Bed Head, dumb blonde produkter!


Har dessa produkter hemma och har haft alla hemma nu i över 4 månader. Shampoot är det mindre än halva kvar av, balsamet med, men smoothing stuffen är allt kvar i. Har varit dålig på att använda den. 

Shampoot är till för alla hår som är trasiga, söndriga och överpreparerade. Den är proteiner bygger upp och stärker och ger även håret fukt och näring. Fungerar lika bra på blonda som mörka hår. Färgbevarande och UV-skydd. Luktar gott!

(Butikspris) 189:-  
      
Balsamet det är proteinrika balsam som bygger upp ens skadade hår och ger en mjuk, len känsla. Ger fukt och näring till håret. Färgbevarande och UV-skydd. Kan även användas som inpackning.
Detta balsam har folk skrivit om att det är svårt att applicera på håret, men det är det inte alls det!
Det är bara att klämma ut 1cm för mellanlångt hår i handen och fördela det i handflatan och sen bara massera in det i håret. Luktar gott!

(Butikspris)249:-


Smoothing stuff är till för den som är blond eller har vilken hårfärg som helst! Den ska vara genvägen till friskt, sunt och glansigt hår. Man kan bli av med friss och torra toppar och den lämnar håret mjukt och fullt av fukt! Luktar härlig papaya.

(Butikspris) 195:-

Nästkommande köp för min del blir:


Sörre flaskor! Ska införskaffa mig det innan mitt shampoo tar slut.
Har hittat ett billigt packet i en massbutik för 399:- i skåne trakten så ska åka dit när det blir dags:)

(Butikspris frisör)499:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0