Hon sitter och äter nu och zeke är inne och ligger på äggen:)
Han har äntligen fattat vinken^^

Igår på linedancen så var det repetion, själva den var ju super kul, men sen så fick vi en "bonusdans" som vi skulle lära oss. Var en aning ointresserad för att lära mig en ny dans igår:( Det gick bara inte även om den var superlätt:/
Stack 20 min innan med hon jag pratar med på linedancen. Kollade på hennes sprillans nya bil, ford fiesta:) Snygg som bara den. Hehe jösses ja! Jämför man med min bil till -81 så kan man då vara avis på henne, men lån har hon på sin bil. Å jag har en del utgifter på min bil om bilen pajar igen på något vis....
Ska ut idag och sätta dig nya bränsleslangar på den. Ska egentligen byta ut ett antal fler då men köpte inte nån i den storleken.
Se vad mer man ska göra bara!

I morgon ska jag jobba på HMC och efter jobbet så ska jag iväg och köpa en present för 50års kalaset som äger rum på lördag.

Nej nu får jag ta och hitta på nått!

Haudi!

Länge sedan när någon vettig blogg skrevs!

I går var mina föräldrar hjälpsamma med att åka från Halmstad och hämta mig och J i Ängelholm.
Min Golf 1a (-81) bara dog rätt som det var när vi två skulle köra ut på en ny väg på väntan att de gående skulle gå undan. Gasade lite och svängde å i korsningen så la motorn av. Försökte starta den men motorn gick i gång i 2 sekunder och sen la den av. Tänningen fungerar och J har slipat lite på tändstiften idag och gnistor kommer från dem, men den startar inte. Så ska kolla en packning i förgasaren i morgon då vi har hela dagen och se vad som kan vara fel. Ska testa att starta med startgas med och se. Verkar liksom som att den inte får någon dricka längre:(
Tråkigt som bara den!
Var in till däckfirman på förmiddagen och talade om vad som hade hänt med min bil och troligen inte kommer att komma in med den för att byta däcken. Förstående och ev. lite hjälpsam var han. Som tur är så gjorde det inget att jag inte kom för att byta däck. Han har så fullt upp ändå, men jag kände att det var en aningen pinsamt att gå in där och säga det. Man vet ju inte om han tror på en eller inte, men efter det intryck som man fick så såg det ut som att han trodde på händelsen. Hade bilen varit kvar i Ängelholm så kunde en firma där komma och fixa den, men den är hemdragen dit jag har flyttat.

I alla fall så är det väl bra för övrigt, men har tankar på bilen hela tiden. Går bilen igång, vilket jag hoppas, så behåller jag den så länge det bara går. Åtminstone tills sommaren eventuellt är över. Då har jag kanske lyckats sparat ihop ännu mera pengar och ev. till en både finare bil och en bil i bra skick :) Kanske från en bilfirma som säljer bilar?
Får låna min älsklings bil på måndag om min inte går igång i morgon.

Var ner till Lund idag och var på kalas hos en Js farfar. Åt smörgåstårta (tornfisktårta, silltårta och ädelosttårta) och skånsk spettekaka till efterrätt (gissa vad det är!), även lite godis med^^.
Hade det trevligt där:)
Har rätt kul åt skånska:P
Gissa vad det betyder? (försöker skriva så som det uttalas).
Peåg = ?
Kauga = ?
Rullebör = ?
Pantoffler = ?

Våra fåglar! Ni har ingen aning om vad som har hänt med dem:P
Gurra och Zeke (vår nyaste nu) har parat sig:)

     
                              Gurra                                                                                                Zeke

                                    
De har fått 5 ägg totalt men var tvungen att ta bort ett för det blev lite mosat av Zeke vid ett ruvnings försök.
Ägg nr1 ser ut att vara obefruktat och är nog det med.
-"- Borttaget
-"- 3 är befruktat för där syns det jätte tydligt att det är befruktat med tanke på dess blodådror.
-"- 4 & 5 Vet vi inte än hur det är där. Lite tidigt att se.
Ägg 1 kom förra fredagen, (ägg 2 kom i söndags och mosat samma dag), ägg 3 kom i tisdags, ägg 4 kom i torsdags och ägg nr 5 kom i dag:)

Gurra sköter ruvningen suvuränt och ätit ordentligt. Duschade henne idag för att frecha upp henne lite. Äggfoder på fjädrarna runt näbben blev hon av med så nu är hon fin igen:)

Zeke har vi inte sett ruva på äggen men är i holken tillsammans med henne, han har nog säkert gjort det när gurra har varit ute och ätit.

Se om det blir någon unge om 2 veckor:)

Nej, nu ska jag göra kväller och se på tv och mysa i soffan!

Ha det bra alla!

Neeeej!

Har råkat gjort nått med min sida så får börja om från ruta ett med utseendet på bloggen har i alla fall lyckats med att skapa en header:D kolla in linedance.blogg.se/lisa:D

Dagens vad då?

DAGENS VILL HA: Myskväll!
DAGENS KLÄDSEL: Arbetskläder (HMC byxor, stålhätteskor, svart linne, brun tröja och HMC jacka). Vardagsklädsel (Stuprörs jeans, svart linne, brun tröja, min dun jacka, vantar, mina sletna skor).
DAGENS FRISYR: Plattat hår och uppsprayat med spray och vax ur samma flaska.
DAGENS LÅT: You better wash up....
DAGENS PLANER: Myskväll och till djur magasinet och handla duvblandning och finkfoder + jobba 8 timmar och vara ute och köra med en toppen arbetskamrat:D
DAGENS SAKNAD: HMC
DAGENS DUMMASTE: Inget alls!
DAGENS MISSLYCKANDE: Nothing!
DAGENS DROG: Pratat en massa:D Vilket inte är så vanligt bland andra....
DAGENS KÖP: Kvällsmat och fågelmat.
DAGENS GODIS: Chips och glass
DAGENS HUMÖR: Toppen humör med tanke på de positiva kommentarerna på jobbet:D
DAGENS CITAT: "Är duktig, trevlig och är lätt att sammarbeta med".
DAGENS ROLIGASTE: Kommentarena om inte är uppräknade:D


Ny blogg!

Vill ha en ny design till min blogg och en helt omgjord sådan:( alla har så häftiga bloggar ju....

RSS 2.0