Nu är jag här igen en snabbis!

Har nätt och jämnt flyttat in hos J kan jag säga. Har bott hos honom nu i 2 månader och har funderingar att flytta in helt och hållet men att lämna kvar några av mina möbler och kartonger hemma hos mina föräldrar.
Har pratat lite om att flytta in helt, men har inte blivit något bestämt om det. Som det ser ut just nu så tycker då jag att det går alldeles lysande.
Vi har fått två nymfar (En albino och en gul, med röd kind) utav mina föräldrar som vi fick förra söndagen och de trivs ypperligt. Flyger varje dag och sitter i vårat egengjorda träd med cocosrep i å det tycker de är kul:)
Igår införskaffade vi en hane till dem (hoppas på att det är det med!). En gråvit som har pärlteckning, jätte söt liten unge. Vad jag har läst just nu så är det kanske så att den kommer att tappa några av pärlfjädrarna och bli antingen grå eller vita, men det hoppas jag inte att det kommer att hända. Han är så söt så:) 
Så nu har vi 3 små bebisar och hoppas att det bara är dem!

Får se hur det blir nu om det blir någon flytt till honom. Det blir nog så känner jag! Penga messigt för mig så går det alldeles lysande för de vicklönerna jag får så det skulle inte vara några problem.
Så som J sa här om dagen: Får jag fast jobb så får vi ta och fundera på att flytta till en 3:a eller till ev. ett hus eller en liten mindre gård. Det får avgöra hur det ser ut just då.

Anledningen till att jag inte har varit på internet och uppdaterat min blogg är för att jag inte har haft tillgång till internet. Men snart så ska det hända något med den biten med så ni kan få vara med i min värld igen.

Saknar mina läsare ju:`(
Kram på er och ha det så bra, håll utkik efter uppdateringar på bilddagboken.se med! Ska lägga upp fler bilder så snart jag bara kan och har tillfälle till det.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: therese

nu har jag bytt blogg till http://fredricsflicka.blogg.se/

2009-01-27 @ 08:40:03
URL: http://tessan2008.blogspot.com
Postat av: therese

Nu har jag bytt blogg till

http://fredricsflicka.blogg.se/

2009-01-27 @ 08:40:48
URL: http://tessan2008.blogspot.com/
Postat av: bowlingjocke

ÄNTLIGEN!! :P

Jag har fortfarande min blogg på samma plats :P

2009-02-03 @ 19:09:04
URL: http://bowlingjocke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0