Älskar dig;)

image12

Tänker fortfarande på den dag som vi träffades för första gången:)
Glömmer den aldrig!

Älskar dig jätte mycket!;)

Julhelgen!

Ja ni julhelgen har gått som i ett huj..
Åkte på lördagmorgon och kom fram till Falun på kvällen. Såg mosters lilla etta för första gången som är på 24,5kvm. Vi åt färdig köttfärssås med snabbmakaroner och sov över där alla 5. (Jag, mina systrar, mamma och moster). Å det gick bra! Blev inte så trångt som man trodde från början!

På söndagen så åkte moster till sin stuga och gjorde stuvningar till julaftonen och vi andra åkte till mormor och hjälpte till lite där hemma. Systrarna följde med låtsas morfar och lämnade paket till hans barnbarn. Jag satt och ritade lite medan mamma och mormor höll på att göra jansons frestelse och lite annat. Mormor hade redan gjort det mesta så det var inte så mycket att göra.
Gav gårdens kung, pissenisse, fettet från julskinkbitarna som jag hade ätit av och gav honom och de andra kissarna på gården lite grädde som låtsas morfar hade tagit bort från den mjölk som kommer direkt från ladugården.

Måndagen! Då var det julafton. Kom till mormor igen, tog fram maten och satte oss för att äta. klockan var runt 12 då.
Efter det så pratade vi en massa, lite ärenden ut i jordkällaren, rökpauser (inte jag, mormor och moster!) Tiden rann iväg och klockan blev 2 och vi satte oss för att öppna paket.
Jag fick:

Ett smyckeskrin från J (öppnade den på förmiddagen:P)
En pyjamas
Presentkort 300 på H&M
Presentkort 200 på Åhléns
En tomtegumma (söt)
och pengar från olika håll.

Efter det så var det Kalledags! Måste erkänna att det börjar bli lite tråkigt att se på samma bitar varje år, det enda som är roligt med kalle är att se de nya julhälsningarna som har kommit.

Sen var det fruktsallad (apelsin, russin, hasselnötter och ägg) Super gott med bara det:P
Efter det så gick mormor och morfar ut i ladugården och höll på med deras djur i drgt en timme och lite mer. Moster åkte efter att vi hade spelat färdigt. Kommer inte igåg vad det heter som vi spelar, men det handlar i alla fall att komma över 52 poäng. Den har då vinnit! Aja ni vet säkert inte vad jag håller på att snackar om, men men. Efter att mormor och morfar kommit in från ladugården igen så åt vi risgrynsgröt.
Mamma var den som var först fram till kastrullen och la i gröt i sin tallrik. Efter henne så stod jag och väntade och helt plötsligt får mamma fram mandeln. Hon petar ner den igen, å jag backar undan för att låta de andra gå före för jag såg ju vad den var. Efter att alla hade gått före så var det min tur och ta gröt.
Gick och satte mig för att ha på socker och kanel och farmors goda mjölk. Åter till hälften av gröten och rätt som det är når jag sätter ner skeden så tar det stopp. Gräver lite i gröten och vad ser jag?:S Jag fick mandeln i alla fall:P Aja, lite kul ändå att jag fick den fast jag inte ville ha deni min:) Man vet ju inte vad som skulle kunna hända, men som tur så hände det inget:P hihi!!

Tisdagen! Då så åkte vi från mosters lilla lägenhet och drog oss till våra gamla hemtrakter. Smsar mammas vän, men det kommer inget svar därifrån, så vi sms jocke istället. Han svarar och han är själv vaken i huset, han skriver också att det ska bli kul att ses dagen därpå, men hallå?!! Va, nej nej det är idag (tisdags) som vi skulle komma. I typ panik väcker han sin mamma och sin syrra, städar, smsar tillbaka och mamman ut med hunden. Haha det skulle ha sett kul ut att ha sett dem:P Men snälla som vi var så åkte vi en sväng inne i Avesta och sen bort mot Krylbo, åkte förbi min gamla tråkiga skola (fattar inte att man har gått där... (Undrar om de fortfarande har svartatavlan kvar?) Åker förbi några gamla klasskamratershus, åker förbi några lägenheter som man har bott i med vadera förälder, åker förbi en gammalklasskamrats (äcklet) och får obehagliga rysningar och åker sedan in mot själv hjärtat i Krylbo... Hehe Konsum och sen till mammas väns lägenhet, parkerar och går upp till jocke, hans syrra och mamman. Sätter oss i sofforna, men inte i samma ordning som annars:P mamma i fotöljen, minsta syrran, mellersta syrran och jag i den stora soffan, jockes syrra och jocke i den lilla soffan och mammas vän satte sig på en köksstol. Drack sodastreamer fanta och åt jakobsen chocklad till:P pratade, fnissade och lyssande.. Hehe ja, man träffas inte ofta!:/ Det är alltid lika trevligt att träffa dem. Har alltid nått kul att berätta eller fnissa åt:) Synd att man har börjat umgåtts mer nu på sistone bara! Jag menar tidigare, innan en av mammas vänner börjar bete sig konstigt.
Efter att ha sagt hejdå och satt oss i bilen och vinkar åt dem så bär det av neröver. Det tog tid denna gången att åka. från 12 till 19 tiden. Så lång tid brukar det inte ta från Krylbo och ner till Halmstad.
Pratade en stund med älsklingen i mobilen på väg ner:) Var gött att få höra hans röst igen:)
Pratade om julen, nyår och lite annat smått och gott som hör till:P

Onsdag! Idag så har jag slagit in den sista julklappen som ska lämnas över till låtsaspappas släktingar (till de som vi byter julklappar med). Sen så har älsklingen ringt och så har vi pratat lite om helgen.
Å nu så ska jag försöka hitta på nått kul som vi kan ha till nyår, nå frågesport eller nått liknade. Ska fira nyår med mamma, låtsaspappa, hans mamma, pappa och moster i stugan så det kanske blir lite tråkigt att inte ha nått kul att göra.
Sen så ska jag också ta och packa färdigt till helgen hos min going och även till stugan, för jag lär nig inte hinna att bli färdig med det på söndag när jag ska hem och sen iväg till stugan.

Så ja, jag har lite att göra just nu!!!
Gott nytt år till er som läser:)

@~>~>~ Älskar min goa älskling ~<~<~@


Torsdag:D

Idag var det den sista dagen på aktivitetscentret, rätt gött att få sluta där för att det blev så segt de sista tre veckorna, men jag kommer nog att sakna det ändå kan jag tänka mig:/ man har ju liksom haft något att göra om dagarna!
J kom och hämtade mig vid aktivitetscentret och vi åkte in till stan. Tog oss en promenics och sen stanade vi utanför Ulle´s café och åt lite mat. Åt en tornfiskbagett!
Efter det så gick vi en sväng till och sen gick vi tillbaka till bilen, åkte till brio för att kolla efter modellgrejer, men de hade inte det min going sökte efter så vi åkte hem till mig. Myste tillsammans (mer ingående tänker jag inte gå på det!). Böt julklappar och jag är bara sååååå nyfiken på vad det är i mitt packet:P

Efter att älsklingen åkte så har jag slagit in resten av de paket som ännu inte var inslagna, så nu är det färdigt!

