Torsdag!!!

Nu har man vart på trafikskolan och setat framför datorerna! Gjorde ett test på de ikonen "svåra ämnen" och fick 60 av 70, sen så gjorde jag ytternligare att test fast på ikonen "slutprov" och fick 64 av 70. Är jätte glad för att det har gått så bra med de proven.
Sen så, (ni vet den där ärmen som jag hade kvar på trafikskolan?) den gick jag igenom redan idag! Eförsta gången som man testade den! Å där fick jag 54 av 70 rätt.
Det gäller för mig att jag koncentrerar mig på tisdag när jag ska skriva upp annars går det åt skogen.
Jag menar igår så gjorde jag ett prov som gick skit dåligt, kändes ärligt talat som att värden gick under, men efter att ha gjort ett prov till så funkade det:)
Var ju helt okoncentrerad på det första provet som jag gjorde igår, så det kanske inte var så konstigt i alla fall att det gick som det gick.

Idag så har man ätit pasta med skinksås!
Satt på stora torg vid fontänen och åt. Blev inte så gott efter typ halva portionen! Det satte sig en gubbe bredvid mig på den parkbänken och började läsa dagstidningen och tände en cigg. Fy *** vad äkligt det var att få in sigarettröken i munnen när man skulle ta en ny gaffel av pastan. Det finns liksom ingen hänsyn hos folk som sätter sig och röker bredvid en ickerökare. Det är så vidrigt! Hoppas att man inte stinker sigarett rök sen. Blähäää!!!
I alla fall så kan jag säga att jag slängde i mig maten för jag ville inte anpassa mig för honom.

Besök denna sida vet ja! www.deviantart.com fina bilder!

Igår hade jag det jätte kul på linedancen! Lärde oss två danser, men jag minns bara den dans som var så himla snabb. Alltså!!! Det var nästan på gränsen att man inte hängde med, men konstigt nog så gjorde man det ändå.
Åh! Om jag bara kom ihåg hur den första dansen började så skulle det bli  hur enkelt som helst.
Men men.. Sista dansen igår kan jag faktiskt säga att det var en riktig jäkt dans, allt gick så snabbt så man började nästan fundera på om låten verkligen skulle gå så snabbt.
Får ta och söka på youtube sån och se om jag hittar dansen!

I morgon eftermiddag någon gång så ska jag laga köttbullar för lördagen som jag, pappa, båda lopporna och älsklingen ska äta. Se om det blir lika brända som förra gången! Nej då!!! Det är mellersta loppan som ska steka dem och hon borde faktiskt vara lite händigare på det där.

Sen på fredagen så ska jag ha fixat en grej, men än kan jag inte berätta det med tanke på att jag inte riktigt vet om min goding läser mina bloggar så jag spar den biten till senare. Kan i alla fall säga att jag har sagt det en gång till honom innan när han sa att han tyckte om en grej och när jag berättade en grej för honom så sa han att jag fick ta och göra det någon gång. (Om min goding läster detta... Minns du samtalsämnet? om inte annat så blir det en "överraskning" i morgon)...


Du och Jag ses i morgon;)


@~>~>~ Älskar dig ~<~<~@

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0