Magnolia
Snoken!

Tyvärr blev det inte så bra bilder tagna av snoken, men syrran fick bättre bilder på den.
Var full fokuserad på att den inte skulle komma allt för nära en om den helt plötsligt började röra sig mot en, men men ni fick i alla fall några bilder på den fräsande ormen. Var nog en halvmeter lång, kanske lite lite kortare.

Kliar!

Känns som att det kliar över hela kroppen efter att ha spenderat hela eftermiddagen ute i skogen och i hagen. Hatar FÄSTINGAR!
Har varit och fotograferat blommor idag igen. Denna gången med syrran. Kommer att lägga in en och en annan bild med på något som vi lyckades hitta :)

Blåsippan!

Äntligen hittade jag mina blåsippor :D Kryllade av dem där vi var och letade efter dem. Hittade en längs med vägen och sen testade vi med att gå in en bit i lövskogen. Vad fanns där bland alla vitsippor? Jo, en hel del blåsippor.
Nästa år kommer jag att besöka detta ställe igen och vara ute i god tid och fotografera dem när de är som blåast. Nu höll ju hela skocken med blåsippor att vissna bort bara för att det är snart slut på säsongen här nere. Många blåsippor höll redan på och tappa sina kronblad.

Bjuder nu på bland annat blåsippebilder och andra härliga bilder på blommor!

Bondgården


Humlan från stugan!


Canon eos 500D
Objektiv: 18-55/3,5-5,6 IS
Close-up +10

Videungen på sista versen!


Canon eos 500D
Objektiv: 18-55/3,5-5,6 IS
Close-up +10

Tävling hos tvspelsweb

Min tävlingsbild:Jag tävlar hos tvspelsweb.se och om jag vinner så skulle vilja ha detta:

http://www.tvspelsweb.se/grafilter-nd2-o58-p-2364.html

Tamron 70-300

Snart är detta objektivet mitt!
Fotohelg 15
Bara tapetserat!

I torsdags så spydde man och var lös i magen, var helt tom när jag var färdig :(
Stannade hemma igår för att få ordning på magen och risk att inte smitta någon annan om det var någon magsjuka eller så, men det visade sig att det inte var det. Fick ordning på magen ingen igår kväll.
Måste ha ätit något riktigt dålig som jag inte riktigt vet vad det kan ha varit.
Är i alla fall tur att det varade 1dag och inte flera dagar än så. Hatar att spy, har så svårt att börja äta igen ordentligt.

Idag har vi inte hunnit med så mycket, sovit länge gjorde vi och stack sedan till stan och inhandlade mig en väska till systemkameran så att man kan våga sig på att ge sig ut och fotografera med mopeden och cykla med syrran.

Dessutom så har vi hunnit att tapetsera 5 våder till, så nu är nästan 2 väggar färdiga. Ska se till att försöka komma iordning nu innan mormor och moster äntligen kommer ner och hälsar på. Längtar som bara den efter dem!

Lillen har sjungt sina busvisslingar på oss när vi har stått vid dörren och hållt på. Är så gulligt när han håller på och busvisslar så där :)


Canon eos 500D
Objektiv: 18-55/3,5-5,6 IS


Duschade fåglarna med blomsprutan igår och det gillade allesammans riktigt skarpt :) Alla nymfar hade ut vingarna och undulaterna skakade som finkar brukar göra. Roligt att se att de gillade det!

Föresten denna har jag glömt att lägga in!
Detta är mitt egna arrangemang till guldbröllopet som ägde rum på kalle på spången förra helgen!


Canon eos 500D
Objektiv: 18-55/3,5-5,6 IS

Ha en fortsatt trevlig helg!


Fotorunda nr:1

Var ut med syrran på vår fotorunda. Är inte så bra än med det där med hanteringen av kameran.
Helst skulle jag vilja ha ett bättre objektiv så som hon har, hon kom mycket närmre med sitt än vad jag gjorde.

Men jag bjuder på några bilder!


RSS 2.0