Kom och tänka på det jag skrev ovan om det man kanske inte kommer att ha något att göra nu efter aktivitetscentret!
Ska köra ner till Väla någon dag och ta och kika runt om jag hittar mig en resväska där och sen kanske så ska jag in på nötbutiken (turkbutiken) och köpa mig lite nötter av olika slag. Slog mig nu att jag blev sugen på nötter konstigt nog:P Får se om jag tar med naza eller J, eller kanske båda två!!
Får se hur jag gör! Än är det inte planerat när jag ska ta fyrhjulingen och åka dit ner..

I morgon skulle jag egentligen haft sovmorgon, men jag ska hämta farmor och farfar som ska med tåget vid 8 tiden. Men men, så viktigt är det ändå inte för mig att ha sovmorgon.
Hade tänkt att vara med J å i morgon, men så blir det inte. Det blir tyvärr försent:/

Måste kila!

@~>~>~ Älskar dig ändå även om vi inte hinner ses i morgon;) ~<~<~@

Fredag:D

Skulle uppdatera bloggen igår, men när jag var färidig med mitt skrivande så hänger sig allt:(
Men men!!!
Igår så var jag med älsklingen, han kom och hämtade mig vid aktivitetscentret och sen så åkte vi in till stan. Tog oss en promenad där och sen gick vi till Ulle´s café och åt lunch.
Efter det så åkte vi hem till mig och myste, tittade på film på youtube, pratade och myste;)
J stannade kvar över till middagen och efter det så gick jag upp och slog in de sista presenterna till julen.

Skulle ha varit med min going idag med men han skulle komma lite senare, så vi kände att det inte var lönt:/
Such, men jag och han fick en halv dag tillsammans igår:)

Nu på morgonen så har jag varit taxichaffis åt farmor och farfar som ska med tåget idag. Hehe det var precis som att vara taxichafför, med tanke på att man plockade in väskorna i bakluckan och hade passagerare som skulle hämtas och lämnas någonstans:) Ska jag bli taxichaffis i stället?

Usch, min mage kurrar och knorpar rätt rejält, så jag ska ta och äta nått snart!

Hehe jag fattar inte riktigt att jag tyckte att det var pinsamt att J hade läst min blogg igår:) Jag menar den är ju tillgänglig till onom också, likaså som den är tillgänglig till de andra. Men jag måste ändå erkänna att det är roligt att han läser den:) Du ska bara veta hur mycket du betyder för mig;)

God Jul & Gott Nytt År på er som läser:)

@~>~>~ En julkyss till min underbara älskling ;) ~<~<~@

Onsdag:)

Idag så skulle jag egentligen vara med naza men hon skulle göra en annan grej idag:/ Får de om det kommer någon dag som vi kan vara igen. Hon kommer i alla fall någon gång på eftermiddagen och lämnar en present, så jag ska passa på att prata lite med henne:)

Idag är det som vanligt aktivitetscenter och sen så ska jag in till stan för att kolla på t-shirtar på JC, var in på JC på eurostop men de hade inte den storlek som jag ville ha, får se om de inne i stan har de t-shirtar som jag kollade på på eurostop.
Efter det så ska jag till österskans för att kolla om jag har nått kvar på mitt busskort (värdekortet alltså), det plusbendlar för barn blev ju avmagniteserat för någon vecka sedan. Blir rätt sur om det har blivit borttaget det också för jag menar man kan ju inte direkt bevisa att man har något på just det kortet, med tanke på att det är ett värdekort. Var lite mindre än 100kr på det, men ändå:(

Finns inget jobb att söka idag heller:/ blir galen!!! Ibland så känns det som att man har valt en fel utblidning. Jag menar innan jag bärjade på gymnasiet så behövdes det en hel del barnskötare, men nu ser man inget alls av det. Det finns nått kanske nått i stockholm, men dit är jag verkligen inte beredd att flytta. Jag vill inte lämna halmstad, familjen eller min pojkvän. Jag har ingenting om jag flyttar enda upp dit, släkten finns ju i närheten, men jag vill inte flytta så långt igen. Flyttade ju från dalarna och ner till halmstad, det räcker för mig. Har man någon mil till och från jobb och halmstad så är det helt okej, men inte så långt!

men nu har jag i alla fall sökt ett jobb i Mellbystrand som affärsbiträde:P får se det går! Ska skicka det på posten idag.

Älskar dig:)


 

Tisdag!

Ja mamma jag sov bara 5 timmar igår natt. Somnade ju vid 1 och vaknade 6.

Igår så blev jag upphämtad utav J. Han hämtade mig utanför aktivitetscentret och sen så åkte vi till sta och tog oss en fika tillsammans på skånskans konditori. Han tog någon typ av kalspaderbulle med blåbär i och jag tog en cocostopp. Smarrigt! Satt där i nästan en timme och pratade om tatueringar, lumpen, helgen och en massa annat.
Fick en present innan vi åkte in till stan, men jag vågade inte riktigt öppna den:) bara för att han ville se min min:P, men jag öppnade den till slut! Jag fick en ring där det står love på:) Jätte gulligt:D Har haft på mig den sen jag fick den, men jag måste erkänna det känns väldigt konstigt att ha in ring där. Det var flera år sedan sist jag hade en ring på mig så det är därför det känns så konstigt.:)

Idag kommer farfar och morfar och hälsar på, vi ska gratta farfar för han fyllde år han också igår och sen ska alla fira mig och syrran. Syster ryster fyller år imorgon:)
Så då blir det hämt pizza och tårta.

I morgon så ska jag vara med naza på eftermiddagen efter aktivitetscentret. Ska se vad vi hittar på då:)


 

Tillrättade fel:)

Skulle bara kolla om ni märkte nått;P


Mig!

- Start -
- Ditt namn: - Lisa, kort och gott. Mitt mellan- och efternamn får endast mina vänner veta. Och personer i min omgivning. Jag vill ju inte ha en massa stalkers efter mig. Eller hur?
- Födelseår: - 1988
- Ditt födelseställe: - Avesta BB 
- Spelar du instrument: - Öö ibland
- Ligger Skåne i Sverige: - Ja
- Ditt mest överanvända ord: - Eee och Bah 
- Dina första tankar när du vaknar: - Låt mig få sova lite till, snäll:S
- Är du hungrig: - Ja, just nu!
- Vart befinner du dig just nu: - Framför dataskärmen på aktivitetscentret
- Vart bor du: - Halmstad
- Är du singel: - haha, nej verkligen inte:P
- Vilket land kommer du ifrån:- Sverige
- Din mobiltelefon: - Sony Eriksson K6530i rellativt ny:P (den andra jag hade åte ju ner i toan).
- Låt just nu: - Ingen aning, lyssnar på P3 populär
- CD i stereon nu: Billy Idol (någon av dem)
- Antal timmar sömn inatt: - 5
- Vem är snyggast: - Min älskling<3
- Höger eller Vänsterhänt: - Vänsterhänt :D
- Språk: - Svenska
- Vilka sjukdomar har du: Ingen
- Ditt mål i livet: - Vad sägs som leva dag för dag?
- Fobier: - Spindlar och trånga utrymmen
- Känner du en snygg kille: Ja, min älskling:) 
- Har du körkort: - Ja, klart jag har:P
- Brukar du svara på kontaktannonser: Har gjort det en gång, sökte vän:s 
- Äger du några vapen: nej inte jag
- Vilket stjärntecken är du: - Skytt
- Pepsi eller Coca cola: Cola självklart hallå! 
- MacDonalds el. Burger King: - McDÅNAALDZ
- Röker du: Nej aldrig!
- Sjunger du: -Ja men helst själv:P
- Duschar du dagligen: - Nej
- Den starkaste du vet: Superman
- Vill du gå högskola: - Får se!
- Vill du gifta dig: Ja. Nån gång i framtiden
- Kommer du överrens med dina föräldrar: - Ja oftast

