Stockholmhelg!

Har varit i stockholm i helgen och firat en 20åring och en 70åring.
Det bjödes på övernattning, teater och riktigt god italiens mat!
Var en riktigt trevlig och lyckad resa till stockholm. Att få träffa pappas släkt igen, man ser dem ju inte så ofta.

Övernattningen ägde rum på Anglais vid stureplan!
Hotellrummen var mysiga, men var inte så planerade med ljudet utifrån. Man hörde trafiken rätt så tydligt och det var precis som att fönstrena var öppna med det var de inte alls. God mat och frukost i alla fall:)Teatern vi gick på var hairspray på chinateatern. Hairspray var sjukt bra och rolig. Rekommenderas!
Härliga skådespelare!

Morgan Alling och Rolf Lassgård var två av de några kända skådisarna! Rolf skötte sin roll jätte bra:)NK besök med såklart:PBlev en drink (icecold monkey tror jag den hette!) i stockholm
och en mumsig caesarsallad på friday´s sista dagen!

   Kommentarer
Postat av: Sara

SV: hehe okej :) ja det kommer så fort det kommer videkissar och tusselagosar videkissar har nästan kommit men inte tusselagosar men jaja, ska ut o fota idag eller imon på assarpsrundan (eller hur det nu stavas) :)

2010-03-27 @ 10:17:27
URL: http://fotoiblodet.blogg.se/
Postat av: Sara

SV: Nepp det låg kvar i installerade programm men mamma tror att CS4:at tog över elements 6.0 eftersom det är nyare och bättre. Men nu är det fixat vi avinstallera och installera igen. Så lätt va det. Hoppas bara det funkar som det ska nu alltså så att det inte blir som det var på min gamla dator alltså så att det sluta fungera såfort jag gjorde ett litet sträck eller rita en prick eller precis vad som helst....puss och kram :)

2010-04-06 @ 20:33:26
URL: http://fotoiblodet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0