Halkhelgen!!!

Nu så har man varit hemma i några timmar och spelat monopol med familjen.
När jag kom hem så satt de och väntade med spelet uppvikt och fördig belopperat och allt, så det var bara att sätta sig där och spela. Gick väl hyfsat bra till en början när man hade tillräckligt med pengar och när det inte var många som hade köpt tomter, men efter nån timme så var tomterna köpta, hus byggdes som sen blev hotell och då var det kört. Tredje plats av 5 hamnade jag i alla fall på är nöjd för det ändå:)

På torsdagen så kom J hem till mig och var tillsammans nån timme sen så satte vi oss i hans bil och körde iväg till min farmor med följd av min familj. 
Första gången som J träffar farmor, farfar och låtsas pappas moster. Hehe trodde faktiskt att farfar skulle ta honom i hande lite extra hårt men det gjorde han tydligen inte:) 
Satt där och lyssnade på politik, skytte, flytt, olyckor i "mosters" stuga och lite annat blandat i nån timme sen så smet jag och J lite i förväg och åkte hem till honom. 
Åt ryggbiff och klyftpotatis till kvällsmat!

På fredagen så åkte vi till hasseslador och gick in i en butik med millitärkläder, millitärprylar, skinjackor och andravärldsgrejer. Efter det så åkte vi runt i Båstad och letade efter en väg som skulle ta oss till ett fik som hade en jätte fin utsikt ner över Båstad och ner över havet, men när vi vi väl hittade vägen och fiket så såg vi att det var stängt:/ Får ta och åka dit när det är sommar i stället, då kanske de har öppet:)

På lördagen så gjorde vi inte så mycket på förmiddagen. Åkte in till Halmstad och var där vid 4 tiden. Tänkte ta en fika någonstans men det blev inte av, fanns inget som var öppet. Så vi tog en snabbis hem till mig. Väl hemma och klivit in så tänder jag lamporna på nedervåningen, går till fåglarnas lampa och tänder den, säger hej, men tittar inte in i buren utan går snabbt till toan. Här J säga: "Va, har ni 5 fåglar nu?".... Eee "va, skojar du". Sticker ut huvudet från toan och ser att det sitter 5 rackare i buren. Överraskad? Hehe inte lite:S
Efter att ha blivit färdig på toa så stannar jag och J hos fåglarna en stund och sen så gick vi upp på mitt rum och pratade lite:P
Tiden rann iväg och vi blev tvugna att ge oss av in till Halmstad igen.
Vi skulle ju på bio:D
Aliens vs Predator 2, en rätt bra film.
Ååå just det! Lördagen var den dagen som det var underkylt väder! Det var snorhalt ute, extra snorhalt. När jag och J åkte inne i stan och skulle svänga så släppte hjulen, så vi gled några meter åkte upp på trotoaren och lyckades få stopp på bilen. Det var i inte så särskilt kul det blev så. Skraj blev man å jag menar vi åkte verkligen inte snabbt heller.
Tog det försiktigt sen efter bion när vi skulle hem till honom igen.

Söndagen så töade det, 2+ ute! Tur att det vädret var över. På eftermiddagen så tittade vi på en film som jag köpte på Gekås. Han inte titta färdigt på den för jag skulle med bussen till Halmstad. Lämnade kvar den hos honom så att han kunde titta färdigt på den, så jag får se färdigt på den sen nån gång.

Nej måste ta och kila. Har lite att göra just nu. Känner mig rastlös!

Byby!!

@~>~>~ Älskar dig massor;) ~<~<~@


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0