- Utseende -
Skorna du hade på dig idag: -Lip
Kläder du hade på dig idag: Dagen har nyss börjat. hade en stor t-shirt på mig i morse
På kroppen mest nöjd med: Ögonen
Din sko storlek: 39 -40
Vad använder du just nu för jacka: Dunjacka
Favoritfärg på kläder: Svart
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden: Eh... Vet ej
Tatueringar du har: - inga
Piercingar du har: 5 hål i öronen men det räknas inte, eller? 
Handväska eller liknande just nu: Axelväska (typ skolväska)
Har du glasögon: JA!
Vilka sorts läppglans använder du:Lypsyl :P
Hur ser din plånbok ut: - Svart

- Favorit -
Randigt, rutigt eller blommigt? Randigt
Ditt favoritord: Wohooo
Favoritmaterial på kläder: Skärp, men jag hatar det.
Ditt Favoritmärke: Peak, You know im a peak freak:P Nej då skoja;P
Favorit årstid: - sommaren
Favorit mat och dryck: - Mangokyckling och ris, cola
Favorit parfym: ralph lauren cool :)
Favorit ämne i skolan: - Bild
Favorit sysselsättning: Måla/rita ,vänner/pojkvän/familjen
Favorit favoritaffärer: Åhléns
Favorit byxor: - Jeansen från vera moda
Favorit tröja: Tröjan från Kapphal (trorjag att det var)
Favoritartist/grupp: Billy Idol
Choklad el. vaniljglass: Choklad
Gillar du när det åskar: Tja, det är mysigt:)

- Pengs -
Vad köpte du senast: Julklappar
Hur mycket pengar har du: över 6000kr

- Prat -
Hur svarar du i telefonen hemma:
Aa, Lisa!
Hur svarar du i mobilen: Aa, Lisa!
Ringer det mycket till dig: Nja
Ringer du mycket till andra: Nej
Vem ringde du senast: Mig själv (visste inte vart min mobil låg:P)

- Senast -
Senast kramat: Älsklingen
Sov du ensam: inatt? Ja
Vem sov du hos senast: Älsklingen
Vem sov hos dig senast: Eh ingen.

I den senaste månaden har du...?
Druckigt alkohol: Nykterist!
Tagit droger: NEJ!
Varit på dejt:Ja
Ätit sushi:Ja
Stått på scen: yes
Blivit dumpad: Nej 
Stulit något: nej

Sista ordet: Tack för mig!!

Måndag:P

Haha ja gör du det Jocke de får nog något att tänka på vad de har valt för jobb:)

Ja måndag är det idag!
Har skrivit ett personligt brev till Blomdahl och ska söka jobb där. Blev intresserad och nyfiken utav det en av linedancetjejerna berättade om vad hon gjorde på det jobbet.
Skulle passa perfekt för mig, att få sitta och hålla på med småsaker och sätta in dem i förpackningarna.
Får se om jag får nått svar därifrån. kan inte skicka iväg det via deras hemsida härifrån så jag har mailat det till mig själv och ska skicka det när jag kommer hem sen.

Hm vad är det för dag idag nu igen? Hmmmm... :D
Ja det är ju min dag:P Se om den är på min sida bara! Har faktiskt glömt att önska mig en sak som jag alltid har önskat mig å ibland så burkar den slå in. Kan ni gissa vad det är?
Hehe nej, kanske omöjligt att veta för er, men det jag annars önskar mig är faktiskt.... Tro det eller ej, men.... Snö!!! Vill att det det ska singla ner lite snö på marken dag, men det kan ju vara försent att önska sig det nu. Aja dessutom så är det bara vädret som det hänger på ändå, det lever ju ändå sitt egna liv så!!!

Hehe det kommer nog inte att kännas att man fyller år sen när man kommer hem:) Mamma och mikael har redan gett mig både julklapp och födelsedagspresent för en eller två månader sedan. Å varför de gjorde det har jag ingen aning om.. Ehm mer än att mina systar har fått sitt i förskott för typ ett halvår sedan och tre månader sedan, men varför gav de mig i förskott också?
Aja, sen så när jag kommer hem så är jag bara hemma en timme eller nått och sen ska jag iväg och fixa en grej. Är nog inte hemma förän vid 3 tiden. Sen så vet jag inte om J kommer och sen så ska mamma på APt vid 6 tiden. Den mat som jag skulle ha önskat att få åt vi igår, men mamma vet inte att det var den maten som jag skulle velat att önska mig.
Det blir en rörig födelsedag, men lite frånvaro, både ifrån mig och ifrån mamma.
Aja så kan det vara ibland...

Somnade sent inatt:/ Kan nog bero på att jag låg och tänkte på några saker. Försökte faktiskt att inte fundera och tänka på de grejerna men det dök upp ändå efter en stund:(
Kan säga att jag somnade vid 1 tiden. 

Nej nu måste jag ge mig!!

@~>~>~ Älskar dig sötis ~<~<~@

Söndag kväll!

Nu har man packat sin resväska till dalarna. Ska ju vara där uppe från den 22 till den 26.

Blev färdig med min spegel igår, så nu ligger den i tvätten så att "hjälplinjerna" ska försvinna. Ska montera ihop den sen i morgon när den har torkat. Å ikväll så ska jag även ta och städa undan en hel del i mitt rum, äta mango kyckling (wihooo, super gott:P), duscha oixa lite med fötterna och sen så ska jag väl ta och bädda ner mig och titta på tv:)
I lördagsmorse så kändes det som att man fyllde år. Eehm kan erkänna att känslan var ifrån den dröm jag drömde. Men när man slog upp ögonen och tänkte efter så är det ju inte det den 17 än (i alla fall i lördags då).

Glömde säga en sak i fredags vad jag gjorde då!

Ha det!!!

Älskar dig:)

Kul!!

