En helg hos älsklingen!!!

Då var helgen slut:`(

Jag åkte till J redan på fredag eftermiddag och när vi hade kommit hem till honom så myste vi lite och fixade iordning middagen som han hade tänkt att bjuda mig på. Jag skar iordning grönsakerna och J gjorde iordning den där specialaren med tacosbrödet och med kättfärsen. När det var färdigt så plockade vi ihop DVD som han köpte precis innan jag kom med bussen och sen satt vi där och åt samtidigt som vi tittade på det filmer som vi hyrde tidigrare samma kväll.

På lördagen så åkte vi till älsklingens morföräldrar och hjälpte till med att flytta en soffa från det släp som vi skulle låna för att få med alla möbler från IKEA. Så det var första gången som jag träffade morföräldrana:) Kul att få träffa dem:) De tyckte också att det var kul att få träffa mig:P Efter en rundtur i huset så begav jag, J och Js föräldrar oss iväg till IKEA och var där i några timmar. Efter att ha käkat där inne och hämtat allt som J skulle ha med sig hem till hans lägenhet så åkte vi hem till hans föräldrar för att lämna en ny soffa som de skulle ha. Efter det så åkte vi hem till J och bar in allt i hans lägenhet. Efter att allt var inne så pratade hans föräldrar lite med honom och sen så när de skulle gå så sa de hejdå och gav J en kram och sen gav de båda föräldrarna en kram till mig:) Blev lite rörd när de gav mig en kram:) trodde inte att de skulle göra det, men glad blev jag när de gjorde det:)
Efter att de hade gått så började vi med att klä soffan, montera ihop vardagsrumsbordet, golvlampan, köksbordet och de fyra stolarna till köksbordet. Sen så orkade vi inte med nått mer, klockan var nog mellan 22 och 23 då. Så vi gick å duschade (inte tillsammans bara så ni vet!!!) och borstade tänderna. Bytte om och lade oss för att sova tillsammans. 

På söndagen så fortsatte monteringen fast det var bara bokhyllan kvar och lamporna till taket i sovrummet, köket och vardagsrummet. Sen så drog vi in till "centrum" och hyrde ännu en film till. Tiden gick snabbt, för snabb egentligen tycker jag.
J är i alla fall JÄTTE glad över att jag var med honom och hans föräldrar in på IKEA för han skulle väl ha tuppat av eller nått där inne;) Det är ju inte en killes grej att handla direkt... Killar är ju sånna som går in i en affär, tar det som de behöver, sen ut igen medan tjejer kan riktigt såsa fram i snigelfart och tänka, "A den där kanske skulle ha varit bra att ha".
Sen är han också glad över att jag har hjälpt honom och varit hos honom under en hel helg. Å det kan jag också säga att jag också var glad över att få vara med honom den tiden som vi hade för oss själva:)

Tacka vare denna helg så känns det som att jag, eller rättare sagt att vi har kommit varandra mycket närmre. Jag litade på J innan helgen, men nu gör jag det ännu mer. Saknsr dig jätte mycket men imorgon ses vi och när och var vet du inte:D det är det som är så himla kul med morgondagen:P Har inte sagt det än till honom, det blir en överraskning:)

Glömmer aldrig denna helgen;)

Kommer att skriva om dagens händelse imorgon! Kan inte fortsätta nu tyvärr!!!

@~>~>~ Du är i mina drömmar, du är i mina tankar, du finns vart jag än är;) ~<~<~@
@~>~>~ Älskar dig ~<~<~@

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0