Veckan som snart har varit!

Kan börja med att vi har fått en köpare på en av nymfparakiterna och hoppas att han hör av sig i morgon om tid och dag för hämtning i helgen. Behöver verkligen minska ner på fåglarna här hemma. Var kul i början och se alla vara ihop i en och samma flock, men vi känner att 4 nymfar räcker gott och väl för oss två.
Är en Göteborgare som var väldigt intresserad av vår ena hane, så ja, vi får se imon!

Har varit förkyld hela veckan och hade nog lite feber i söndags men sov bort det under natten. Så under vintern nu så blir det C-vitamins kurer och med antioxidanter.

Har jobbar hela denna vecka med och känns verkligen super. Känner helt enkelt som att man lever:D
Var på det första APT mötet idag på HMC och det var rätt intressant. Pratade om inventeringar på olika buffertförråd (vårdcentraler och annat) och inventeringar nere i Centralförrådets ena lokal i källaren, datasystemet och flytten. 
Sen fick jag med reda på en sak som de flesta får göra en gång i sitt liv, och det är en utbildning. Gissa vad?
Hehe halkkörning:P Jag, Johan, Ekke, och en fårn Varberg ska den 7/12 till halkbanan och köra:P
Det är alltså de som är ute och kör som får testa på detta och för mig som tog körkortet för 1,5år sedan vet ju hur det är men är nog rätt nyttigt att få göra det igen^^

Förresten! Hemsidan går lysande:P Har mins 10 besökare varje dag, men har varit uppe i nära 40st en gång:D Det är kul när det kan gå så bra ändå:)

fagellandet.weebly.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0