De 14 bästa sätten att bli av med telefonförsäljare

  1. Försäljaren: (Presenterar sej)
    Du: -Vänta lite, jag ska bara byta telefon...
    *Klick*
    Om de ringer upp igen, bara upprepa...
  2. Om dom vill låna ut pengar, så berätta att du just begärt dig själv i konkurs och att du verkligen skulle behöva lite pengar.
  3. Om dom börjar med att säga "Hur mår du idag?" svara, "Varför vill du veta det?" Eller så kan du säga "Vad glad jag är att du frågade, därför att ingen verkar bry sig nuförtiden och jag har så många problem, min ischias blir bara värre, mina ögonfransar trillar av, min hund dog precis...." När de försöker sälja igen så fortsätt bara att prata om dina problem.
  4. Om dom säger att det är Anders Andersson från XYZ företaget så be dom bokstavera sitt namn, be dem sedan bokstavera företagets namn, fråga var företaget finns. Fortsätt att fråga personliga frågor eller frågor om företaget så länge som behövs.
  5. Denna fungerar bäst om du är kille:
    Telefonförsäljare: "Hej, mitt namn är Hanna och jag företräder Buffel & Båg...."
    Du: "Häng kvar en sekund....(Några sekunders paus)
    Okej, (prata med hes, sexig röst) Vad har du på dig?"
  6. Gör några glädjetjut och låt glad och överraskad. "Hanna!! Är det verkligen du? Kära nån! Hanna, hur har du det?" Förhoppningsvis så får Hanna ett par sekunders huvudbry medan hon försöker komma på vem i hela friden du är och hur ni känner varandra
  7. Säg "Nej" upprepade gånger. Se till att varje nej inte låter likadant och fortsätt att mala på även när dom pratar. Detta är roligast om du klarar av att hålla på tills dom lägger på.
  8. Om RödaKorset ringer och undrar om du kan ställa upp som jourhavande kompis, svara med den mest olyckliga röst du kan uppbringa: "Jag har inga vänner, vill du bli min?"
  9. Om dom tvättar mattor: "Går det att tvätta bort blod? Jaha. Men getblod eller MÄNNISKOblod då?"
  10. Låt personen säga allt sitt och ge endast nödvändiga svar som "Jaha", "Verkligen", "Spännande!". Sen när de undrar om du vill köpa produkten eller tjänsten, så fråga om dom vill gifta sig med dig.
  11. Säg att du jobbar för samma företag. Exempel:
    Telefonförsäljare: Hej, det är Nisse från Bonniers.
    Du: Bonniers!! Oj, dom jobbar jag också för! Var ringer du ifrån?
    Telefonförsäljare: Öhhh.. Uppsala.
    Du: Häftigt, så det sitter ett gäng där. Hur är affärerna/vädret? Synd att företaget har en policy som hindrar att vi säljer till anställda. Äsch, Vi hörs!
  12. Svara telefonen. Så fort du inser att det är en telefonförsäljare lägg luren ifrån dig och skrik "Ahhhh.... Hjälp!" Lägg sedan på.
  13. Säg till telefonförsäljaren: "Tyvärr, jag kan inte prata just nu, men kan inte jag få ditt hemnummer så kan jag ringa när jag har bättre tid." När dom lite besvärat svarar att de inte kan ge ut sitt hemnummer säg, "Jag förstår, du vill inte att främlingar ringer hem till dig! Nu vet du hur jag känner det."
  14. Säg till försäljaren när han ringer; -Min tid är dybar, jag tar 500 kr i timmen, du kommer att behöva mitt bankkontonummer (räkna upp siffrorna, helst flera gånger och be dem läsa upp det). Okej, fick du med det? Jag tar tid från och med nu! Nå, vad vad det nu du ville...?


Hihi:P


Lördag!!!

Hehe ja du emma det fick man verkligen:) Knepig tjej den där blondinen är, hon har ju haft en massa kommenterar som när helt knäppa.

I går var det linedancefest! Jättekul hade jag:P Dansade kanske runt 20 danser och försökte lära mig en och en annan ny också:)
Vi kom hem vid 12 tiden inatt och somnade direkt efter att jag hade laggt mig i sängen. Hehe smsade J innan jag lade mig, men jag fick inget svar så han hade säkert redan somnat eller så var han med någon polare. Aja!!!
Har nyss vaknat och har försökt sonma om men det är rent hopplöst, är egentligen trött men jag kan inte sova
:/
Men men ska titta om det finns nått att se på tvn snart.

Denna helgen blir en stughelg. Se vad man kommer att göra där. Länge sedan sist ju!

J ska med sina polare till Väla och handla julklappar:) Skulle faktiskt också vilja göra det med naza någon gång, men jag köper ju inga julklappar, jag gör ju de själv. (Handgjort).
Får se till nästa jul för då lär det nog bli att man köper nått i stället.

J har redan köpt en födelsdagspresent till mig och jag är så nyfiken. Tydligen så har han aldrig sett mig bära nått sånt på mig.
Vad kan det vara? Sa till honom att han inte fick berätta nått mer, för jag kanske luskar ut vad det kan vara.
Vill se vad det är i stället:)

Tre dagar kvar är det till födelsedagen och 4 dagar kvar till 4 månadersdagen :D

Nej måste sluta nu! Ni får ha det en trevlig helg!!!


@~>~>~ Älskar dig från topp till tå;) ~<~<~@ 

FREDAG Jey:D

Äntligen är det fredag, den ljuva fredagen:D

När jag var hemma igår så dammsög jag hela huset och sen när mamma kom hem så rev vi ner hela staketet på baksidan. Rätt murket, men ändå på nått sätt så höll staketet samman där det satt från början.

Usch kunde bara inte sova mer, är uppe nu nämligen. Vi har fått en timmes sovmorgon!
Vi ska fika idag på aktivitetscentret men jag vet inte om v bara ska göra det eller om vi får gå sen efter det. Får se! Ska ringa eller sms älsklingen när jag vet när eller om jag slutar tidigare. Annars så år jag ta och sms sen när jag har slutat. Ska nämligen vara med honom till halv 5 för vi ska iväg och äta sen jag och familjen innan jag och mams ska i väg på linedancen.
Kom på att jag ska lägga in ett nummer i mobilen!
Ska nämligen sms och medela att jag och mamma kommer på linedacen så att hon inte tror att vi inte kommer.

Läs detta:

Två styckna sitter utomlands och ska beställa mat i ett tv program.

-" Man förstår ju ingenting av vad som står här", säger en blond tjej.
-"Nej inte jag heller", säger en snygg kille.
-"Asså, finns det ingen meny på svenska?", säger blondinen.
-"Vet inte", säger killen.

Tjejen sitter i ett annat rum och pratar om resturang besöket.

-"Asså, det fanns ingen meny på svenska och det stod en massa konstigt på ett annat språk som jag inte ens fattade. Men sen så såg jag att det fanns engelska till å......
Fish, ja fish är ju fisk på svenska".

Öööö daa! Var det någon mer som la märke till det på bonde söker fru igår?
Inget illa menat till blondiner i övrigt, men hon bettedde sig som en blondin. Bortblåst liten pimpernett brud.
Förlåt mig blondiner, men jag är själv halvblond så ni kan inte skjuta mig för mina ord. (är inte bortblåst eller pimpernett, i så fall skulle jag inte klara av att riva ner staketet på baksidan av vårt hus eller att vara nere i ladugården hos mormor).Å dessutom så skriker jag inte när jag har råkat bryta en nagel.


@~>~>~ Älsakr dig massor;) ~<~<~@



Lite roligt!!!

