Helgen!

I lördag så åkte jag och jens till Älmhult och gick inne på IKEA där:)
Skulle köpa oss en till likadan sänglampa som jens har på sin sida av sängen och den fanns där, men inte på Väla det var därför som vi åkte dit bort.
Köpte även ett täcke, men jens upptäckte att det var fel täcke som han köpte:S Eller ja storleken var fel. Det var ett dubbeltäcke som han köpte, lite väl stort för de lakan som vi har. Så han ska ge bort det till någon. (Kostade oss inte mycket heller).
Köpte lite annat smått och gott med:)
Var till Väla sen igår, tänkte ta och beställa en kupa till vår golvlampa men det var så himla lång kö där:S så struntade i det och gick in å köpte ett täcke i rätt storlek denna gången!
Letade också efter det skoställ som vi tittade på i Älmhult (fanns inte i lager där) men den fanns helt och hållet inte alls på Väla. En aningen surt i alla fall för Jens som verkligen vill ha ett skoställ...

Stack in till Tasty House och köpte varsin glass. Så himla gott det är:P Å jätte kulor får man där.
Åkte hem och grillade flintastek sen och tog med lillen på ett litet äventyr utomhus. Han tyckte det var spännande ute, mycke nytt som händer och nytt som han hör med:) Super gullig är han nu!
Kom förbi en mamma och ett barn och tittade på och undrade vad det var som vi hade. De kom fram och jag sträckte fram honom till lilltjejen så hon kunde klappa. De tyckte att vår lilla pippi var söt:P

Idag ska man till HMC på eftermiddagen och vara ute och hämta hjälpmedel hos en person. Knappt lönt egentligen att åka in för nån timme bara men man får ju lön för det så.

Ska ta och äta lite frukost nu!

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0