Okej!!!

Vad har jag gjort enda fram tills nu?

Jo jag har matat fåglarna, snackat med jocke en stund via MSN och fört över bilder samtidigt som jag skrev med honom. Lagt ut krukorna i garaget, tagit bort grejerna som låg uppe på bokhyllan innan, lyssnat på U2, radio, Billy Idol, Bruce i sterion och sen så har man även lyssnat på bad boys, bad boys whatcha gunna do when they come for you? från youtube samtidigt som jag städade.. Blivit färdig med mina två restrerande lådor och dammsugit hela huset. Sen så har jag även testat det där med fågelläten från youtube och Gry reagerade denna gången med:)

Så vad ska man nu göra?
Ja!!! Jag ska packa till helgen, göra en budget på Excel så jag har lite bättre koll på vad jag har. Vet ju bara på ett ungefär nu ju. Sen så ska familjen iväg och veckohandla så jag hänger med där:P Se vad det blir för kvällskäk. Valfritt idag så:)
Åh just det ja... Åååå:( Har dammningen kvar också, men det går nog snabbt:)

Fick min lönelapp idag:P Det är därför som jag ska göra en budget på Excel, men bara på vad jag har. För att kunna göra en budget på vad jag gör av med denna månaden har jag liksom ingen aning om. Har inga fasta utgifter, men jag kan ändå göra en budget på vad jag gör av med för varje vecka så jag ändå ser vad som går åt om månaden.
Just det den enda fasta utgiften är busskortet så det kan man väl skriva upp.
Aja strunt samma, se vad jag hinner med nu på eftermiddagen bara:P

Å Emma jag heter linedance där inne:) Fantasifullt va?:P

@~>~>~ Ses imorgon älskling;D ~<~<~@

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0