Farsdag:)

Till en början med vill jag säga grattis till de som är pappor på sin farsdag!

Var hem till Halmstad och grattade pappa och gav honom 4 trisslotter, men vet inte om han vann något men hoppas faktiskt att han gjorde det!
Kelade lite med deras kissemissar och pratade en del om lite allt möjligt:)

Åkte sedan hem till Jens föräldrar och fikade. Pratade om lite allt möjligt där med och tittade på deras hästar.
Bara glittrar i ens ögon när man ser dem, vill själv ha en egen polle men det lär nog dröja en massa år tills man kan införskaffa sig en egen skogsmulle.

Var hem till Jens morföräldrar med och fikade på en prinsesstårta. Mmmm mumma:P
Kom hem nyss och slängde soporna och började röja med den där växten där det har krypit tusenfotingar. Så nu har vi skållat krukan och tagit bort all jord från rötterna och sköljt av dem för att det inte ska vara något med i den nya jorden.

Har ont i ryggen nu:( Suttit för mycket idag och inte så jätte bekvämt heller. Klarar inte av att sitta för länge, man sitter och vrider och vänder på sig i stolen och rätar på ryggen men det hjälper inte. Kanske kan sova bort det!

Känner mig inte riktigt hundra idag heller, tänker för mycket på det som jag inte är säker på.
Alltså att jag inte vet hur det blir med jobb sen efter tisdagen. Känner mig osäker, precis lika osäker som jag var då när jag slutade gymnasiet. Hade liksom ingen fast fot eller punkt någonstans och nu börjar det igen. Även om att jag vet att jag har HMC som kommer med jobb lite då och då och BSK jobb hit och dit. Men jag har som sagt inga fasta dagar eller tider längre, så känns som att man gräver ner sig och oroar sig om att man inte kommer få jobb varje dag. En berg o dalbana liksom!
Och vad ska man hitta på när man inte har nått jobb?
Åh hjälp mig:(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0