Okej då Jocke du har rätt, men jag har ingen koll på sånt:P

Hehe nått kul för er killar (och dig mamma). (Det påstås att jag har det:( )

11 tecken på PMS

  1. Du vill utan anledning drämma mjölkpaketet i huvudet på expediten i snabbköpet.
  2. Din mans/killes näshår liknar två uthängande julgranar.
  3. Brösten känns som två meloner med ledgångsreumatism.
  4. Du är övertygad om att dina ungar måste ha blivit förväxlade med någon annans på BB.
  5. Tårarna sprutar till konsumentmagasinet Plus.
  6. Världens problem står inte i proportion till dina egna.
  7. Varuvagnens innehåll består till 95% av godis.
  8. Du vill skiljas för att din man inte ser att du har toppat håret.
  9. Endast joggingbyxor sitter något sånär skönt.
  10. Ingen i hela universum förstår dig.
  11. Håret ser ut som ett mellanting mellan uttjänt golvmopp och piasavaborst.


Torsdag!!

Hehe det är inte alltid meningen att man ska fatta allt heller Jocke:)

Igår så var det inte min turdag precis:( Först tappade jag en flaska med ett visst medel i badkaret så hela innehållet förstördes på bara några sekunder och flaskan köpte jag i förrgår och jag han bara använda pyttelite av den innan allt förstördes, så idag så får jag köpa mig en ny flaska:/ Åh så typiskt!
Sen så skulle jag hålla på med något i bokhyllan och då så trillar en av mina små glaskupor ner i golvet och går sönder:( Som tur var så behövede jag inte ta och dammsuga upp glassplittret och sanden utan det landade på en bricka på en gång.
Jag ville ha den där kupan kvar, men jag fick i alla fall en sak "kastad". Ska nämligen ta och städa bokhyllan ordentligt och slänga det som jag verkligen inte behöver ha kvar. Det känns som att det mesta är rena skräpet, massa onödiga papper, prydnadsaker som jag inte vet vad jag ska göra av dem med och sen har jag saker som jag inte har använt på typ 10 år som jag ska kolla igenom om jag ska slänga det eller inte.
Det kommer att bli en stor städning i alla fall nu efter jul, när jag äntligen har tid till att göra det.

Mormors spegel som jag håller på att syr på är snart klar, sen så har jag de där ansiktena kvar att måla färdigt, sen är det färdigt med det jag ska fixa innan jul...
Åh nej, kom på att jag ska göra 3 presentkort också, aja det går då snabbt!

Ska dammsuga hela huset sen när jag kommer hem och hade jag inte så himla ont i ena foten så skulle jag ha gått ut en sväng och ta mig lite frisk luft, känner mig så himla trött nu för tiden:/ I början när jag började på aktivitetscentret så var jag pigg på mornarna, men nu är jag trött.
Kan ju bero på två saker! Att man sitter framför datorn i drygt 3 timmar om dagen och att när väckarklockan ringer så stänger jag av den blundar en halvtimme och sen går jag upp.
Ja ni....

Det är lucia idag, minsta systerna ska vara med i hennes skolas luciatåg och hon är så nervös, men det kommer nog säkert gå bra. Håller tummarna för henne att hon inte svimmar utan står på fötterna;)

4 dagar kvar är det tills 19 vintrar har går. Vad kan detta vara för dag? Jo, Lisas födesedag, hurra hurra hurra :D Sen är det 365 dagar kvar tills man fyller 20:P
Jag kan egentligen fatta att jag är 18, snart 19, med tanke på att jag aldrig har varit ute på någon pubb eller krog, med min vän.
Har vara tagit nått glas cider när man har varit ute och ätit på restaurang med familjen. Det är liksom det enda man har gjort, sen så har man ju köpt sig en och annan cider från affären, men det tycker jag mer är som läsk. Det smakar inte alkohol av det i alla fall!
Sist som vi var på restaurang så bestälde jag och mamma in en varsin cider. Päron cider!!! Å den var itne så särskild god tyckte jag... Blä:/ Aja...

Längtar så till morgondagens kväll :D Det är linedancefest... Wihooooooooo eller rättare sagt Jiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhaaaaa :D
Så det kommer nog säkert att bli en hel del danser som man kommer att dansa:) Sen vet jag attt det är en från netlogen som kommer å, så jag får se om jag ser henne på dansgolvet:)
Mamma och jag sticker nog därifrån vid 12 någon gång på kvällen kanske, det beror på om läraren blandar danserna tillräckligt bra. Kommer nog säkert ta och göra samma sväng som vi brukar efter linedancen. Åka till MC´d och köpa oss 3 cheeseburgare och en cola och äta när vi är på väg hemmåt:)

Hm... Får se vad jag ska ha på mig i morgon. Jeans, skjorta och boots? Eller lite bekvämare, jeans, vanliga skor och t-shirt/linne. Får se!!

Åh nej:`( Kom nyss på att jag har ont i foten så jag vet inte hur mycket dansande det kommer att bli:/ Men jag kommer i alla fall att dansa tills gränsen går i alla fall, för jag ska ändå ha kul trots mitt besvär.

Aja, måste kila...


@~>~>~ Älskar dig sötis;) ~<~<~@

Snott från andra:P

(x) Bil
(x) Lussat
( ) Fylla
(x) Uppskrivning
(x) Uppkörning
(x) Körkort
( ) Jobb
(x) Pojkvän
(x) Studenten
( ) Hårförlängning
(x) Färgat håret hos frisör
(x) Fixat håret hos frisör
( )  Egen lägenhet
(x) Somnat sittande
(x) Buggat på en fest
( )  Gett någon näsblod
(x) Pantat burkar för att få råd med något
(x) Åkt rullstol
( ) Brutit benet
( ) Sovit mer än 12 timmar
( ) Snattat godis
(x) Spenderat timmar i badkaret (en halvtimme kanske:P)
( ) Badat naken ofentliget
( ) Spelat fiol
(x) Uppträff för publik (men inte själv)
(x) Dragit en katt i svansen
(x) Sminkat mig som en idol
( ) Gått ner 5 kilo snabbt (behövs inte, är redan smal)
(x) Dansat tryckare på ett disco
( ) Stannat kvar i trotsåldern
(x) Lyssnat på pojkband
(x) Skämt ut mig inför massvis med folk
( ) Hällt i mig pärlsocker
( ) Blivit kallad punkare
(x) Haft/har ryggsäck
( ) Gått på picknick ensam
(x) Gråtit utomhus
(x) Gråtit på en buss
( ) Tappat en sko i havet
( ) Rånat någon
( ) Blåst såpbubblor på en buss
(x) Spelat poker (Klädpoker)
(x) Ridit
(x) Använt underkläder i siden
( ) Blivit kallad lebb
( ) Ramlat i en buss
( ) Spottat mat på någon
(x) Använt bruna skor
(x) Gömt mig bakom en tidning för att spionera
(x) Ätit lipsyl
( ) Peiercat mig själv
(x) Stickat en mössa
(x) Skolkat utan att ha sagt till
(x) använt salt istället för socker (var bara tvungen att testa:P)
( ) Varit uppe i två dagar i sträck
(x) Skrivit dikt eller låttext
( ) Joggat en halv mil
(x) Funderat vad lavan i lavalampan egentligen är
(x) lekt med vattenballonger (Måste man ju bara göra:P)
(x) Varit konstnär för en dag
( ) Haft en utställning
( ) Haft spya i håret (Har alltid lyckats få undan det före:P)
( ) Slagit ut en tand
( ) Varit i tyskland för ölens skull
(x) Haft en rosa tröja
(x) Lekt med gosedjur
( ) Blottat mig i en park (Skulle aldrig få för mig att göra det)
( ) Tittat på för många skräckfilmer
( ) Slagit mig själv för att få uppmärksamhet
( ) Levt som en pirat
( ) Har pratat med en buske
(x) Funderat att skriva en bok (Har gjort en i alla fall, projektarbetet på gymnasiet)

Onsdag!!

