Tisdag!!! Till Fridolfs

Idag så har man bara varit hemma och hållit på med trafikprogrammet. Dö tråkigt väder är det ute just nu!

Regnet bara öser ner
öser ner, öser ner
regnet bara öser ner
fy så det kan va!!!

Nej så tråkigt det är!
I alla fall så har mamms och papps 10årsdag idag. STORT GRATTIS TILL DEM!!!! De har ju varit tillsammans så länge!
Pappa kom hem med 10 stora röda rosor idag och sen så talade han även om för mamma att vi ska till Fridolfs och äta. (En restaurang i Halmstad). Så där ska man äta någon förrätt av något slag, någon god pasta rätt och sen blir det nog deras goda melonsoppa. Mmm så gott:P
Synd bara att det inte var finare väder just denna dagen för de turturduvor som ska fira.
Tycker faktiskt att det skulle ha varit strålande sol! Men så är det inte:/

image4

I morgon så ska man träffa älsklingen igen:) Sen när han kommer in till Halmstad, för han är ledig i morgon för att han har ett ärende som han måste fixa eller göra eller vad man ska säga:) Min stackare;) Hoppas att det fixar sig!

Nej nu så kanske man ska ta och göra sig i ordning och ta och duscha innan vi drar iväg. Beror på när pappa har beställt bordet. Kort blogg, men det får bli så! Har ju egentligen inte hänt så mycket! Måndag!!!

Tog med mig datorn till biblioteket idag. Satt med teoriprogrammet som mamma köpte för ett tag sedan. Man behöver inte alls internet för att kunna använda det. Synd att man inte kollade upp det tidigare:/ för det hjälper en rätt mycket, med tanke på att man får det både skriftligt och muntligt. Men men gjort är gjort! Medan jag höll på med programmet så tittar jag upp och ser en tjej som jag tycker att jag känner igen. Hon kollar lite skumt på mig och sen så slår det mig! Hålla det är ju Fare... (skriver inte hela hennes namn),min gamla klasskamrat från Krylbo. Fortsätter kolla på henne och säger hej Fare... "Nämen hej"säger hon glatt tillbaka. "Fattade inte vem det var som kollade på mig så där, men nu förstår jag"sa hon.

Vi pratade lite med varandra innan hon var tvungen att gå till sina pluggkamrater. Alltid lika kul att träffa henne, även om det inte sägs så mycket när vi träffas.

Det är inte nå ofta som man har träffat henne, men på senaste året så har det minsann varit minst 3 gånger. Innan dess så har man bara stött på henne 1 gång på bussen på väg till sin APU plats och hon till sin skola.

För två år sedan så trodde man aldrig att man skulle stöta på henne. Hon flyttade ner före mig från Krylbo och jag visste att hon bodde någonstans i en annan stad nära Halmstad och jag visste vilken gymnasieskola hon gick på sen medhjälp av skolkatalogen, men jag trodde aldrig att vi skulle råka stöta på varandra. Förutom för två år sedan när vi träffades på bussen för första gången på minst 7år.

Å inte trodde jag att hon skulle känna igen mig heller, men jo det gjorde honJ


Ska ta och ring Naza någon dag denna vecka! Han egentligen inte prata så länge. Ehm!!! Ioförsig så är väl 1 och en halv timme länge då men det kändes som att vi egentligen behövde prata längre igårJ Så ett samtal väntar dig:P

Hoppas i alla fall att tentan på lördag går bra för dig, även om det är svårt att förstå det professor språket som de har.

Lycka till vännen!


Helgen!!!

Happ då har ännu en helg gått och denna helg så var jag och familjen i stugan.

I går så tog man upp båten från sjön! Måste erkänna att den var tyngre än förra året. Mina två systrar och jag orkade dra upp båten själva förra året men detta året så gick det bara inte alls att få upp den själva. Denna gången så var det mamma och pappa, jag och systrarna som fick kämpa för att få upp den. Fick i alla fall upp den till slut!


Sen så har loppan klippt gräsmattan, medan min minsta syster tog och rensade stuprören. Samtidigt som de gjorde det så tog jag och tömde drygt 15 fågelholkar. En av dem gick tyvärr sönder när jag skulle öppna botten på holken. Min också!:/ men men får ta och göra en till i samma stil till nästa gång i så fall.

Medan man höll på att rensa holkarna så började det kila lite på armen, men jag kliar bara tillbaka lite och fortsätter. När man har gjort rent hälften av holkarna så börjar det klia ännu mer på ena armen och ser hur några utslag poppar upp. Sen när man är färdig med holkarna så börjar det klia en aning på magen också, men jag bryr mig inte om det utan följer med föräldrarna på en långpromenad i snabb takt som var ungefär 50min.

