Segt som bara den nu!

Ja det har gått segt med det mesta, men det går ändå frammåt vilket är bra!
Jobbar och stått i denna vecka och har känt mig extremt trött varje dag som jag har kommit hem.
Det har varit mycket på jobbet, många tankar och värderingar angående flytten, letandet efter bil och tänkadet att man ska ta och lägga sig 2 timmar tidigare än vanligt.... De 2 timmarna bara flög iväg så man har lagt sig vid samma tid ändå.
Mamma och systrarna är i dalarna ch hälsar på moster,  J och mormor, KG. Ville följa med men det blir senare i april istället. Det kanske hinner bli lite varmare än vad det har varit hos mormor^^ -30 är inte mycket till glädje för min del. Är ju rena fryslorten fast man tar på sig långkallingar och hela vargskruden.

Fick reda på idag att jag får flexledigt 7-8/3 vilket är super. Ska få hjälp av syrran och packa upp köket den 7/3 och är tacksam över att hon vill hjälpa till. Sen kan vi ju prata och pyssla med fåglarna mm. :)
Fick även ledigt den 20-21/4 när mamma, jag och syrrorna ska upp till dalarna och hälsa på mormor, KG och moster, J. Ska även inom Västerås med och hälsa på lite äldre släktingar från mammas sida.
Har inte träffat dem på evigheter och bara för det så kommer det någ att kännas väldigt konstigt tror jag. Mammas farfar och farmor har ju bara sett mig som liten och på kort de närmsta åren så ja och jag likså med dem. Har sett foton på dem med och deras torp.

Längtar i alla fall ihjäl mig efter att få komma upp till dalarna igen och helst till sommaren. Hoppas att Jens följer med denna gången, för att resa själv är en kraftansträngning av dess like. Passa tider och inte lämna bagaget är drygt när man är själv.
Jag kan ju Arlanda nästan innan och utan men det är så mycket roligare när man har någon med sig.
Vill upp till dalarna i sommar för att dels träffa släkten, att få komma ut på landet, in i de djupa skogarna och det lugna landskapet. Det är så rofyllt att få komma till mormor, älskar det. Att få pyssla med djuren, kela med katterna och kalvarna, hjälpa till med hö och ensilage, ta moppen ut i skogen, fara bort till sin favoritplats som är en diamant för ögat. Åååååå gud, sicken saknad och längtan. Kan knapt berga mig.
Ni kanske inte fattar vinken av vad min rohet är och varför jag finner den där, men det är där man kan andas ut släppa allt och bara vara och vill man, ja då kan man hjälpa till med djuren, vilket är det som jag verkligen älskar.
Man sysselsätter sig på ett sätt som inte jag känner är ansträngande, det är roligt och då blir det rofyllt.

Ja i alla fall, om man nu ska komma ner till verkligheten igen så får vi ju nycklarna på tisdag och då åker vi genast och hämtar dem. Får då är det dags att beskoda vår nya lya :D
På fredag flyttar vi fåglarna och under samma veva som vi lånar släp så ska vi in till K-rauta och köpa en skiva som jag ska fixa lite med sen:) (återkommer om det).
Flyttar fåglarna då bara för att det inte ska bli något krångel, så som att fåglarna flyger ut ur buren när de ska in i en annan bur/ papplåda. Kan ta tid och få fatt på dem ju om man råkar släppa ut nån i lägenheten. Sen är det ju att plocka ut alla pinnar, golvmaterial och nermontering av buren. Sen är det ju samma visa igen i den nya lägenheten. Montera ihop buren, in med golvmaterial, upp med matskålar och upp med pinnar och in med pippina.
På lördagen sen så hjälper mina föräldrar till att flytta bohaget från den ena lägenheten till den andra :)
Är jätte tacksamma  för er hjälp;)Billetandet fortsätter. Blev besviken på väg från Påarp där det fanns 2 golfar som var av intresse men som var skit värda efter att vi hade sett dem. Se åkte besviket hem igen. Var däremot inom netonnet för att köpa antivirusprgram och brandskydd för datorn så lite fick vi ju ändå för resan, men som sagt besviken blev man.

Förresten så kom jag på en sak som jag har sagt till mig själv att jag ska köpa mig något stort som jag har velat haft länge. Nu har ju jag inte köpt mig det än, men eftersom att ekonomin har blivit betydligt mycket bättre nu så har jag chansen. Bilen är en prio ett fråga och kommer att investera en sådan, men en lön kan ju inte tecka en sådan dyr investering.
Så det jag kommer att köpa så småning om är en systemkamera. Nu har jag ju en kompaktkamera Nikon coolpix L100, men jag kommer att ha denna som semester kamera. Kändes en aningen jobbigt att ha med mig denna för jag ville inte bli bestulen på den, men den är riktigt bra ändå som "minisystem" för semestern, men jag vill ändå ha en systemkamera. Detta har jag velat haft sen 9an, men aldrig lagt fingrana på en sådan för att jag skulle spara till körkortet, men nu tycker jag att det ska bli av! Ska få lite tips och råd av syrran sen på vad jag ska välja för kamera och objektiv. Hon är mer kunnig på det och är mer insatt i det hela med fotovärlden^^


I helgen blir det till att packa det mesta och sen ska det inte ligga något annat framme än det som vi verlkigen behöver. Svårt kommer det att bli men vad gör man?
Jag kommer nog att ha svårt att låta bli lådorna med mitt pyssel men som alla rökare som ska försöka sluta så måste jag nog också hålla ihop fingrarna och bita ihop. :P

Snart så :D 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0