Haha ja du Jocke, hemligheter måste man då ha:P Man kan ju inte dela med sig av allt personligt och allt annat som är hemligt eller hur?:)
Japp han klarade det!:) Å ja det känns konstigt att ha körkort, jag menar det har ju alltid varit föräldrarna som har kört en lite här och var och nu kan man själv ta bilen och köra utan att någon ska vara med och kollar på vad man håller på med. Om man gör rätt eller fel! Men det känns ändå super härligt nu när man har det, man är ju lite friare:P

Ja idag blir det en längre tid på aktivitetscentret. Slutar 2 idag dör att adecco kommer på eftermiddagen och ska prata. Å på förmiddagen så vet jag inte nå vad somkommer att hända. Har ingen aning efter som att jag var borta i fredags, så några ungdomar håller på med nått intervjugrejs som jag inte har en aning om vad det innebär. De smyger med papper hit och dit.... Aja får se idag i alla fall för idag är tydligen temat: Anställningsintervju. HJÄLP, vad är den innebörden?

Igår så var jag med Naza. Gav henne födelsedagspresenten, vilket inte var nå märkvärdigt alls tycker jag. Ett presentkort på Kicks bara, men men hon kan i alla fall köpa vad hon vill där inne, finns ju alltid nått som faller in i smaken i den affären.
Hade skoj hemma hos henne:) Snackade lite s*it och lite allvar. Känns gött att få prata av sig med henne och hon tycker nog detsamma.
Fick köra hennes mammas bil också för att hon ville se hur jag körde:P Hon har ju inte sett hur jag körde innan ju:) Hon tyckte att jag körde riktigt bra:D

Efter att jag hade kommit hem så låg det ett brev i trappen från amadeus kliniken till mig. Öppnade det med spänd förväntan.

"Bästa Lisa" stod det först, jaha tänkte jag och läste vidare. Åh vad f*n är det här. Fick ingén remiss för det här med mina fötter.
Besviken om inte nått!!!! Jag har ju liksom haft ett problem i 3år och sen så har det dykt upp ett till som kom för 1,5 år sedan och sen ytterligare ett som dök upp för bara några månader sedan:( Vill få bort det med deras hjälp för jag har försökt sj'älv, men nej då jag ska fortsätta med det som de hade skrivit upp på nästa blad i det där brevet.
Så ja, jag ska kämpa på, på egenhand, får väl la se hur det går. Å nu ska jag ge mig sjutton på att det ska veck en gång för alla, för jag vet inte hur länge jag har försökt på egen hand.
Aja!!! Måste sluta nu...

Ha det!!

@~>~>~ Älskar dig ~<~<~@

Tisdag!!!

Hehe okej Jocke:) Det är jätte jobbigt att inte kunna sova, när man både vill och måste för att vara utvilad. Tur att du lyckade sova lite i alla fall:)

Ja, igår så körde J upp å det gick bra trots att han hade en annan bil än vad han är van att köra i annars. Han blev godkänd:) Hade myror i bena igår för jag ville så gärna ha reda på hur det gick!
Vid 2 eller 3 tiden så kom J körandes hem till mig och vi stack iväg till MAX. Jag käkade inget, men han gjorde det, för att han var så hungrig. Han var tvungen att åka vidare efter att ha ätit färdigt och kört mig hem igen. Så det blev kanske en timme tillsammans, trodde att han skulle stanna lite längre, men så blev det inte. Han skulle in och snacka med chefen och sen skulle han ham till föräldrarna och äta middag. Mamman bjöd honom på det för att gratta honom.

Efter att han hade åkt så stack jag ner på stan och mötte upp mellerstasyrran. Hon förljde med mig in på en viss butik för "specialist hjälp" med en grej. Så nu har jag bytt ut det gamla mot det nya:P Hehe ni har ingen aning om vad det är:) Men men så är det när det är lite mer personligare;)
Sen så gick vi in på JC och kollade lite och jag hittade en t-shirt och syrran hittade ett par jeans.

Så en 600kr gick upp i röken igår, men det är det verkligen värt. Behöver ju det så!

Sen efter att ha lullat runt på stan så åkte vi iväg och tankade. Tankade bilen för första gången helt själv:P
Gick bra, men jag var tvungen att ringa om vilken bensin jag skulle tanka med:)

Efter att ha kommit hem så wiieade jag med systrarna en stund innan jag gick in på mitt rum och grejade med mina prylar som jag ska ge bort i julklapp.

Mitt i allt så kommer ett sms från min hedemoraväns mamma och får en frågan om jag kan rita av två att deras hundar för att hon ska ge bort dem i julklapp.

Jag vill göra dem, men min tid räcker verkligen inte till till det och att hon kom med det två veckor innan julafton är hel knäppt. Hur ska jag hinna med att göra dem på så kort tid? Sen så vill jag heller inte lämna ifrån mig något som jag är missnöjd med och det är ju liksom lätt hänt att jag blir missnöjd med det om jag har så lite tid på mig och måste ta och "jobba" på rutförstorningarna så intensivt. Nej, jag kan bara inte göra det. Det känns helt fel. Hade hon kommit med det mycket tidigare så skulle det ha varit en annan sak!


Ja ni!!

Idag ska jag vara med naza:) Får se vad vi hittar på, ska i alla fall ge henne en present för att hon fyllde år igår.
Får se om vi kan ta en fika och ta oss en tårtbit någonstans:)

Har funderat ett på mitt självförtroende! Jag började tänka på det förra veckan och hur det dök upp har jag ingen aning om.

jag började tänka på hur jag har förändrats sen jag flyttade från pappa. Jag är inte längre lika tyst och försynt längre. Jag var den som gick och ställde mig i ett hörn och blev helt osynlig när jag bodde hos pappa. Jag hade inga vänner och mådde skit tack vare det som hände hemma. En låtsas mamma som totalt struntade i mig, ignorerade mig. En riktig pappa som sket i mig helt och hållet och valde jobbet framför mig. Hur kul är det att ha en sån familj och inte ha några vänner? Pest och pina!

Nu när jag har en M (låtsat pappa) som bryr sig och verkligen beter sig som en riktig pappa ska göra så känns det toppen. Och att ha en riktig mamma som finns där vid en sida och stöttar en till 100 är något som jag verkligen har behövts. Viss det tog mig 4 år (efter att ha flyttat ner till mamma) innan jag vågade släppa en del av min blyghet, men det är det värt. 5 året, när man gick  sista året på gymnasiet, då släppte allt i princip. Jag kanske såg ut att vara blyg ut på redovisningarna, men innerst inne så var jag lugn. Jag fick inga jobbiga hjärtklappningar som jag alltid fick annars. Det blev förrändrat! Kände klassen bättre och  min vän var med.