När man har kommit halvvägs så börjar det klia ännu mer på magen och när jag tittar på magen sen så ser hur utslagen har blivit större. Troligen så var det fågelloppor eller nått som har bitit mig så att jag har fått de där utslagen, men jag tycker ändå inte att et kan vara fågelloppor som kan ha gjort det där med tanke på att jag brukar få dt annars av att jag har varit ute i skogen eller klättrat i träd. Hel skumt! Aja, i alla fall när vi kom tillbaka till stugan så rensade jag kantareller sen så hoppade jag in i duschen för att bli av med det som kliade. Smorde på med salubrin som egentligen inte är mot klåda. Läste på en att det var till för nått annat, men det funkar i alla fall. Det slutade att klia!

Fast jag kan erkänna att just nu så kliar det lite även om utslagen har gått ner och ser ut som att det är någon som har gjort sugmärken eller nått på magen och myggbett på armen. Ser rätt äckligt ut, därför sätter jag ut en bild så ni har en bättre uppfattning om det som jag menar.


     

image3

Mm, sen på eftermiddagen någon gång så hade jag, mini loppan och loppan lite kul med att slå ut tennisbollar ut, ner mot sjön. Två stod uppe på tomten och sköt iväg bollen med brännbollrackert (eller vad det heter) och en stod nedanför på den stig som leder till vår brygga. Den som slog skulle sedan försöka springa runt stugan och tillbaka till det ställe som man stod och sköt ifrån, medan den som stod på stigen skulle springa till bollen som landade någonstans i blåbärsriset och sen kasta upp bollen till den som stod på tomten som då var "brännaren". Men jag kan erkänna att det var helt omöjligt att hinna springa runt huset, man blev ju bränd när man kom halvvägs. Hehe men kul var det ändåJ

Sen så latjade jag och loppan en stund på tomten och kastade tennisbollarna till varandra. Mitt i det roliga så kommer man på att man kan ju filma detta för skojs skull. Låter kanske det vidare kul då men, aja. När jag har tagit upp mobilen och har börjat filma så kastar jag alla tre bollarna till loppan och hon missar alla för at det är liksom inte så jätte lätt att kasta en boll med tre bollar i samma hand. Förstod ni ens vad jag menade där?

Sen så är det hennes tur att kasta! En boll träffar min axel, den andra hamnar någonstans bakom mig och den tredje hamnade rakt på min mobil och sen på min hals. Mobilen flyger ner i gräsmattan och jag skrattar. Det såg väldigt kul ut sen när vi tittade på filmen. Man ser hur tennisbollen kommer rakt emot enJSen så gjorde loppan en frisyr på mig och tog en bild å skickade iväg den till min godingJ

Sen så fick man ett sms tillbaka där det stod snygging:P

Hihi så nog allt att han hade den som bakgrundsbild på mobilen igår:D


Min älskling kom hem till mig igår, alltid lika kul och mysigt att vara med honom;)

Fick reda på vad han skulle ge mig igår, men tyvärr så fick jag inte den för att den fanns tydligen inte kvar:/ Synd! För jag skulle gärna velat sett den där bildenJ


Han fick läsa mina bloggar som jag har på lunar och även denna bloggen. Han var så nyfiken och jag både vill och inte ville visa honom vad jag har skrivit om honom innan vi blev tillsammans och efter. Tyckte att det var pinsamt, men jag gjorde det ändå. Fattar egentligen inte varför jag tyckte att det var pinsamt att visa honom det. Vi är tillsammans och dessutom så har jag ju skrivit om honom. Plus att jag i så fall var otroligt korkad att säga till honom att jag hade skrivit om honom där, men men jag tycker att jag gjorde rättJ

Han blev i alla fall glad över att få läsa det, för tydligen så kände han också samma ifrån början. Även att han inte ville sabba den kontakt som vi hade innan vi träffades.

Men vi båda sabbade det inte!:)


Å J! Älskar dig;)


Fredag!!!

