Roligare blogg?

Till en början så skulle jag bara tillägga att detta kommer att bli en annorlunda, men kanske den roligaste bloggen hittills med Kaptenen Lisa. Tramsigare än tramsigast, men vad fasen, vill göra nått kul av det^^

God eftermiddag alla passagerare, detta är Kaptenen Lisa som talar!
Vi är nu på väg att starta eftermiddagens resa mot ett mål till en enda av en av Kaptenens bloggkapitlar.
Hoppas att ni sitter lugnt tillbaka lutade i soffan/skrivbords stolen/köks stolen/golvet/eller vad ni nu än mår befinna er på eller under.
Dagens tur kommer att ta oss med till en tripp in i bloggens värld där Kaptenen ta oss runt i Lisas lilla resa.
Till att börja med vaknar vi vid 7 tiden och kommer till lunch att få oss ett skrovmål av potatisgratäng och fläskfilé, en micrad lyxvarian^^. Dagens tripp kommer att ta oss ur sängen, ner till en frukost till dess like av en liten skål med flingor och mjölk. Efter detta så får ni tid till att sitta framför nätet och chatta med diverse personen som är nära och onära. Kaptenen tar er sedan med limmo till Cervera där ni kan handla era födelsedags presenter till nära och onära.  Vid 12 tiden tar vi och sätter vi oss vid högtidsbordet och äter oss mätta och glada på den lyxiga micromaten. Efter det så har ni då möjlighet till att ringa endast de nära och se vad som händer och sker hos dem. Blir det något besviket över något som har tagit tid så bli inte ledsen, se helt enkelt framåt, men inte förlångt dock då är det rent sagt försent:S Blir det något glatt telefonsamtal så känn dig för guds skull glad:P Glada dagar ger dig en kick för nästa dag! Senare på dagen så kommer Kaptenen att ta dig genom en dags funderingar om vad som kommer att hända dig här framöver, vi alla behöver nån gång den tiden till att göra detta.
Dagens middag blir sedan tacos som du kan frossa riktigt ordentligt av alla godheter som ligger och väntar på dig på tallriken.
Å här slutar den lilla resan, av en kort varsel, av en liten kommentar av Kaptenen Lisa:
Jag hoppas att ni har haft det toppen under denna resa, å att ni har fått njuta av livets goda ro och matnjutning.
Jag tackar för mig och hoppas att ni får en fortsatt trevlig visstelse på Linedance.blogg.se.

Hörs små viskningar av kaptenen, vad säger hon tro efter den sista meningen?
"Jösses vilken skit blogg jag gjorde denna gången"........


Kommentarer
Postat av: bowlingjocke

Hehe.. Det var rätt kul faktiskt. Men det hade blivit ännu bättre om du hade gått mer djupgående på alla saker vi fick uppleva :)

2008-12-02 @ 16:07:39
URL: http://bowlingjocke.blogg.se/
Postat av: bowlingjocke

Nej nu har vi flugit och åkt båt väldigt länge nu :P Dags för ett nytt inlägg ;) :P

2009-01-05 @ 18:17:06
URL: http://bowlingjocke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0