Sen då med mitt självförtroende?
När jag träffade J första gången så visste jag bara inte hur jag skulle bete mig.
Jag vågade verkligen inte visa vem jag var. I alla fall inte så som jag är när jag är med Naza, fr jag vet inte om jag skulle ha skrämt iväg honom i så fall. Jag valde den lugnare sidan och då var jag där igen. Blygheten kom tillbaka! En ny person som jag inte hade träffat tidigare, men som jag hade skrivit till i flera månader med.
Ju mer jag lärde känna honom så kändes det bättre! Kände mig tryggare med honom och med mig själv.

Å nu då? Ja! När jag är med J så brukar han säga vad fin, söt och ibland vad snygg du är, så blir jag så där blyg igen. Säger lägg av lite retsamt och vänder bort blicken en stund.
Det är detta som jag har funderat på varför jag gör så som jag gör när han säger så till mig. Jag blir rörd över det han säger till mig, men jag förstår inte varför han säger det.
Jag vet, det låter hel sjukt att jag inte förstår varför, men ingen har sagt det mer än att kommentera den nya frissan, de nya kläderna och skorna. "Åh, vad fin du är i de där kläderna".
Varför jag inte förstår är väl kanske för att jag inte har blivit sedd tidigare på ett sånt vis som han ser på mig.
Att det är något helt nytt, alltså att det inte är en förälder eller syster, släkt eller vänner som säger det utan min pojkvän. Jag har ju aldrig haft en innan, i alla fall på samma sätt som jag har nu. Det som han och jag har är helt annorlunda och äkta.
Även om jag tittar bort och säger lägg av så tycker jag ändå om att höra de orden som han säger, men mitt självförtroende i mitt utseende har liksom inte varit så som jag har velat tidigare, så det känns toppen att höra de orden.
Det känns skönt att slippa tänka på hur man går och står, klär sig och beter sig och pratar med andra.
Vad jag har förstått så bryr sig J inte om hur jag ser ut och ja, det som jag skrev raden ovan.
Jag får helt enkelt vara den person jag vill vara och behöver inte annpassa mig. Det känns så i alla fall!
Det är lika så för mig till honom, jag bryr mig inte inte om hur han ser ut. Om han har lite längre hår nu än tidigare, hur han klär sig och lite annat som han personligen stör sig på. Han är fin som han är och lika fin som han vill vara!

Jag älskar honom för den han är! Å han verkar göra detsamma:)

Så småningom lär nog mitt självförtroende bli bättre, så som den har gjort innan. Å det gäller ju inte bara utseendet utan att våga prata med andra. Jag börjar till och med bli mer social av mig. Är ute och vikarierar, möter nya personer i personalen, föräldrar, barn och är ute och gör ärenden som gör att jag måste träffa nya människor och prata med dem.


Så det börjar faktiskt kännas bättre med det mesta med förtoendet. Fast jag vågar inte riktigt göra vissa saker än som jag inte kan berätta här. Det är för och då menar jag för personligt, fast jag har talat om det för två, tre styckna. Men jag kan bara inte skriva om det här. Går bara inte!


Att har min familj, mina vänner, släkt och pojkvän betyder oerhört mycket för mig det är ni som har hjälp mig när jag har behövt någon!


@~>~>~ Älskar dig för den du är sötis;) ~<~<~@


image11

Måndag morgon!!

Jaha du Jocke:) Så du har saknat att läsa min blogg?! Din stackare:P

Ja idag är den västa dagen på hela veckan. Ni vet en dag efter den toppenhelg och sen börjar vardagen som är oftast densamma.

Idag kör i alla fall J upp så jag får se hur det går för honom idag, om det kommer ett besviket sms, men det tror jag då inte att det kommer att komma. Bara han tar det lugnt så ska det nog gå bra.
Håller tummarna för dig och väntar spänt på ditt svar.

I helgen så har jag varit hos älsklingen och kört runt i 15mil. Känns jätte härligt att få köra vart man vill utan att det ska vara begränsat. Helgen har varit som de andra helgerna. Mysigt och gött:)
Vi köpte färdig pannkaksblandning och gjorde pannkakor på lördagkväll, men de blev inte nå goda. Fy alltså :S Hehe de blev gummiaktiga. Typ som att tugga på tuggumi fast lite mjukare.
Vi hade gjort 10 pannkakor och vi klarade inte av att äta mer än 5 eller nått. Det blev så konstigt. Det blir inga fler sånna pankisar igen.

Så trött jag är:( Har inte sovit nå bra alls inatt. Låg och vände på mig nästan hela tiden. det gick bara inte:( Så jag ska försöka sova en stund på eftermiddagen. Är typ som en zombi just nu! Vaken, men ändå trött:/ Jaja jag piggnar nog till så småningom:)

 

Torsdag!!

Denna torsdagen är också regnig! Synd att man inte kunde ta bilen i morse för jag är helt blöt om mina byxor just nu och jackan med:/ men men sen så kanske jag borde tänka på hur mycket jag väljer att köra bil. I tisdags så körde jag 10mil. Redan?:S har liksom kört för drygt en hundring redan. Så prioritering blir det med körandet, inköp och annat som hör till pengarna.
Skulle faktiskt velat köra mer i tisdags om jag hade råd med att slösa merpengar på körningen. Hade jag en inkomst så skulle jag ha kört mer. Visst jag har ju en inkomst men jag vill liksom inte slösa bort den på en gång oavsett vad jag än gör.
Aja, jätte kul för er att få reda på hur jag har det med pengar och bla bla bla....

Idag när jag kommer hem så ska jag dammsugaa hela huset. Hade inte tid med det igår!
Eller först så ska jag käka nått!
Sen ska jag ut och plantera min hyacint som jag köpte igår som har 11 blomknoppar.
Sen ska jag sätta mig och göra julklapparna.

Hm.. Kanske stannar vid eurostop före jag åker hem och ska ta och köpa ett slags paket så jag kan lägga en av presenterna i en sån. Det suns ju jätte tydligt annars vad det är om man slår in det utan att han det där paketet runtekring. Lite tråkigt ju om man ser vad det kan vara utan att ha öppnat det före.

Eee jaha! Det verkar som att vi kommer att få sluta inom kort. En av våra "lärare" är magsjuk och den andra är och firar sin sons 30års dag. Så ingen kommer troligen att vara här och hjälpa till om det nu skulle vara så.
Aja får la se vad som händer.

Pälskar dig;)

Onsdag:P

Hehe ja du Nina det vet du nog säkert vad det var;)

Ja då var det onsdag om den började då inte så särskilt bra. Kliver på bussen och stoppar ner kortet i den där behållaren. Error!! Such...Så nu får jag åka på ett litet kvitto där det står tillfälligt färdbevis som jag kan åka på i 7 dagar. har inte hallandstrafiken skickat ett nytt busskort till mig så ska jag ringa och fråga vad de sysslar med. Super kul:(

Får se vad denna dag blir av. Ska stanna på aktivitetscentret till 13:30 för att jag ska prata med en där. En studievägledare. Sen ska jag hem, dammsuga hela huset, slå in packet och fortsätta med de presenter som ännu inte är färdigt.

Så det blir min dag!