Anställningsintervjun igår gick bra, fick vänta lite längre än beräknat för att hon i receptionen satt och diskuterade om nått med den som ringde upp henne. I alla fall så när hon var färdig så gick vi till ett av deras rum och blev intervjuad. Trodde att det skulle vara någon annan som skulle intervjua mig, men nej så var det inte! Hon var personalansvarig!!!! Efter en kvart av frågor så tackar hon mig för att jag kom på intervjun. Sen när jag reser på mig ifrån det bord som vi satt vid så blir det alldeles svart för mina ögon, när jag ska ta papprena som hon gav mig. Usch!!!! Alltså det var så läskigt så jag trodde att jag skulle svmma på cuppen. Men jag sa för mig själv: "Ehj Lisa, svimma inte!". Tur att jag inte gjorde det för det skulle ha varit så pinsamt i så fall.

Aja kan nog vara så de första gångerna!

Åh!!! Jag är så grymt nyfiken på vad det är som min älskling ska ge mig när vi ska träffas!
Jag gav honom en grej i onsdags och han hade ingen aning om vad det var, han visste bara att det var nått han skulle få. Å nu så "hämnas" han lite på mig:) Om ni läste min förra blogg så står det där att jag gav honom lite foton på oss båda och på mig själv. Hm... Undrar vad det är!!

                                     
image2


Så har man varit och käkat mat på Rasta i Snapparp (vet inte stavningen på det stället)...Aja spela roll!
Det var ingen vidare god mat där!

Ska till stugan snart, åker nog direkt när Loppan kommer hem. Vi ska fixa lite i stugan och vara där ända till söndag.

Älskar dig J;)

                                                                           
Go to fullsize imageTorsdag!!!

Okej! nu så stitter man vid sin egen dator och skriver blogg:P Gö kul:D Längtat som bara den tills man skulle kunna sitta här och skriva och titta på filmer på youtube:) Även att ha tillgång till sin hotmail utan någon begränsning är också toppen:)

Jaha!!! Igår så var det linedance första gången denna terminen:) Gick sådär bara för att jag blev lite distraherad eller vad man ska säga;) Min goding följde med och ville titta på. Kan säga att han såg rätt uttråkad ut där han satt:) men han hade tydligen kul åt man typ halften (inklusive mig) inte kom ihåg åt vilket håll man skulle dansa åt:) men men, det gick till slut:P Sen så var han hem till mig en stund och fick sin överrskning. (Jag hade talat i förrgår om för honom att han skulle få en grej utav mig igår, men jag talade inte om vad det var). Han var jätte nyfiken så, så fort vi kom upp på mitt rum så frågade han vad han skulle få:) Till svar så sa jag: Ser du kuvertet som ligger där? Det är till dig!Han ger mig kuvetet och jag säger att det är han som ska öppna det.

Hehe ja ni!!! Han blädrar igenom den lilla bunten med kort på oss båda och några bilder på mig. Hn ler stort och tackar så mycket med en puss:P

Mm:) hehe är så glad att jag har honom!!!

Jahapp!!! Idag så ska jag ner till bibblan, sitta där och traggla teori och sen så ska jag ta och äta något vid lunchtid. Se vid 1 någon gång så ska jag ta mig till högskolan och upp till trade center och gå på en anställningsintervju. Ska bli spännande om man får ta och vara en del av det glada gänget som telefonförsäljare. Det gick då verkligen snabbt att få ett svar ifrån dem. Skickade ansäkningen via mail i fredags och de ringde redan på måndagen. Fast jag var ute och gick då så jag hörde ju inte ett enda ord om vad de sa i telefonen så de skulle ringa upp lite senare, men det gjorde de inte, så jag tog uppgiften på mig att ta och ringa dem i stället. Fick prata med en trevlig tjej som talade om vad ärendet var och glad blev jag:) Hon frågade om jag fortfarande var intresserad. "Oja det är jag fortfarande", sa jag då. Så nu får vi allt se vad som händer när dagen tar slut. Se om jag har ett jobb eller inte. Får se om jag måste ta och söka vidare å!!

[12:00]

Jösses jag tror jag dör snart eller nått!!!! Inte bokstavligt talat alltså, men ändå. Sitter i bibblan nu och ska kolla busstiderna från stan till högskola så jag är bara inne en snabbis! Kan säga er att jag börjar faktiskt bli rätt nervös just nu. Händerna skakar lite gran:S Åh!!! Hatar att vara nervös! Visst det kanske inte är så konstigt att man är nervös just nu bara för att det är första gången som man ska på en anställningsintervju, men ändå. Hoppas att de inte ser det på mig. Å jag hoppas att jag inte har allt för kalla händer... Ärligt talat så har jag ännu inte insett att jag ska dit, men när tanken dyker upp så, känner jag verkligen hur nervös jag är:S

Kan inte sluta lyssna på dig!!!


                                                   image1


RSS 2.0