Det gick superbra igår när jag körde till stan, hem och till älsklingen.
J trodde att jag redan skulle vara hemma hos honom, men jag vågade inte så jag åkte en lite längre sväng.
Men på fredag så kanske jag är hemma hos honom före:P Får se hur jag gör. Jag får i alla fall komma när jag vill till honom, det fick jag reda på igår :)

Måste avsluta!!!

Älskar daj;D

Dagen!!!

Tackar tackar Nina, Emma och Jocke :D

Till dig Nina! Spruan gick på lite mer över 1000kr och det är inte bara en spruta. Man ska ta den tre gånger så det blir liksom det priset x tre:/ Dessutom så var man tvungen att betala för att ta sprutan och jag betalade 500kr för det. Hoppas att det är en engångs avgift för att bara ta den, jag menar den är ju inte nå billig direkt.

Körde in till stan idag och parkerade i parkeringshuset. Å att få köra själv jick jättebra, kännsa faktiskt som att det går bättre utan att någon annan är med, så som någon körlärare. Gick bort till kliniken och satte mig för att vänta på min tur att ta spruta. Fick sitta i 10 min och vänta efter att jag hade tagit sprutan bara för att de skulle vara säkra på att man inte skulle börja må dåligt. Efter det gick jag till chokladbutiken och handlade lite till mig själv och pratade med expediten. Varför gjorde man det tro? Hehe ja man "känner" ju henne. Inte så jätte nära då men hon brukar prata med mig och mamma på linedancen. Det är därifrån hon är. Efter det så handlade jag julklappar, hämtade ut piller och sen åkte jag hem igen.
Köpte fika till mig och sen till eftermiddagen. Ska svänga in till J en stund och köpte fika till det. Lussekatter:P Hur gott är inte det?:S Gö gott:D
Ska köra bil till J:) en bra bit att åka;) Så skoj:P

Måste tyvärr ta och avsluta!

Ha det gött allesammans!!!

Love ya;)

Åh just det ja!!!

Jocke! Du vet att det gick bra:P
Å Emma tack för att du höll tummarna:)
Å Nina tack för att du skrev vad rätten hette:) Mamma hade sagt namnet på den, men hon kallar den rätten med kassler för flygande Jakob, men den med kassler och kyckling heter kanske samma:P

Dagens aktivitet!!!

Ja mina damer och herrar, jag kan säga att jag blir kortfattad om vad som hände idag.

Klarade uppkörningen, med inga värre problem. Hade lite problem med fickparkeringen för jag kom lite tight inpå den andre bilen så jag var tvungen att göra om proseduren, men jag klarade det i alla fall.

Känns så härligt:D
Var så nervös innan, men efter att ha kommit igång så släpte allt. Stads-, lands och motorvägskörningen gick super. :P

Så idag så har jag kört mamma och systern till stan för att fixa livmoderhalscancer sprutan. Kommer tydligen att få ta den 3 gånger. Fick bara ett recept idag så vi hämtade ut sprutan på apoteket och ska in i morgon och ta den på morgonen. Ska köpa resten av julklapparna också och sen köpa lite fika som jag ska ta med mig till J när jag ska åka till honom och hälsa på vid 4 tiden:P Så då blir det körning för mig själv under dagen:)


Gu vad Gööööööttt:P


Presenten som jag fick utav älsklingen var hans lägenhetsnyckel. Blev verkligen rörd när jag kom hem och hade öppnat det. Det verkar som att han litar på mig och det kan jag säga er att det känns helt underbart:D
Att man sägar det med ord tycker jag är en sak, men att visa det är en annan. Jag menar, hans dörrar är ju öppna för mig och jag vet ju nu att han litar stort på mig. Det är ju trots allt en liten sak som blir en stor grej av det hela:) Tack igen älskling;)

~<~<~ @ Älskar dig;D @~>~>~


Helgen och dags aktivitet!!!

Helgen har varit helt bra, förutom vädret då! I fredags så kom J och hämtade mig med en låne moppe och man trodde nästan varje gång att den också skulle lägga av. (dåligt batteri i låne moppen och den andra åkte långsamt igen). Men vi hade tur helt enkelt, antingen startade den på andra försöket eller på det första. På fredagen så åt vi något med kyckling, vispadgrädde och chillisås, banan och jordnötter med jasminris. Jätte gott var det, men vad det heter har jag ingen aning om. På lördagen så var vi inne hela dagen för vädret. Hade bara tagit en sväng med låne moppen och kollat om butiken där den andra moppen befann sig var öppen, men det var den inte. (J hade nämligen fått ett medelande på morgonen att hans moppe var färdig). På kvällen så gick vi en promenad tillsammans i regn och blåst. Var gött att bara få röra på sig lite och få lite friskluft!
På söndagen så vaknade man mitt i natten utav att J vred och vände på sig i sängen. Han hade ont i axeln! Efter ett tag så gick han och la sig i soffan i stället för han ville tydligen inte störa mig.
Vi åkte till hans föräldrar före lunch och träffade morföräldrarna samtidigt. Fikade lite och sen följde jag med J, hans mamma och lillebror i bilen och tittade på när han övningskörde. Gick bra tyckte jag!
Vi åkte hem sen efter det och gick å käkade på sibylla och efter det så kom familjen och hämtade mig. Trodde inte att de skulle göra det denna helgen, men de gjorde det ändå!

Väldigt kortfattad helg, men så får det bli för jag vill inte berätta allt!

Idag då! Jag är ledig från akivitetscentret för att jag ska ägna mig tid till en sak i dag som är rätt viktigt för mig.
Jag har ju liksom så många möjligheter i så fall å jag kan säga att jag känner pressen tack vare detta. Jag vill så gärna och det kanske sabbar det.
I dag är den stora B dagen och vad kan B dagen innebära?
Jo, B!!! Ett rosa plastkort för B bilar.
Körkortet!!

Such! Som sagt så känner pressen, men jag ska tänka på att det ska bli min bästa "övningskörning" idag fast det egentligen är uppkörning så ska jag tänka så. Även att ta det lugnare än vanligt :S Har haft för brottom i vissa situationer, så jag får tänka lite mer före innan jag gör nått.
Å jag hoppas att trafiken är med mig så jag slipper trassla in mig i nått.

Ja jag får se!
jag får även se om jag får öppna ett paket från J idag. Måste klara körkortet innan jag får öppna det.
Är så nyfiken på vad det är som jag har uppe på min byrå just nu. Det hjälper ju inte direkt att skaka på den:/ Låter ju inte! Men jag vet i alla fall att den är typ 4 eller 5 cm lång 1 eller 2 mm smal och är taggig.

Åh blir tokig!!! Får helt enkelt koppla bort allt som handlar om körkortet. Det lilla hemlighetsfulla paketet, alla möjligheter som jag kommer att kunna ha, ja allt vad det handlar om. Det är en "helt vanlig körlektion".



Just ja! Hoppas att inte vädret ställer till nått å för mig. För jag har inte kört en enda gång med trafikläraren i regn. Har  liksom bara kört en gång i riktigt spöregn men då körde jag på landsväg, inte inne i stan.

Ja vi får la se!

@~>~>~ Älskar dig;) ~<~<~@


RSS 2.0